Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Φεφη κοεν-καμπελης απο εκει παιρνω και εγω,για την θεραπεια για τις ραγαδες που σας ειχα πει..

κ εγώ σε αυτούς πήγα τελευταία.

θέλω να κλείσουμε για ομοιοπαθητικό για την Σύσα, αλλά παίδες το δόντι με πέθανε!

άλλαξα γιατρό, επειγόντως γιατί χθες βράδυ τον ξενύχτησα τον μακαρίτη τον δόντη, άηαηηηηηηηηηάηηηηη! ούτε μεζουλίντ ούτε τπτ!

δεν με έπιανε τίποτα, ούτε παυσίπονα ούτε ύπνος. ξύπνησε κ το σπλάχνο μου στις 3.30 κ ήθελε να τραγουδήσει... τί καλά!

γυναικολογικά όλα καλά, Δόξα τω Θεω!:D

δόντι σε αναστολή-καταστολή!:(:shock::roll::mad:

Φεφουλα μικρος ο κοσμος τελικα χιχιχιιχι...Περαστικα για το δοντακι,εξαγωγη θελει η φτιαξιμο???Εγω σημερα ειμαι πιασμενη ποναει η μεσουλα και ο πισινος μου χιχιχιιχιχι...Εφτιαξα τσουμουρ να το χλαπακιασουμε οικογενειακως...Εβιρουλα κανει πολυ κρυο εκει στα ξενα????Εγω σημερα κατεβασα και τα παπλωματα

:-D

Εδώ και 2 μέρες έχουμε πολύ καλό καιρό, κάνει γύρω στους 16-17 το μεσημέρι. Πριν λίγες μέρες όμως έκανε από -2 το πρωί και έφτανε στους 5 το μεσημέρι. Εμείς κοιμόμαστε με 3 κουβέρτες όλο τον Οκτώβριο. Φαντάσου αργότερα με τι θα σκεπαζόμαστε. Μπα, μου φαίνεται εγώ θα τυλίγομαι και με εφημερίδες πριν ξαπλώσω κι από πάνω με κουβέρτα.

annia what is τσουμούρ;

Κάνω έντιτ γιατί ξέχασα να ρωτήσω για το παλλουκάρι, ποιο είναι αυτό καλέ;

Διαφημίσεις

Το τσουμουρ ειναι αυτο http://greekcook.gr/syntages/tsoumour και ειναι παραδοσιακη ποντιακη συνταγη το φτιαχνουν περισσοτερο σαν πρωινο αλλα εγω μπορω να το φαω ολες τις ωρες χιχιχιχι...απλα εγω αντι για ζαχαρη το κανω με αλατι....Ο παιδαρος(εχμ μαζεψου!)ειναι ο Jensen Ackls ηθοποιος και εχω φαει φλασια με το τι δημιουργει ο θεος οταν εχει κεφια...Ασε ρουλακι και εγω κρυουλιαρα ειμαι..Τα εσωθερμικα εσωρουχα φανελακια και κολαν αν δεν κανω λαθος δεν κανουν δουλεια?

:-D

Θα πρέπει να είναι πολύ νόστιμο το τσουμούρ (σαν τον παίδαρο που έβαλες κι αυτόν και τον προηγούμενο) και είναι και εύκολο να το φτιάξει κανείς. Μπράβο Ιωάννα (και για το τσουμούρ και για το γούστο σου)

Τα ισοθερμικά κι εγώ πιστεύω ότι θα κάνουν καλή δουλειά και θα μας φανούν χρήσιμα, ειδικά τις μέρες που θα χιονίζει εδώ και γενικά όταν η θερμοκρασία κατέβει αρκετά κάτω από το 0. Όταν βρω μπροστά μου (ακόμη δεν έχω δει πού πουλάνε) θα αγοράσω για όλους μας.

Διαφημίσεις

γεια σε ολες τις νοικοκυρουλες.κοριτσια σημερα μου ειπε ο αντρας μου οτι τελευταια τρωμε πολυ καλα:-D:grin::-D:grin:και του ειπα για το φορουμ και οτι εμπνεομαι απο εδω.σημερα εμεις φαγαμε λαχανοντολμαδες αυγολεμονο...το κοτοπουλακι μπηκε στην καταψηξη τελικα.αλλη μερα.μας εδωσε και πιτουλα η μαμα μου που περισεψε.τωρα εβαλα και ψηνω πιτα.εμεις στη μακεδονια απ'οπου και καταγομαι την λεμε μπομποτα.απο αλλους την ακουω μπατζινα.λιγο διαφορετικη ομως.παραλλαγη της πεθερας μου.με καλαμποκισιο αλευρι και ρεγκατο.μοσχοβολισε το σπιτι.

Φαίη μου, αν σου είπε έτσι ο άντρας σου, δεν οφείλεται στο ότι παίρνεις ιδέες από το φόρουμ, αλλά στο ότι εσύ μαγειρεύεις ωραία. Ένα μεγάλο μπράβο κι από μένα.

καλημερουδιααα..σημερα ξυπνησα αρκετα νωρις.δουλειεσ..να παω να ξεπληρωσω δοσεις και το απογευμα μαθημα.φετος σκοπευω να παρω το πτυχιο μου:confused::D:D:D:Dελπιζω να ειστε ολες καλα.σημερα η μερα ξεκινησε με πολυ κρυο στη:D κομοτηνη.θα ηθελα να ειχα τζακι και να εψηνα καστανα να ολοκληρωνοταν το χειμωνιατικο σκηνικο.σημερα επειδη ο αντρουλης μου εχει υπηρεσια θα κανω κατι απλο.κανενα τραχανουλη η κανενα βραστο αυγουλακι...μην κανω και ανω κατω την κουζινα μου:Pθα μπω αργοτερα να διαβασω τα νεα σασ.φιλικια σε ολες:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...