Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Παρούσα!!:D

Σήμερα το μεσημέρι θα φάμε έξω οικογενειακώς:rolleyes: και το βραδάκι είμαστε καλεσμένοι σε φίλους!:rolleyes: Καλά, μιλάμε όλες αυτές τις μέρες μου 'χει φέξει με το μαγείρεμα!!:cool: Από αύριο αρχίζουν τα δύσκολα...:roll:

Καλημέρα!!:D

Καλημέρα!!!Σήμερα τρώμε χοιρινό καρέ στο φούρνο με πατατούλες και μυρωδικά,μαγειρεμένο σε μπύρα, σαλατούλα ανάμεικτη, υπάρχουν και μακαρόνια φούρνου από χθες με ροζ σάλτσα.Το μπεμπε θα φάει κοτόσουπα με λαχανικά. Μια χαρά!!

Στο μεταξύ το παντζουροπλύσιμο συνεχίζεται!Κι όχι μόνο...Ενα παντζούρι την ημέρα την βρωμιά την κάνει πέρα...

καραμελίτσαααααααααα;πού είσαιαιαι; φαγατε το ίδιο φαι με τον γουργουράκο σήμερα....:lol::lol::lol:

:D:D:D το εφαγε ο γουργουρακος? εμεις τα τσακισαμε!

Και εγώ προτιμώ φαγητό στο σπίτι με τους φίλους παρά εξω. Τρως και μετά χαλαρώνεις πίνοντας καφέ ή ποτάκι. Και λες και 2 κουβέντες ανθρωπινες.

και εμενα μου αρεσει αυτο Ρεα μου, χαλαρα και οικονομικοτερα...

Παρούσα!!:D

Σήμερα το μεσημέρι θα φάμε έξω οικογενειακώς:rolleyes: και το βραδάκι είμαστε καλεσμένοι σε φίλους!:rolleyes: Καλά, μιλάμε όλες αυτές τις μέρες μου 'χει φέξει με το μαγείρεμα!!:cool: Από αύριο αρχίζουν τα δύσκολα...:roll:

Καλημέρα!!:D

τυχερουλα! καλη μαγειροεβδομαδα...!

σημερα κοριτσια εφυγε η φιλη μου, αφου πηραμε πρωινο στην βεραντα, κανονικο με βουτυρα, μαρμελαδες, κρουασαν, χυμους...

και μετα ηρθαν οι γονεις μου και ηπιαμε ουζακι με ποικιλια..

Φυσικα δεν μεγειρεψα και τωρα θα πεσουμε για υπνο..

το βραδυ θα κανω μοσχαρακι και θα μεινει και για αυριο...

Χτες εκανα κρεπες, τις γονατισαμε.... και γλυκες και αλμυρες!!

φιλακια σε ολες!!!

Καλημερα κοριτσια τι κανετε??Εμεις καλα εδω,καναμε το παρτυ της Μαριας χτες και ειχαμε μονο 1παιδακι:rolleyes:ολα τα αλλα ηταν αποδεκατισμενα απο ιωσεις..Αλλα περασαμε πολυ ωραια και ησυχα!Σημερα θα κανω μακαρονια με κιμα,εχει περισεψει και πιτσα απο χτες μια χαρα!!!Φεφη η ρασελ εχει φαρμακειο με ομοιοπαθητικα εκει στην περιοχη σου!!Την ξερω γιατι παιρνω και εγω απο εκει ;)
Που στο λουλουδιστάν;:confused::tongue::mrgreen:

;)

ρε άννια, στείλε μου σε π.μ. το μόνο με ομοιοπαθητικά που ξέρω είναι του κοέν. αυτό εννοείς; στείλε διεύθυνση.

σήμερα ψαρόσουπα από πεθερούλα. για αύριο φασολάκια για μένα κ μοσχάρι με πατάτες τηγανητές για τον αγαπούλη. έχω καταβολευτεί με κατάψυξη.

κορίτσια είστε όλες σούπερ! ιδίως οι νέες που ήρθατε.

Ρούλα, είσαι θησαυρός!

περιστεράκι πολύ ωραίο ακούγεται το χοιρινό.

μαρία, κρέπες, παρεούλα καλή!

φιλιά σε όλες τις κούκλες!

Δώρα μου μου λείπεις! εύχομαι να είστε καλά!

Διαφημίσεις

καλα τα μπεργκερ εγινα τελειαααααααααα,τυφλα να εχουν του εμποριου!χωρις πλακα να τα δοκιμασατε.λοιπον θα σας πω την συνταγη για τον κιμα

1κιλο μοσχαρισιο κυμα

4κουταλιες σουπ φριγανια

2κουτ κρασι

2κρεμμυδια ψιλοκ κ σοταρισμενα σε λαδι(περιπου 4κουτ)

βασιλικος ψιλοκ μαιντανος ψιλοκ

αλατι πιπερι

1αυγο

τα ανακατευετ ολα μαζι κ καλα κ τα αφηνετ στο ψυγειο για κανενα 30λεπτο!τα φτιαχν σε οτι μεγεθος θελετε(αναλογα με τα ψωμακια) κ τα ψηνετε(εγω τα εκανα στην ψηστιερα).

για την γεμιση θελετε

χωριζετ το ψωμακι στα δυο,τα ψηνετ ελαφρα,στο ενα βαζουμε κετσαπ-μουσταρδα(καυτερη),πικλες,μαρουλι κ στο αλλο σαλτσα για μπεργκερ,ροδ κρεμμυδι κ ντοματα βαζουμε το μπιφτεκι τα κλεινουμε κ καλη σας ορεξη!!!!τα συνοδευουμε με πατατες

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλησπερίζω όλα τα κορίτσια της παρέας μας.

Σήμερα φάγαμε μπριζόλες χοιρινές με τηγανητές πατάτες και αυγά, μια σαλάτα λάχανο-καρότο και σε πιάτο στο φούρνο μικροκυμάτων έβαλε ο άντρας μου φέτες ντομάτας με τυρί φέτα από πάνω και λαδορίγανη.

Ρέα περαστικά σου, αλλά πρέπει να πάρεις και βιταμίνες αφού βγαίνεις έξω. Πιες και καμμιά ασπιρίνη, βοηθάει.

Ιωάννα δεν πειράζει που ήταν μόνο ένα το παιδάκι, καλύτερα, έτσι δεν ήταν και τόσο κουραστικό για σένα το μάζεμα μετά. Του χρόνου θα είναι καλύτερα. Να τη χαίρεσαι τη μικρούλα.

Rea_1971Που στο λουλουδιστάν;
χαχαχαχαχα

Ζώπυρον όταν γυρίσεις το βράδυ σπίτι, μη ρωτήσεις τον άντρα σου "πού θα πάμε τώρα"; Εγώ πάντως, αυτό παθαίνω, όταν βγαίνω έξω όλη μέρα το βράδυ επιστρέφοντας δε θέλω να κάτσω μέσα και ρωτάω "και τώρα πού θα πάμε";

Περιστεράκι ελπίζω να έχεις βοήθεια στα παντζούρια.

Μαρία με έκανες και ζήλεψα πολύ.

Φέφη μου σ' ευχαριστώ πολύ.

Ρουλα διαβασα τις ιδεες σου για τραπεζι...

το αποθηκευω και θα το χρησιμοποιω οποτε θα χρειαζομαι ιδεες..

Κοπελα μου εισαι θεα, γυρνα στην Ελλαδα να μας κανεις κανα τραπεζι!!!

eviri πραγματι οι ιδέες σου για τραπέζι είναι πολύ καλές.Το δε ρυζάκι με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω...

Στα παντζούρια είχα τεράστια βοήθεια!!!Βγήκανε πατέρας και γιος βόλτα και με άφησαν στην ησυχία μου.

Αλλά τι να το κάνω...Είχα την έννοια της πέτσας του χοιρινού, μην την κάνω και μαύρη...

Αύριο άλλο παντζούρι έχει σειρά

Το καλύτερο απ' όλα ήταν που μετά το φαγητό πέσαμε όλοι ξεροί για ύπνο.Με περιμένει όμως ένα βουνό ρούχα προς σιδέρωμα.Θα τα ξεπετάξω βλέποντας τον φανταστικό κόσμο του δρ,Παρνάσσους που τον έχω αφήσει στη μέση.

Διαφημίσεις

Πω πω κοιμηθηκα 2ωρες σημερα αχ μιλαμε ελιωσα...Τωρα πηραμε κατι παζλ και τους μαθαινω πως να τα φτιαχνουν η Μαρια ξεφτερι ο Αντωνης τα τρωει χχαχαχαχαχα...Φεφη κοεν-καμπελης απο εκει παιρνω και εγω,για την θεραπεια για τις ραγαδες που σας ειχα πει..Εμεις χλαπακιασαμε τα μακαρονια με τον κιμα και αυριο θα φαμε το φρικασε που εχει μεινει απο την παρασκευη...Περιστερακι βοηθεια ειναι και αυτο,ποσο ειναι το μωρακι σου?

:-D

Μια ταινία είναι που πήραμε χθες μεταξύ άλλων από ένα dvd club.Είχε γίνει θέμα όταν γυριζόταν, γιατί ένας εκ των πρωταγωνιστών άφησε χρόνους, αυτός που είχε παίξει και στο γκέι γουέστερν.Νομίζω όμως ότι είχε προταθεί και για κάποιο βραβείο.

Στην αρχή είναι ακόμα, δεν το έχω προχωρήσει, για να καταλάβω περί τίνος πρόκειται.Μοιάζει με αλληγορικό παραμύθι

Μα κι εγώ για βοήθεια το είδα...Καθότι κι ο μπαμπάς μεγάλο μωρό κι όταν είμαστε όλοι μαζί οικογενειακώς είναι δύο τα μωρά!!!Το ζουζούνι μου είναι 10 μηνών και κάτι ψιλά...Μας έχει βγάλει νοκ άουτ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...