Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Εδώ είμαι (ακόμα) κόρες !!!

Αντιγράφω από δίπλα -- ΚΑΙ καλώς όρισαν οι νέες !!

Μην με βρίσετε, δεν έχω μπει για πολλές μέρες αλλά περνάω μια φάση ψιλο-κατάθλιψης... έχουν αλλάξει κατά κόρον τα δεδομένα στην δουλειά... φοβάμαι και να βήξω που λέει ο λόγος.. καρφίτσα να πέσει θα ακουστεί εδώ μέσα... πλέον διάλειμμα για 1 ή 2 το πολύ τσιγάρα την ημέρα κι αυτά με το στανιό έξω στο κρύο (μας γράφουν), εξονυχιστικός έλεγχος πότε μπήκες πότε νγήκες τί ώρα μπαίνεις στο παρκινγκ και τί ώρα βγήκες από το ασανσερ.... χτυπάς κάρτες παντού... σε λίγο θα χτυπήσω κι εγώ το κεφάλι μου στον τοίχο και πού να τον βρω ???

Είναι όλα τζαμένια εδώ μέσα... βαλανε σίτες στα παράθυρα και την επόμενη μέρα βγήκε εντολή να κλείνουμε τις σίτες για να μην βλέπουμε έξω και χαζολογάμε...

Κατά τα άλλα το Σεμινάκι μου έγινε 2 την περασμένη Πέμπτη εν μέσω ασθενειών... και τα 2 διαμαντάκια μου άρρωστα όλη την εβδομάδα, εγώ λίγο μπουκωμένη από προχθές, όρεξη δεν υπάρχει... φάση είναι -- θα μου περάσει ... ελπίζω !

Θα επανέλθω σιγά-σιγά ...

Ελπίζω να είστε όλες καλά , δεν έχω διαβάσει τπτ όμως για τα νέα σας, σορρυ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλώς την φαίη!Γεια και στα άλλα κορίτσια!Μπήκα στα βιαστικά στο καφέ της μάσας, γιατί έχω κουβεντούλα αλλού, και απαντώ περί φύλλου!

Το τρυπητό φύλλο το σπιτικό έχει γνωρίσει μεγάλες δόξες στην κουζίνα μου...Μην κολλάς!Προχώρα!

Για να μην πω για μια ζύμη τάρτας που δεν ανοίγεται καν το φύλλο και μπαίνει σαν θρυματισμένο.Στην σπιτική κουζίνα το φύλλο με τα μπαλώματα είναι ντελικατέσεν!!

κοριτσια τι πραγμα ειναι αυτο?μπαινω και διαβαζω και μετα τρεχω στο ψυγειο με ολα αυτα που γραφετε:lol::lol::lol:

εγω σημερα εκανα μοσχαρακι με πρασα αυγολεμονο.ηταν η πρωτη φορα.καλο βγηκε.να σας ρωτησω πιτες φτιαχνετε?ανοιγετε εσεις φιλο?προσπαθησα τοσεσ φορες και στο τελος καταληγουν τα φιλα να ειναι μπαλομενα....απο τις τρυπες που ανοιγουν...απελπιστηκα:confused:

Σιγά, γι' αυτό σκας; Περίμενε λίγο καιρό ακόμη και θα δεις γύρω σου πόσοι θα φοράνε μπαλωμένα, εκτός από το ταψί σου.

κοριτσακια μου καλησπερα!

γραψατε τοσα πολλα...

λοιπον σημερα εκανα ψαροσουπα με κοκκινοψαρο και μπακαλιαρακι..

εγω εβαλα τον μπακαλιαρο και η γειτονισσα απο πανω ειχε κοκκινοψαρο..

τα βαλαμε μαζι και φαγαμε μια ωραιοτατη σουπιτσα!!

Μεταξια καλως μας ηρθες και παλι και μην ξεχνας ψηλα το κεφαλι!!!!!

Ποιο κοριτσακι ρωτησε για ανοιγμα φυλλου? εγω τα καταφερνω μια χαρα, δεν τα κανω τσιγαροχαρτα αλλα και καμια τρυπουλα να εχουν.. δεν χαθηκε και ο κοσμος:rolleyes::rolleyes:!!

Αρε ρε Λιτσακι τυχερουλι που εισαι απο νησακι.. καλα να περασεις!!!

Βρε απουσιολογα Φεφακι?? ολα τα θυμασαι πια?? εισαι αστερι!!

φιλακια σε ολα τα κοριτσακια και καλα να περασετε το τριημερο!!

Διαφημίσεις

κοριτσια τι πραγμα ειναι αυτο?μπαινω και διαβαζω και μετα τρεχω στο ψυγειο με ολα αυτα που γραφετε:lol::lol::lol:

εγω σημερα εκανα μοσχαρακι με πρασα αυγολεμονο.ηταν η πρωτη φορα.καλο βγηκε.να σας ρωτησω πιτες φτιαχνετε?ανοιγετε εσεις φιλο?προσπαθησα τοσεσ φορες και στο τελος καταληγουν τα φιλα να ειναι μπαλομενα....απο τις τρυπες που ανοιγουν...απελπιστηκα:confused:

τέλειο το φαγάκι σου κ για πρώτη φορά είσαι εξαιρετική!

τρύπα σε φύλλο; τςςςςςςςςςςςς! τρέντυ πίτα! καλοφάγωτη! κ εγώ με τρύπες! μια φορά κ έναν καιρό που έκανα πίτα. τώρα από μάνα μου, έτοιμη!

Εδώ είμαι (ακόμα) κόρες !!!

να την χαίρεσαι τη νεράιδα σου γερή, καλότυχη, πολύχρονη, ευτυχισμένη!

να την καμαρώνετε να προοδεύει! να μου τα γλυκοφιλήσεις κ περαστικά σας γρήγορα!

όσο για τη δουλειά, λυπάμαι. μου ακούγονται τόσο γνώριμα όσα περιγράφεις! μα όλα όμως! κουράγιο! μπόρα είναι θα περάσει!

Το τρυπητό φύλλο το σπιτικό έχει γνωρίσει μεγάλες δόξες στην κουζίνα μου...Μην κολλάς!Προχώρα!

Για να μην πω για μια ζύμη τάρτας που δεν ανοίγεται καν το φύλλο και μπαίνει σαν θρυματισμένο.Στην σπιτική κουζίνα το φύλλο με τα μπαλώματα είναι ντελικατέσεν!!

κ εσύ μπαξές! ταιριάζεις με την κάντυ μας!

:P:p......οσο για την ταρτα προσπαθησα απειρες φορες να φτιαξω και θελει κομπρεσερ για να κοπει μετα το ψησιμο:D:D:D

έξυπνα κορίτσια κ προκομμένα κ με χιούμορ! τυχεροί αντρούληδες!

κοριτσακια μου καλησπερα!

γραψατε τοσα πολλα...

λοιπον σημερα εκανα ψαροσουπα με κοκκινοψαρο και μπακαλιαρακι..

εγω εβαλα τον μπακαλιαρο και η γειτονισσα απο πανω ειχε κοκκινοψαρο..

τα βαλαμε μαζι και φαγαμε μια ωραιοτατη σουπιτσα!!

Ποιο κοριτσακι ρωτησε για ανοιγμα φυλλου? εγω τα καταφερνω μια χαρα, δεν τα κανω τσιγαροχαρτα αλλα και καμια τρυπουλα να εχουν.. δεν χαθηκε και ο κοσμος:rolleyes::rolleyes:!!

Αρε ρε Λιτσακι τυχερουλι που εισαι απο νησακι.. καλα να περασεις!!!

Βρε απουσιολογα Φεφακι?? ολα τα θυμασαι πια?? εισαι αστερι!!

φιλακια σε ολα τα κοριτσακια και καλα να περασετε το τριημερο!!

ωραία ιδέα αυτή με την κοινή κατσαρόλα!

εσύ είσαι αντιδήμαρχος, μετά την Ρούλα!

εγώ απουσιολόγα, γιατί από φαγητά...μόνο στα λόγια. προηγούνται τα τάπερ!:tongue:

μάκια σε όλες τις όμορφες!

Καλησπερα και απο μενα ευτυχως αυριο δεν δουλευω,αλλα δουλευω το σαββατο :(....Δεν σας εχω διαβασει παρα μονο την τελευταια σελιδα,μεταξακι μου και εμενα καπως ετσι ειναι στην δουλεια και φαντασου ειναι η αρχη ακομα:rolleyes:να δω πως θα εξελιχθουν τα πραγματα..Τα μικρα μου ευτυχως ειναι καλα απο βηχα μυξες πυρετους..Της Μαριας το ματι εσκασε σημερα το γρουμπαλακι με το πυον και ξεπρηστηκε ευτυχως...Εγω καλα δεν προλαβαινω πλεον ουτε να φαω εχω αγχωθει με πολλα θεματα οπως πχ πως θα τα παω στην δουλεια πως σκατα θα πληρωθουν τοσοι λογαριασμοι και ποσα αλλα θεματα ακομα...Επισης ετοιμαζω και το παρτυ το σαββατο και πρεπει να κανω χιλιες 2δουλειες!!!Φεφη το συσακι μας παλι αρρωστουλα ειναι??Στην ρασελ πηγες για ομοιοπαθητικα????Φιλια σε ολες τις κουκλες!!!!!

υγ εχασα 2κιλα:-)

:-D

Καλημέρα να έχουμε όλοι.

Ζήτω το έθνος των Ελλήνων.

Για σήμερα θα φτιάξω μπριάμ με φέτα και κίτρινο τυρί μέσα.

Μεταξία, περαστικά στα παιδάκια σου και να προσέχεις κι εσύ με τα διάφορα ψυχολογικά (παρόλο που έχεις δίκιο να αισθάνεσαι έτσι) να μη σε πάρουν από κάτω.

Λίτσα καλό ταξίδι και καλά να περάσετε το τριήμερο.

kagly κι εσύ να περάσεις καλά στα Τρίκαλα.

Σήμερα φάγαμε κατσικάκι με κολοκυθάκια αυγολέμονο. Για αύριο είμαι μεταξύ ψαρόσουπας, σπανακόρυζου και κοτίσιων συκωτιών με ρύζι.

Το χειρότερό μου, να αποφασίσω τι θα μαγειρέψω...

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

γειασας και απο μενα την ταλαιπωρη...Ακομα δουλειες κανω απο το πρωι,σκουπισα σφουγγαρισα ξεσκονισα εκανα μπανιο ντουλαπια και τωρα εβαλα το σιδερο να ξεκινησω ειναι 3-4πληντυρια ωστε να τελειωσω και να ξεραθω γιατι αυριο δουλευω 10-2.οποτε θα ξυπνησω πουρνο-πουρνο να μαγειρεψω....Ουφ εχω αγχωθει να τα προλαβω ολα αυριο...θα φτιαξει ειπε ο αντρας μμου 2πιτσες και θα κανω και εγω κλαμπ σαντουιτς και η τουρτα μας και μια χαρα!!!!!Σημερα φαγαμε φρικασε με αρνακι απο τα χερια της πεθερας

:-D

Και από εμένα έβα ΖΗΤΩ για όλους εμάς τους Έλληνες που δεν σκύβουμε το κεφάλι και έχουμε πάντα καρδιά λιονταριού!!! εύχομαι να περάσουμε τα δυσκολα και να ανακάμψουμε επιτέλους!!!!

...αυτά....για σήμερα φάγαμε μακαρόνια με ψευτοσάλτσα , γιατί ο μπακαλιάρος μου χάλασε από βλακεία μου...γκρρρρρρρρρ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

κοριτσια πολλες κανετε γενικη ε,?κουραγιο...σημερα ειχαμε μπακαλιαρο και σκορδαλια με πατατες.οχι απο ψωμι..και σαρμαδακια σπιτικα...αυριο θελω να κανω μηλοπιτα.κοριτσια σας αρεσει η μηλοπιτα?να σας ρωτησω σε λιγες μερεσ εχει γενεθλια ο αραββωνιαστικος μου και σκεφτομαι να καλεσω μερικους φιλουσ.5-6.περα απο ποτα και τουρτα εσεισ τι μου προτεινετε αλλο να κανω?εγω σκεφτομουν να παρουμε σουβλακια παιδακια και μπριζολιτσες με μανιταρια να τα ψησουμε στο ψησταρακι στο μπαλκονι...εσεις τι λετε?στην αρχη ηθελα να κλεισω τραπεζι σε νυχτερινο μαγαζι αλλα κοριτσια με 70 ευρω μπουκαλι κανω ψωνια για 3 ευδομαδες....λιτοδιαιτες ευδομαδες.εσεισ τι θα κανατε ?καμια ιδεα?:confused:

καλημερουδιαααααααα!!!!!χαθηκα λιγουλακι γιατι ετρεχα με την υιοθεσια του μικρου σκυλακου!τελικα εχθες τον δωσαμε...ευτυχως ενας φιλος μας θα τον εχει κ ετσι θα τον βλεπουμε,αλλα κ παλι νιωθω καπως μαμωτο...τι κριμα να μην μπορω να τον κρατησω..τελος παντων τα γνωστα ενοχικα με χρυπησαν χιχιχιχι!!!

χρονια πολλα για το ΖΗΤΩ μας,ας ειμαστε ενωμενοι κ δυνατοι κ ολα θα τα ξεπερασουμε!εχθες για να γιορτασουμε φαγαμε ωραιοτατους γιγαντες κ εγινε χαμος απο πορδουλες χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!'σημερα ψαρακια!φιλακιααααααα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

ποιά ρασέλ εννοείς άννια;

να χαίρεσαι την Μ γερή, ευτυχισμένη πολύχρονη!

τί ωραία φαγάκια;

για τραπέζι εκτός από κρεατικά, σημασία μεγάλη έχουν οι σαλάτες. ποικιλία κ χρώμα!

επίσης τυριά κ τέλος φρούτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...