Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Just now, apple2 είπε:

      Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

      Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)


melita

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

    3924

  • Eviri

    2615

  • fefi

    1922

  • peristeraki

    1785

Τίποτα γιατί έκανα εξαγωγή φρονημήτη και δεν μπορώ να μασήσω! Καμια ιδέα για σούπα?:tongue: Για τον σύζηγο τι φτιάχνουν, οεο?

ομελέτα κάντου.

εσύ φάε ένα φιδέ και τρίψε λίγη παρμεζάνα στο σερβίρισμα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

λουκάνικα με λάχανο. τη συνταγή την έδωσε μια γοργόνα, νομίζω η τάρα. είναι από το σάητ της καθημερινής, γαστρονόμος. θρακιώτικη συνταγή.

ενημέρωσα το σύζυγο για το μενού και μου είπε ότι αν δεν του αρέσει, θα φάει αυτός τα λουκάνικα κι εγώ το λάχανο. γκρρρρρρ!!!!!!

εμένα μου άρεσε, πάντως! είναι πικάντικη!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


ΤΑΝΟΜΕΝΟΣ ΣΟΡΒΑΣ (ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΣΟΥΠΑ)

Συστατικά

  • 1 φλυτζάνι ρύζι ή πληγούρι
  • 1/2 κιλό κλασικό παραδοσιακό γιαούρτι
  • Ελαιόλαδο
  • 1 κρεμύδι
  • 1 ματσάκι δυόσμο
  • Αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες
  1. Βάζουμε το ρύζι ή το πληγούρι να βράσει. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμύδι (που έχουμε περάσει από το μούλτι) με τον δυόσμο ψιλοκομένο.
  2. Όταν το ρύζι είναι σχεδόν έτοιμο προσθέτουμε τον δυόσμο κα το κρεμύδι από το τηγάνι στην κατσαρόλα. Μόλις δέσουν τα υλικά (περίπου μετά από 5-10 λεπτά) ετοιμάζουμε το γιαούρτι. Παίρνουμε το γιαούρτι και το χτυπάμε με ζουμάκι από την κατσαρόλα (όπως κάνουμε το αυγολέμονο). Όταν δέσει το προσθέτουμε στην κατσαρόλα να δέσει με τα υπόλοιπα υλικά.


921477wc2fyvv2y2.gif

Link to comment
Share on other sites

ΤΑΝΟΜΕΝΟΣ ΣΟΡΒΑΣ (ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΣΟΥΠΑ)

Συστατικά

  • 1 φλυτζάνι ρύζι ή πληγούρι
  • 1/2 κιλό κλασικό παραδοσιακό γιαούρτι
  • Ελαιόλαδο
  • 1 κρεμύδι
  • 1 ματσάκι δυόσμο
  • Αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες


  1. Βάζουμε το ρύζι ή το πληγούρι να βράσει. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμύδι (που έχουμε περάσει από το μούλτι) με τον δυόσμο ψιλοκομένο.
  2. Όταν το ρύζι είναι σχεδόν έτοιμο προσθέτουμε τον δυόσμο κα το κρεμύδι από το τηγάνι στην κατσαρόλα. Μόλις δέσουν τα υλικά (περίπου μετά από 5-10 λεπτά) ετοιμάζουμε το γιαούρτι. Παίρνουμε το γιαούρτι και το χτυπάμε με ζουμάκι από την κατσαρόλα (όπως κάνουμε το αυγολέμονο). Όταν δέσει το προσθέτουμε στην κατσαρόλα να δέσει με τα υπόλοιπα υλικά.

πουλόπω' μ! τεμέτερον;:D;)

εύγε για τη συνταγή!

εμείς έχουμε φαγητό, αλλά μας την έδωσε και πάμε για τσίπουρα. η μικρή απολαμβάνει τους παππούδες της στο χωριό!;)

μάκια!

Αρετή, χοιρινό πρασοσέληνο δεν έχω κάνει ποτέ. στείλε σε παρακαλώ συνταγή όποτε έχεις χρόνο.

Link to comment
Share on other sites

...ρε κορίτσια με τέτοιες συνταγες, ντρέπομαι να ποστάρω....σλουρπ!

εγώ έχω μοσχαρισιες μπριζόλες με πατατούλες στο φούρνο...


Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Link to comment
Share on other sites

καλημερα κοριτσια!!!!

καλα ο τανομενος σορβας ειναι τελειος,αχ η ποντιακη μου ριζα με καλειιιιιιιι!!!!χαχαχαχαχα!!!

σημερα παντως εχουμε παστιτσιο!!!!


χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...