Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γεία σας κορίτσια...έβαλε κρύο εεεεεεεεε;

Λοιπον σαν καλή χάουζγουάιφ σήμερις έφτιαξα αρακά και για βράδυ φάγαμε κοτόπουλο καλαμάκια και σαλατιτσα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα παρεακι!!

καλε πολυ κρυο εβαλε, χειμωνιασαμε βρε!

για σημερα θα κανω σπανακορυζο..

χτες το βραδυ εκανα πιτσα ειχαμε τις γειτονισσες παρεα, μια κανονικη σπεσιαλ και μια με φετα, ντοματα, μανιταρια, πιπερια, κοντεψαμε να φαμε και το πιατο..

Kαλημέρα....

Είμαστε με βήχα και μυξούλες! Αντε καλή μας αρχή!

Για σήμερα εκανα σπανακόριζο και πενες με ντοματούλα και τυράκι!

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?αχ εγω εδω με τρεχουν ολοι τα μικρα καλα ευτυχως μονο βηχας μας εμεινε αλλα ο τολης εχει πυρετο και κανει για 4παιδια...στη δουλεια τα πηγα πολυ καλα χτες,κοριτσια τελικα ειναι ασφαλιστικη εταιρεια αλλα εγω στο τηλ προωθω μια νεα σταθερης τηλεφωνιας εταιρεια cyta λεγετε,και χτες εκανα την πρωτη μου αιτηση!!!!

Μπράβο Ιωάννα! Καλή αρχή και ακόμη καλύτερη συνέχεια!

Κι εμείς στη cyta πήγαμε πριν λίγες μέρες.. Να σε έχουμε στα υπόψη λοιπόν!;)

Περαστικά στον αντρούλη σου και γρήγορα γιατί δεν παιζονται με τίποτα!

.Αλλα την βρηκα την λυση θα παει η κορη μου για λιγες μερες και θα την βοηθησει,ευτυχως που μπορει αυτο το διαστημα.

Αυτό είναι να έχεις κορίτσι! :rolleyes:

μα τί μαστορεύουν;

Φτιάχνουν το τζάκι, το τηλεφωνοιντερνετ, ενισχύουμε την θωρακισμένη..αυτα!

σήμερα κλείνουμε με τον φέφο 3 χρόνια γάμου! μου το θύμισε το πρωί η πεθερούλα μου που με πήρε για ευχές!:|:cool:

εγώ το είχα ξεχάσει, ο φέφος το ίδιο!

άντε να ζήσουμε! να χαιρόμαστε την φεφοοικογένεια!:)

Φεφάκι να ζήσετε και να γεράσετε ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι και να χαίρεστε το κοριτσάκι σας!!!

Οσο για τη Σίσα, θεά δεν το συζητώ!!!! Προβλέπεται σε λίγα χρόνια ο φέφος να γυρνάει με καραμπινα!!!!:tongue:

εμείς ανεβαίνουμε Σαλόνικα για δουλειά, στο τρέξιμο!

Ελα ρε.... Δεν θα σε δούμε;;;;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

καλημερουδιαααααααα!!!!εχθες τελικα καναμε γαριδες με ταλιατελες!καλα τις εκανα με πιπερια καυτερη(απο τον κηπο μας ;) ) οι οποιες ειναι μπαρουτι σκετο,φρεσκια ντοματουλα,βασιλικο(κηπου χιχιχι),θυμαρι(κηπου),τα εσβησα με τσιπουρακι(θειου) κ εγιναν κα τα πλη κτι κες!!!!!!!!!!!!!!αχ οπως λεεει κ η Φεφη με την καψα ανοιξαν ολα,ρουθουνια κ λοιπα συστηματα χεχεχεχεχε!!!

για σημερα θα κανω καλαμαρακια γεμιστα,οπως καταλαβαινετ ο καλος μου εχθες γυρισε με πολλα θαλασσινα κ ψαρακια...ευτυχως τα ψαρακια του κοψε κ τα ζητησε να μας τα καθαρισουν!!!!!!!!

Φεφη να ζησετε σαν τα ψηλα βουνα,να ειστε παντα μια αγαπημενη οικογενεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν θα σε δουμε ε?καλα σημερα με τις απεργιες ερχεστε Σαλονικα,καλη δυναμη γιατι ειναι μια δυσκολη μερα!!!!!

Ελενιτσα περαστικα σας,αχ αυτες οι μυξουλες χειμωνιαζει κ βγαινουν στο σεργιανι!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Kαλημερα κι απο μας!

Χρονια πολλα φεφουλα μας.....:P

Να ειστε παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι

και να μεγαλωσετε κι αλλο την πανεμορφη οικογενεια σας!!!!!!!

Ελενη,περασδτικα στην μικρη σου κυρια!!!

αννια,μπραβο κοριτσακι....

εκανες πολυ καλη αρχη....ευχομαι καλη συνεχεια!!!!!!!!!!

Σημερα φτιαχνω φασολαδα.

Πρωτη φωρα θα φαει ο θησαυρος μας...

για να δουμε....:cool:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααα!!!!εχθες τελικα καναμε γαριδες με ταλιατελες!καλα τις εκανα με πιπερια καυτερη(απο τον κηπο μας ;) ) οι οποιες ειναι μπαρουτι σκετο,φρεσκια ντοματουλα,βασιλικο(κηπου χιχιχι),θυμαρι(κηπου),τα εσβησα με τσιπουρακι(θειου) κ εγιναν κα τα πλη κτι κες!!!!!!!!!!!!!!αχ οπως λεεει κ η Φεφη με την καψα ανοιξαν ολα,ρουθουνια κ λοιπα συστηματα χεχεχεχεχε!!!

για σημερα θα κανω καλαμαρακια γεμιστα,

:shock::shock::shock:ΕΛΕΟΣ μαρη Αννα........πρωι πρωι!!!!!!!!

Τι να μας κανει η φασολαδα μετα απο οσα διαβαζω;

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

:shock::shock::shock:ΕΛΕΟΣ μαρη Αννα........πρωι πρωι!!!!!!!!

Τι να μας κανει η φασολαδα μετα απο οσα διαβαζω;

η φασολαδα ειναι τρομερη κ στους πορδους φοβερη!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

9892a30fbd.png

Καλημέρα όλη μέρα.

Κορίτσια, σήμερα το μυαλό της Μέρκελ στάζει από παντού. Δηλαδή, βρέχει και μάλιστα από χτες το βράδυ. Όπως δείχνει το ίντερνετ θα βρέχει όλη την ημέρα.

Έχω βάλει να γίνεται σόγια κοκκινιστή την οποία θα συνοδεύσω με ρύζι.

Περαστικά σου Ρουλάκι! Κανένα σιροπάκι πάρε μήπως και σε βοηθήσει!

Ευχαριστώ Ελένη μου. Ήδη είμαι καλύτερα σήμερα και χτες το βράδυ έβηξα μόνο 3-4 φορές.

Περαστικά και στην οικογένειά σου σε όσους αρρώστησαν.

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?αχ εγω εδω με τρεχουν ολοι τα μικρα καλα ευτυχως μονο βηχας μας εμεινε αλλα ο τολης εχει πυρετο και κανει για 4παιδια...στη δουλεια τα πηγα πολυ καλα χτες,κοριτσια τελικα ειναι ασφαλιστικη εταιρεια αλλα εγω στο τηλ προωθω μια νεα σταθερης τηλεφωνιας εταιρεια cyta λεγετε,και χτες εκανα την πρωτη μου αιτηση!!!!

Άννια είναι γιατί οι άντρες δεν έχουν υπομονή σε τίποτα από τη φύση τους. Γι' αυτό κάνουν έτσι ακόμη και με δέκατα. Σου εύχομαι καλοστέριωτη στη δουλειά, να είναι πάντα όλα καλά.

αντιγράφω από δίπλα:

η Σύσα σήμερα με έκανε πολύ περήφανη!:-D

πήγε να την πάρει ο μπούλης της κ την πέτυχε να χορεύει στο κέντρο του δωματίου κ όλα τα άλλα την χάζευαν από κάτω γύρω γύρω! μαζί κ οι δασκάλες της!:-D

κου κου βά!

Δεν έχω λόγια, μακάρι να μέναμε κοντά να τη βλέπαμε κι εμείς. Να τη χαίρεστε και πάντα να σας κάνει περήφανους.

κορίτσια για το βήχα διάβασα ότι ζεσταίνοντας μέλι με στυμμένο λεμόνι μπόλικο το πίνεις κ γίνεσαι περδίκι.

επίσης, διάβασα για την κοτόσουπα-κάτι έχει το ζουμί της που γιατρεύει, όπως κ η ψαρόσουπα με λαχανικά!

στις σούπες βάλτε σέληνο, καρότο! φυτοθεραπεία!

επίσης πολύ ευεργετικό το πιπέρι στις σούπες για όσους έχουν συνάχι! ξεβουλώνει το σύστημα!

Το μέλι με το λεμόνι το έχω ακούσει κι εγώ, αλλά δεν το θυμήθηκα να το κάνω. Κοτόσουπα όμως έφαγα όπως το λες με μπόλικο πιπέρι από πάνω και το κατα ευχαριστήθηκα. Δεν έχω συνάχι, ούτε άλλο σύμπτωμα. Μόνο βήχα, ο οποίος δείχνει σήμερα ότι έχει υποχωρήσει αρκετά.

σήμερα κλείνουμε με τον φέφο 3 χρόνια γάμου! μου το θύμισε το πρωί η πεθερούλα μου που με πήρε για ευχές!:|:cool:

εγώ το είχα ξεχάσει, ο φέφος το ίδιο!

άντε να ζήσουμε! να χαιρόμαστε την φεφοοικογένεια!:)

Εύχομαι να ζήσετε ευτυχισμένοι μαζί για την υπόλοιπη ζωή σας και η αγάπη σας να δυναμώνει κάθε μέρα. Επίσης, εύχομαι να κάνετε κι άλλα φεφάκια.

Καλημέρα όλη μέρα.

Κορίτσια, σήμερα το μυαλό της Μέρκελ στάζει από παντού. Δηλαδή, βρέχει και μάλιστα από χτες το βράδυ. Όπως δείχνει το ίντερνετ θα βρέχει όλη την ημέρα.

Έχω βάλει να γίνεται σόγια κοκκινιστή την οποία θα συνοδεύσω με ρύζι.

Ευχαριστώ Ελένη μου. Ήδη είμαι καλύτερα σήμερα και χτες το βράδυ έβηξα μόνο 3-4 φορές.

Περαστικά και στην οικογένειά σου σε όσους αρρώστησαν.

Άννια είναι γιατί οι άντρες δεν έχουν υπομονή σε τίποτα από τη φύση τους. Γι' αυτό κάνουν έτσι ακόμη και με δέκατα. Σου εύχομαι καλοστέριωτη στη δουλειά, να είναι πάντα όλα καλά.

Δεν έχω λόγια, μακάρι να μέναμε κοντά να τη βλέπαμε κι εμείς. Να τη χαίρεστε και πάντα να σας κάνει περήφανους.

Εύχομαι να ζήσετε ευτυχισμένοι μαζί για την υπόλοιπη ζωή σας και η αγάπη σας να δυναμώνει κάθε μέρα. Επίσης, εύχομαι να κάνετε κι άλλα φεφάκια.

Ρουλακι περαστικουλια!να σου πω αλλο ενα καλο γιατροσοφι?λοιπον παντα οταν αρρωσταινω η μανουλα κανει ποντιακο καφτερο τραχανα!!!!ωχ αμαν τελειος λεμε!κ σιγουρα εκει θα βρεις μια κ το ποντιακο στοιχειο ειναι παντου ;)!παντως αν το τρως κ δεν το βρισκεις μπορω να σου στειλω!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Πες τα Δώρα!!!!

Τι είναι αυτά πρωί πρωί Αννούλα;;;;;

Γαριδομακαρονάδα και καλαμαράκια;;;;:shock::shock::tongue:

πφ χαζα...καλε εσεις θα στρωσετε εντερεκι,τι παραπονιεστε:tongue::tongue::tongue:!!!!!!!!

φερτε μου μια φασολαδα

για να αντεξω στην ελλαδα

με τους πορδους θα την σωσω

κ χρωστουμενα δεν θα δωσω!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

9892a30fbd.png

Καλημερα σας κοριτσια και απο εμενα.ΑΝΝΑ4 μου τρεχουν τα σαλια πρωι πρωι με τα ωραια πιατα σου.eleni 2008 περαστικα στην μικρουλα σου εσυ πως πας με το δοντι? Εviri μου αρεσει πολυ η βροχη αλλα οχι για Ελλαδα που παραλυουν ολα.Eιναι αληθεια οτι στην Γερμανια πολυ λιγα σπιτια εχουν μπαλκονια? Εγω για σημερα εχω φακες

η φασολαδα ειναι τρομερη κ στους πορδους φοβερη!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχα

Ρουλακι περαστικουλια!να σου πω αλλο ενα καλο γιατροσοφι?λοιπον παντα οταν αρρωσταινω η μανουλα κανει ποντιακο καφτερο τραχανα!!!!ωχ αμαν τελειος λεμε!κ σιγουρα εκει θα βρεις μια κ το ποντιακο στοιχειο ειναι παντου ;)!παντως αν το τρως κ δεν το βρισκεις μπορω να σου στειλω!!!

Πραγματικά όλοι οι Έλληνες εδώ είναι από τη Βόρεια Ελλάδα και κυρίως από τον Πόντο. Η σκέψη σου και μόνο με σκλάβωσε. Ευχαριστώ Αννούλα.

πφ χαζα...καλε εσεις θα στρωσετε εντερεκι,τι παραπονιεστε:tongue::tongue::tongue:!!!!!!!!

φερτε μου μια φασολαδα

για να αντεξω στην ελλαδα

με τους πορδους θα την σωσω

κ χρωστουμενα δεν θα δωσω!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...