Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

πάντως ιωάννα, κ η Χ ξεκίνησε να τις κόβει κ να τις ζητάει. μετά είδα που στον παιδικό δεν την ζητούσε κ δεν την είχε ανάγκη.

βέβαια ο Α είναι μικρούλης, αλλά όλα θέλουν ένα σπρώξιμο για να προχωρήσουν παραπέρα!

εσύ σαν μάνα ξέρεις όμως καλύτερα από όλους μας πώς να βοηθήσεις το παιδί σου!

κόρες σας χαιρετώ να κάνω κ καμιά δουλειά της προκοπής γιατί...μαζέυτηκαν!

απουσίες Λίτσα, κάντυ, λίνα, αγγελίνα, ....κ πολλά άλλα κοριτσάκια που αυτή τη στιγμή δεν προλαβαίνω να γράψω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Επειδή ο άντρας μου δεν έχει συγκεκριμένες μέρες που δουλευει ίσως (να το συζητήσω πρώτα με τον εργοδότη)να κάνω μια εβδομάδα το πρωινό ωράριο 10-2 μια εβδομάδα το απογευματινό 5-9..Τα απογεύματα σίγουρα θα μου τα κρατάει ο Τ.τα πρωινά θα δούμε κατα πόσο βολεύει την πεθερά μου γιατί και αυτή δουλεύει καθημερινές
Μια χαρα θα ειναι αν μπορεσεις να τα κανονισεις ετσι.

Καλημερα αχ εχω ζησει επαρχια και ξερω αλλη ζωη και οχι ανχος ηρεμα πραγματα,τι κανει το μικρο σου κοριτσακι?

ναι ευτυχως ειναι αλλα τα καλα εδω..

εγω ας πουμε που εχω συνηθισει εδω πολυ δυσκολο θα μου φαινοταν να ζησω στην Αθηνα.

το μικρο μου καραμελακι ειναι μια χαρουλα, τωρα μολις ξαναφαγαμε και καθεται οπως παντα ησυχη στο ριλαξ της..

Τις ζητάει σαν τρελός απλά έχει πολύ κοφτερά δόντια θα του πάρω άλλη μάρκα μήπως και έχει πιο ανθεκτικό υλικό

του δινεις σιλικονη ή καουτσουκ? βρε το καψερο...

Πάντως εμένα αν μου κάτσει αυτή η δουλειά καλά θα είναι 1θα ξεφεύγω 4ώρες απο τους ταλιμπάν 2είναι 300Ε τον μήνα +10Ε για κάθε πελάτη δικό μου που θα κάνει ασφάλεια(ε δεν θα καταφέρνω 2-3?)και είναι και 4στενά πάνω από το σπίτι μου δηλαδή ουτε ταξί λεωφορεία ούτε βενζίνη ούτε τίποτα

καλοι μου ακουγονται οι οροι..

Καλη αρχη! ποτε ξεκινας?

Καλημέρα!

Καλη βδομάδα... Πω πω ρε κορίτσια τι καιρός είναι αυτός;

Για σήμερα προνόησε η μανούλα κι έκανε γιουβαρλακος!!!!

Κατ'αρχήν να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Φέφη να χαίρεσαι το Σισάκι σου και να το καμαρώσεις κοπέλα ολόκληρη! Να εχει παντοτε υγεία και ευημερία στη ζωή της!

Μαρία πολύχρονη κι ευτυχισμένη με την μπουμπούκα σου και τον αντρούλη σου!!! Να πω και μ'έναν γιο;;)

Ιωάννα να χαίρεσαι την μανούλα σου και καλή αρχή στην καινούρια σου δουλειά! Τι ασφάλειες είναι;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μαρία πολύχρονη κι ευτυχισμένη με την μπουμπούκα σου και τον αντρούλη σου!!! Να πω και μ'έναν γιο;;)

πωπω σουξε τα γιουρβαλακια σημερις!!!! 3 μεχρι τωρα!!

Ελενακι μου ευχαριστω για τις ευχες και ναι φυσικα θα τον θελαμε τον μαγκα τωρα αλλα και καραμελιτσα νουμερο 2 να ερθει παλι θα τρελαθουμε!!!

Ελενακι μου ευχαριστω για τις ευχες και ναι φυσικα θα τον θελαμε τον μαγκα τωρα αλλα και καραμελιτσα νουμερο 2 να ερθει παλι θα τρελαθουμε!!!

Τότε σου το εύχομαι Μαράκι, λίαν συντόμως έναν καραμελένιο ή μια καραμελένια!

Αντε, ακόμη δεν βάλατε μπρος;;;;:P:p;)

4Suap3.png

Καλημέρα!

Κατ'αρχήν να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Φέφη να χαίρεσαι το Σισάκι σου και να το καμαρώσεις κοπέλα ολόκληρη! Να εχει παντοτε υγεία και ευημερία στη ζωή της!

ευχαριστώ Ελενίτσα μου! κ εσείς την Λουκίτσα σας! κ με το καλό ένα ακόμα μωρουλίνι! υγεία κ αγάπη!

γιοβάρλακος τα λέω κ εγώ! αλλά ποτέ δεν έχω κάνει!;) έτοιμα είναι πιο νόστιμα τα άτιμα!

ιωάννα, κατάλαβες ποιά είναι η τεμπέλα της υπόθεσης; ή να με ζωγραφίσω;:rolleyes:

είστε μια γλύκα! σοροπιασμένα θηλυκά!:D

άντε με το καλό!

Καλημερα στην ομορφη μαγειροπαρεα μας!!!!

Σημερα πηγαμε για ψωνια.....

Πηραμε ωραιοτατες φορμες ζαρα για τον Θησαυρουλη

και για την μικρη ξαδερφουλα που στις 20/10

γινετε ενος ετους,ενα μπουφανακι κοκκινο!!!!!

Οπως θα καταλαβατε λοιπον....

σημερα δεν μαγειρεψα.

Θα φαμε μοσχαρι με χυλοπιτες απο χθες.

Και αυριο θα κανω τα περιβοητα γιουβαρλακια

που τα ζηλεψα απο σας!!!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

αφού θα μπεις που θα μπεις στην κουζίνα για γιουβαρλάκια, κάνε ένα πιάτο-σαλατιέρας- παραπάνω κ για την φιλενάδα σου την τεμπέλα!

νυστάζω! πεινάω! θέλω παντόφλες κ πυτζαμάκια κ να αράξω καναπεδάκο με τηλεόραση-όχι παιδικά ντιβι ντι- κ να με πάρει έτσι ο ύπνος, τρώγοντας!

πολλά ζητάω η γυναίκα;

αφού θα μπεις που θα μπεις στην κουζίνα για γιουβαρλάκια, κάνε ένα πιάτο-σαλατιέρας- παραπάνω κ για την φιλενάδα σου την τεμπέλα!

νυστάζω! πεινάω! θέλω παντόφλες κ πυτζαμάκια κ να αράξω καναπεδάκο με τηλεόραση-όχι παιδικά ντιβι ντι- κ να με πάρει έτσι ο ύπνος, τρώγοντας!

πολλά ζητάω η γυναίκα;

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

οχι ρε φιλεναδα ζητας τα αυτονοητα!!!!!!!!!!!!!!

πολλά ζητάω η γυναίκα;

με γειές οι φορμούλες!

Μερσιιιιιιιιιιι

Χαχαχαχαχαχαχαχα..

Οτι θελει το κοριτσακι μας,

ε, τι...ετσι θα σε αφησω;

Και για να ζουλεψεις λιιιιιιιιγο ακομα...

ενα θα σου πω....

φωραω πυζαμουλες και παντοφλακια...

και σε λιγο αραζω στο καναπεδακι μου με ταινιουλα στο ντι βι ντι!!!!!!!!!

Ειμαι πολυ κακια;:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

οχι ρε φιλεναδα ζητας τα αυτονοητα!!!!!!!!!!!!!!

πες τα ρε φίλος! μην φαίνομαι ο τρελός του χωριού!:roll::lol:

Χαχαχαχαχαχαχαχα..

Οτι θελει το κοριτσακι μας,

ε, τι...ετσι θα σε αφησω;

Και για να ζουλεψεις λιιιιιιιιγο ακομα...

ενα θα σου πω....

φωραω πυζαμουλες και παντοφλακια...

και σε λιγο αραζω στο καναπεδακι μου με ταινιουλα στο ντι βι ντι!!!!!!!!!

Ειμαι πολυ κακια;:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:shock: η πρόκληση θα είναι ολοκληρωτική αν ομολογήσεις ότι βλέπεις αισθηματική γλυκανάλατη ταινιούλα, αισθηματική με στοιχεία γυναικείου χιούμορ!

τότε...ε, ναι κιουρία μου είσαι η κρουέλα!

πάρε να έχεις! :tongue::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...