Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

εγώ σήμερα είμαι καλά δεν μου πονάει τίποτα(Μπράβο!!!)Ο μικρός έχει ελάχιστες μύξες και η Μαρία μια χαρά...Φεφη να χαίρεσαι την ανεψιά,τι σας είπε ο παιδίατρος??Εγώ σήμερα δεν μαγειρεύω θα κάνει η πεθερά μου ψαρόσουπα άλλα έχω κάτι βουνά για σιδέρωμα.

να χαίρεσαι τη νεότατη μανούλα!

αυτά είναι!

έχεις κ καλή πεθερά! να την σέβεσαι!

εγώ σκυλομετάνιωσα που δεν φέρθηκα έξυπνα όταν έπρεπε!

τώρα είμαστε καλά! δόξα τω Θεώ!

εύχομαι να πας πολύ καλά με τη δουλειά κ να αλλάξουν οι όροι εργασίας-αμοιβής σου προς το καλύτερο γρήγορα! να τους καταπλήξεις!

περαστικά στον Αντωνάκη!

καλημερα απο την 30αρα πλεον φιλη σας!!!

πως ειστε? εγω καλα εχω κατι νευρα και δεν ξερω απο τι ειναι...

φιλια σε ολες!!!

να ζήσεις Μαράκι, πολύχρονη! να χαίρεσαι την οικογένειά σου κ να σε χαίρονται όσοι αγαπάς! υγεία, αγάπη κ ό,τι έχεις στην καρδούλα σου!

:tongue::tongue::tongue:

Χρονια πολλα στην μανουλα της Ιωαννουλας και στο μικρο κοριτσακι της Φεφουλας μας που γινεται 2!!!

μερσί, ό,τι επιθυμείς κοριτσάρα μου!

Φεφη να την χαιρομαστε την κορη!!!!!!!!!!!!πως θα γινει να την δω κ απο κοντα μαμωτο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαλλον σε καμμια βολτα στο χωριο της Δωρα θα τους κατσικθω κ ετσι θα σου κανουμε εκπληξη χεχεχεχεχεχεχεχεχε!!!

πολύ καλή ιδέα! σας περιμένω σαν τρελή!

Καλημερα και καλη κυριακη.

Παντως η αληθεια ειναι οτι θα κανουμε καιρο να δουμε ταβερνες...

μη σου πω οτι και ποτο-καφε θα πινουμε πια η σπιτακι μας...

η σε φιλικα σπιτια......

Με τοσο ακριβια,χαμος!!!!!!

καλύτερα θα είναι Δώρα μου. καιρός για ουσία κ όχι για τύπους! πιο ανθρώπινα νομίζω!

φιλια.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Χρονια πολλα στην χ.......

Να την χαιρεσται φιλεναδα....

πρωτα εσεις και μετα ολοι μας!!!!!!!!!!

Πολυχρονη και ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!

:D ό,τι καλύτερο Δώρα μου κ για σας! κυρίως τον Ρ!

που θα παει ομως θα τα καταφερουμε!!!!

ακριβώς!

Ωπ, πάλι κάτι ξέχασα.

Να ζήσεις Χρυσπούλα και χρόνια πολλά, μεγάλη να γίνεις με άσπρα (καλά θα τα βάφεις έτσι κι αλλιώς) μαλλιά,

παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως

και όλοι να λένε να μία σοφόοοοοοοοος

Φου φου. Μπράβοοοοοοοο.

Φεφάκι να τα χιλιάσει η Σύσα και να είναι πάντα τυχερή στη ζωή της.

με συγκινείτε ρε!

τα καλύτερα κ για την οικογένειά σου Ρουλάκι!

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις είχες...Φεφουλα να χαίρεστε το συσακι σας!!!! :D

μερσί! κ εσύ τα μαναράκια σου να τα χαίρεσαι γερά κ να έχουν καλή πρόοδο!

Χαχα πολυ ωραια και τα δυο Annia.Σημερα λογω απεργιας και βροχης εκανα 1ωρα να ερθω στη δουλεια που ειναι αποσταση 1 τεταρτου.Πρεπει να βρω χρονο να φτιαξω και τις ντουλαπες με τα ρουχα πως τις βαριεμαι αυτες τις δουλειες.

Διαφημίσεις

καλημερουδα,αν κ η μερα ειναι βροχερη κ την θελει την σουπα,εμεις φαγαμε εχθες,οποτε σημερα παλι στην πεθερουλα(χεχεχεχεχεχε) θα κανει διαφορα τηγανιτα κολοκυθακια,μελιτζανες,πιπεριες,πατατουλες κτλ καποια θα τα κανει κ ε σαλτσουλα,φυσικα τζατζικακι κ γενικως ολα τα ωραια............βρε κοιτα που αυτα δεν τα εφαγα καλοκαιρι κ θα τα φαμε αρχη του παγωματος!!!!αχαχαχαχαχα!!!φιλακια σε ολες!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Σμαρτακι και Φεφακι καλημερες!!!

πωπω φανταζομαι ταλαιπωρια για να μετακινηθεις σημερα Σμαρμακι ε?

εδω στην επαρχια δεν τα εχουμε αυτα..

η μεγαλυτερη αποσταση ειναι ενα τεταρτο μεσα στην πολη!!

Ρε κοριτσια ο μικρος μου κοβει συνεχεια τις πιπιλες παλιες καινουριες τι να κανω?

να μην του τις ξαναδωσεις.. μηπως δεν τις θελει πια?

Γεια σου Αννακι με τα κηπομαγειρεματακια σου!!

πωπω φανταζομαι ταλαιπωρια για να μετακινηθεις σημερα Σμαρμακι ε?

εδω στην επαρχια δεν τα εχουμε αυτα..

η μεγαλυτερη αποσταση ειναι ενα τεταρτο μεσα στην πολη!!

Καλημερα αχ εχω ζησει επαρχια και ξερω αλλη ζωη και οχι ανχος ηρεμα πραγματα,τι κανει το μικρο σου κοριτσακι?

Διαφημίσεις

Πάντως εμένα αν μου κάτσει αυτή η δουλειά καλά θα είναι 1θα ξεφεύγω 4ώρες απο τους ταλιμπάν 2είναι 300Ε τον μήνα +10Ε για κάθε πελάτη δικό μου που θα κάνει ασφάλεια(ε δεν θα καταφέρνω 2-3?)και είναι και 4στενά πάνω από το σπίτι μου δηλαδή ουτε ταξί λεωφορεία ούτε βενζίνη ούτε τίποτα

:-D

Kαλημερα σας κοριτσια και καλη εβδομαδα να εχουμε. Fefi να τα εκατοστησει το κοριτσακι σου να την δεις οπως επιθυμεις εχεις π.μ.

το είδα. πάω να σου απαντήσω, αν δεν με ξαναδιακόψουν...

Ρε κοριτσια ο μικρος μου κοβει συνεχεια τις πιπιλες παλιες καινουριες τι να κανω?

είναι έτοιμος για απεξάρτηση.

πες του μια ιστορία για το πώς έφυγε η πιπίλα.

στην Μαρία πώς την έκοψες;

καλημερουδα,φιλακια σε ολες!

μάκια, μάκια!

καλημέρα όλη μέρα!

Ιωάννα, δεν είσαι τεμπέλα. μια χαρά τα καταφέρνεις. στην ηλικία σου ούτε τα ρούχα μου δεν έπλενα...;)

Πάντως εμένα αν μου κάτσει αυτή η δουλειά καλά θα είναι 1θα ξεφεύγω 4ώρες απο τους ταλιμπάν 2είναι 300Ε τον μήνα +10Ε για κάθε πελάτη δικό μου που θα κάνει ασφάλεια(ε δεν θα καταφέρνω 2-3?)και είναι και 4στενά πάνω από το σπίτι μου δηλαδή ουτε ταξί λεωφορεία ούτε βενζίνη ούτε τίποτα
Mια χαρα ειναι η δουλειτσα,γλειτωνεις ΜΜΜ ξεφευγεις απο το σπιτι και εχεις και το χαρτζιλικι σου καθε μηνα,τα παιδακια σου που θα τ αφηνεις?

με μια ιστοριουλα της την έκοψα 27μηνων,τον θεωρώ λίγο μικρούλη ακόμα,μιας και μου την ζητάει πάρα πολύ την πιπίλα εδώ την έκοψε και ήθελε να του την δώσω να την πιπιλίσει...:?Λέω να κάνω καμιά προσπάθεια όταν πάει 2χρονων μπας και την κόψουμε,με τον πιπιλατζη που έχω μπλέξει:tongue:

Επειδή ο άντρας μου δεν έχει συγκεκριμένες μέρες που δουλευει ίσως (να το συζητήσω πρώτα με τον εργοδότη)να κάνω μια εβδομάδα το πρωινό ωράριο 10-2 μια εβδομάδα το απογευματινό 5-9..Τα απογεύματα σίγουρα θα μου τα κρατάει ο Τ.τα πρωινά θα δούμε κατα πόσο βολεύει την πεθερά μου γιατί και αυτή δουλεύει καθημερινές

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...