Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα απο την 30αρα πλεον φιλη σας!!!

πως ειστε? εγω καλα εχω κατι νευρα και δεν ξερω απο τι ειναι...

Για σημερα δεν ξερω τι θα κανω, ερχονται τα πεθερικα μου και θα μαγειρεψουμε κατι μετα.

Εχει και ενα σκατοκαιρο...:mad::x

φιλια σε ολες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερουδια,σημερα ψαρακια στην πεθερουλα!!!

Μαρακι χρονια πολλα,να εισαι γερη κ ευτυχισμενη με τον αντρουλη σου κ την μικρη πριγκιπισσα σας!!!!!

φιλια σε ολες!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημερα κοριτσια.

Μαρακιιιιιιι

πολυχρονη κοπελα μου,

να σε χαιρονται μπαμπας και κορη;););););)

Κι εμεις ψαρια σημερα....(τι πρωτότυπο!!!!:D)

Τσιπουρες για μας και γλωσσα για τον θησαυρο μας.

Τα εβαλα στο φουρνο με πατατες.

Φιλιαααα.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα πέρα ως πέρα.

Μαράκι μου να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη με την οικογένειά σου. Μη στενοχωριέσαι που έκλεισες πίσω σου την πόρτα της δεκαετίας των 20. Τώρα ανοίγεις μια άλλη πόρτα, που θα μοιάζει ότι απλώς μπαίνεις σε ένα δωμάτιο με άλλο χρώμα. Άλλες χαρές, άλλες εμπειρίες και περισσότερη ωριμότητα. Αυτά θα συναντήσεις σ' αυτό το δωμάτιο.

Σου εύχομαι καλή παραμονή.

Ναι μωρέ, ξέχασα να πω για το φαγητό.

Σήμερα βγήκαμε βόλτα και φάγαμε σ' ένα εστιατόριο στο κέντρο της πόλης. Είχε πολύ ζεστό περιβάλλον με καθίσματα-καναπέδες ξύλινους με χοντρά μαξιλάρια, χρώματα και λουλούδια παντού και διακόσμηση από πήλινα-γύψινα σκιουράκια, ελαφάκια, μανιταράκια, νάνους, κερασάκια και διάφορα τέτοια κουκλίστικα, που τα είχαν βάλει πάνω από ένα πάγκο με σαλάτα σελφ-σέρβις.

Πήραμε από μία πατάτα ψητή, ψημένη με τη φλούδα, κομμένη στη μέση οριζόντια, στην οποία από πάνω είχαν βάλει μια σάλτσα φτιαγμένη από γιαούρτι αναμεμιγμένο με κρέμα γάλακτος, καραμελωμένες ροδέλες κρεμμυδιού και κομματάκια μπέικον, τα οποία μάλλον ήταν ψημένα στο γκριλ ή στο φούρνο ή σε πλάκα, επειδή δεν είχαν καθόλου λάδι. Παιδιά ήταν πολύ νόστιμη αυτή η πατάτα. Η μικρή πήρε σνίτσελ πανέ σερβιρισμένο με πατάτες τηγανητές.

Ναι μωρέ, ξέχασα να πω για το φαγητό.

Σήμερα βγήκαμε βόλτα και φάγαμε σ' ένα εστιατόριο στο κέντρο της πόλης. Είχε πολύ ζεστό περιβάλλον με καθίσματα-καναπέδες ξύλινους με χοντρά μαξιλάρια, χρώματα και λουλούδια παντού και διακόσμηση από πήλινα-γύψινα σκιουράκια, ελαφάκια, μανιταράκια, νάνους, κερασάκια και διάφορα τέτοια κουκλίστικα, που τα είχαν βάλει πάνω από ένα πάγκο με σαλάτα σελφ-σέρβις.

Πήραμε από μία πατάτα ψητή, ψημένη με τη φλούδα, κομμένη στη μέση οριζόντια, στην οποία από πάνω είχαν βάλει μια σάλτσα φτιαγμένη από γιαούρτι αναμεμιγμένο με κρέμα γάλακτος, καραμελωμένες ροδέλες κρεμμυδιού και κομματάκια μπέικον, τα οποία μάλλον ήταν ψημένα στο γκριλ ή στο φούρνο ή σε πλάκα, επειδή δεν είχαν καθόλου λάδι. Παιδιά ήταν πολύ νόστιμη αυτή η πατάτα. Η μικρή πήρε σνίτσελ πανέ σερβιρισμένο με πατάτες τηγανητές.

κ μονο η περιγραφη με πεθανε.......Βρε Ρουλα ασχετο αλλα εκει τι τιμες παιζουν στα εστιατορ?

9892a30fbd.png

Μαράκι μου να τα χιλιάσεις και να είσαι πάντα ευτυχισμένη με την οικογένειά σου. Μη στενοχωριέσαι που έκλεισες πίσω σου την πόρτα της δεκαετίας των 20. Τώρα ανοίγεις μια άλλη πόρτα, που θα μοιάζει ότι απλώς μπαίνεις σε ένα δωμάτιο με άλλο χρώμα. Άλλες χαρές, άλλες εμπειρίες και περισσότερη ωριμότητα. Αυτά θα συναντήσεις σ' αυτό το δωμάτιο.

Σου εύχομαι καλή παραμονή.

γλυκο μου Εviraki σε ευχαριστω παρα πολυ, απο τις πιο γλυκιες κουβεντες που ακουσα σημερα....

ελιωσα λεμε.... που εισαι Φεφακι να λιωσουμε παρεα???

Κορίτσια, δεν έχω δει διαφορές από την Ελλάδα. Ίδιες τιμές παίζουν. Για να καταλάβετε, αυτά που πήραμε σήμερα είχαν: 8 ευρώ (περίπου) η μερίδα οι πατάτες (αλλά μεγάλη μερίδα), 5,50 το σνίτσελ με τις τηγανητές πατάτες που το θεωρούν παιδικό γεύμα και η μεγάλη μπύρα σε ποτήρι μεγάλο (που μοιάζει με ανθοδοχείο) 3,50 ευρώ, μαζί με μια σπράιτ όλα κάνανε 26 ευρώ.

Διαφημίσεις

Κορίτσια, δεν έχω δει διαφορές από την Ελλάδα. Ίδιες τιμές παίζουν. Για να καταλάβετε, αυτά που πήραμε σήμερα είχαν: 8 ευρώ (περίπου) η μερίδα οι πατάτες (αλλά μεγάλη μερίδα), 5,50 το σνίτσελ με τις τηγανητές πατάτες που το θεωρούν παιδικό γεύμα και η μεγάλη μπύρα σε ποτήρι μεγάλο (που μοιάζει με ανθοδοχείο) 3,50 ευρώ, μαζί με μια σπράιτ όλα κάνανε 26 ευρώ.

μαλλον φθηνοτερα απο εδω.....εμεις εχουμε πλεον 23% φπα στα γευματα εντος εστιατορ.....:shock::shock::shock:

9892a30fbd.png

Εδώ απ' ότι είδα στο φαγητό και σε ένδυση-υπόδηση το ΦΠΑ είναι 19%.

παλι καλα....παντως φθηνοι ειναι γιατι εμεις σάυτες τις τιμες παιζαμε κ μαλιστα με φπα 13%...τωρα βεβαια το χασαμε το θεματακι!!!!τελος παντων καληνυχτα!!!!

9892a30fbd.png

καλημερουδια,σημερα θα φαμε σουπα απο κοκορα αλιαναρη στα πεθερικα κ κοκκορα στον φουρνο με πατατουλες χεχεχεχεεχε!!!!εν ολιγοις θα γινει του κοκορα σημερις!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...