Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

κοριτσια ειχα κανει αιτηση για δουλεια σε μια ασφαλιστικη εταιρια ως τηλεφωνητρια και με πηρανε τηλ σημερα να περασω να με δουνε,αχ ολη την θετικη σας ενεργεια την χρειαζομαι αυτη την δουλεια!!!!
Σου ευχομαι να την παρεις την δουλεια κουκλα μου μεσα απο την καρδια μου. Σχολαω κοριτσια καλο απογευμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Δώρααααααααααααα;

πάρε κ δεύτερη γνώμη!Αυτο εννοειτε,φιλεναδα...μη σου πω θα παρω και 3τη

ξεκούραση θα έκανα στη θέση σου,Για πες μου τον τροπο; γυμναστική καθόλου.Κι ομως πρεπει.... χορός βοηθάει;Οχι δυστυχως...

θα χόρευα με τον Ρ! όλη μέρα, κάθε μέρα!

Κι εγω αυτο θα εκανα...χμμμμμ και τολμω να πω οτι κανω καθε μερα με θησαυρουλη!!!!!!!!

Γεια σου dwraki Γεια σου σμαρτακι,καλως μας ηρθες....να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!!!και να χαιρεσε το αγορακι σου,να σου πω καποια πραγματα για την μεση με την οποια υποφερω αρκετα χρονια εχω αποκλιση σπονδυλων.Το χειρουργειο θα σε συμβουλευα να το αποφυγειςΑυτο σκοπευω να κανω..... παρε και αλλη γνωμη απο γιατρο,χασιμο βαρους,Μπαααα εδω δεν με παιρνει.....αντε να χασω 2-3 κιλα...φυσιοθεραπεια απο γυμναστικη μονο κολυμπι ουτε καν ποδηλατο τουλαχιστον σε μενα,οχι μπανιο και μετα βολτα,να αλλαξεις τον τροπο που κανεις δουλειεςδλδ να μη σκυβεις αλλα να καθεσαι,και να κοιταξεις το στρωμα σου εγω απο τοτε που το αλλαξα ειδα πολυ μεγαλη διαφορα.Εχω πολυ καλο στρωμα...Περαστικα σου ευχομαι.

Σε ευχαριστω πολυ καλη μου.;)

σήμερα πάμε παιδίατρο.αύριο γενέθλια ανεψούλας λατρεμένης, μεθαύριο διχρονίζουμε κ γενεθλιάζουμε σπιτικά!

να μου ζήσουν οι τσούπρες!

Να τα χαιρεσαι τα κοριτσακια σου φιλεναδα........πολυχρονα.;)

Να χαιρομαστε το χ... μας........:-P:razz::-P:razz::-P

Να μου την φιλησεις.

Κοριτσια,εννοειτε ΔΕΝ θα κανω χειρουργειο,

αλλα ουτε φαρμακα με πιανουν ουτε ενεσεις ουτε τιποτα.

Ισως παω σε φυσιοθεραπευτη και σε ομοιοπαθητικο......

Θα το ψαξω παντως το θεμα......δεν το αφηνω.

Σας φιλω.

καλο σκ!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Στα 20 η κορη μου και της αρεσει να μεγειρευει και πολλες φορες με βγαζει απο τον κοπο του μαγειρεματος γιατι ειμαι σχεδον ολη μερα στη δουλεια.

Έχουμε ένα κοινό Σμαρτάκι, έχω κι εγώ κόρη 19 ετών, αλλά η άλλη είναι μικρή, δηλαδή 9 ετών.

Ρούλα, ωραίο αυτό το σύστημα να καθαρίζετε με πρόγραμμα οι ίδιοι!

!

Ναι, έτσι μας βγαίνει πιο αραιά από 1 φορά το μήνα η κάθε οικογένεια να έχει την ευθύνη και το καθάρισμα του κοινόχρηστου χώρου, αφού είμαστε 5 διαμερίσματα. Αυτό που με φοβίζει λίγο, είναι η ευθύνη που θα έχω κατά τη διάρκεια των ημερών που θα χιονίζει. Μου είπαν ότι κάθε μέρα, ακόμη και 2-3 φορές τη μέρα αν χρειαστεί, θα πρέπει να καθαρίζουμε το χιόνι από το πεζοδρόμιο και αν τυχόν, πέσει κανείς περαστικός και χτυπήσει εξαιτίας του χιονιού, την έχει βάψει ο υπεύθυνος καθαριότητας της εβδομάδας. Πωπω αυτό μου φαίνεται βουνό. Αν δηλαδή, χιονίζει όλη μέρα, εγώ πόσες φορές θα πρέπει να είμαι έξω για καθάρισμα;

Σημερα ξυπνησα μπουκωμενη...:mad:

Δεν τη γλίτωσες κι εσύ εεε; Περαστικά σου και πρόσεχε γιατί συνήθως συμβαίνουν μαζί τα ασυμβίβαστα. Δηλαδή, βήχας και τσακισμένη μέση είναι ένα απ' αυτά.

Λοιπον,σημερα ειχα ραντεβου με τον γιατρο

για την μεση μου.

Δεν μου εδωσε τιποτα απο φαρμακα...

Ξεκουραση-οχι βαρη -γυμναστικη και.....

χειρουργειο η διαγνωση του:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Να προσέξεις πολύ σε πιο γιατρό πηγαίνεις. Να ψάξεις πολύ σε πηγές όπως ίντερνετ, σε παθόντες, σε εγκυκλοπαίδειες κλπ να βρεις αν πράγματι ανήκεις στις χειρουργήσιμες περιπτώσεις, ή μήπως ο γιατρός φτιάχνει καμμιά πισίνια και χρειάζεται οικονομική ενίσχυση. Υπάρχουν πολλοί γιατροί που σφάζουν αβέρτα χωρίς να είναι απαραίτητο. Και φυσικά, κάποια χρόνια μετά ο ασθενής υποτροπιάζει. Ο δίσκος χειρουργείται όταν: είναι θρυμματισμένος, όταν εισχωρεί στο νωτιαίο μυελό, όταν με την πίεση που ασκεί στο νεύρο του ποδιού το καταστρέφει σε βαθμό να κινδυνεύει το νεύρο και δεν ξέρω αν υπάρχει κι άλλη περίπτωση. Φρόντισε να μάθεις σε ποια απ' αυτές ανήκεις.

πτυχιο αντιστοιχο του lower στα αγγλικα!

Άννα, το sorbonne είναι αντίστοιχο του proficiency και χωρίζεται σε 3 διπλώματα: το1, το 2 και το 3. Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται κατά την άνοδο. Το αντίστοιχο του lower είναι το (σερτιφικά) certificat. Όμως κι αυτό έχει κατά τι μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από το αντίστοιχο lower.

Γεια σου dwraki και να χαιρεσε το αγορακι σου,να σου πω καποια πραγματα για την μεση με την οποια υποφερω αρκετα χρονια εχω αποκλιση σπονδυλων.Το χειρουργειο θα σε συμβουλευα να το αποφυγεις παρε και αλλη γνωμη απο γιατρο,χασιμο βαρους,φυσιοθεραπεια απο γυμναστικη μονο κολυμπι ουτε καν ποδηλατο τουλαχιστον σε μενα,οχι μπανιο και μετα βολτα,να αλλαξεις τον τροπο που κανεις δουλειεςδλδ να μη σκυβεις αλλα να καθεσαι,και να κοιταξεις το στρωμα σου εγω απο τοτε που το αλλαξα ειδα πολυ μεγαλη διαφορα.Περαστικα σου ευχομαι.

Συμφωνώ απόλυτα με τη Σμαρτάκι. Προσωπικά είδα μεγάλο όφελος όταν έκανα κολύμπι. Οι κοιλιακοί και οι ραχιαίοι είναι σωτήριοι και επιβάλλονται σε καθημερινή βάση. Πρόσεξε όμως, όχι τις μέρες της έξαρσης, παρά μόνο όταν σου περάσει ο πόνος.

άκυρο. είναι ήδη τσιλιβίθρα! μόνο μαλλιά έχει, πολύ ωραία, μακριά! αλλά κρίμα να τα κόψει!:P

Πόσα κιλά θα χάσει αν κόψει τα μαλλιά; :D:D:D:D:D

σήμερα πάμε παιδίατρο.αύριο γενέθλια ανεψούλας λατρεμένης, μεθαύριο διχρονίζουμε κ γενεθλιάζουμε σπιτικά!

Να τα χιλιάσει και η ανηψούλα σου και να περάσετε πολύ ωραία.

Έχουμε ένα κοινό Σμαρτάκι, έχω κι εγώ κόρη 19 ετών, αλλά η άλλη είναι μικρή, δηλαδή 9 ετών.

Ναι, έτσι μας βγαίνει πιο αραιά από 1 φορά το μήνα η κάθε οικογένεια να έχει την ευθύνη και το καθάρισμα του κοινόχρηστου χώρου, αφού είμαστε 5 διαμερίσματα. Αυτό που με φοβίζει λίγο, είναι η ευθύνη που θα έχω κατά τη διάρκεια των ημερών που θα χιονίζει. Μου είπαν ότι κάθε μέρα, ακόμη και 2-3 φορές τη μέρα αν χρειαστεί, θα πρέπει να καθαρίζουμε το χιόνι από το πεζοδρόμιο και αν τυχόν, πέσει κανείς περαστικός και χτυπήσει εξαιτίας του χιονιού, την έχει βάψει ο υπεύθυνος καθαριότητας της εβδομάδας. Πωπω αυτό μου φαίνεται βουνό. Αν δηλαδή, χιονίζει όλη μέρα, εγώ πόσες φορές θα πρέπει να είμαι έξω για καθάρισμα;

Άννα, το sorbonne είναι αντίστοιχο του proficiency και χωρίζεται σε 3 διπλώματα: το1, το 2 και το 3. Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται κατά την άνοδο. Το αντίστοιχο του lower είναι το (σερτιφικά) certificat. Όμως κι αυτό έχει κατά τι μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από το αντίστοιχο lower.

tu as raison Roula;);)!!!απλα το εγραψα ως παραδειγμα χχιχιχι!!!![/COLOR]

Συμφωνώ απόλυτα με τη Σμαρτάκι. Προσωπικά είδα μεγάλο όφελος όταν έκανα κολύμπι. Οι κοιλιακοί και οι ραχιαίοι είναι σωτήριοι και επιβάλλονται σε καθημερινή βάση. Πρόσεξε όμως, όχι τις μέρες της έξαρσης, παρά μόνο όταν σου περάσει ο πόνος.

αχ ναι οτι καλυτεροοοοο!!!Δωρα να βρουμε καμμια πισινα να πλατσουριζουμε χιχιχιχιχι!!!!!

χρονια πολλα κ για τις δυο,να τις χαιρεστε!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

άκυρο. είναι ήδη τσιλιβίθρα! μόνο μαλλιά έχει, πολύ ωραία, μακριά! αλλά κρίμα να τα κόψει!:P

Χαχαχαχαχαχαχαχα......

Αυτο τωρα το ειδα!!!!!!

Καλα τωρα,δεν ειμαι τσιλιβιθρα.......

μπορω να χασω 2-3 ακομα...

λες να ειναι στα μαλλια;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αννα,

μεσα!!!!!!!

Ψαξε για πισινα και φυγαμε για πλατσουρισματα.

Να παρω και θησαυρουλη μαζι;

Ρουλακι,

οντως ζορικο αυτο με το χιονι.

ειναι μεγαλο το παιζοδρομιο που εχετε;

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

κοριτσια ειχα κανει αιτηση για δουλεια σε μια ασφαλιστικη εταιρια ως τηλεφωνητρια και με πηρανε τηλ σημερα να περασω να με δουνε,αχ ολη την θετικη σας ενεργεια την χρειαζομαι αυτη την δουλεια!!!!
μακάρι, μακάρι, μακάρι! σου το εύχομαι!
Σχολαω κοριτσια καλο απογευμα.

καλό απόγευμα! περιμένω νέα σου! είσαι απαραίτητη!

Κι εγω αυτο θα εκανα...χμμμμμ και τολμω να πω οτι κανω καθε μερα με θησαυρουλη!!!!!!!!

Να τα χαιρεσαι τα κοριτσακια σου φιλεναδα........πολυχρονα.;)

Να χαιρομαστε το χ... μας........:-P:razz::-P:razz::-P

Να μου την φιλησεις.

Σας φιλω.

καλο σκ!!!!

ευχαριστώ!

να χαίρεστε τον Ρ! γερό, χαρούμενο!

από τα μαλλιά θα είναι το βάρος, σίγουρα!

ευχαριστώ. να χαίρεσαι τις κοριτσάρες σου! να τις καμαρώνεις να προοδεύουν κ να καλοπαντρεύονται!

χρονια πολλα κ για τις δυο,να τις χαιρεστε!!!!!!

ό,τι μα ό,τι καλύτερο από την ψυχή μου!

όλα τα καλά του Θεού!

πάω να ταϊσω. με ζάλισε το μικρό καράβι το αταξίδευτο...κ πέρασε η ώρα! άντε κ έχουμε κ παιδίατρο.

το πρωί αν έχει καλό καιρό-μακάρι-θα πάμε να πάρουμε παπουτσάκια τα κοριτσάκια, δώρο της γιαγιάς.

αυτά είναι!

καλά να περνάτε, καλό ΣΚ! φιλούρες!

Μακάρι Ιωάννα, αμήν, σου το εύχομαι ολόψυχα.

Ρουλακι,

οντως ζορικο αυτο με το χιονι.

ειναι μεγαλο το παιζοδρομιο που εχετε;

Ναι δυστυχώς, για το καθάρισμα είναι μεγάλο. Για την ακρίβεια είμαστε 3 πόρτες-είσοδοι που πρέπει να το μοιραστούμε. Οι δύο άλλες πόρτες είναι δίπλα-δίπλα. Εμείς έχουμε και ένα (Γ) γάμα που γυρίζει από την πίσω πλευρά του σπιτιού που υπάρχουν και οι κάδοι σκουπιδιών συν μια κοινόχρηστη αυλίτσα που την καθαρίζουμε από κοινού. Όμως, το πεζοδρόμιο από τη μία γωνία και προς τα κάτω - δηλαδή προς τα εμάς - είναι κατηφορικό και από 'κει φυσάει ο αέρας, που φέρνει όλα τα σκουπίδια και τα φύλλα. Έτσι, ξεκινάω από τη γωνία που το πεζοδρόμιο αντιστοιχεί στα άλλα σπίτια, για να μαζέψω τα σκουπίδια που έρχονται από πάνω.

Διαφημίσεις

Λοιπόν γύρισα ο υπεύθυνος εκεί δεν είναι πάνω από 28χρ:tongue: το αλλο σαβατο θα παω στο σεμιναριο και την αλλη Δευτερα ξεκιναω..Οι 3πρωτες μερες ειναι δοκιμαστικες και μετα ο 1μηνας ειναι το μισο μηνιατικο +10 αιτησεις για ασφαλεια..Ουφ αντε να δουμε θα τα καταφερω?παντως ειναι 4ωρο 10-2 η 5-9 μου ειπε....

:-D

Λοιπόν γύρισα ο υπεύθυνος εκεί δεν είναι πάνω από 28χρ:tongue: το αλλο σαβατο θα παω στο σεμιναριο και την αλλη Δευτερα ξεκιναω..Οι 3πρωτες μερες ειναι δοκιμαστικες και μετα ο 1μηνας ειναι το μισο μηνιατικο +10 αιτησεις για ασφαλεια..Ουφ αντε να δουμε θα τα καταφερω?παντως ειναι 4ωρο 10-2 η 5-9 μου ειπε....

Αννια καλη αρχη!!!!!!!!!!!!μην αγχωνεσαι μια χαρα θα τα καταφερεις!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Ιωάννα μου δε ξέρω πόσο ευνοϊκοί είναι αυτοί οι όροι για σένα, αλλά από το τίποτα καλή είναι και αυτή η δουλειά. Πήγαινε και ό,τι είναι, είναι.

Συγνώμη δε θέλω να φανώ απαισιόδοξη, ποτέ δεν ήμουν από τη φύση μου, αλλά στην παρούσα φάση, δύσκολα κάποιος θα κάνει ασφάλεια, καθώς θα κοιτάξει να περιορίσει τα οικογενειακά έξοδα ακόμη κι απ' αυτό, προκειμένου να έχει μετρητά ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ύστερα, θέλει το αφεντικό σου να κάνεις μέσα στον πρώτο μήνα 10 συμβόλαια. Άραγε πόσο πρέπει να χτυπηθείς για να γίνουν αυτά τα συμβόλαια; Επίσης, το μισό μηνιάτικο θα σου το δώσει κάνεις, δεν κάνεις συμβόλαια, ή θα σου πει ότι αν δε φέρεις πελάτες δεν έχει μηνιάτικο έστω και μισό;

Καλήμερα και σας ευχαριστώ άντε να δούμε πως θα μου κάτσει αυτη η δουλειά...Που είστε όλες?εγώ σήμερα είμαι καλά δεν μου πονάει τίποτα(Μπράβο!!!)Ο μικρός έχει ελάχιστες μύξες και η Μαρία μια χαρά...Φεφη να χαίρεσαι την ανεψιά,τι σας είπε ο παιδίατρος??Εγώ σήμερα δεν μαγειρεύω θα κάνει η πεθερά μου ψαρόσουπα άλλα έχω κάτι βουνά για σιδέρωμα.

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...