Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Δώρααααααααααααα;

πάρε κ δεύτερη γνώμη!

ξεκούραση θα έκανα στη θέση σου, γυμναστική καθόλου. χορός βοηθάει;

θα χόρευα με τον Ρ! όλη μέρα, κάθε μέρα!

δυστυχως ο χορος δεν βοηθαει κλαψ κλαψ...γυμναστικη για ραχιαιους ειναι το καλυτερο!!!!!

Α ρε Φεφι με τα ωραια σου,εμ ολο μελωμενο ειναι το κοριτσι τι αλλη γουρουνια θα εκανε παρα απο το μελακι χιχιχιχι;);););)

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλησπερα φιλεναδες.

Σημερα ξυπνησα μπουκωμενη...:mad:

Ο μικρος ειναι καλυτερα ευτυχως!!!!!

Ρε κοριτσια,η μια με το φρικασε

η αλλη με το κοτοπουλο με πατατες....

ΑΜΑΝΝΝΝΝΝΝ ζουλεψααααα!!!!!!!!!

Σπανακορυζο για σημερα.

Μου καθαρισε κι ο καλος μου

τα φωτιστικα..(Ευτυχως ,Ο Θεος να τον εχει καλα

το αγαπακι μου....;))

Λοιπον,σημερα ειχα ραντεβου με τον γιατρο

για την μεση μου.

Δεν μου εδωσε τιποτα απο φαρμακα...

Ξεκουραση-οχι βαρη -γυμναστικη και.....

χειρουργειο η διαγνωση του:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ταύτα!!!!!!!!

καλο μεσημερι!!!!!!!!!

Γεια σου dwraki και να χαιρεσε το αγορακι σου,να σου πω καποια πραγματα για την μεση με την οποια υποφερω αρκετα χρονια εχω αποκλιση σπονδυλων.Το χειρουργειο θα σε συμβουλευα να το αποφυγεις παρε και αλλη γνωμη απο γιατρο,χασιμο βαρους,φυσιοθεραπεια απο γυμναστικη μονο κολυμπι ουτε καν ποδηλατο τουλαχιστον σε μενα,οχι μπανιο και μετα βολτα,να αλλαξεις τον τροπο που κανεις δουλειεςδλδ να μη σκυβεις αλλα να καθεσαι,και να κοιταξεις το στρωμα σου εγω απο τοτε που το αλλαξα ειδα πολυ μεγαλη διαφορα.Περαστικα σου ευχομαι.

smartaki09 καλώς ήρθες και από μένα...εγω είμαι η αννια :D... Κορίτσια έτοιμα και τα φασολάκια πάω να ταΐσω την φαμίλια και να ξαπλώσουμε,ο μικρός ξύπνησε με μυξουλες το πρωί...

Γεια σου αννια σε ευχαριστω να χαιρεσε τα παιδακια σου και καλο μεσημερι σε ολες.

Διαφημίσεις

εισαι ΘΕΑ αγαπη μου...... ακομα γελαω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

είδες; είδες; σε επιβεβαιώνω...ΣΟΥΡΓΕΛΟ!:rolleyes:

τι αλλη γουρουνια θα εκανε παρα απο το μελακι χιχιχιχι;);););)

κ το πιο ωραίο είναι ότι θα το ξανακάνω. μου άρεσε!:mrgreen:

χασιμο βαρους,

άκυρο. είναι ήδη τσιλιβίθρα! μόνο μαλλιά έχει, πολύ ωραία, μακριά! αλλά κρίμα να τα κόψει!:P

καλο μεσημερι σε ολες.

αααααα, εσύ είσαι πολύ γλυκό παιδί!

να είσαι εδώ, να τα λέμε!

το άλλο παιδάκι σου τί ηλικία έχει; φύλο;

.......

αααααα, εσύ είσαι πολύ γλυκό παιδί!

να είσαι εδώ, να τα λέμε!

το άλλο παιδάκι σου τί ηλικία έχει; φύλο;

χαχα... η Φέφη "ξεψαχνίζει" που λέμε ! smartaki09 μην της πεις, μην της πεις !!!

ακούς εκεί... δεν φτάνουν λέει αυτά τα μακριά πόδια μέχρι εκεί πέρα... α πα πα :confused:

τα δικά σου πόδια μαντάμ είναι μακριά, τα δικά μου χέρια, καθότι χόμπιτ, δεν τα φτάνουν! γκέγκε;

τς!τς!τς! θα μας πει κ ακατάδεΧτες!

σήμερα πάμε παιδίατρο.αύριο γενέθλια ανεψούλας λατρεμένης, μεθαύριο διχρονίζουμε κ γενεθλιάζουμε σπιτικά!

να μου ζήσουν οι τσούπρες!

πιθανόν δεν θα μπω το ΣΚ, καθότι θα καθαρίζω. για μαγείρεμα δεν με βλέπω.

να είναι καλά τα ντελίβερυ κ τα ζαχαροπλαστεία-τάδε έφη (όπως λέμε "είπε κ ελάλησε!") το αρσενικό μου ήμισυ!

τα δικά σου πόδια μαντάμ είναι μακριά, τα δικά μου χέρια, καθότι χόμπιτ, δεν τα φτάνουν! γκέγκε;

τς!τς!τς! θα μας πει κ ακατάδεΧτες!

σήμερα πάμε παιδίατρο.αύριο γενέθλια ανεψούλας λατρεμένης, μεθαύριο διχρονίζουμε κ γενεθλιάζουμε σπιτικά!

να μου ζήσουν οι τσούπρες!

πιθανόν δεν θα μπω το ΣΚ, καθότι θα καθαρίζω. για μαγείρεμα δεν με βλέπω.

να είναι καλά τα ντελίβερυ κ τα ζαχαροπλαστεία-τάδε έφη (όπως λέμε "είπε κ ελάλησε!") το αρσενικό μου ήμισυ!

Πω πω σας περιμένει γεμάτο Σ/Κ... κι εμένα... όχι όμως με πάρτυ, με δουλειές ...:-(

Μπουμπούκι μου, δεν σε είπα ακατάδεΧτη !!! :confused:

fefi μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,οκ ακυρο με το θεμα βαρους:D το αλλο μου παιδακι ειναι αγορακι και ειναι 23 χρονων το μαναρακι μου:D εδω θα ειμαι τωρα που ανακαλυψα μια τοσο καλη παρεα δεν φευγω.

Διαφημίσεις

να σου ζήσουν τα παιδάκια σμαρτάκι! να τα καμαρώνεις ευτυχισμένα, κυρίως γερά!

ρε κάντυ, hουμορίζω μέχρι να σχολάσω! αλλά με έχει πεθανει ο δόντης!

θέλω να τσιρίξω. φυσικά κ δεν με είπες ακατάδεΧτη, γιατί εγώ είμαι καταδεΧτικιά.

χαχα... η Φέφη "ξεψαχνίζει" που λέμε ! smartaki09 μην της πεις, μην της πεις !!!

ακούς εκεί... δεν φτάνουν λέει αυτά τα μακριά πόδια μέχρι εκεί πέρα... α πα πα :confused:

Μου φαινετε οτι την ξερω την fefi απο διπλα αλλα δεν ειμαι και σιγουρη:cool: γι αυτο της ειπα καλε.

τώρα με μπουρδούκλωσες!

στην αρχή με το που είδα το νηκ είπα την ξέρω. έχουμε μιλήσει δίπλα. μετά με τις ηλικίες των παιδιών, αποτελειώθηκα η γυναίκα!

ποιά είσαι μάνα μου; που λέει κ η φίλτατη κάντυ! για στείλε μου π.μ.

να με συμπαθάς, είναι περασμένη ώρα κ βαράει ο δόντης αλύπητα το κρανίο μου ωσάν μπετονιέρα!

τώρα με μπουρδούκλωσες!

στην αρχή με το που είδα το νηκ είπα την ξέρω. έχουμε μιλήσει δίπλα. μετά με τις ηλικίες των παιδιών, αποτελειώθηκα η γυναίκα!

ποιά είσαι μάνα μου; που λέει κ η φίλτατη κάντυ! για στείλε μου π.μ.

να με συμπαθάς, είναι περασμένη ώρα κ βαράει ο δόντης αλύπητα το κρανίο μου ωσάν μπετονιέρα!

Αρα καλα θυμαμαι εχουμε μιλησει διπλα στις πεθερες ομως καθοτι τα παιδακια μου ειναι μεγαλα και τι να πω με σας τις νεες μανουλες. Τα υπολοιπα σε πμ.

κοριτσια ειχα κανει αιτηση για δουλεια σε μια ασφαλιστικη εταιρια ως τηλεφωνητρια και με πηρανε τηλ σημερα να περασω να με δουνε,αχ ολη την θετικη σας ενεργεια την χρειαζομαι αυτη την δουλεια!!!!

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...