Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

κρεατοσουπη η μπορτςςςςςςς!!!κουφετοοοοοοοοοοο ξες εσυ!

αμαν!και ετσι οπως ηταν ο καιρος σημερα το σηκωνε το φαγητο αυτο!!μπραβο κισα καλη επιλογη!!!

σημερα εμεις μακαρονια με γαριδουλες και κοκκινη σαλτσα!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

σήμερα φάγαμε πίτσα δική μου, για αύριο μας έστειλε η καλή μου πεθερά μοσχάρι λεμονάτο και πιλαφάκι!

αύριο θα κάνω κοτουπουλάκι α λα κρεμ με πατατούλες στο φούρνο. γρήγορο φαγητό. έχω να πάω αγορά για δώρο.

πάντως με αυτά που διάβασα μου άνοιξε η όρεξη.

Διαφημίσεις

Όλοι αυτό με ρωτάνε! Είναι μια πίτα χωρίς φύλλο με κολοκύθι, γάλα, αλεύρι, αυγά τυρί, λεπτή και τραγανή. πολύ νόστιμη και θρεπτική. Η νηστίσιμη γίνεται με νερό, αλεύρι, κολοκύθι και τυρί από γάλα καρύδας.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Όλοι αυτό με ρωτάνε! Είναι μια πίτα χωρίς φύλλο με κολοκύθι, γάλα, αλεύρι, αυγά τυρί, λεπτή και τραγανή. πολύ νόστιμη και θρεπτική. Η νηστίσιμη γίνεται με νερό, αλεύρι, κολοκύθι και τυρί από γάλα καρύδας.

για την πρώτη να πω ότι είναι πεντανόστιμη, καραγκούνικη!:D

τη δεύτερη πρώτη φορά.:o

δώσε συνταγές για όλες, σε παρακαλώ!:)

εγώ την έχω την πρώτη.;)

επίσης δεν βρίσκω τη συνταγή σου για τους ρεβυθοκεφτέδες. έκανα μια απόπειρα με συνταγή από περιοδικό και βγήκαν τούβλα. πληζ!:-(

Διαφημίσεις

για την πρώτη να πω ότι είναι πεντανόστιμη, καραγκούνικη!:D

τη δεύτερη πρώτη φορά.:o

δώσε συνταγές για όλες, σε παρακαλώ!:)

εγώ την έχω την πρώτη.;)

επίσης δεν βρίσκω τη συνταγή σου για τους ρεβυθοκεφτέδες. έκανα μια απόπειρα με συνταγή από περιοδικό και βγήκαν τούβλα. πληζ!:-(

Η δεύτερη εκδοχή της μπατζίνας είναι ακόμα πιο νόστιμη και λιγότερο λιπαρή. Το μόνο κακό: Πρέπει να φας ένα ταψί για να χορτάσεις:oops: . Τώρα όσον αφορά την ποσότητα των υλικών που έγραψα πιο πάνω είναι "με το μάτι". Απλώς η ζύμη είναι υδαρής όταν τη βάζουμε στο ταψί και πρέπει να βγεί λεπτή και τραγανή. Την έφτιαξες τελικά;

όσο για τους ρεβυθοκεφτέδες, δυστυχώς κι εμένα έτσι μου βγήκαν! Δεν τους ξαναφτιάχνω, βγήκαν πολύυυυ τραγανοί και στεγνοί.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Η δεύτερη εκδοχή της μπατζίνας είναι ακόμα πιο νόστιμη και λιγότερο λιπαρή. Το μόνο κακό: Πρέπει να φας ένα ταψί για να χορτάσεις:oops: . Τώρα όσον αφορά την ποσότητα των υλικών που έγραψα πιο πάνω είναι "με το μάτι". Απλώς η ζύμη είναι υδαρής όταν τη βάζουμε στο ταψί και πρέπει να βγεί λεπτή και τραγανή. Την έφτιαξες τελικά;

όσο για τους ρεβυθοκεφτέδες, δυστυχώς κι εμένα έτσι μου βγήκαν! Δεν τους ξαναφτιάχνω, βγήκαν πολύυυυ τραγανοί και στεγνοί.

την κάνω την μπατζίνα, εννοείται. με καραγκούνη άντρα δεν γίνεται αλλιώς.

σχεδόν είναι ετοιμος να βάλει τα κλάματα όταν του κάνω μπατζίνα. του θυμίζει τα φαγητά της γιαγιάς του. πολύ ευαίσθητο το χρυσό μου.

άσε, ρε με τους ρυβυθοκεφτέδες, έκλαιγα τα κρεμμυδάκια, τα φρέσκα μυρωδικά.:-(

όταν έρθω Καρδίτσα θέλω να μου έχεις φτιάξει μπατζίνα νηστίσιμη.

πού να βρω Αρετή μου τυρί από γάλα καρύδας; καρφούρ;

όταν έρθω Καρδίτσα θέλω να μου έχεις φτιάξει μπατζίνα νηστίσιμη.

πού να βρω Αρετή μου τυρί από γάλα καρύδας; καρφούρ;

Αμέεε! Ό,τι θες! Κόλπα της πεθερούλας μου όλα αυτά έτσι; Ο Αρβανιτίδης σίγουρα έχει, για καρφουρ δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι ότι θα έχει κι εκεί.:wink: Για αύριο πάντως (για να είμαι και on topic) θα μαγειρέψω κουνουπίδι κοκκινιστό με ξυδάκι δάφνη κανέλλα (νηστίσιμο).

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αμέεε! Ό,τι θες! Κόλπα της πεθερούλας μου όλα αυτά έτσι; Ο Αρβανιτίδης σίγουρα έχει, για καρφουρ δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι ότι θα έχει κι εκεί.:wink: Για αύριο πάντως (για να είμαι και on topic) θα μαγειρέψω κουνουπίδι κοκκινιστό με ξυδάκι δάφνη κανέλλα (νηστίσιμο).

:o:o:o:o:o:o

για πες, αναλυτικά!

εμείς τρώμε κοτόπουλο με πατάτες α λα κρεμ. το ίδιο και για αύριο.

Κουνουπίδι κοκκινιστό. Το κόβουμε σε φουντίτσες και το τηγανίζουμε στην κατσαρόλα σε μπόλικο λάδι ώστε να πάρει λίγο χρώμα (προαιρετικό αυτό, αλλά γίνεται πιο νόστιμο). Στη συνέχεια κόβουμε 2 μεγάλα κρεμμύδια και τα ρίχνουμε μέσα να τσιγαριστούν και αυτά. Προσθέτουμε Νεράκινα σκεπαστεί

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...