Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρααααααα......

Σήμερα στο παστακόσπιτο έχουμε κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες λόγω οτι τρώμε λαδερό 3 μέρες τώρα...χαχαχαχαχαχ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

φεφάκι μου η περίπτωσή σου είναι ανοίατη!!!Εγώ ώρες ώρες δεν αντέχω ούτε δίπλα μου να τον έχω.Κατα τ'αλλα δεν αντέχω ούτε μέρα που να μην τον δώ!!!!!!Κοινώς έχουμε μια μαλακία στον εγκέφαλο!!!!!

φιλιά πολλά πολλά

γιές ιν ντιντ!:rolleyes:

Αρε Φεφακι...μιλαμε για μεγαλη ταυτιση!!!!!!!

Σα να μιλαω εγω για τον αντρουλη μου.....

Αχ ερωτα τι μας καμνεις!!!!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D

μας κάμνει μπούτυρο!:tongue:

χάρηκα που σε άκουσα χθες!:D

σιγα ρε κοριτσια μελωσαμε;);););););)!!!!!!!!!!!!να σας πω την ευχη της μανουλα μου που ζουσε κ ανεπνεε για τον πατερουλη μας αλλα δυστυχως χασαμε νωρις?λοιπον παντα μου λεει να αγαπας τον αντρουλη,να τον λατρευεις,να τον προσεχεις αλλα να μην ξεχνας ποτε κ την Αννα!!!!!!!!!ολα καλα κ ολα ωραια αλλα φιλες μου μην ξεχνατε πως ακριβως τα ιδια περιμενουμε κ απο τους καλους μας,κ πως πρεπει να εχουμε στιγμες κ χρονο μονο για παρτυ μας!!!!

σε αυτό πάσχω! δεν το 'χω. ίσως γιατί η μάνα μου ήταν άλλης νοοτροπίας!

πολύ θα θελα να το πετύχω, αλλά ΔΕΝ!:(

Μακάρι να είναι όλες οι γυναίκες σαν εσένα και να αισθάνονται έτσι για τον άντρα τους όσα χρόνια κι αν περνάνε μετά το γάμο.

Μακάρι να έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας να τον αγαπάω!

αλλά δεν σημαίνει ότι όλα είναι μέλι γάλα...

όσι, όσι!

χθες πήγα για το δοντάκι μου-μιλάμε ότι μου έχει πιαστεί το μισό κρανίο από τον πόνο!

μόλις βγαίνω από το ιατρείο, παίρνω τηλέφωνο να δω τί κάνουν τα καμάρια μου...κ τί μαθαίνω;

η Χ είχε διαπρέψει, έφαγε ξυλομπογιά (ξύλο κ μπογιά), ανέβηκε στην τραπεζαρία, ....κ γενικά είχε κάνει τούρμπο τον μπούλη της!:shock:

επιστρέφω κ ήταν κ τα δυο εκτός εαυτού!:mad:

ποιόν να πρωτοηρεμήσω!:P:confused:

το αποτέλεσμα ήταν να πάρουμε τις αντιβιώσεις μας κ κατά τις 10.20 να πάμε για νανάκια τα κοριτσάκια!

μόλις την έβαλα για ύπνο, αμέσως κοιμήθηκε, σφιχτά αγκαλίτσα. σε 2 λεπτά παραμιλούσε για τον λύκο (από το παραμύθι με τα γουρουνάκια, τα κατσικάκια "λύκο, κώλο, άει άει", "λύκο νταντά");).

έχουν ξεφύγει τα μπουμπούκια μου!

σήμερα η μάνα μου μας κάνει γίγαντες!

εμείς έχουμε παιδίατρο το απόγευμα.

η αρρώστια σου είναι μεταδοτική.......να μπείς καραντίνα αλλιώς θα κολλήσει το pc και έχουμε και δουλειές να κάνουμε:cool::lol::lol:

σήμερα καθαρίζω το ψυγείο....ότι έχει μέσα θα φαγωθεί και θα κάνω και μια ομελέτα......

για πείτε μου πως πανάρετε τα σνίτσελ για να γίνουν μαλακά..προετοιμάζομαι για αύριο που θα γυρίσω σπίτι στις 3....

πάω για δουλειά:(:(

καλημερούδια!

εγώ πάντως βάζω κεφαλοτύρι τριμμένο, βρώμη, φρυγανιά κ γίνονται πολύ νόστιμα τα σνιτσελάκια.

πρώτα αβγό, μετά μείγμα, μετά τηγάνι! δεν θέλουν πολύ, αρκεί να είναι λεπτά τα φιλετάκια κ καυτό το λάδι!

Καλημέρααααααα......

μπονζούγ γουργουρομάνα! τί τρώγατε δηλαδή;

Fefaki καλημέρα....τι ναπω;

Α!έχω αίτηση από εσένα για φιλία...σόρυ που δεν σου έχω απαντήσει, αλλά ....μην με παρεξηγείς, ποιά είσαι; είσαι καινούρια εδώ;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Τι κάνετε όμορφες μαγείρισσες!!!!

Σήμερα έκανα ρεβυθάκια!

δεν χορταίνω να τον κοιτάζω, μυρίζω, αγκαλιάζω, τσιμπάω, πειράζω...είμαι πολύ βαριά γιατρέ μου;

Α πα πα!!!!!! Καλέ η περίπτωσή σου είναι όντως ανίατη!!!!!:tongue::tongue:;)

Εγώ ώρες ώρες δεν αντέχω ούτε δίπλα μου να τον έχω.Κατα τ'αλλα δεν αντέχω ούτε μέρα που να μην τον δώ!!!!!!Κοινώς έχουμε μια μαλακία στον εγκέφαλο!!!!!

Το αυτό!!!!!! χαχαχα!!!!:D:D

για πείτε μου πως πανάρετε τα σνίτσελ για να γίνουν μαλακά..

Μια φίλη από γερμανία, που εκεί το σνίτσελ είναι σπεσιαλιτέ, μου είπε αλατοπιπερονουμε το σνίτσελ, το αλευρώνουμε, το περνάμε από το αυγό και στο τέλος μπαίνει η φρυγανιά.Ετσι δεν χάνει τα υγρά του.

Το δοκίμασα και έγινε τέλειο!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Μια φίλη από γερμανία, που εκεί το σνίτσελ είναι σπεσιαλιτέ, μου είπε αλατοπιπερονουμε το σνίτσελ, το αλευρώνουμε, το περνάμε από το αυγό και στο τέλος μπαίνει η φρυγανιά.Ετσι δεν χάνει τα υγρά του.

μερσί γλυκιά μου.....

οπότε έκλεισε αύριο σνίτσελ κοτόπουλο και πατάτες τηγανιτές...;)

να τους αποζημειώσω για σήμερα

μερσί γλυκιά μου.....

οπότε έκλεισε αύριο σνίτσελ κοτόπουλο και πατάτες τηγανιτές...;)

να τους αποζημειώσω για σήμερα

Τίποτις.....

Μου έδωσες και ιδέα για σκ!!!

Πες μου εντυπώσεις όταν το φάτε!

4Suap3.png

καλημερα φακες για σημερα!!!!!!!

φεφι ειναι ωραιο πραγμα να αγαπας,αυτο απο μονο του σε γεμιζει,αλλα πως να το κανουμε αν δεν εχεις κ στιγμες για σενα,αν δεν περνεις τα ισα κ ομοια που λεμε κουραζεσαι....δυσανασχετεις...κ το χειροτερο ειναι πως δεν το καταλαβαινεις στην καθημερινοτ αλλα καποια στιγμη με ενα απλο θεματακι κανεις μπαμ!!!!!!!να σου πω πριν γνωρισω τον καλο μου δεν το ηξερα αυτο,νομιζα πως αρκει να το δειχνω εγω κ ο αλλος ας απλα μ'αγαπαει...ο Γ. μου εμαθε την εννοια ''του αμοιβαια τα αισθηματα μωρο μου'' ;)...αχ ασε δεν αρχιζω να μιλαω για αυτο γιατι θα κολλησω κ εγω...γι αυτο λοιπον σου ευχομαι χιλια χρονια να ειστε ΜΑΖΙ κ ευτυχισμενοι!!!!!!!!!να τον αγαπας,να σάγαπαει κ να λιωνετ καθημερινα ο ενας για τον αλλο!!!!!!!φιλακια πολλα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημερα

σημερα χοινιρο φρικασε, εχω μαρουλια και θα χαλασουν και θα βαλω μεσα και κανα πλευρωτους μανιταρι!

Fefaki καλημέρα....τι ναπω;

Α!έχω αίτηση από εσένα για φιλία...σόρυ που δεν σου έχω απαντήσει, αλλά ....μην με παρεξηγείς, ποιά είσαι; είσαι καινούρια εδώ;

καλα σοβαρα δεν εχεις καταλαβει ποιο σουργελο ειναι????:tongue::tongue::tongue::tongue:

φιλια σε ολα τα κοριτσακια!!!

Διαφημίσεις

καλημερα

σημερα χοινιρο φρικασε, εχω μαρουλια και θα χαλασουν και θα βαλω μεσα και κανα πλευρωτους μανιταρι!

καλα σοβαρα δεν εχεις καταλαβει ποιο σουργελο ειναι????:tongue::tongue::tongue::tongue:

οχι ρε Μαρια με πεθανες...αχ κ να φανταστει κανεις οταν ημουν μικρη ουτε να μυρισω φρικασε κ τωρα μάρεσει απιστευτα....!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλήμερα κορίτσια εγώ σαν να είμαι λιιιγο καλύτερα..χτες έκανα σπανακόπιτα στριφτή ωραία έγινε δεν μπορώ να πω...Σήμερα θα κάνω φασολάκια από τον κήπο μας..Μιλάμε έχουν γίνει τελεία αφήστε που μέσα σε μίση ώρα είναι έτοιμα..Εμενα το φρικασέ δεν μ'αρεσει,με αρνι θα το κανεις?

:-D

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια.

Σήμερα που λέτε έβαλα μπιζέλια μεταμορφωμένα σε ρεβύθια. Δηλαδή, όταν αγόρασα το σακουλάκι νόμιζα ότι αγόραζα ρεβύθια. Βέβαια αυτά είχαν μια πρασινωπή όψη με λίγο μπεζ. Σκέφτηκα ότι έτσι θα είναι τα δικά τους ρεβύθια. Τελικά, στο λεξικό έμαθα ότι αγόρασα μπιζέλια αναποφλοίωτα. Αλλά μου έμεινε η εντύπωση ότι φτιάχνω ρεβύθια.

σήμερα καθαρίζω το ψυγείο....ότι έχει μέσα θα φαγωθεί και θα κάνω και μια ομελέτα......

Προς Θεού, τα ράφια αφήστε τα να έχετε και για τις επόμενες φορές.

για πείτε μου πως πανάρετε τα σνίτσελ για να γίνουν μαλακά..προετοιμάζομαι για αύριο που θα γυρίσω σπίτι στις 3....

πάω για δουλειά:(:(

Εγώ βάζω στο ένα πιάτο γάλα με αυγό μαζί και στο άλλο φρυγανιά τριμμένη και τριμμένο τυρί για μακαρόνια ή άλλο κίτρινο μαζί (όπως κάνει και η Φέφη). Πρώτα το βουτάω στο πιάτο με τη φρυγανιά-τυρί, μετά στο αυγό-γάλα και ξανά στη φρυγανιά. Το μυστικό για να γίνουν μαλακά είναι η δυνατή φωτιά και η λίγη ώρα (σχετικά) τηγάνισμα.

Μακάρι να έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας να τον αγαπάω!

αλλά δεν σημαίνει ότι όλα είναι μέλι γάλα...

όσι, όσι!

Εντάξει, όλοι περνάμε τις γκρίνιες, τσακωμούς και τις φάσεις μας, αρκεί να υπάρχουν γερά θεμέλια στη σχέση.

χθες πήγα για το δοντάκι μου-μιλάμε ότι μου έχει πιαστεί το μισό κρανίο από τον πόνο!

μόλις βγαίνω από το ιατρείο, παίρνω τηλέφωνο να δω τί κάνουν τα καμάρια μου...κ τί μαθαίνω;

η Χ είχε διαπρέψει, έφαγε ξυλομπογιά (ξύλο κ μπογιά), ανέβηκε στην τραπεζαρία, ....κ γενικά είχε κάνει τούρμπο τον μπούλη της!:shock:

επιστρέφω κ ήταν κ τα δυο εκτός εαυτού!:mad:

ποιόν να πρωτοηρεμήσω!:P:confused:

το αποτέλεσμα ήταν να πάρουμε τις αντιβιώσεις μας κ κατά τις 10.20 να πάμε για νανάκια τα κοριτσάκια!

μόλις την έβαλα για ύπνο, αμέσως κοιμήθηκε, σφιχτά αγκαλίτσα. σε 2 λεπτά παραμιλούσε για τον λύκο (από το παραμύθι με τα γουρουνάκια, τα κατσικάκια "λύκο, κώλο, άει άει", "λύκο νταντά");).

έχουν ξεφύγει τα μπουμπούκια μου!

χαχαχαχαχαχα πολύ ωραίο. Άχου το μωρέ.

Καλημερούδια!!!

Τι κάνετε όμορφες μαγείρισσες!!!!

Α πα πα!!!!!! Καλέ η περίπτωσή σου είναι όντως ανίατη!!!!!:tongue::tongue:;)

Το αυτό!!!!!! χαχαχα!!!!:D:D

μπράβο Ελένη!

καλημερα φακες για σημερα!!!!!!!

φεφι ειναι ωραιο πραγμα να αγαπας,αυτο απο μονο του σε γεμιζει,αλλα πως να το κανουμε αν δεν εχεις κ στιγμες για σενα,αν δεν περνεις τα ισα κ ομοια που λεμε κουραζεσαι....δυσανασχετεις...κ το χειροτερο ειναι πως δεν το καταλαβαινεις στην καθημερινοτ αλλα καποια στιγμη με ενα απλο θεματακι κανεις μπαμ!!!!!!!να σου πω πριν γνωρισω τον καλο μου δεν το ηξερα αυτο,νομιζα πως αρκει να το δειχνω εγω κ ο αλλος ας απλα μ'αγαπαει...ο Γ. μου εμαθε την εννοια ''του αμοιβαια τα αισθηματα μωρο μου'' ;)...αχ ασε δεν αρχιζω να μιλαω για αυτο γιατι θα κολλησω κ εγω...γι αυτο λοιπον σου ευχομαι χιλια χρονια να ειστε ΜΑΖΙ κ ευτυχισμενοι!!!!!!!!!να τον αγαπας,να σάγαπαει κ να λιωνετ καθημερινα ο ενας για τον αλλο!!!!!!!φιλακια πολλα!!!

τί γλυκό!

το ίδιο κ για εσάς εύχομαι, για όλες τις μαγειροκουκλάρες!

καλημερα

κ μιλάς εσύ για σούργελο:rolleyes:

μμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!:P:mrgreen::lol:

Άννια, με τόσα πράσινα μετά μην αναρωτιέσαι για τα εντεράκια σου!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...