Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Δωρα ευτυχως οι δουλειες παντα μπορουν να σε περιμενουν η μεση ομως δεν το νομιζω!!!

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τα κανε ο Ραφαηλακος,γιουπιιιιιιιιιιιιι εχουμε παρτυ καλεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

υσ.καποτε που δεν μπορουσα οοοοοοοταν επιτελους τα εκανα ετσι με κοροιδευε ο καλος,η Αννουλα τα εκανε τα εκανε τα εκανε χιχιχιχι!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Τραπεζίτης έγραψα το ούφο???Φρονιμίτη ήθελα να πω ιιιιιιιιιιιιι(που λέει και η ζουμπι) κοίτα εγώ θα στρώσω σίγουρα στις επόμενες 10μερες γιατί εδώ που ήμαστε εμείς,προς Πάρνηθα μεριά κάνει κρύο έχω και τα πιτσιρίκια που κυλιούνται στα πατώματα περπατάνε ξυπόλητα κλπ κλπ..Πάντως περυσι στα γενέθλια της Μαρίας(25/10)έκανε ψοφοκρυο

υπάρχει κ τραπεζίτης. καλά έγραψες.

25/10 ένα κρύο θα το έχει. Πάρνηθα; πρέπει να στρώσεις σε 10 μέρες το πολύ! νοικοκυρούλα!

καλε 5φορες!!!μπραβο στην κουκλιτσα,χιλια μπραβο!!!!

τί μπράβο! έτσι γεννήθηκε!

το ανεψούδι μου ήταν στο ακριβώς αντίθετο! κ έκανε διατροφή κατα τις υποδείξεις ομοιοπαθητικού. μια χαρά τώρα! βέβαια δεν είναι εύκολο να αλλάζεις συνήθειες από τη μια μέρα στην άλλη δεν γίνονται όλα!

δυσκολο πραγμα η δυσκοιλιοτητα...ο γιατρος οταν ειχα προβλημα,μια φορα την εβδομαδα κ μαλιστα με τρελλο ζορι,μου ειχε πει για 15μερες κομμενο εντελως το κρεας(ειδικα χοιρινο,αρνι κ κατσικι),

ακριβώς! βέβαια μια στις 15 αν φάει αρνάκι/κατσικάκι με σπανάκι μια χαρά θα είναι. αλλά όχι με πατάτα, ρύζι, ζυμαρικό.

πολλα πολλα λαδερα,πολλες φυτικες ινες,γιαουρτια(που δεν μπορω να φαω κλαψ κλαψ) κ απο λαχανικα-φρουτα ναι μεν αλλα ΟΧΙ αγγουρι,καροτο,σπανακι,μηλα ηταν κ αλλα στην λιστα αυτα θυμαμαι,κ νερο να πινω τονους νερου!!!!!

εμφιαλωμένο της είπε της ανεψιάς μου. πολύ νερό!

γιατί όχι σπανάκι;:confused: πρώτη φορά το ακούω.

μεχρι να στρωσω τα ειδα ολα...ευτυχως απο τοτε που αλλαξαμε διατροφη κ λογω της πιεσης του αντρουλη επρεπε να κοψουμε το κρεας(1φορα την βδομαδα κοκκινο κ μια κοτοπουλακι) επιτελους ειμαι κανονικος ανθρωπος!!!παω τουαλετα τουλαχιστον 1φορα την ημερα κ σε μεγαλα κεφια κ 2χιχιχιχιχι!!!!

υσ.για το κρεας ειναι το πρωτο πραγμα που σου λενε οτι φταιει...δυστυχως αν κ νοστιμο δεν μπορει ευκολα ο οργανισμος να το διωξει με αποτελεσμα να στουμπωνει μεσα μας!!!!

προσυπογράφω ό,τι είπες, λέξη προς λέξη!

καλημερααααααααα....

δεν προλαβα να δω τι γινεται αλλα μια ματια στα γρηγορα.. προλαβα διοτι με το μπομπιρακι μου λε καταστασιον τρες απελπιστικ!!!!!

Περαστικουλια στισ μανουλες και στα παιδακια..

απο φαγητακι εχθες μακαροναδα με λαχανικα και σημερα φακουλες αγαπημενες!αν προλαβω να ψαχνω πετραδακια στο σακουλι.. γιατι αλλιως και το τηγανιτο αυγο μια χαρα ακουγεται..

φιλακιαααααα

μια χαρά κ το τηγανητό αυγουλάκι!

ευχαριστουμε για τα περαστικά κ σας γλυκοχαιρετώ

Δωράκι μου να σε πάρωτηλέφωνο το απόγευμα που θα πηγαίνω γιατρό; κατά τις 6.30;

όχι Ελενίτσα, δεν το έχετε μόνο οι σαλονικιές. το έχουμε κ οι μικρασιάτισσες. αλλά λίγο η δουλειά, λίγο οι 2 εποχές που έμειναν από τις 4...

περαστικά μας!

διάσημος ο ντόκτορ!

δεν με πιάνει το παναντόλ έξτρα. πάω για τσιγάρο.

:tongue::tongue::tongue:

βρε κοριτσια τις ψαχνετε τις φακες? εγω παντα το ξεχναω...:-(:-(

καλα δεν εχω καλυτερο απο τηγανητο αυγο...:!::!:

καλα πας και σε μουρατο γιατρο βρε θηριο!!

τι στο καλο ειναι αυτο το ρημαδι "διπυειται"??????

βαριεμαι να γκουγκλαρω...

αυτο ξεχασα να το σχολιασω,εγω ποτε δεν τις ψαχνω....αλλα κ ποτε δεν ετυχε να βρω καμμια πετρουλα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!

9892a30fbd.png

το σπανακι δεν χωνευετε ευκολα με αποτελεσμα να προκαλει σπαστικη κολιτιδα σε καποιους που εχουν προβλημα....ε τοτε μου τα εψαχνε ολα γι αυτο κ για 15μερες ειχα αυστηρο διαιτολογ!!!!

9892a30fbd.png

Ειναι επειδη ο Θησαυρος μου εχει να κανει κακα στην πανα του πανω απο μηνα και,

Οποτε μου λεει ,του βαζω και κανει στο γιογιο.....;)

Τα τσισια ακομα δεν τα κοψαμε ομως....:rolleyes:

είναι παιδί μάλαμα, σαν τη μαμά του!

Και ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ εκανε κακα επιτελους το θησαυρακι μου!!!!!!!

επιτελους προς τα μαλακα!!!!!!!!!

είδες; είχες αποτέλεσμα στην προσπάθεια!

δοκίμασες τα πάντα σε γιαούρτια; πρόβειο όλυμπος παραδοσιακό, τρώμε, τοτάλ έδινα στην αρχή (το μόνο που έτρωγε, γιατί είχα δοκιμάσει τα πάντα, βιολογικά κ μη, αγελαδινά, πρόβεια, κατσικίσια, παιδικά κλπ, όλα). κάνει τόσο καλό το γιαούρτι σε τόσα πράγματα ταυτόχρονα! είναι σαν αντιβίωση!

σκέτο ούτε η Χ δεν το τρώει. με μέλι το τρώει κ το ζητάει σχεδόν κάθε απόγευμα!

τί λαχανικά θα του βάλεις; ό,τι έχει σποράκια κολοκύθι, μελιτζάνα, φασολάκια, μπάμιες, βοηθάει πιο γρήγορα!

ο τραχανάς δεν βοηθαει, αλλά αφού του αρέσει βάλε λαδάκι ωμό στο τέλος, αφού σβήσεις, μπόλικο.

υσ.καποτε που δεν μπορουσα οοοοοοοταν επιτελους τα εκανα ετσι με κοροιδευε ο καλος,η Αννουλα τα εκανε τα εκανε τα εκανε χιχιχιχι!!!

τί μου θύμισες! τις εποχές που είχα αίμα στην εγκυμοσύνη κ ο Σ ήταν μαζί μου στην τουαλέτα μέχρι να βεβαιωθεί ότι όλα καλά!

Διαφημίσεις

είδες; είχες αποτέλεσμα στην προσπάθεια!

δοκίμασες τα πάντα σε γιαούρτια; πρόβειο όλυμπος παραδοσιακό, τρώμε, τοτάλ έδινα στην αρχή (το μόνο που έτρωγε, γιατί είχα δοκιμάσει τα πάντα, βιολογικά κ μη, αγελαδινά, πρόβεια, κατσικίσια, παιδικά κλπ, όλα). κάνει τόσο καλό το γιαούρτι σε τόσα πράγματα ταυτόχρονα! είναι σαν αντιβίωση!

σκέτο ούτε η Χ δεν το τρώει. με μέλι το τρώει κ το ζητάει σχεδόν κάθε απόγευμα!

τί λαχανικά θα του βάλεις; ό,τι έχει σποράκια κολοκύθι, μελιτζάνα, φασολάκια, μπάμιες, βοηθάει πιο γρήγορα!

ο τραχανάς δεν βοηθαει, αλλά αφού του αρέσει βάλε λαδάκι ωμό στο τέλος, αφού σβήσεις, μπόλικο.

τί μου θύμισες! τις εποχές που είχα αίμα στην εγκυμοσύνη κ ο Σ ήταν μαζί μου στην τουαλέτα μέχρι να βεβαιωθεί ότι όλα καλά!

δυστυχως κ απο αυτα ειχαμε.......

9892a30fbd.png

αυτο ξεχασα να το σχολιασω,εγω ποτε δεν τις ψαχνω....αλλα κ ποτε δεν ετυχε να βρω καμμια πετρουλα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!!!

Πλάκα κάνεις! Δεν σου εχει τύχει ποτέ;:shock: Εγώ γιατί πάντα βρισκω;;:mad:

το σπανακι δεν χωνευετε ευκολα με αποτελεσμα να προκαλει σπαστικη κολιτιδα σε καποιους που εχουν προβλημα....ε τοτε μου τα εψαχνε ολα γι αυτο κ για 15μερες ειχα αυστηρο διαιτολογ!!!!

Σοβαρά; Αυτό δεν το ήξερα, κι εγώ έχω σπαστική κολίτιδα αλλά δεν έτυχε ποτέ να με πειράξει το σπανάκι!Πάντως για την δυσκοιλιότητα είναι ότι καλύτερο!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Γεια σας κοριτσάρες.

Περαστικά στην Ιωάννα και σε όσα κορίτσια και στα παιδιά τους παρουσιάστηκε σήμερα καινούργιο κρυολόγημα.

Μαρία, διαπυείται εννοεί ότι μάζεψε πύον.

Έφτιαξα μπριζόλες χοιρινές στην κατσαρόλα και μόλις επιστρέψω από το σχολείο, που θα φύγω σε λίγα λεπτά, θα φτιάξω και μακαρόνια για συνοδεία.

Πλάκα κάνεις! Δεν σου εχει τύχει ποτέ;:shock: Εγώ γιατί πάντα βρισκω;;:mad:

Σοβαρά; Αυτό δεν το ήξερα, κι εγώ έχω σπαστική κολίτιδα αλλά δεν έτυχε ποτέ να με πειράξει το σπανάκι!Πάντως για την δυσκοιλιότητα είναι ότι καλύτερο!

αληθεια,ποτε δεν εχω βρει κ τωρα τελευταια εχω κολλησει με κατι φακες απο το λιντλ,καλα βραζουν στο 10λπτο κ ειναι 5ντανοστιμες!!!!!

ναι σπανακι κ χορτα για σπαστικη κολιτιδα ειναι απαγορευτ!εγω τελικα δεν εχω,βρε ψαξτο γιατι αν δεν σε πειραζουν τα χορτα δεν θα χεις ουτε κ εσυ!τι εννοεις το σπανακι ειναι το καλυτερο για την δυσκοιλιοτητα?βοηθαει να τα κανεις ή να στουμπωνεις χιχιχιχι????

9892a30fbd.png

αληθεια,ποτε δεν εχω βρει κ τωρα τελευταια εχω κολλησει με κατι φακες απο το λιντλ,καλα βραζουν στο 10λπτο κ ειναι 5ντανοστιμες!!!!!

ναι σπανακι κ χορτα για σπαστικη κολιτιδα ειναι απαγορευτ!εγω τελικα δεν εχω,βρε ψαξτο γιατι αν δεν σε πειραζουν τα χορτα δεν θα χεις ουτε κ εσυ!τι εννοεις το σπανακι ειναι το καλυτερο για την δυσκοιλιοτητα?βοηθαει να τα κανεις ή να στουμπωνεις χιχιχιχι????

Εγώ μια φορά πήρα από το λιντλ και ήταν απάισιες...Είναι μάλλον τι παρτίδα θα πετύχεις!

Τώρα για την κολιτιδα απαγορεύονται αυτά που λες αλλά όταν είναι ωμά. Αν τα τρως βρασμένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Και φυσικά βοηθάνε στο να τα κάνεις!!!:tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

και εγω αυτες παιρνω, καταπληκτικες!!!

Εγώ μια φορά πήρα από το λιντλ και ήταν απάισιες...Είναι μάλλον τι παρτίδα θα πετύχεις!

Τώρα για την κολιτιδα απαγορεύονται αυτά που λες αλλά όταν είναι ωμά. Αν τα τρως βρασμένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Και φυσικά βοηθάνε στο να τα κάνεις!!!:tongue:

λες...κ αγορασα 3σακουλια απο την χαρα μου που ηταν καλες,μακαρι ολες να ναι απο την νοστιμη παρτιδα:tongue::tongue:!!!!

ε τοτε στο βραστο σπανακι αδερφες μου χιχιχιχι!!

9892a30fbd.png

και εγω αυτες παιρνω, καταπληκτικες!!!
λες...κ αγορασα 3σακουλια απο την χαρα μου που ηταν καλες,μακαρι ολες να ναι απο την νοστιμη παρτιδα:tongue::tongue:!!!!

ε τοτε στο βραστο σπανακι αδερφες μου χιχιχιχι!!

Ορίστε τώρα τι μου κάνετε...

Θα πάω να παρω κι εγώ γιατί φέτος όποια ακριβοπληρωμένη φακή και να δοκίμασα ήτανε μάπα!!!

Και μην ανησυχεις Αννού...

Η παρτίδα μπορεί να κρατήσει και μια σεζόν!;)

4Suap3.png

εγώ παίρνω φακίτσα από το χωριό μου βιολογική (πρέπει να πουλιέται σε βιολογικάδικα-αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου γράψω στοιχεία σε π.μ. μη κάνω διαφήμιση) κ φυσικά έχει πετρούλες. αλλά δεν τρώει ο αντρούλης. η Χ τρελαίνεται για φακίτσα!

αν δεν βρω από το χωριό, τότε μόνο ΑΒ αγοράζω.

έχω δει μεγάλη γευστική διαφορά! μέρα με νύχτα!

το σπανάκι όντως απαγορεύεται στην σπαστική κολλίτιδα. αλλά είναι τουμποφλο κατά τα άλλα.

Αννούλα πάνε τα δυσάρεστα. τα αφήνουμε πίσω. από εδώ κ στο εξης όλα τα όμορφα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...