Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Λίτσα και Ελένη,

Περαστικά στις κούκλες σας !!!

Λίτσα, περαστικά στη μικρούλα σου.

Ελένη, περαστικά και στη δική σου μικρούλα. Ωχ, άλλο δύσκολο η ουρολοίμωξη.

Γιατί βρε παιδιά αρρωστήσατε όλοι μαζί; Δεν υπάρχει καθόλου συνεννόηση μεταξύ σας;

Όχι κυρία δεν συνεννοούμαστε !!!! :tongue::tongue: έχεις πλάκα εσύ !!!

Καλημέρα,

Καλά κι εμείς... να σας πω "καλό χειμώνα" σήμερα είναι η 1η μέρα που πίνω νες αντί φραπέ :tongue::tongue:

Πολλές δουλειές με κηνυγάνε αλλά είμαι γρήγορη και δεν μπορούν να με πιάσουν λέμε !

Την μετακόμιση δεν την βλέπω να ισχύει τουλάχιστον γι' αυτό το Σ/Κ, οπότε (θα) είναι, υποπτεύομαι, μια καλή ευκαιρία να φτιάξω τις ντουλάπες των παιδιών μου...

Κατά τα άλλα, έχουμε μείνει 3 μπακούρια με τους υπολογιστές, τα γραφεία μας, τους εκτυπωτές, το σκάννερ και το φαξ και καθόμαστε και κοιταζόμαστε...

είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε !!! :rolleyes:

Α! Για σήμερα (και γι' αύριο δλδ) "εχωσα" την μαμά μου... ε, μια φορά ας μαγειρέψει κι εκείνη: φασολάδα !!!

Λοιποοοοοοον....

Κοριτσακια σας ευχαριστω ολες,τοσο για τις ευχες σας,οσο και για της διατροφικές συμβουλες......

Θα τα δοκιμάσω ολα....δεν εχω να χασω κατι.

Φεφη,εγω ειμαι της αποψης να την κοψεις σιγα σιγα την πιπι στην μικρουλα μας.

Με το αποτομο θα ζοριστει πιο πολυ και θα την ζηταει περισσοτερο!!!!

χθες όλη μέρα κύλησε μια χαρά, χωρίς ζόρι. το βράδυ κοιμήθηκε καλά, αλλά ξύπνησε μέσα στα σκοτάδια κ ζητούσε πιπί. της πήρε μισάωρο να βρει θέση για ύπνο. στο μεσοδιάστημα ο Σ πήρε το μαξιλάρι του κ μετακόμισε στον καναπέ! δεν άντεχε...

Κάπως έτσι είμαι φεφη όλη μέρα με τα μικρά...χι χι...

το φαντάστηκα!

τελικά είχε αρχίσει να διαπυείται το δόντι. η γιατρός με ρωτούσε πώς άντεχα τόσες μέρες, λίγο ακόμα κ θα γινόταν νταούλι! από χθες αντιβίωση για 5 μέρες.

κ σήμερα έχω επίσκεψη.

κατά τα άλλα, θέλω διακοπές!!!!!να φύγω με τον αγαπούλη μου μακριά! είμαι πολύ κουρασμένη!

το φαντάστηκα!

τελικά είχε αρχίσει να διαπυείται το δόντι. η γιατρός με ρωτούσε πώς άντεχα τόσες μέρες, λίγο ακόμα κ θα γινόταν νταούλι! από χθες αντιβίωση για 5 μέρες.

κ σήμερα έχω επίσκεψη.

κατά τα άλλα, θέλω διακοπές!!!!!να φύγω με τον αγαπούλη μου μακριά! είμαι πολύ κουρασμένη!

καλα φιλη μαζι σου μαθαινω τοσα πολλα,ακου να διαπυεται το δοντι....χαχαχαχαχαχαχα εμ ετσι ξεχωριζουν τα μαρφωμενα κοριτσακια:tongue::tongue:!!!!!

περαστικα σου κ γρηγορα να ξεδιαπυστει το δοντι;););)!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Περαστικα για το δοντακι,εμενα βγαινει ο τελευταιος τραπεζιτσης και με εχει μαμησει στον πονο εδω και 10μερες..Ξυπνησα λιγο χαλια σημερα με ψιλοπονολαιμο και το 1μου ρουθουνι βουλωμενο...Οσο για φαγητο μαλλον καμια φακη για σημερα

:-D

Διαφημίσεις

Kαλημερα στην αρρωστο-μαγειρο-παρεα μας :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!!!!!!

Φεφη....περαστικα με το δοντι......

καλα,γιατι μου θυμιζετε τον φρονιμιτη μου,

που μετα την "περιποιηση¨"του γιατρου

πριν κανα 2μηνο,τωρα εχει αρχισει τα τρελα του;

Πανω που ελεγα να το ξεχασω;Εεεεεεεεεε;Γιατι κυριες μου;

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ουυυφ,

εχθες κοιμηθηκα μετα τις 2μιση τη νυχτα....

με επιασε προκοπη και καθαρισα τα ντουλαπια,

αλλαξα διαρρυθμιση......και εκανα το σκρινιο!!!

Και αφου τελειωσα.....μετα θυμηθηκα την μεση μου..:shock::shock::shock:.

που με ταραξε!!!!!!!!!

Κατα τα αλλα τα ιδια.

Ο θησαυρος παρολη την διατροφη

που του κανω και το σιροπακι

που παιρνεικακα γιοκ!!!!!!

Σημερα μαγειρευω κοτοπουλακι ντοπιο με λαχανικα για τον θησαυρο.

Εμεις εχουμε περισσευματα στο ψυγειο.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

εγώ ακόμα δεν έχω στρώσει χαλιά και μένουν τα χειμωνιάτικα τα δικά μας..Ελπίζω μέσα στο σκ να τα κάνω αλλά με 2πιτσιρικια μέσα στα πόδια μου θα κάνω 10μερες

εμεις παλι χαλια στρωνουμε του αγιου δημητριου κ τα μαζευουμε ανημερα των αγιων κωνσταντινου κ ελενης!το κολληματακι αυτο το υιοθετησα απο την μανουλα!!!!

αμα ρε Δωρα ειπαμε με την μεση δεν παιζουμε,θελει υπομονη κ ξεκουραση κ καθολου μα καθολου ταρζανιες!θα σου πω αυτο που ειπε ο γιατρος ''τι θελεις τελειο σπιτακι ή τελεια μεση?'''!!!!!!!!!εγω παντως εχω διαλεξει το δευτερο!

9892a30fbd.png

καλα φιλη μαζι σου μαθαινω τοσα πολλα,ακου να διαπυεται το δοντι....χαχαχαχαχαχαχα εμ ετσι ξεχωριζουν τα μαρφωμενα κοριτσακια:tongue::tongue:!!!!!

περαστικα σου κ γρηγορα να ξεδιαπυστει το δοντι;););)!!!!

ναι παραμΑρφωμένο κορίτσι!;)

κουρασμένο είμαι.:(

Περαστικα για το δοντακι,εμενα βγαινει ο τελευταιος τραπεζιτσης και με εχει μαμησει στον πονο εδω και 10μερες..Ξυπνησα λιγο χαλια σημερα με ψιλοπονολαιμο και το 1μου ρουθουνι βουλωμενο...Οσο για φαγητο μαλλον καμια φακη για σημερα

ζεστούλικα να πιεις, χαμομηλάκι ή φασκομηλάκι, αν έχεις. με μελάκι μέσα! θα γίνεις περδικούλα!

ευχαριστώ για τα περαστικά!

τραπεζίτη δεν έβγαλα...παράπονο το έχω...

Kαλημερα στην αρρωστο-μαγειρο-παρεα μας :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!!!!!!

Φεφη....περαστικα με το δοντι......

ευχαριστώ Δώρα μου! μου έχει πιαστεί το μισό κρανίο, δεν μπορώ να κουνήσω σαγόνι, χωρίς να νιώσω πόνο!

καλα,γιατι μου θυμιζετε τον φρονιμιτη μου,

που μετα την "περιποιηση¨"του γιατρου

πριν κανα 2μηνο,τωρα εχει αρχισει τα τρελα του;

Πανω που ελεγα να το ξεχασω;Εεεεεεεεεε;Γιατι κυριες μου;

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν τον έβγαλες; γιατί πονάει;:confused:

Ουυυφ,

εχθες κοιμηθηκα μετα τις 2μιση τη νυχτα....

με επιασε προκοπη και καθαρισα τα ντουλαπια,

αλλαξα διαρρυθμιση......και εκανα το σκρινιο!!!

Και αφου τελειωσα.....μετα θυμηθηκα την μεση μου..:shock::shock::shock:.

που με ταραξε!!!!!!!!!

το θέλεις το κράξιμό σου! αλλά είμαι σίγουρη ότι ο αγαπούλης σου θα το έκανε ήδη κ για μας!

Κατα τα αλλα τα ιδια.

Ο θησαυρος παρολη την διατροφη

που του κανω και το σιροπακι

που παιρνεικακα γιοκ!!!!!!

για πες αναλυτικά τί έφαγε χθες...κάπου θα το εντοπίσουμε!

Σημερα μαγειρευω κοτοπουλακι ντοπιο με λαχανικα για τον θησαυρο.

Εμεις εχουμε περισσευματα στο ψυγειο.

όχι καρότο, σφίγγει.

όχι λεμόνι πονάει.

σουπέ δώστου τα του αγαπούλη!

πες τί πρόγραμμα έχει για σήμερα!

γιαούρτι τρώει το μαναρι μου;

δώστου κανονικό γιαούρτι-το πρόβειο το προτιμώ κ για μένα κ για την Χ- με μέλι μπόλικο! λειτουργεί το εντεράκι ρολόι.

η Χ χθες το παραξήλωσε βέβαια. 5 φορές!

εγώ ακόμα δεν έχω στρώσει χαλιά και μένουν τα χειμωνιάτικα τα δικά μας..Ελπίζω μέσα στο σκ να τα κάνω αλλά με 2πιτσιρικια μέσα στα πόδια μου θα κάνω 10μερες

είναι νωρίς για χαλιά. τελικά η κάντυ είχε δίκιο. κ εγώ θα αργήσω να τα στρώσω.

για το άλλο σκ θα πάρω γυναίκα να καθαρίσω, αφού στείλω Χ στα πεθερικά.

αν κάνει πολύ κρύο, ίσως στρώσω, αλλά έτσι όπως είναι ο καιρός δεν λέει ακόμα για χαλιά! κρατάει...

Τραπεζίτης έγραψα το ούφο???Φρονιμίτη ήθελα να πω ιιιιιιιιιιιιι(που λέει και η ζουμπι) κοίτα εγώ θα στρώσω σίγουρα στις επόμενες 10μερες γιατί εδώ που ήμαστε εμείς,προς Πάρνηθα μεριά κάνει κρύο έχω και τα πιτσιρίκια που κυλιούνται στα πατώματα περπατάνε ξυπόλητα κλπ κλπ..Πάντως περυσι στα γενέθλια της Μαρίας(25/10)έκανε ψοφοκρυο

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχα παραμΑρφωμενο εεεεεεεε???????

καλε 5φορες!!!μπραβο στην κουκλιτσα,χιλια μπραβο!!!!δυσκολο πραγμα η δυσκοιλιοτητα...ο γιατρος οταν ειχα προβλημα,μια φορα την εβδομαδα κ μαλιστα με τρελλο ζορι,μου ειχε πει για 15μερες κομμενο εντελως το κρεας(ειδικα χοιρινο,αρνι κ κατσικι),πολλα πολλα λαδερα,πολλες φυτικες ινες,γιαουρτια(που δεν μπορω να φαω κλαψ κλαψ) κ απο λαχανικα-φρουτα ναι μεν αλλα ΟΧΙ αγγουρι,καροτο,σπανακι,μηλα ηταν κ αλλα στην λιστα αυτα θυμαμαι,κ νερο να πινω τονους νερου!!!!!

μεχρι να στρωσω τα ειδα ολα...ευτυχως απο τοτε που αλλαξαμε διατροφη κ λογω της πιεσης του αντρουλη επρεπε να κοψουμε το κρεας(1φορα την βδομαδα κοκκινο κ μια κοτοπουλακι) επιτελους ειμαι κανονικος ανθρωπος!!!παω τουαλετα τουλαχιστον 1φορα την ημερα κ σε μεγαλα κεφια κ 2χιχιχιχιχι!!!!

υσ.για το κρεας ειναι το πρωτο πραγμα που σου λενε οτι φταιει...δυστυχως αν κ νοστιμο δεν μπορει ευκολα ο οργανισμος να το διωξει με αποτελεσμα να στουμπωνει μεσα μας!!!!

9892a30fbd.png

καλημερααααααααα....

δεν προλαβα να δω τι γινεται αλλα μια ματια στα γρηγορα.. προλαβα διοτι με το μπομπιρακι μου λε καταστασιον τρες απελπιστικ!!!!!

Περαστικουλια στισ μανουλες και στα παιδακια..

απο φαγητακι εχθες μακαροναδα με λαχανικα και σημερα φακουλες αγαπημενες!αν προλαβω να ψαχνω πετραδακια στο σακουλι.. γιατι αλλιως και το τηγανιτο αυγο μια χαρα ακουγεται..

φιλακιαααααα

55wkp3.pngpGV9p3.png

tt7719718fltt.gif

Καλημέρα μαγειροκουκλίτσες!!

Ευχαριστώ για τα περάστικά σας! Χθες ήτανε καλύτερα το μαναράκι μου και τα αποτελέσματα ήταν οριακά για ουρολοίμωξη.

Σήμερα είμαι κομμάτια....

Εχώ τρελαθεί στον πονοκέφαλο εδώ και καμιά 10 μέρες και δεν αντέχωωωωωω άλλο λέμε!!!!!

Το τι χαπάκωμα έχει πέσει δεν λέγεται!!!

Για σήμερα έκανα μακαρόνια με κιμά γιατί ήθελα κάτι γρήγορο για να πάω οδοντίατρο, ο οποίος όμως μου το ακύρωσε γιατί είχε να ετοιμάσει εκπομπή για την τηλεόραση!!! :rolleyes::rolleyes:

Καλά φέφη μας έστειλες με το διαπυείται!!!!:D:D

Δώρα ένα κόλπο ακόμη, είναι να βάζεις μια κουταλιά λάδι ωμό στο φαγητό του. Βοηθάει πολύ!

Ιωάννα κι εγώ το ίδιο πρόγραμμα έχω...Αντε να δοώ αν θα προλάβω!

Αννα νομίζω ότι όλες οι Σαλονικιές στρώνουμε και ξεστρώνουμε στις ίδιες ημερομηνιες πάνω κάτω!!!!:tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

εμεις παλι χαλια στρωνουμε του αγιου δημητριου κ τα μαζευουμε ανημερα των αγιων κωνσταντινου κ ελενης!το κολληματακι αυτο το υιοθετησα απο την μανουλα!!!!Μια απο τα ιδια...

αμα ρε Δωρα ειπαμε με την μεση δεν παιζουμε,θελει υπομονη κ ξεκουραση κ καθολου μα καθολου ταρζανιες!θα σου πω αυτο που ειπε ο γιατρος ''τι θελεις τελειο σπιτακι ή τελεια μεση?'''!!!!!!!!!εγω παντως εχω διαλεξει το δευτερο!

Μωρε Αννα κι εσυ κι ο γιατρος δικιο εχετε,

αλλα αυτες οι ριμαδοδουλειες,εμενα περιμενουν!!!!!

ναι παραμΑρφωμένο κορίτσι!;)

κουρασμένο είμαι.:(

Γιατι φιλενεδα;

όχι καρότο, σφίγγει.

όχι λεμόνι πονάει.

σουπέ δώστου τα του αγαπούλη!

πες τί πρόγραμμα έχει για σήμερα!

γιαούρτι τρώει το μαναρι μου;

δώστου κανονικό γιαούρτι-το πρόβειο το προτιμώ κ για μένα κ για την Χ- με μέλι μπόλικο! λειτουργεί το εντεράκι ρολόι.

η Χ χθες το παραξήλωσε βέβαια. 5 φορές!

Σουπες δινω.

Χτες το απογευμα εδωσα τραχανα.

Σημερα λαχανικα,σουπα....

Γιαουρτι ΔΕΝ τρωει,ουτε φρουτα.

Πριν ετρωγε σαν τρελος,τωρα που εκοψε αλεσμενα εκοψε κι αυτα!!!!:confused:

Το απογευμα θα του κανω χυμο στον αποχυμωτη,αχλαδι-ακτινιδιο και σταφυλι.

Μελι μονο στο ψωμι τρωει.

είναι νωρίς για χαλιά. τελικά η κάντυ είχε δίκιο. κ εγώ θα αργήσω να τα στρώσω.Ρε κοριτσια,ζεστη εχει ακομα για χαλια.....εδω σκασαμε!!!!!!!

για το άλλο σκ θα πάρω γυναίκα να καθαρίσω, αφού στείλω Χ στα

πεθερικά.

αν κάνει πολύ κρύο,:shock::shock::shock:Αντεεεε...... ίσως στρώσω, αλλά έτσι όπως είναι ο καιρός δεν λέει ακόμα για χαλιά! κρατάει...

Μεταξια,

η κρεμουλα που μου εδωσε η παιδιατρος για τον ποπο του

μικρου να την βαζω πριν τα κακα.....

Ειναι επειδη ο Θησαυρος μου εχει να κανει κακα στην πανα του πανω απο μηνα και,

Οποτε μου λεει ,του βαζω και κανει στο γιογιο.....;)

Τα τσισια ακομα δεν τα κοψαμε ομως....:rolleyes:

Και ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ εκανε κακα επιτελους το θησαυρακι μου!!!!!!!

επιτελους προς τα μαλακα!!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

προλαβα διοτι με το μπομπιρακι μου λε καταστασιον τρες απελπιστικ!!!!!

αν προλαβω να ψαχνω πετραδακια στο σακουλι.. γιατι αλλιως και το τηγανιτο αυγο μια χαρα ακουγεται..

φιλακιαααααα

:tongue::tongue::tongue:

βρε κοριτσια τις ψαχνετε τις φακες? εγω παντα το ξεχναω...:-(:-(

καλα δεν εχω καλυτερο απο τηγανητο αυγο...:!::!:

ο οποίος όμως μου το ακύρωσε γιατί είχε να ετοιμάσει εκπομπή για την τηλεόραση!!! :rolleyes::rolleyes:

Καλά φέφη μας έστειλες με το διαπυείται!!!!:D:D

καλα πας και σε μουρατο γιατρο βρε θηριο!!

τι στο καλο ειναι αυτο το ρημαδι "διπυειται"??????

βαριεμαι να γκουγκλαρω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...