Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

εμενα το δικο μου ειναι ησυχο, χτες ειχαμε παει στους παπουδες μας και ξετρελαθηκαν!!

αυτό δεν είναι είδηση...μας έχει συνηθίσει η μικρή σου στο να είναι κιουρία!

Καλησπερίζω τα όμορφα κορίτσια.

με καθήλωσες με την περιγραφή...ζούλεψα!

χάρηκα όμως που είστε καλά!

η μεγάλη; πώς τα πάει;

Πολύ καλημέρα σας σε όλες σας.

Κορίτσια μου, σήμερα λέω να βάλω φάβα.

Στενάχωρη η χτεσινή βραδυά με την ανακοίνωση των εφεδρειών. Τι ακούτε κι εσείς βρε κορίτσια από τους συγγενείς και γνωστούς σας; Εσείς αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην οικογένειά σας; Ωχ Παναγία μου, βόηθα μας.

εμείς είμαστε ο σύζυγος κ εγώ ελ. επαγγελματίες αλλά εγώ κυρίως μισθωτή στον ιδιωτικό τομέα. οπότε, αν κ δεν θέλω να είμαι απόλυτη με δημοσίους υπαλλήλους γενικευμένα, ο δημόσιος τομέας είναι στην εντατική εδώ κ δεκαετίες...τώρα ήρθε ο γιατρός από το εξωτερικό για να μας πει ότι ήταν σε κώμα όλα αυτά τα χρόνια;

εξορθολογισμός πότε θα γίνει;

γιατί δεν υπάρχουν κριτήρια αποτελεσματικότητας στο δημόσιο;

γιατί παίρνουν επίδομα παραγωγικότητας οι δημόσιοι υπάλληλοι;

γιατί....πολλά γιατί κ πολλά κενά...κ πρέπει να τα καλύψω κ εγώ που ήμουν σε όλα μου κάτι παραπάνω από εντάξει!:mad::(

καλημερα!!!!σημερα πατατουλες στο φουρνο.Ρουλα χαμος γινετε με αυτα που ακουμε καθημερινα...πλεον δεν ξερω ουτε τι να πιστεψω,ουτε τι πρεπει να ακουω....για τις εφεδρειες μολις γινει η αρχη δυστυχως ολα ειναι θεμα χρονου για να ερθει η σειρα μας....ας ελπισουμε για τα καλυτερα!!!
Kαλημεριζω τις ομορφες.

εδώ πάντως έχει κρύο. έχω αρχίσει να σκέφτομαι την κουβέρτα που έλεγε η άννια! το βράδυ βλέπω το τούρκικο στο μέγκα. το βλέπει καμιά σας;

Σημερα φτιαχνουμε γεμιστα,πιπεριες και ντοματες.

Τωρα παμε στον φουρνο με τον θησαυρο και θα κανουμε και την καθημερινη μας βολτα στην παιδικη χαρα.

Φιλια.

ρε Δώρα, πότε θα μας έρθετε βολτούλα; μου λείψατε...ο θησαυρούλης σου περισσότερο για να είμαι απόλυτα ειλικρινής! να μου τον γλυκοφιλήσεις!

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Καλή εβδομάδα! (όσο μπορεί δηλαδη με όλα αυτά που γίνονται....)

Το σκ που πέρασε έπηξα στις δουλειές...

Πολύ ζόρι ρε κορίτσια να δουλεύεις και να κάνεις γενική, κουρτίνες, χαλιά, ρούχα και τα σχετικά!

Εγώ τα κάνω με δόσεις σε 2-3 σκ! Εσείς τα προλαβαίνετε;

μαλλιά από τσόνι. δεν έκανα σχεδόν τίποτα. μόνο ντουλάπες-συρτάρια πρόλαβα, έβγαλα χειμωνιάτικα, ανέβασα καλοκαιρινά. μετά έπεσε πολλή γκρίνια, καθότι έκοψα την πιπί (λα) την ημέρα από την Χ. το βράδυ ενέδωσα, καθότι έσκουζε κ δεν μου χρώσταγαν τίποτα οι γείτονες να χάσουν τον ύπνο τους!

αλλά κ το βράδυ για 1-2 εβδομάδες θα την αφήσω. μετά καπούτ!

σας είπα; την έφαγε η φάλαινα που έφαγε τον πινόκιο. αλλά επειδή εκεί έπεσε πολύ σκούξιμο, τελικά η φάλαινα είναι καλή κ έχει μωρό φαλαινάκι που δεν έχει πιπί(λα) κ γι΄αυτό δώσαμε της Χ!:rolleyes:

χαχαχαχαχα!!!!! Θεά η Χρύσπα!!!!!!:D:D:D

Πάντως το πουλάκι μου δεν σας ταλαιπώρησε καθόλου!

Περαστικά και θα συμφωνήσω μαζί σου... Μετά τα περσινά μας δεν καθυστερώ την αντιβίωση πλέον. Αφύ θα την πάρει που θα την πάρει, γιατί να περάσουν 3 εικοσιτετράωρα και να ταλαιπωρηθεί τζάμπα;

ναι ρε Ελένη. η γιατρός δίστασε να δώσει αντιβίωση γιατί είχε ξαναπάρει τέλη Αυγούστου. αλλά ρε παιδί μου αφού διέγνωσε ρινοφαρυγγύτιδα Δευτέρα, τί περίμενε Παρασκευή; τέλος πάντων, ένα λάθος επιτρέπεται, άνθρωπος είναι. άλλη φορά θα έχω το νου μου κ εγώ!

τώρα είναι με αντιβίωση από Παρασκευή, χωρίς πυρετό, αλλά από την κλεισούρα έχει λαλήσει κ μαζί της κ η γιαγιά της, μάνα μου! συν η γκρίνια της πιπί...για λύπηση η μάνα μου.

ζητάει συνέχεια την τάντα της, την φοράει συνέχεια όταν την ανακαλύψει από εκεί που την έχω κρυμμένη! έχει ψιλοχαλάσει η όρεξή της.

στον παιδικό δεν την στέλνω. πρώτα να πάρει όλη την αντιβίωση, μετά θα κάνει αντιγριππικό Παρασκευή κ Κυριακή γενεθλιάζουμε! 2 χρόνων κιόλας!

Να σου πω ρε Φέφι, η Χ. αυτές τις μέρες δεν έχει γενέθλια ή κάνω λάθος;

χθες βράδυ βλέπαμε κ οι τρεις, μπαμπάς, μαμά κ Χ φωτό από το κινητό του μπαμπά από την Χ νεογέννητη...έπεσε το κλάμα της αρκούδας μάνας! πάντα μάνα!

λίγο νωρίτερα, η Χ φιλούσε τις κορνίζες που είμαι με τον μπαμπά της στο γάμο μας, κ μια άλλη που την έχω αγκαλιά! με συγκινεί τόσο η αγαπούλα μου! τί πέρασα για να φτάσουμε εδώ!

λίγο νωρίτερα ήθελα να την κρεμάσω ανάποδα, όταν μου πέταξε τις σκιές στο πατωμα, κάνοντας το φρεσκοσφουγγαρισμένο μου παρκέ ροζ!!!!

το ρίχνουμε και λίγο στην τρελλίτσα γιατί αλλιώς θα πρέπει να σαλτάρουμε όλοι μαζί....

αυτό ακριβώς!

λοιπον επειδη θα κανω για αυριο κολοκυθακια γεμιστα ειπα να κανω σημερα κολοκυθοκ!!!παιδια εγιναν θεικοι,ετριψα μαζι με τα κολοκυθακια κ 2καροτα...δεν υπαρχει αυτη η γευση,δοκιμαστε το!!!

θα το δοκιμάσω!

Καλημέρα και από εμένα!!!! Σήμερα είχαμε εμβόλιο και εκανα κατι ευκολο οπως φασολακια (να ναι καλα η χυτρα!!!)γινονται γρηγορα..

Φέφι τι θελεις να μαθεις? οσο για τα μπουτακια εχεις δικιο..αλλα το λεω με τις μωρομανες φιλεναδες μου γιατι εχουνε τα παιδακια μας μπουτακια σαν κρουασαν..

Μαρια-Ελπιδα γέννησα 19/06 ενα μπομπιρακι στην Συρο..

φιλακια

φιλιά, να είστε καλά! τίπτοα ιδιαίτερο. απλά να μας λές τα νέα σας!

αυτή η χύτρα μου άνοιξε τα μάτια! πριν περίιιιιιιιιιιιιιιιιιμενα!!!!!!!!!

η Σύσα σπίτι, πήζει τη γιαγιάκα της!

θα γενεθλιάσουμε απλά, σπίτι, αλλά μεταξύ μας, αρκεί να είμαστε εντελώς ο.κ.

εύχομαι να μην απουσιάσουν τα πεθερικά μου πάλι. επιστρέφουν την ίδια μέρα από εξωτερικό, αλλά αν θέλουν προλαβαίνουν να έρθουν.

τους θέλω δίπλα στην Σύσα μου, όπως κ τους δικούς μου γονείς! απλά την παρουσία τους στο παιδί, παράλληλα με τους άλλους παππούδες!

θα ξαναπάρω τηλεφωνο σε πρώτη ευκαιρία! δεν το αφήνω στην τύχη ούτε στον Σ! το πήρα προσωπικά!

κατά τα άλλα, δουλειά, όπως καταλάβατε από την ώρα που έκανα μπούκα!

χθες μακαρόνια με κιμά. σήμερα έφερε η μανούλα μου πιπεριές γεμιστές για 2 μέρες! το απόγευμα έχω αγορά-ψώνια, δώρο ανεψούλας.

μου ζήτησε η πρώτη μου μεγάλη μου αγάπη-έτσι την λέω-ένα φόρεμα ροζ ή μωβ-λιλά! μακάρι να βρω γρήγορα, γιατί ο Σ μόνος με την Χ χωρίς πιπί...ζόρικα!

αυτά τα ολίγα...;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Μαρια-Ελπιδα γέννησα 19/06 ενα μπομπιρακι στην Συρο..

φιλακια

εγω γεννησα 29/6 ειμαστε μανουλες Ιουνιου.. ελα καμια βολτα στο καφε μας να τα λεμε και απο εκει..

η μεγάλη; πώς τα πάει;

Μας λείπει και της λείπουμε. Στη σχολή δεν τα πάει καθόλου. Παραλίγο να χαθεί η εξεταστική και μαζί και το εξάμηνο. Ευτυχώς όμως, ανακοινώθηκε ότι θα σωθεί το εξάμηνο και η εξεταστική θα συρρικνωθεί σε καθημερινές και κάποια Σαββατοκύριακα (ναι και τις Κυριακές θα γράφουν κάποια παιδιά) και μάλιστα κάποιες μέρες θα δίνονται δύο-δύο τα μαθήματα. Κατά τα λοιπά, καλά τα πάει στην καθημερινότητά της. Νομίζω πως δυσκολότερα θα είναι όταν θα έρθει ο χειμώνας με το κρύο και τις άσχημες νύχτες, ειδικά αυτές που θα φυσάει έντονα και ίσως την φοβίσουν οι θόρυβοι έξω.

εμείς είμαστε ο σύζυγος κ εγώ ελ. επαγγελματίες αλλά εγώ κυρίως μισθωτή στον ιδιωτικό τομέα. οπότε, αν κ δεν θέλω να είμαι απόλυτη με δημοσίους υπαλλήλους γενικευμένα, ο δημόσιος τομέας είναι στην εντατική εδώ κ δεκαετίες...τώρα ήρθε ο γιατρός από το εξωτερικό για να μας πει ότι ήταν σε κώμα όλα αυτά τα χρόνια;

εξορθολογισμός πότε θα γίνει;

γιατί δεν υπάρχουν κριτήρια αποτελεσματικότητας στο δημόσιο;

γιατί παίρνουν επίδομα παραγωγικότητας οι δημόσιοι υπάλληλοι;

γιατί....πολλά γιατί κ πολλά κενά...κ πρέπει να τα καλύψω κ εγώ που ήμουν σε όλα μου κάτι παραπάνω από εντάξει!:mad::(

Επειδή όλα τα χρόνια της πολιτικής ιστορίας μας όλα στη χώρα μας γίνονταν επιφανειακά, χωρίς στρατηγική και σχεδιασμό.

δυστυχως αυτο που θελανε το εχουν πετυχει 100%...ιδιωτ υπαλ εναντιον δημοσιων κ τουμπαλιν!!!!!το θεμα δεν ειναι να απολυθουν οι δημοσιοι για να στρωσει το κρατος,γιατι ετσι εννοειτε πως δεν θα φτιαξει,αλλα οσοι δουλευουν στο δημοσιο να κανουν σωστα την δουλεια τους,αυτο δηλ που πρεπει να κανουμε ολοι!κ ειδατε τωρα η Τροικα βαζει χερι κ στους μοισθους των ιδιωτ...δυστυχως δεν υπαρχει ομονοια,οποτε ολα θα τα κανουν σκ$τα κ ολοι θα ειμαστε ευχαριστ γιατι δεν εσκασε μονο η δικια μας κατσικα αλλα κ του γειτονα.....

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Να συμπληρώσω κάποια πράγματα στα λεγόμενα της Αννούλας. Το καλό θα ήταν κάθε υπηρεσία να είχε το προσωπικό που χρειάζεται κι όχι 3-4 καρέκλες (εργαζομένους) σε κάθε γραφείο που χωράει μόνο μία. Αυτό είχε ξεκινήσει χρόνια πριν. Από 'κει και πέρα αυτό που εφαρμόζεται σήμερα είναι "πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι". Κοιτάξτε τώρα πώς οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων θα συμπαρασύρουν τον ιδιωτικό τομέα.

Εφόσον θα απολυθούν (μαζί με όσους έχουν ήδη απολυθεί) αρκετοί από το δημόσιο τομέα, δεν πρόκειται ποτέ να απορροφηθούν στον ιδιωτικό τομέα, γιατί δεν υπάρχουν πλέον δουλειές. Άρα τι θα γίνει; Θα κάνουν αιματηρές περικοπές. Αυτό τι σημαίνει; Ότι θα κινδυνεύσει και ο ιδιωτικός τομέας, εφόσον δε θα κινείται χρήμα στην αγορά, δε θα υπάρχει ευημερία για να υποστηριχτεί και ο ιδιωτικός τομέας. Πώς θα κινηθεί για παράδειγμα ο έμπορος ρούχων, αυτοκινήτων, εστιάτορας κλπ, αν δεν έχει να αγοράσει ο κάθε ένας από μας. Και πιστέψτε με θα γίνουμε πολλοί οι απολυμένοι. Το αποτέλεσμα; Κι άλλα λουκέτα σε όλους τους τομείς απασχόλησης. Τελικά τι άλλο; Πλήρης κατάρρευση.

Διαφημίσεις

Να συμπληρώσω κάποια πράγματα στα λεγόμενα της Αννούλας. Το καλό θα ήταν κάθε υπηρεσία να είχε το προσωπικό που χρειάζεται κι όχι 3-4 καρέκλες (εργαζομένους) σε κάθε γραφείο που χωράει μόνο μία. Αυτό είχε ξεκινήσει χρόνια πριν. Από 'κει και πέρα αυτό που εφαρμόζεται σήμερα είναι "πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι". Κοιτάξτε τώρα πώς οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων θα συμπαρασύρουν τον ιδιωτικό τομέα.

Εφόσον θα απολυθούν (μαζί με όσους έχουν ήδη απολυθεί) αρκετοί από το δημόσιο τομέα, δεν πρόκειται ποτέ να απορροφηθούν στον ιδιωτικό τομέα, γιατί δεν υπάρχουν πλέον δουλειές. Άρα τι θα γίνει; Θα κάνουν αιματηρές περικοπές. Αυτό τι σημαίνει; Ότι θα κινδυνεύσει και ο ιδιωτικός τομέας, εφόσον δε θα κινείται χρήμα στην αγορά, δε θα υπάρχει ευημερία για να υποστηριχτεί και ο ιδιωτικός τομέας. Πώς θα κινηθεί για παράδειγμα ο έμπορος ρούχων, αυτοκινήτων, εστιάτορας κλπ, αν δεν έχει να αγοράσει ο κάθε ένας από μας. Και πιστέψτε με θα γίνουμε πολλοί οι απολυμένοι. Το αποτέλεσμα; Κι άλλα λουκέτα σε όλους τους τομείς απασχόλησης. Τελικά τι άλλο; Πλήρης κατάρρευση.

ο ιδιωτικος τομεα ηδη κινδυνευει..κ ο μεγαλυτερος χαμος εγινε απο την στιγμη που σταματησαν τα δωρα των δημοσιων οποτε που να κινηθει η αγορα,ο εσωτερικος τουρισμος κτλ..............

9892a30fbd.png

δυστυχως ακομα δεν εχουμε δει τιποτα...ας ελπισουμε πως θα βρεθει μια λυση...φτανει βεβαια να μην ειναι η αρχικη κ μοναδικη ιδεα στο να ξεπουλησουμε την ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ μας!!!!

9892a30fbd.png

...τώρα τι να πώ κι εγώ...μωρε κορίτσια σταματήστε πια, θα μουρλαθώ από την κατάθλιψη......αρνούμαι...

σήμερα έφτιαξα μοσχαράκι βραστό με λαχανικά και κριθαράκι μέσα και κολοκυθοκεφτέδες!!!(ναι, ρε δεν πάω καλά)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Εντάξει, να αλλάξω θέμα.

Να σας πω τον πόνο μου, σήμερα άνοιξα και τις τελευταίες κούτες με τα πράγματα που μεταφέραμε. Πάει και η μεγάλη γάστρα, πάει και η μικρή, πάνε και κάποια πιάτα και σουπιέρες-λεκάνες που είχα πάρει σετ μαζί με αυτές, έσπασαν όλα από τη μεταφορική εταιρία. Βρε παιδιά, δεν είναι τα μοναδικά που βρήκα σπασμένα. Τις προηγούμενες μέρες βρήκα κι άλλα σπασμένα, γυαλικά, πιάτα καλά και πρόχειρα, μπολ παγωτού, πιατέλες μικρές, φλιτζάνια, ο αρτοπαρασκευαστής και επίσης η γωνία της τηλεόρασης που φέραμε. Η τηλεόραση μοιάζει λες και πάτησε κάποιος πάνω της και δεν άντεξε το βάρος του.

Τι στο καλό πια; Πώς τα πετούσαν κατά τη μεταφορά;

Διαφημίσεις

Στα κουτιά με τα γυαλικά υπήρχε η λέξη fragile. Τι να κάνω; Θα βράσω στο ζουμί μου και θα στενοχωριέμαι μέχρι να το ξεχάσω και να μου περάσει. Τι να πω στη μεταφορική; Αυτή σίγουρα θα μου πει ότι φταίνει οι εργάτες που φόρτωσαν και οι εργάτες (καλά άντε να τους βρεις τους άραβες εργάτες) θα πούνε ότι φταίει η μεταφορική.

ναι, ρε παιδί μου, κοιτα μήπως δικαιούσαι καμμιά απόζημίωση για αυτό ξέρω εγώ...πωπω ρε παιδί, τι να πω! χάλια...υπομονη...και δεν είναι και καιροί για αγορές τώρα...έλα μην στεναχωριέσαι...με τους βλάκες τους ηλίθιους...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Και ξέρεις τι ωραία φαγητά έφτιαχνα σ' αυτή τη γάστρα; Έψηνε τέλεια και χώραγε πολύ φαγητό μέσα. Ευτυχώς μου έμεινε μία άθικτη σε μικρό μέγεθος. Για όλα τα άλλα στενοχωριόμουν προσωρινά και την επόμενη μέρα το προσπερνούσα. Αυτή η γάστρα όμως και η μικρότερη απ' αυτή ήταν όλα τα λεφτά στο ψήσιμο. Φαντάσου ότι ο άντρας μου δε μου το είπε αμέσως, αλλά πριν από λίγη ώρα. Ήξερε ότι θα με έπιανε εγκεφαλικό και μου το έφερε λάου-λάου.

καλημέρα κορίτσια...

πότε θα ξημερώσει πάλι μέρα που δεν θα ζούμε στην αγωνία για το τι θα γίνει αύριο????κατάθλιψη με έχει πιάσει με όλα αυτά και αν και η ειδικότητα μου εξαιρείται από την εφεδρία(μέχρι δλδ να γίνουν και όλα τα νοσοκομεία ιδιωτικά) δεν θέλω να σκέφτομαι τι περιμένει τόσους συνανθρώπους το επόμενο διάστημα.:(

Σήμερα θα φτιάξω φασολάδα...έχει και μια ψυχρούλα....;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...