Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια, μανουλες και μπουτακια!!!! τι ομορφο θεματακι εχετε φτιαξει εδω.. να ερθω και εγω στην παρεα σας???

Σημερα εφτιαξα μια ευκολη κολοκυθοπιτα και ητανε μουρλια.. τωρα παω να κανω κεικ με κακαο γιατι το ονειρευομαι απο'χτες!!!!!!!ουτε γκαστρωμενη να ειμουν, αν και.. τωρα που θηλαζω χειροτερα ειναι οι λιγουρες μου...χμμμμ χμμμμ!!!!

55wkp3.pngpGV9p3.png

tt7719718fltt.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλά Φέφη,

Και το δικό σου τέκνο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, απλά ! Με 39,6 να κάνει πρόγραμμα και να τραγουδάει την Γερακίνα, όοοοχι δλδ μπράβο της !!!

Περαστικούλιαααααα στην Χ !!!!

ευχαριστούμε κάντυ!

Το γεγονός ότι το παιδί τραγουδάει, χορεύει, παίζει και γενικά δεν είναι καταβεβλημένο με τον πυρετό, είναι καλό σημάδι. Περαστικά και γρήγορα μάλιστα.

ευχαριστώ. όντως έτσι είναι όπως τα λες. σήμερα καλύτερα, χωρίς πυρετό.

Φεφακι,περαστικα στην μικρη αγαπουλα.ευχαριστώ!

Πως ειναι τωρα; καλύτερα από χθες! απλά χάλασε η όρεξή της...

Παντως το παιδακι σου ειναι περιβολι....:lol:

Μα με 39+ πυρετο να χορευει.........!!!!

είδες; δεν θα βαρεθεί ποτέ ο Ρ μαζί της!

Να μου την φιλησεις την μαγουλιτσα σου......

κι ενα ρουφιχτο απο τον γιοκα μου!!!!!!!!

Μακια συμπεθερουλα μου......;);););)

υπέροχα κ τα δυο φιλιά, του Ρ πιο γλυκό, ομολογώ!

Αχ κοριτσακια,

αυτες τις μερες που δεν παιρνω αγκαλια τον θησαυρο μου.....(ορθια...)

και τον παει η μαμα η ο καλος μου για να τον βαλει στο κρεβατι..

το χαιδεμενο μου....φωναζει ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......

Σπαραζει η καρδια μου.

Παω λοιπον,και ξαπλωνω μαζι του για λιγο(ετσι για να κανουμε αγκαλιτσες)

και κανει κατι χαρουλες.....η ψυχη μου,αλλο πραγμμα!!!!!!!!!

Αποψε ας πουμε με αγκαλιαζε με τα χερακια του,τοσο σφιχτα....που ελιωνααααααα.

Μου εδεινε φιλακια...και ψιθυριζε μαμα,μαμα,μαμα.....ολη την ωρα!!!!!!!!!!

Αχ τι τελειο πραγμα...η μητρότητα....

Λατρευω θησαυρουλη!!!!!!!!!!!!

(Και μπαμπακα φυσικα......;););))

Καλο βραδυυυυυ!!!!!!!!!!!

τί τρυφερό παιδί!

χαχαχαχαχαχα.......είστε άπαιχτες ρε κορίτσια χαχααχαχα

ξέχασα τι ήθελα να σας γράψω:cool:

να μπαίνεις πιο συχνά βρε λίνα!

Καλησπερα κοριτσακια, μανουλες και μπουτακια!!!!

;;;;;

τι ομορφο θεματακι εχετε φτιαξει εδω.. να ερθω και εγω στην παρεα σας???

Σημερα εφτιαξα μια ευκολη κολοκυθοπιτα και ητανε μουρλια.. τωρα παω να κανω κεικ με κακαο γιατι το ονειρευομαι απο'χτες!!!!!!!ουτε γκαστρωμενη να ειμουν, αν και.. τωρα που θηλαζω χειροτερα ειναι οι λιγουρες μου...χμμμμ χμμμμ!!!!

πες μας για σένα λίγα πράγματα...

εμείς σήμερα φάγαμε ρεβύθια από χθες, για αύριο μακαρόνια με κιμά.

η Σύσα τρώει κοτοπουλάκι με σουσαμάκι σουπέ. το μόνο που τρώει κάπως. πάω να δώσω κρεμούλα!

φιλιά σε όλες!

καλημερα και καλη Κυριακη να εχουμε!!!!

για σημερα θα κανω λαζανια με κιμα.

Τι κανετε? πως ειναι τα παιδακια σας? εμενα το δικο μου ειναι ησυχο, χτες ειχαμε παει στους παπουδες μας και ξετρελαθηκαν!!

Καλησπερίζω τα όμορφα κορίτσια.

Ύστερα από τη χτεσινή κρεπάλη, κανείς στην οικογένεια δεν ήθελε κρέας κι έτσι έφτιαξα ό,τι μου ζήτησαν, πατάτες τηγανητές, αυγά και λίγο λουκάνικο.

llida σε καλωσορίζω στο καφέ μας και να σου ζήσει το μωράκι σου

Σήμερα περιμένω επισκέψεις όπου να 'ναι και μέχρι να έρθουν είπα να γράψω λίγα πράγματα. Χτες που λέτε, πήγαμε με το τρένο στο Μάνχαϊμ. Το ταξίδι διήρκεσε περίπου 3 ώρες, αλλά όχι καθαρή διαδρομή. Επιλέξαμε τρένο που είχε ανταπόκριση με άλλη γραμμή κι έπρεπε να περιμένουμε σε ενδιάμεσο σταθμό περίπου 40' στο χωριό Karlsruhe. Εκεί, βγήκαμε από το σταθμό να κάνουμε μια βόλτα και να δούμε λίγο ό,τι προλαβαίναμε. Στην απέναντι πλευρά έπεσε το μάτι μου σε ένα ζωολογικό κήπο, στον οποίο μπήκαμε μέσα και χωρίς να προχωρήσουμε χαζέψαμε λίγο σε ό,τι βλέπαμε μπροστά-μπροστά. Υπήρχε μια λιμνούλα με πολλά φλαμίνγκος, ένα μακρόστενο σαν παρτέρι συντριβάνι με πολλούς πήδακες μικρού ύψους στη σειρά, ένας κηπάκος με πολύχρωμα λουλούδια, κόκκινα, άσπρα κι άλλα χρώματα που δεν τα θυμάμαι, γρασίδι κάτω, ψηλά δέντρα, παγκάκια, λιμνούλες με πάπιες και αγριόχηνες, (αγριόχηνες έχει και στα υπόλοιπα πάρκα που βρίσκονται κοντά μας) και ένα μαγαζάκι με τουριστικά είδη. Μπήκα σ' αυτό και αγόρασα κάρτες (που είναι και το χόμπι μου) με τα αξιοθέατα της περιοχής και το ζωολογικό κήπο.

Η διαδρομή μέχρι το Μάνχαϊμ ήταν αρκετά όμορφη. Η Γερμανία, όπως φαίνεται είναι γεμάτη πράσινο. Είδαμε πολλές εκτάσεις με δάση, με φυτεμένα χωράφια, με ζώα που έβοσκαν, όπως αγελάδες, κανά δυο αλογάκια και επίσης, δύο ελαφάκια να τρέχουν. Τα σπίτια στα χωριά που περνούσαμε ήταν όλα με κεραμίδι, κυρίως σε σκούρο σοκολατί (της κουβερτούρας) χρώμα και με άσπρο ή γήινο χρώμα στους τοίχους, οι οποίοι ήταν διακοσμημένοι με τουβλάκια ή μπαλκονάκια με λουλούδια σε έντονα χρώματα. Μου θύμιζαν κουκλίστικα σπίτια από μακριά.

Η βάφτιση έγινε το μεσημέρι σε καθολική εκκλησία με το καθολικό τυπικό. Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι, κυρίως συγγενείς και νονοί. Αμέσως μετά, πήγαμε στο σπίτι της γιαγιάς του μωρού να πάρουμε κέρασμα, καφέ, αναψυκτικό, σαμπάνια, κρασί, και γλυκό, μόνο σπιτικό, τούρτα με τη φωτογραφία του μωρού, γλυκά με σφολιάτα που είχαν γέμιση άλλα με σοκολάτα κι άλλα με κρέμα, αλλά κι άλλα γλυκά με φρούτα και πάστες. Όλα σπιτικά με ωραία γεύση. Ευτυχώς, γιατί το προηγούμενο διάστημα απογοητεύτικα όταν δοκίμασα τα γερμανικά γλυκά από κάποιο φούρνο. Φαίνονταν όλα τόσο λαχταριστά στην εμφάνιση και από γεύση.....μηδέν, του μηδενός. Τα χτεσινά όμως με αποζημίωσαν.

Η συνέχεια ήταν κατά τις 18:00 το απόγευμα. Πήγαμε σε ελληνικό εστιατόριο για φαγητό. Τέλειο φαγητό. Ορεκτικό από ροδέλες μεγάλου καλαμαριού με τζατζίκι στην ίδια πιατέλα και σαλτσιέρες με διαφορετική σάλτσα συνοδευτική, σκορδόψωμα, σαλάτα, μικρές πιπερίτσες με σκόρδο, ψητή φέτα στο αλουμινόχαρτο κι άλλα που δε θυμάμαι. Το κυρίως φαγητό ήταν πιατέλες με ανάμικτα ψητά κρεατικά (μπιφτέκι, κοτόπουλο, μπριζόλες, πλακέ καλαμάκια, γύρο) τηγανητές πατάτες και ρύζι κοκκινιστό.

Είχαμε και αρκετό γέλιο. Οι γερμανοί καλεσμένοι που βρίσκονταν απέναντί μου στο τραπέζι, μου ζητούσαν να τους μάθω ελληνικές λέξεις (σε καλό δρόμο είναι). Η κουβέντα μας ήταν πολυπολιτισμική, με χρήση ελληνικών, γερμανικών και αγγλικών ταυτόχρονα. Η πλάκα είναι ότι κανείς δε μιλούσε αγγλικά. Το εστιατόριο ήταν μικρό, οπότε δεν υπήρχε δυνατότητα να χορέψουμε, προλαβαίνω ερώτησή σας για γλέντι, έτσι μετά το φαγητό ήρθε ταξί να μας πάει στο σταθμό της πόλης για την επιστροφή μας.

Διαφημίσεις

Καλημερα μαγειροπαρεα και καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!

τι κανετε? πως περασατε το σκ?

εμεις μια χαρολα, πηγαμε βολτα στους γονεις μου, την Κυριακη ειμασταν σε κατι φιλους και σημερα σπιτακι, καλε εβαλε κρυο!!!!!!!!!!!!!

Θα κανω σημερα μπριζολιτσες με ρυζακι.

Εviraki μου πολυ ωραια η περιγραφη της εκδρομουλας σας!! Ωραια μερη φαινεται να εχει η Γερμανια ή μηπως εσυ την ομορφαινεις με τις περιγραφες σου?

llida καλως ηρθες και να σου ζησει το μωρακι σου.. Ποτε γεννησες?

καπου κοντα ειμαστε..!

Πολύ καλημέρα σας σε όλες σας.

Κορίτσια μου, σήμερα λέω να βάλω φάβα.

Μαράκι μου είναι αλήθεια ότι η Γερμανία είναι όμορφη χώρα, αλήθεια σου λέω ότι, δεν την εξιδανικεύω με τις περιγραφές γιατί, πάντα είμαι αντικειμενική. Πριν έρθω μου το έλεγαν όσοι έχουν μείνει εδώ κάποια χρόνια και την έχουν γυρίσει και τώρα τα βλέπω κι εγώ ιδίοις όμμασι.

Στενάχωρη η χτεσινή βραδυά με την ανακοίνωση των εφεδρειών. Τι ακούτε κι εσείς βρε κορίτσια από τους συγγενείς και γνωστούς σας; Εσείς αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην οικογένειά σας; Ωχ Παναγία μου, βόηθα μας.

καλημερα!!!!σημερα πατατουλες στο φουρνο.Ρουλα χαμος γινετε με αυτα που ακουμε καθημερινα...πλεον δεν ξερω ουτε τι να πιστεψω,ουτε τι πρεπει να ακουω....για τις εφεδρειες μολις γινει η αρχη δυστυχως ολα ειναι θεμα χρονου για να ερθει η σειρα μας....ας ελπισουμε για τα καλυτερα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Kαλημεριζω τις ομορφες.

Βρε Μαρακι,

εχετε κρυο εκει;

Εμεις εδω παντως σκασαμε.......

Ηλιος και ζεστη....με κοντομανικα ειμαστε ολοι.

Κι ο μικρος επισης.

Και τα εχω ολα ανοιχτα,ευτυχως, ακομα!

Ρουλακι,τελεια διαδρομη!!!!!:P

Σημερα φτιαχνουμε γεμιστα,πιπεριες και ντοματες.

Τωρα παμε στον φουρνο με τον θησαυρο και θα κανουμε και την καθημερινη μας βολτα στην παιδικη χαρα.

Φιλια.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλημέρα στην μαγειροπαρέα!

Καλή εβδομάδα! (όσο μπορεί δηλαδη με όλα αυτά που γίνονται....)

Το σκ που πέρασε έπηξα στις δουλειές...

Πολύ ζόρι ρε κορίτσια να δουλεύεις και να κάνεις γενική, κουρτίνες, χαλιά, ρούχα και τα σχετικά!

Εγώ τα κάνω με δόσεις σε 2-3 σκ! Εσείς τα προλαβαίνετε;

Το Σαββατο έκανα μπιφτεκάκια με μακαρόνια και σαλτσούλα με φρέσκια ντοματούλα και την αλευρόπιτα, την Κυριακή μπριζόλες σε μπύρα και τηγανητές πατατούλες, και για σήμερα φασολάκια!

Τεσπα το Μαριαννάκι μου για ακόμα μια φορά με έκανε να φύγω πετώντας από την τάξη.Ησυχη,προσεχτική στο μάθημα,προσπαθεί και έχει πολύ καλές βάσεις και προοπτικές για να συνεχίσει.

Μπράβο Λίτσα! Αστέρι η Μαριάννα! Μακάρι να είναι πάντα έτσι...

Δεν φούσκωνες όταν έφευγες;:D

Ε ναι χμμμμ... κι εμείς κάτι έχουμε αρπάξει... δεν γνωρίζω ακριβώς τί και πώς... έχω μόνο να αναφέρω ότι ο γιος μας έκανε μια φορά χθες στη 1 το πρωί εμετό _έβηξε μόνο μια φορά_ και πάλι σήμερις πουρνό πουρνό με το γάλα- μιλάμε, δεν μου αρέσει καθόλου αυτό, ύ πο πτο :-(

Καλέ ότι βρείτε το αρπάζετε; Γίνετε και λίγο ακατάδεκτοι!!!!:tongue::tongue:

Περαστικούλια σας Μεταξάκι!

Επίσης, πήγαμε χθες και στο 2ο Κέντρο που έλεγα τσι προάλλες... βρε κόρες, τί να πω ! Ήταν η μέρα με την νύχτα η αντιμετώπιση εδώ κι εκεί... δόξα να 'χει η παιδίατρός μας που μου το σύστησε...

Μπράβο σας!!!! Τέλεια νέα! Ευτυχώς που ακούσατε τη γιατρό σας και γλιτώσατε όλα τα παραπανίσια μαθήματα!

Μπόρει να χρειαστούν και λιγότερα από αυτά που σας είπαν! Ανάλογα με την πορεία του παιδιου!

Γεια σας και απο μενα,σημερα ανακαλυψα αυτο το καφε...Εγω σημερα μαγειρεψα φακες

Γεια σου κι'εσένα!

η Σύσα ανέβασε πυρετό, σήκωσε 39,6!!!!! τραγούδαγε ρε φούδτη μου την γερακίνα "ντού μου ντού μου ντουμ..." κ δώστου να το λέει στον μπαμπά της να της πει μπράβο! κ άντε γκούνα...κ.ο.κ.:shock: δηλαδή έλεος. εγώ να έχω γουρλώσει μάτια-είχα χτυπήσει κρίση, ο Σ ψύχραιμος μεν, αλλά έτοιμος να μας πάει νοσοκομείο κ η δεσποινίδα σε πλήρες πρόγραμμα βαριετέ!

πήγαμε παιδίατρο...παίρνουμε αντιβίωση...κ είμαστε καλύτερα!

συμπέρασμα: μην αντιστέκεστε στην αντιβίωση!

χαχαχαχαχα!!!!! Θεά η Χρύσπα!!!!!!:D:D:D

Πάντως το πουλάκι μου δεν σας ταλαιπώρησε καθόλου!

Περαστικά και θα συμφωνήσω μαζί σου... Μετά τα περσινά μας δεν καθυστερώ την αντιβίωση πλέον. Αφύ θα την πάρει που θα την πάρει, γιατί να περάσουν 3 εικοσιτετράωρα και να ταλαιπωρηθεί τζάμπα;

Να σου πω ρε Φέφι, η Χ. αυτές τις μέρες δεν έχει γενέθλια ή κάνω λάθος;

Αχ κοριτσακια,

αυτες τις μερες που δεν παιρνω αγκαλια τον θησαυρο μου.....(ορθια...)

και τον παει η μαμα η ο καλος μου για να τον βαλει στο κρεβατι..

το χαιδεμενο μου....φωναζει ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......

Σπαραζει η καρδια μου.

Παω λοιπον,και ξαπλωνω μαζι του για λιγο(ετσι για να κανουμε αγκαλιτσες)

και κανει κατι χαρουλες.....η ψυχη μου,αλλο πραγμμα!!!!!!!!!

Αποψε ας πουμε με αγκαλιαζε με τα χερακια του,τοσο σφιχτα....που ελιωνααααααα.

Μου εδεινε φιλακια...και ψιθυριζε μαμα,μαμα,μαμα.....ολη την ωρα!!!!!!!!!!

Αχ τι τελειο πραγμα...η μητρότητα....

Λατρευω θησαυρουλη!!!!!!!!!!!!

Αχ Δωράκι τι τέλειο συναίσθημα....

Να δεις που όσο μεγαλωνει νη εκφραση αυτή των συναισθημάτων θα είναι πολύ πιο έντονη κι εσύ θα πεθαίνεις.....;)

Καλησπερα κοριτσακια, μανουλες και μπουτακια!!!! τι ομορφο θεματακι εχετε φτιαξει εδω.. να ερθω και εγω στην παρεα σας???

καλημερα και καλη Κυριακη να εχουμε!!!!

για σημερα θα κανω λαζανια με κιμα.

Τι κανετε? πως ειναι τα παιδακια σας? εμενα το δικο μου ειναι ησυχο, χτες ειχαμε παει στους παπουδες μας και ξετρελαθηκαν!!

Αχ η καραμελίτσα!!!! Είδες καλέ τι κορίτσι έχεις;;)

Κορίτσια μου, σήμερα λέω να βάλω φάβα.

Μμμμμμ!!!!! Ωραία... Κι άμα είναι και Σαντορινιά, ακόμα πιο ωραία!

Μαράκι μου είναι αλήθεια ότι η Γερμανία είναι όμορφη χώρα, αλήθεια σου λέω ότι, δεν την εξιδανικεύω με τις περιγραφές γιατί, πάντα είμαι αντικειμενική. Πριν έρθω μου το έλεγαν όσοι έχουν μείνει εδώ κάποια χρόνια και την έχουν γυρίσει και τώρα τα βλέπω κι εγώ ιδίοις όμμασι.

Κοίτα να δεις που από τις περιγραφές σου, θα την αγαπήσω στο τέλος την Γερμανία!

Στενάχωρη η χτεσινή βραδυά με την ανακοίνωση των εφεδριών. Τι ακούτε κι εσείς βρε κορίτσια από τους συγγενείς και γνωστούς σας; Εσείς αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην οικογένειά σας; Ωχ Παναγία μου, βόηθα μας.

Τα χειρότερα ακούμε Ρουλάκι μου αλλά το ρίχνουμε και λίγο στην τρελλίτσα γιατί αλλιώς θα πρέπει να σαλτάρουμε όλοι μαζί....

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Βρε Μαρακι,

εχετε κρυο εκει;

Εμεις εδω παντως σκασαμε.......

Ηλιος και ζεστη....με κοντομανικα ειμαστε ολοι.

Κι ο μικρος επισης.

Και τα εχω ολα ανοιχτα,ευτυχως, ακομα!

Εβρεξε Δωρακι μου και παγωσε ο καιρος..

εχει ηλιο αλλα κανει κρυο.. μπρρρρρ!!

πεταξα και μια ευκολη αλευροπιτουλα (της οζαλινας) στο φουρνο..

εβαλα και λιγο σουσαμακι απο πανω..

θα κανω και ρυζακι χρωματιστο με σαφραν και θα βαλω τις μπριζολες σε ενα μαντεμενιο ταψι που εχω στο γκριλ, θα γινουν ωραιες λετε?

Ελένη, η φάβα είναι από τη Σαντορίνη της Γερμανίας, να εδώ πιο κάτω από το σπίτι μας.

θα κανω και ρυζακι χρωματιστο με σαφραν και θα βαλω τις μπριζολες σε ενα μαντεμενιο ταψι που εχω στο γκριλ, θα γινουν ωραιες λετε?

Ναι αμέ, θα γίνουν, γιατί να μη γίνουν ωραίες;

λοιπον επειδη θα κανω για αυριο κολοκυθακια γεμιστα ειπα να κανω σημερα κολοκυθοκ!!!παιδια εγιναν θεικοι,ετριψα μαζι με τα κολοκυθακια κ 2καροτα...δεν υπαρχει αυτη η γευση,δοκιμαστε το!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα και από εμένα!!!! Σήμερα είχαμε εμβόλιο και εκανα κατι ευκολο οπως φασολακια (να ναι καλα η χυτρα!!!)γινονται γρηγορα..

Φέφι τι θελεις να μαθεις? οσο για τα μπουτακια εχεις δικιο..αλλα το λεω με τις μωρομανες φιλεναδες μου γιατι εχουνε τα παιδακια μας μπουτακια σαν κρουασαν..

Μαρια-Ελπιδα γέννησα 19/06 ενα μπομπιρακι στην Συρο..

φιλακια

55wkp3.pngpGV9p3.png

tt7719718fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...