Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέραααα !

Αντιγράφω από δίπλα τα νέα μας

Ε ναι χμμμμ... κι εμείς κάτι έχουμε αρπάξει... δεν γνωρίζω ακριβώς τί και πώς... έχω μόνο να αναφέρω ότι ο γιος μας έκανε μια φορά χθες στη 1 το πρωί εμετό _έβηξε μόνο μια φορά_ και πάλι σήμερις πουρνό πουρνό με το γάλα- μιλάμε, δεν μου αρέσει καθόλου αυτό,

ύ πο πτο

:-(

Επίσης, πήγαμε χθες και στο 2ο Κέντρο που έλεγα τσι προάλλες... βρε κόρες, τί να πω ! Ήταν η μέρα με την νύχτα η αντιμετώπιση εδώ κι εκεί... δόξα να 'χει η παιδίατρός μας που μου το σύστησε...

Αφού μίλησα με την υπεύθυνη παρουσία και της λογοθεραπεύτριας, η 2η πήρε το παιδί σε μια αίθουσα όπου είχαν τζάμι ξέρετε σαν καθρέφτη από αυτά που βλέπεις εσύ αλλά δεν σε βλέπουν οι άλλοι και ακουστικά και παρακολούθησα με την Δ/ντρια όλη την συνεδρία αξιολόγησης... Το παιδί ανταποκρινόταν στα πάντα, δεν κλώτσησε ούτε δυσανασχέτησε πουθενά...

εν κατακλείδι μου είπαν ότι έχει πολύ πολύ καλό δυναμικό και ότι είναι ένα παιδί που θα μιλήσει ούτως ή άλλως... ΑΛΛΑ καλό θα ήταν να μην τον αφήσω στο έλεος του Θεού γιατί υπάρχει η περίπτωση αν δεν ισοφαρίσει στον λόγο/στην ομιλία με τα παιδιά της ηλικίας του να χρειαστεί πχ να επαναλάβει την Α' Δημοτικού.

Και πως δεν θέλει να τον αφήσει να πάει προνήπιο του χρόνου έτσι επειδή τα άλλα παιδιά ίσως να φανούν σκληρά μαζί του και όλο αυτό μπορεί να έχει αρνητική επίπτωση στον ψυχισμό του , να μην του ρίξει την αυτοπεποίθηση... Αυτό είναι και το ζητούμενο άλλωστε !

Θέλει δλδ ένα "σπρώξιμο" ας πούμε για να λυθεί η γλώσσα του... συστήνουν ενα 6μηνο λογοθεραπείας (μπορεί και λιγότερο αυτό θα μας το δείξει το ίδιο το παιδί με την εξέλιξή του), μετά παύση - θα είμαστε σε επαφή εννοείται και μπορεί πχ του χρόνου να χρειαστεί να δουλέψουμε την άρθρωσή του αν δεν τα λεει όλα καθαρά.

Για εργοθεραπεία/ειδ. διαπαιδαγώγηση κλπ ούτε λόγος. Μου είπε πως στην αδρή κινητικότητα είναι αστέρι, αυτό είναι που τους ενδιαφέρει σε 1η φάση και πως μπορούμε να το ψάξουμε περαιτέρω εάν προκύψει ανάγκη του χρόνου...

Από Δευτέρα λοιπόν ξεκινάμε. Όλα θα γίνονται μέσω παιχνιδιού.

Είμαι πολύ χαρούμενη (επιτέλους) και ανακουφισμένη οφείλω να ομολογήσω !

Τέλος καλό, όλα καλά δλδ και καλή μας αρχή !

... Και μετά το σεντόνι (σόρρυ κιόλας) να σχολιάσω:

Del,

Το παιδί σου είναι αστέρι ! Όσο για τις κομπλεξικές μαμάδες, δυστυχώς, κυκλοφορούν ελεύθερες πολλές από δαύτες ... ου ου ου !!! Εσύ, εγώ και ο κάθε νοήμων άνθρωπος δεν μπαίνουμε σε αυτό το τρυπάκι... :rolleyes:

Ρούλα,

Καλό σας ταξίδι ! Καλά να περάσετε !

Στρουμφίτα4,

Καλώς όρισες !

Για σήμερα δεν ξέρω τί να φτιάξω. Ευτυχώς έχω σουπίτσα και βραστό κοτόπουλο από εχθές για τα τέκνα μας -- εμείς με κάνα μακαρόνι "ορφανό" βλέπω να την βγάζουμε σήμερις... το πολύ πολύ να βράσω μια απλή σαλτσούλα με ντοματούλα και μυρωδικά, έτσι, να σπάει το μάτι, που λένε !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?Εμεις εδω καλα ο μικρος χτες ξυπνησε πολλες φορες και δεν αντεξα η κακουργα μανα και του εδωσα ντεπον στις 4,30και κοιμηθηκε μεχρι της 9,30μαλλον τα δοντια τον ενοχλουν παλι!!!!!Χτες κατεβασα κουβερτες και ξεμεσιαστηκα η δολια!Σημερα εφτιαξα φασολακια απο το μποστανι μας!!! :DEχω και τζατζικακι που εφτιαξα προχτες μια χαρα...

Ουτε εγω ηξερα οτι εχει η Αρετη φατσοβιβλιο νομιζω ειχε πει οτι δεν εχει..Μεταξια μου περαστικα,μηπως κρυωσε το στομαχακι του μωρε??Στρουμφιτα καλως ηρθες!!!

:-D

γεια σου Ιωαννακι,

κοροτσια για να μην γινει μπερδεμα, εγω απλα αναρωτηθηκα αν μπαινει η Αρετη στο fb χωρις να ξερω αν εχει.

Διαφημίσεις

Φεφακι .

μια κουβέντα είπες κ την καναμε μυλο...

Φέφη το αποκλείεις το ''κουλικά'' να σημαίνει ''κούκλα''; Ένας λόγος είναι ότι μοιάζει η μία λέξη με την άλλη κι άλλος λόγος είναι ότι δείχνει γενικά τα παιχνίδια. Αυτό που δε μου ταιριάζει είναι ο χορός. Εκτός αν......κάποιες φορές όταν παίζει κάνει τις κούκλες να χορεύουν.

δεν αποκλείω τίποτα με το κοριτσάκι μου...την αποκαλούν κούκλα μου τα πεθερικά μου συνέχεια, αλλά ρε συ κ όταν ανακατεύει ρούχα κ χαίρεται-μιλάμε ΧΑΡΑ-πάλι κουλικά λέει! τί να πω!

να περάσετε τέλεια Ρούλα κ να μας γράψεις εντυπώσεις!

καλημερααααα!!!!!με θελετε στην παρεα σας!!!!σημερα παστιτσιο,φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!

ωραίο φαγητό. το επιθύμησα. καλώς ήρθες!

καλημερα εχω κανει απο χτες μακαρινια με κιμα

άμα έκανες μακαρΊΙΙνια με κιμά, θα φάτε μια χαρή!:tongue:

Καλημερούδια,

Πήγα εχθές στο σχολείο μα ρε κορίτσια τι κατινάρες που είναι μερικές μαμάδες:!:Ελεος δλδ και είναι και μικρές κοπέλες.Πριν κάν μας μιλήσει ο δάσκαλος άρχισαν την επίθεση συν ότι μετά ξεκίνησαν να δείχνονται για τα παιδιά τους.Κομπλεξάρες!!!!

Τεσπα το Μαριαννάκι μου για ακόμα μια φορά με έκανε να φύγω πετώντας από την τάξη.Ησυχη,προσεχτική στο μάθημα,προσπαθεί και έχει πολύ καλές βάσεις και προοπτικές για να συνεχίσει.Σε τρία λεπτά είχα φύγει από τον δάσκαλο.Να 'ναι καλά το κοριτσάκι μου!!!!!Αλλά ξέρω ότι θα το βρώ από τον τυραννο τον μικρό!!!!

φιλιά πολλά

μπράβο για την κοράκλα σου ντελ, συγχαρητήρια!

κ εγώ θα πετουσα, μη σου πω θα τραγουδούσα ενώπιόν τους...

πάντα να καμαρώνεις για τα παιδάκια σου! καλή σας πρόοδο! κ μη μου στενοχωριέσαι για τον Γιώργο...μπορεί να τρίβεις ματάκια, θετικά!

τα ζωηρά παιδάκια κάνουν την έκπληξη. ένα κλικ χρειάζονται!

Καλημέραααα !

ξετρελάθηκα με τα νέα σας!

όλα θα πάνε τέλεια! χαίρομαι που νιώθεις καλά με το συγκεκριμένο κέντρο. πολύ σημαντικό η μάνα να νιώθει εμπιστοσύνη!

να μου τα γλυκοφιλήσεις κ τα δυο!

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?Εμεις εδω καλα ο μικρος χτες ξυπνησε πολλες φορες και δεν αντεξα η κακουργα μανα και του εδωσα ντεπον στις 4,30και κοιμηθηκε μεχρι της 9,30μαλλον τα δοντια τον ενοχλουν παλι!!!!!Χτες κατεβασα κουβερτες και ξεμεσιαστηκα η δολια!

μη μου βάζεις ιδέες για κουβέρτα...ακόμα έχει ζέστη.

τί δοντάκια...τον θερμομέτρησες να αποκλείσεις πυρετό, δέκατα; είχε μυξούλες; βήχα; μακάρι όχι κ να έχεις δίκιο, να είναι καλά ο αντωνάκης!

φτάνει ΠΙΑ! (Γ.Α.Π.:tongue:)

Γεια σας και απο μενα,σημερα ανακαλυψα αυτο το καφε...Εγω σημερα μαγειρεψα φακες

καλώς την! οι φακούλες έχουν την τιμητική τους σήμερα! ιδίως στις νέες αφίξεις!

κορίτσια να τα λέμε, μη χάνεστε! θέλουμε παρεούλα!

τα δικά μου νέα:

η Σύσα ανέβασε πυρετό, σήκωσε 39,6!!!!! τραγούδαγε ρε φούδτη μου την γερακίνα "ντού μου ντού μου ντουμ..." κ δώστου να το λέει στον μπαμπά της να της πει μπράβο! κ άντε γκούνα...κ.ο.κ.:shock: δηλαδή έλεος. εγώ να έχω γουρλώσει μάτια-είχα χτυπήσει κρίση, ο Σ ψύχραιμος μεν, αλλά έτοιμος να μας πάει νοσοκομείο κ η δεσποινίδα σε πλήρες πρόγραμμα βαριετέ!

πήγαμε παιδίατρο...παίρνουμε αντιβίωση...κ είμαστε καλύτερα!

συμπέρασμα: μην αντιστέκεστε στην αντιβίωση!

Καλά Φέφη,

Και το δικό σου τέκνο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, απλά ! Με 39,6 να κάνει πρόγραμμα και να τραγουδάει την Γερακίνα, όοοοχι δλδ μπράβο της !!!

Περαστικούλιαααααα στην Χ !!!!

Τεσπα το Μαριαννάκι μου για ακόμα μια φορά με έκανε να φύγω πετώντας από την τάξη.Ησυχη,προσεχτική στο μάθημα,προσπαθεί και έχει πολύ καλές βάσεις και προοπτικές για να συνεχίσει.Σε τρία λεπτά είχα φύγει από τον δάσκαλο.Να 'ναι καλά το κοριτσάκι μου!!!!!Αλλά ξέρω ότι θα το βρώ από τον τυραννο τον μικρό!!!!

φιλιά πολλά

Χίλια μπράβο κι από μένα Λίτσα για το Μαριαννάκι να συνεχίσει έτσι και να την καμαρώνετε πάντα.

Να περασετε ομορφα και να μας γραψεις νεοτερα!!!!!

Ευχαρίστως Δωράκι, θα σας γράψω εντυπώσεις μάλλον τη Δευτέρα με ησυχία, γιατί την Κυριακή το πρωί μαγείρεμα-δουλειές και το απόγευμα θα μας επισκευφθούν γείτονες από κάτω, δε θα προλάβω να γράψω τίποτα.

Ε ναι χμμμμ... κι εμείς κάτι έχουμε αρπάξει... δεν γνωρίζω ακριβώς τί και πώς... έχω μόνο να αναφέρω ότι ο γιος μας έκανε μια φορά χθες στη 1 το πρωί εμετό _έβηξε μόνο μια φορά_ και πάλι σήμερις πουρνό πουρνό με το γάλα- μιλάμε, δεν μου αρέσει καθόλου αυτό,

Περαστικά στο μικρό Μεταξία, θα δείξουν οι ώρες που περνάνε τι έχει.

ύ πο πτο

:-(

Ρούλα,

Καλό σας ταξίδι ! Καλά να περάσετε !

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Γεια σας και απο μενα,σημερα ανακαλυψα αυτο το καφε...Εγω σημερα μαγειρεψα φακες

Γεια σου Ηλιάννα, καλώς ήρθες στην κουζίνα μας. Από τις μυρωδιές μας βρήκες εεεε;

να περάσετε τέλεια Ρούλα κ να μας γράψεις εντυπώσεις!

Και βέβαια θα σας πω.

άμα έκανες μακαρΊΙΙνια με κιμά, θα φάτε μια χαρή!:tongue:

χαχαχαχαχαχα

τα δικά μου νέα:

η Σύσα ανέβασε πυρετό, σήκωσε 39,6!!!!!

ΑΜΑΝ το καημένο, τόσο πυρετό......να της βάλεις πετσετούλες στο μέτωπο με νερό της βρύσης (όχι παγωμένο).

τραγούδαγε ρε φούδτη μου την γερακίνα "ντού μου ντού μου ντουμ..." κ δώστου να το λέει στον μπαμπά της να της πει μπράβο! κ άντε γκούνα...κ.ο.κ.:shock: δηλαδή έλεος. εγώ να έχω γουρλώσει μάτια-είχα χτυπήσει κρίση, ο Σ ψύχραιμος μεν, αλλά έτοιμος να μας πάει νοσοκομείο κ η δεσποινίδα σε πλήρες πρόγραμμα βαριετέ!

πήγαμε παιδίατρο...παίρνουμε αντιβίωση...κ είμαστε καλύτερα!

συμπέρασμα: μην αντιστέκεστε στην αντιβίωση!

Το γεγονός ότι το παιδί τραγουδάει, χορεύει, παίζει και γενικά δεν είναι καταβεβλημένο με τον πυρετό, είναι καλό σημάδι. Περαστικά και γρήγορα μάλιστα.

Βρε κορίτσια ποια είχε πει ότι έχει γενέθλια αύριο 1/10 (ή μήπως ήταν άλλη ημερομηνία του Οκτωβρίου) ; Επειδή θα λείπω να ευχηθώ από τώρα να τα εκατοστήσει και να τη χαιρόμαστε κι εμείς και η οικογένειά της.

Βρε κορίτσια ποια είχε πει ότι έχει γενέθλια αύριο 1/10 (ή μήπως ήταν άλλη ημερομηνία του Οκτωβρίου) ; Επειδή θα λείπω να ευχηθώ από τώρα να τα εκατοστήσει και να τη χαιρόμαστε κι εμείς και η οικογέν ευειά της.

Η αδερφη μου εχει αυριο γεννεθλια....:P

Σε ευχαριστω λοιπον,για τις ευχες.

Και παλι καλα να περασετε.

Φιλια πολλα!!!!!!

Φεφακι,περαστικα στην μικρη αγαπουλα.

Πως ειναι τωρα;

Παντως το παιδακι σου ειναι περιβολι....:lol:

Μα με 39+ πυρετο να χορευει.........!!!!

Να μου την φιλησεις την μαγουλιτσα σου......

κι ενα ρουφιχτο απο τον γιοκα μου!!!!!!!!

Μακια συμπεθερουλα μου......;);););)

Μεταξακι μου,

πολυ χάρηκα για τον μικρο μας.

Ειδες που ολα πανε ηδη καλυτερα;

Να δεις σε λιγο διάστημα θα τριβεις τα....αυτια σου...!!!!!!;);););)

Για τον εμετο,μηπως κατι τον πειραξε;

Ισως κατι που εφαγε;

Αννια,δυσκολα τα δοντια........

Κι εμεις σε αυτη τη φαση βρισκόμαστε....

Ευτυχως ειναι τα τελευταια δοντακια που βγαζουμε.

Να καλωσορίσω κι εγω της νεες μαγειροφιλεναδες

Στρουμφιτα και Ηλιαννα.:D

Αχ κοριτσακια,

αυτες τις μερες που δεν παιρνω αγκαλια τον θησαυρο μου.....(ορθια...)

και τον παει η μαμα η ο καλος μου για να τον βαλει στο κρεβατι..

το χαιδεμενο μου....φωναζει ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......

Σπαραζει η καρδια μου.

Παω λοιπον,και ξαπλωνω μαζι του για λιγο(ετσι για να κανουμε αγκαλιτσες)

και κανει κατι χαρουλες.....η ψυχη μου,αλλο πραγμμα!!!!!!!!!

Αποψε ας πουμε με αγκαλιαζε με τα χερακια του,τοσο σφιχτα....που ελιωνααααααα.

Μου εδεινε φιλακια...και ψιθυριζε μαμα,μαμα,μαμα.....ολη την ωρα!!!!!!!!!!

Αχ τι τελειο πραγμα...η μητρότητα....

Λατρευω θησαυρουλη!!!!!!!!!!!!

(Και μπαμπακα φυσικα......;););))

Καλο βραδυυυυυ!!!!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλο μας μηνα.

Αννια μου εδω κι εγω!!!!!!!;)

Σημερα φτιαχνει η μαμα κατσικακι με κριθαράκι!

Εκανα και ωραιοτατες κρεμουλες χθες.......:P

Παλι θα μασαμπουκιασουμε........:tongue:

Φιλια.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

γεια σας μαγειροφιλεναδιτσες!

εγω για σημερα θα κανω λαβρακι στο φουρνο, θα βρασω κα παντζαρια για μενα ο αντρουλης ουτε να τα φτυσει...

και φυσικα πατατουλες!!!

φιλακια και ολες, εχω δουλιτσες!!

καλησπερα,σημερα θα φαμε στην μανουλα ψαρακια!αχ Δωρα με εχεις τσακισει με τα κατσικακια σας!!!!!!!!!!μεχρι που την αλλη βδομαδα το κανω κ εγω,τοσο ζηλευω!!!!!!!!!!!φιλακια σε ολες!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...