Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ρουλακι,τι κλανεις καλη μου;

Τι εγραψα η γυναικα;;;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen::oops::oops::oops::oops:

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ηθελα να πω!!!!!!!!!!!!

αυτο μαλλον σε εμενα επρεπε να το γραψεις απο αυριο χιχιχιχι!!!

η φασολαδα εγινε φοβερη αλλα τουρμπο,εβαλα πιπερια καυτερη απο το κηπομπαλκονι μας κ τωρα θα γινει αυτο που λεμε πηρε φωτια ο κ@λος μας χιχιχιχι!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ελένη μου,

Τί κρίμα ! Εύχομαι μόνο να είναι γερό τα παληκάρι !

Σίγουρα το παιδί υπέστη ένα μικρό σοκ με την σκηνή που είδε... προσπάθησε να την καθησυχάζεις και να της λές συνεχώς πως το παιδί αυτό εκείνη την ώρα ζαλίστηκε κι έπεσε, ότι τον πήγαν στο νοσοκομείο και πως τώρα είναι καλά σπίτι του...

Μόνο αυτό συνέχεια-συνέχεια... το ψυχάκι μου !

Αυτό έκανα Μεταξία μου και τώρα πήρα στον παιδικό να δω μήπως έκανε καμιά σκήνη και μου είπε η δασκάλα της πως με το που μπήκε στην τάξη της τα είπε όλα και την καθησύχασε ότι ο κύριος είναι καλά!

Μιλησε ο άντρας μου και με το παληκαρι και είναι καλά!

Τη γλίτωσε με ένα σοβαρο διάστρεμμα! Αγίο είχε με τέτοιο χτύπημα και χωρίς κράνος!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Αυτό έκανα Μεταξία μου και τώρα πήρα στον παιδικό να δω μήπως έκανε καμιά σκήνη και μου είπε η δασκάλα της πως με το που μπήκε στην τάξη της τα είπε όλα και την καθησύχασε ότι ο κύριος είναι καλά!

Τη γλίτωσε με ένα σοβαρο διάστρεμμα! Αγίο είχε με τέτοιο χτύπημα και χωρίς κράνος!

καλα εδω εγω που το διαβασα κ σοκαριστ οχι το παιδακι....αλλα αφου ηρεμησε ολα καλα...αμαν κ αυτα τα παιδια με τα μηχανακια,που πας μωρε χωρις κρανο,ελεος δηλ!!!

9892a30fbd.png

καλα εδω εγω που το διαβασα κ σοκαριστ οχι το παιδακι....αλλα αφου ηρεμησε ολα καλα...αμαν κ αυτα τα παιδια με τα μηχανακια,που πας μωρε χωρις κρανο,ελεος δηλ!!!

Καθόλου παιδάκι Αννούλα μου... 47 χρόνων αλλά έφυγε άρων άρων από το σπίτι του γιατί το μωράκι τους ψηνόταν στον πυρετό και βγήκε να πάρει φάρμακα! Που να φανταστεί ο άνθρωπος τι τον περίμενε!

4Suap3.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?περαστικα στην μικρη σεβουλα...

ευχαριστώ κουκλίτσα μου!

Καλα εννοειτε οτι χαιρομαι οτι ειναι καλα και τα 2μου παιδακια απλα σκεφτομαι οτι εστρωσε ο υπνος του μικρου 20μηνων και να κανει τετοιον υπνο ειναι λιγο παιδεμα!!!

πόσες φορές σηκωνόταν πριν; εγώ το είπα πριν αυτό, γιατί έχω συνηθίσει να κοιμάμαι με το παιδί κ πλέον δεν μου κακοφαίνεται τίποτα. από Χριστούγεννα που θα πέσει εκπαίδευση "κοιμάμαι επιτέλους στο κρεβάτι μου" θα το δω κ εγώ αλλιώς!

αννα και εγω ζηλεψα φασολαδα αλλα δεν εχω ρεγγα και χωρις ρεγγα δεν τρωω:D...

όταν ήμουν μικρή τρώγαμε με τον μπαμπάκα μου φασολάδα με ρέγγα κ κρεμμύδι! ή ραπανάκια!

τέλεια γεύση! μανούλα!

εχω να σιδερωσω 5-6πληντυρια:(οσο για τα χαλια θελω να τα εχω ετοιμα ολα γιατι εχω τα γενεθλια της μαριας σε λιγοτερο απο 1μηνα,τις κουρτινες τις κρεμασα οποτε μεινανε τα χοντρα!

την άλλη κυριακή εμεις, αλλά να δω ...σιγά μην προλάβω. θα τους βγάλουμε έξω.

κ εννοείται ότι προτιμώ το σπίτι, αλλά...έχω άντρα καραγκούνη κ άμα πει όχι, ΟΧΙ!:cool:

Καλημερούδια !!!!!

Οντως εδώ χάλασε ο καιρός ψύχρανε αρκετα.Το βράδυ ξύλιασα και θα ψάξω για πυτζάμες να βάλω (ειμαι τραγική κρυουλιάρα) γιατί αν κατεβάσω κουβέρτα από τώρα θα με σκοτώσει ο χάζμπαντ.

Το πρότεινα κ εγώ στον δικό μου κ ...μετά το βλέμμα του δεν ξαναείπα τίποτα σχετικό!:P φόρεσα κ εγώ πυτζαμούλα...;)

Ας δώσω και 50 ευρώ από το να τα δίνω μετά στους γιατρούς...

αυτό σκέφτομαι κ εγώ για το άλλο ΣΚ!

Πήγα το πρωί στον παιδικό του γιού μου και την Δευτέρα ξεκινάμε.Πω πω σπαραξε η καρδιά μου με το πώς έκλαιγαν το πρωί!!!.Ελπίζω να προσαρμοστεί γρήγορα.Θα πάρω άδεια την Δευτέρα να τον πάω εγώ και έτσι θα έχω την ευκαιρία να πάρω και το κοριτσάκι μου από το σχολείο!!!

αυτά τα νέα μας

φιλιά πολλά

καλή αρχή!

Ε μα ναι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι τους πλένω που σημαίνει ότι φέυγουν όλα από την θέση τους -γι' αυτό το λέμε και "γενική"-, θέλω μια ημέρα φουλ για κάθε υπνοδωμάτιο, την κουζίνα, 1/2 μέρα για το μπάνιο και 2 για το σαλόνι...

αααα το καλύτερο και 1 ακόμη ημέρα για τους πολυελαίους !!!! που είναι τίγκα στο σβαρόφσκι και κάθομαι σαν τον μαλ...κα τσίκι τσίκι ένα ένα κρυσταλλάκι με χλιαρό νερό και οινόπνευμα...:confused:

αυτά κάνω βλέπεις κι έχω κάψει πάνω από τα μισά μου εγκεφαλικά κύτταρα φιλενάδα και δεν φωνάζω στα παιδιά.... :cool:

αχ κι αυτό το σύνθετο που έχει μέσα την μισή μου προίκα και βάλε και πρέπει να τα βγάλω όλα να τα πλύνω (όχι εγώ το πλυντήριο) και να τα ξαναχώσω μέσα.....

Μετά από όλα αυτά τί να μου κάνει εμένα ο κάθε τυχάρπαστος ψυχολόγος ???? Εεεεεε???? Θα σχίσει τα πτυχία του μαζί μου :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν παίζεσαι μαρή! σπήτσλες!

μια ερώτηση...για αρχή...πότε θα τα κάνεις όλα αυτά; κ κυρίως τα παιδιά που είναι όταν εσύ κάνεις πρωταθλητισμό στη νοικοκυροσύνη;

πες μου ότι κάθονται κ παίζουν όμορφα κ δεν ενοχλούν...να αναρωτηθώ εγώ γιατί πηγάδισα κ σε αυτή την περίπτωση στο κατούρι;:P

Καλημέρα!!!!

Μαρή κακούργα θα το δηλητηριάσεις το παιδί!:rolleyes:

είμαι εντελώς για κράξιμο...

Τι να την κάνω ρε κορίτσια για να το ξεπεράσει;

θα της μιλάς ότι αυτά συμβαίνουν κλπ!

Το βράδυ δεν κοιμόταν στο κρεβάτι της με τίποτα...

εντάξει, τώρα τί να πω...ότι είναι κακό; δεν μου φαίνεται περίεργο...

η φασολαδα εγινε φοβερη αλλα τουρμπο,εβαλα πιπερια καυτερη απο το κηπομπαλκονι μας κ τωρα θα γινει αυτο που λεμε πηρε φωτια ο κ@λος μας χιχιχιχι!!!

πάντα βάζω καυτερή πιπεριά ή μπούκοβο.

Διαφημίσεις

Καθόλου παιδάκι Αννούλα μου... 47 χρόνων αλλά έφυγε άρων άρων από το σπίτι του γιατί το μωράκι τους ψηνόταν στον πυρετό και βγήκε να πάρει φάρμακα! Που να φανταστεί ο άνθρωπος τι τον περίμενε!

καλα ο καημενος ηταν ταραγμενος αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις τι σε περιμενει το κρανος ειναι νομος!!!!να σας πω στην Ιταλια ολοι ειχαν μηχανακι,ε δεν ειδαμε ουτε ΕΝΑΝ χωρις κρανος,ενω αντιθετα σε αυτοκινητα χωρις ζωνη ειδαμε πολλους!!!!

Σεβη κ εγω βαζω παντα κατι καυτερο αλλα αυτη μας βγηκε μπομπα!!!οχι οτι θα μας χαλασει αλλα υπαρχουν κ τα αποτελεσματα της χιιχιχιχιχι!!!

9892a30fbd.png

χαιρετω ολη την μαγειροπαρεα!!!!!!!!!!

σημερα εχω ξυονησει απο τις 7:30 και στρωθηκα να κανω δουλιτσες, πολυ σκονη βρε κοριτσια...

ξεσκονισα παρα πολυ καλα και εριξα ενα γερο σφουγγαρισμα, εβαλα και τα ριχταρια για πλυσιμο.

Επισης αλλαξα και το ντεκορ στα διακοσμητικα του σαλονιου.. ειναι το χομπι μου:D

Το περδικακι μου ηταν πολυ καλο παιδακι, κοιμοταν σχεδον 3 ωρες και μολις ξυπνησε επαιζε ησυχο-ησυχο.. τωρα ξανακοιμαται..

Χτες εκανα μοσχαρακι κοκκινιστο, τηγανισα πατατουλες και εφαγε ο αντρουλης και για σημερα θα ριξω μεσα κριθαρακι και θα κανω και την αλευροπιτουλα της Οζαλινας μας..

γεια σας κορίτσια....είμαι σπίτι με ένα γουργουράκι να ψήνεται στον πυρετο...το πρωί ήταν καλύτερα, αλλά μου ξανακύλησε στα 38,5(που είχε όόόλη τη νύχτα) και τώρα ήπιε γάλα, ντεπόν γύρω στις 12,30-13,00 και παλι που τον μέτρησα ενώ κοιμάται είναι στα 37,7.....αυτά τα ωραία...

Κατερινακι πως εινα σημερα ο Γιωργακος-γουργουρακος??

ευχομαι να αναρρωσε και περαστικα του..

χαχαχαχα, καλημέρα Δωράκι, θα φταίει φαίνεται το μπρόκολο που είχα φτιάξει σαλάτα προχτές.

:tongue::tongue::tongue:τελειο, σε καλο σου βρε Ρουλα!!!!!!!!!!!

ανάκαρο= κουράγιο :cool: το έλεγε η γιαγιά η Μεταξία, δεν ξέρω καν αν υφίσταται ως λέξη..

φυσικα και υφισταται ως λεξη την ξερω και εγω... την λεει και η δικη μου η γιαγια..:cool::cool:

Η καταγωγή μου είναι από Μάνη-Κρήτη ... δεν βρίσκεις άκρη !

και εγω ειμαι απο την Μανη Μεταξια μου.

Τινος εισαι????:D:D

αααα το καλύτερο και 1 ακόμη ημέρα για τους πολυελαίους !!!! που είναι τίγκα στο σβαρόφσκι και κάθομαι σαν τον μαλ...κα τσίκι τσίκι ένα ένα κρυσταλλάκι με χλιαρό νερό και οινόπνευμα...:confused:

χωρις να θελω να σας ταραξω τα δικα μας φωτιστικα τα καθαριζει ο αντρουλης μου...:cool::cool:

το κανει τοσο τελεια και με φοβερη λεπτομερεια..

μπα σε καλο σας, το αρωματισατε το καφε μας σημερα!!

Το περδικακι μου ηταν πολυ καλο παιδακι, κοιμοταν σχεδον 3 ωρες και μολις ξυπνησε επαιζε ησυχο-ησυχο.. τωρα ξανακοιμαται..

Καλέ τι κορίτσι διαμάντι που έχεις εσύ!!!!!!:D

Φτου φτου!!!

4Suap3.png

δεν παίζεσαι μαρή! σπήτσλες!

μια ερώτηση...για αρχή...πότε θα τα κάνεις όλα αυτά; κ κυρίως τα παιδιά που είναι όταν εσύ κάνεις πρωταθλητισμό στη νοικοκυροσύνη;

πες μου ότι κάθονται κ παίζουν όμορφα κ δεν ενοχλούν...να αναρωτηθώ εγώ γιατί πηγάδισα κ σε αυτή την περίπτωση στο κατούρι.....

Δεν πηγάδισες στο κατούρι... φροντίζω για τοίχους κλπ να λείπουν τα παιδιά (βλ. παππούς/γιαγιά) ντουλάπια κουζίνας όμως τα κάνουμε "μαζί" εν χορώ !!!! να δεις χαρά εγώ βγάζω κι εκείνα παίζουν με ότι επιτρέπεται... ΟΚ, είναι η απόλυτη τρέλα, αλλά έχουν πολύ γέλιο ή αλλιώς αργάμιση το βράδυ που κοιμούνται λίγα-λίγα .... όχι, δεν βγάζω τα "καλά" πράγματα μπροστά τους !!

Να 'χω και κάτι να πουλήσω έρχονται και δύσκολες μέρες :rolleyes:

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, γι' αυτό στρώνω αργά ε ???

και εγω ειμαι απο την Μανη Μεταξια μου.

Τινος εισαι????:D:D

Η καταγωγή είναι από Κότρωνα / Αναγνωστάκηδες ...

χωρις να θελω να σας ταραξω τα δικα μας φωτιστικα τα καθαριζει ο αντρουλης μου...:cool::cool:

....

δεν θες να μας ταράξεις χρυσή μου αλλά... μας ταράζεις !!! :cool:

Διαφημίσεις

χαιρετω ολη την μαγειροπαρεα!!!!!!!!!!

Το περδικακι μου ηταν πολυ καλο παιδακι,

πρώτον είναι το καλύτερο παιδί της μαγειροπαρέας. σκόρδα το μανάρι μου!

δεύτερον δεν με ταράζεις

τρίτον θα σας ταράξω εγώ...

δεν έχω φωτιστικά καρντιά μου ακόμα...είμαι με κάτι οικολογικές λάμπες μεγάλες-σαν φωτιστικά-αλλά ακόμα δεν αξιωθήκαμε!

τώρα σας σόκαρα!:tongue::lol:

Δεν πηγάδισες στο κατούρι... φροντίζω για τοίχους κλπ να λείπουν τα παιδιά (βλ. παππούς/γιαγιά) ντουλάπια κουζίνας όμως τα κάνουμε "μαζί" εν χορώ !!!! να δεις χαρά εγώ βγάζω κι εκείνα παίζουν με ότι επιτρέπεται... ΟΚ, είναι η απόλυτη τρέλα, αλλά έχουν πολύ γέλιο ή αλλιώς αργάμιση το βράδυ που κοιμούνται λίγα-λίγα .... όχι, δεν βγάζω τα "καλά" πράγματα μπροστά τους !!

:cool:

είσαι τέρας ψυχραιμίας κ μάνα μεγατόνων.εγώ δηλώνω ξεφυσίδι...

για λίγα λεπτά να βγάλω τον πλάστη από τα πόμολα των συρταριών της κουζίνας-αυτή είναι η ασφάλειά μας για να μην τα ανοίγει το καμάρι μου- τα έχει βγάλει όλα έξω κ ακολουθεί το σήριαλ της κακομοίρας!:rolleyes::mrgreen::roll:

δεν υπάρχει αυτό που κάνετε εσείς η Μεταξοοικογένεια!

τελικά όντως στο κατούρι...:rolleyes:

...........

είσαι τέρας ψυχραιμίας κ μάνα μεγατόνων.εγώ δηλώνω ξεφυσίδι...

για λίγα λεπτά να βγάλω τον πλάστη από τα πόμολα των συρταριών της κουζίνας-αυτή είναι η ασφάλειά μας για να μην τα ανοίγει το καμάρι μου- τα έχει βγάλει όλα έξω κ ακολουθεί το σήριαλ της κακομοίρας!:rolleyes::mrgreen::roll:

δεν υπάρχει αυτό που κάνετε εσείς η Μεταξοοικογένεια!

τελικά όντως στο κατούρι...:rolleyes:

Καλά, εσύ μιλάμε με τον πλάστη δεν παίζεσαι κιουρία μου !!! ακόμα γελάω μόνη μου !!!

Αν δεν το βγάλεις τον πλάστη ποτέ, δεν θα μάθει ποτέ η Χ πού μπορεί να "τρυπώνει" και πού όχι... :rolleyes:

επίσης, αν δεν κάνουμε όλα αυτά τα ωραία (και καλά) όλοι μαζί αναντάμ-παπαντάμ τί θα έχουν να θυμούνται τα παιδάκια μου ????? αυτά είναι... να έχεις τα ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ και τους Mazoo + the zoo να τραγουδούν, εκείνα να χορεύουν, εσύ πάνω/κάτω στη σκάλα με την μπουγάδα και στο ενδιάμεσο να τα τρέχεις και για κατούρημα....

λέω να μας ανεβάσω στο utube μπας και οικονομίσομεν και τπτς.... :confused:

σου λέω: δεν θέλω ψυχολόγο / μάλλον προς ψυχίατρο κλείνω... χα χα :tongue::tongue::tongue:

πρώτον είναι το καλύτερο παιδί της μαγειροπαρέας. σκόρδα το μανάρι μου!

δεύτερον δεν με ταράζεις

τρίτον θα σας ταράξω εγώ...

δεν έχω φωτιστικά καρντιά μου ακόμα...είμαι με κάτι οικολογικές λάμπες μεγάλες-σαν φωτιστικά-αλλά ακόμα δεν αξιωθήκαμε!

την καλυτερη δουλεια κανεις που δεν εχεις φωτιστικα φιλεναδα.

και εμενα κριτηριο για να τα διαλεξω ηταν το πως θα καθαριζουν, ευτυχως δεν ειναι μπελαλιδικα...

παω να κανω την αλευροπιτα..

Μεταξια εισαι απο την λακωνικη Μανη εγω ειμαι απο την Μεσσηνιακη..

Ποτε θα ερθετε στην κουνιαδα που γεννησε να πιουμε και εμεις καφεδακι?

άστα..κ εγώ σκέφτομαι αυτό το ΣΚ να κατεβάσω ρούχα, να τακτοποιήσω ντουλάπες κ ήδη κουράστηκα με την σκέψη κ μόνο.

για χαλιά...αργότερα, καθότι προηγούνται οι κουρτίνες...ωχ, αμάν!;) κ νωρίτερα τα υπόλοιπα παντζούρια-τζάμια...

Eγω ευτυχως κουρτινες-παντζουρια (τα 2 μπροστινά) τα ειχα κανει πριν κανα μηνα περιπου....

Τωρα μου μεινανε τα αλλα 2 παντζουρια στα πισω μπαλκονια

Το σκρίνιο με οτι εχει μεσα,τις πορτες και τις ντουλαπες.

Τα χαλια θα τα στρωσω τον αλλο μηνα,αναλογα με τον καιρο.

Οσο για το ξεσκονισμα-σκουπισμα-σφουγγαρισμα......

στο σπιτι μας ειναι καθημερινες δουλειες....α,οπως επισης το καθαρισμα τζαμιων του σαλονιου και του παιδικου...οπου παει και γλυφει ο θησαυρος μου........κυριως με γεματο το στομα του!!!!!!!:tongue:

Το θετικο στην περιπτωση μου ειναι οτι ΔΕΝ εργαζομαι κι ετσι εχω το χρονο και την ανεση να τα κανω σιγα σιγα!!!!!!!!

Α ναι,ας μην ξεχναω κι εγω τα φωτιστικα που ειναι τιγκα στην σκονη!!!!

τα νέα θα είναι πάντα καλά για τον Ρ.-

Να σαι καλα γλυκια μου!!!!

τα κεφτεδάκια γαλοπούλας...ζητάς από τον κρεωπόλη να σου κάνει κιμά γαλοπούλα; ή υπάρχουν έτοιμα συσκευασμένα στο μάρκετ-κρεωπολείο;

πάντως πολύ μου αρεσει που του κάνεις κεφτεδάκια γαλοπούλας κ κοτόπουλου. εύγε!

Να σου πω,

εγω αγοραζω φιλετο γαλοπουλας και το αλεθω ωμο στο μπλεντερ

ετσι τα φτιαχνω εκεινη την ωρα που θελω να τα μαγειρεψω.

Το ιδιο κανω και με το κοτοπουλο,αλλα αυτο το φιλεταρω μονη μου,μιας και μου αγοραζει η μαμα μου ντοπια κοτοπουλα απο τον θειο μου στο χωριο.

πάλι καλά που έχω τους παππουδογιαγιάδες, αλλιώς θα έπρεπε να πάρω τα βουνά!

φιλούρες σε όλες!

ΤΥΧΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗ

Μακαρι να ειχα την δυνατότητα να μενω κοντα με την μαμα μου....θα ειχα σωθει....

κατά τα άλλα, κάναμε κι εμβόλιο , μια χαρά ντούρασελ είναι το σαμιαμίδι μας (ωωωωω κι έφτασε 10.400 ή 10.800... θα σας γελάσω)....Σουπερ.....

Ο Ν μου είπε "διψάω" !!!! Το κοπανάς στον τοίχο ή δεν το κοπανάς Κύριε Πρόεδρε ?????

Ειδες που ανησυχεις...αστερι ειναι το παιδι......

Για σήμερα, λέω να φτιάξω σπιτικά σουβλάκια. Έχω πιτούλες θα τις κάνω αλάδωτες και πολύ ωραία μπιφτεκάκια, τζατζικάκι πατ-κιουτ, ντοματούλα, κρεμμυδάκι.... μια χαρά θα φάνε (οι άλλοι, γιατί εγώ είμαι σήμερα στη μονοφαγία :-() !!!

Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...........................

Καλά Δωράκι μου γλυκό έχω ξεκαρδιστεί στα γέλια!!!!!!

Επρεπε να δεις τη φατσα μου οταν διαβασα τι ειχα γραψει.......

έλεγε η Αννούλα μας για κλανιές και σε κόλλησε!!!!Ετσι ετσι....

Πολύ χαίρομαι που ο Ραφαήλ είναι καλά.Να είναι πάντα μα πάντα καλά το αγοράκι σου μέσα από την καρδιά μου.

Σε ευχαριστω ματια μου.......

Υγεια στα παιδακια ολου του κοσμου......

Ρουλίτσα μου!!!!Πολύ τρέξιμο!!!Οντως εδώ χάλασε ο καιρός ψύχρανε αρκετα.Το βράδυ ξύλιασα και θα ψάξω για πυτζάμες να βάλω (ειμαι τραγική κρυουλιάρα) γιατί αν κατεβάσω κουβέρτα από τώρα θα με σκοτώσει ο χάζμπαντ.

Βρε κοριτσακια,εγω που ειμαι πολυ κρυουλιαρα

ακομα δεν εχω κρυωσει ωστε να θελω κουβερτα.....

με καπρι πιζαμα και αμανικο μπλουζακι κοιμαμαι....κι ενα σεντονακι που...το εχω στα ποδια....

Τα χέρια μου δεν βαστάνε για τόσο χοντρές δουλειές.Ας δώσω και 50 ευρώ από το να τα δίνω μετά στους γιατρούς...

Πολυ σωστη σε βρησκω......

Πήγα το πρωί στον παιδικό του γιού μου και την Δευτέρα ξεκινάμε.Πω πω σπαραξε η καρδιά μου με το πώς έκλαιγαν το πρωί!!!.Ελπίζω να προσαρμοστεί γρήγορα.Θα πάρω άδεια την Δευτέρα να τον πάω εγώ και έτσι θα έχω την ευκαιρία να πάρω και το κοριτσάκι μου από το σχολείο!!!

Εσεις ακομα δεν αρχισατε;πως κι ετσι;

αυτά τα νέα μας

φιλιά πολλά

Μακια.

Καλημέρα!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΑΠΑΙΧΤΗ!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Τι να κανω....γλωσεψα την μπερδα μου!!!!!

Χθες βγήκαμε μια βόλτα με την μικρή και την μανούλα μου για να της πάρουμε παπουτσάκια,και την ώρα που επιστρέφαμε, ένα αυτοκίνητο πιο μπροστά από εμάς τρακάρει με μια μηχανή. Τρέχουμε εμείς να βοηθήσουμε, καλώ αστυνομία και ασθενοφορο, η Λουκία παγωτό, αρχίζει να φοβάται και μπαίνω στο αυτοκίνητο για να πάω γιαγιά και εγγονή στο σπίτι, κι εκείνη την ώρα λιποθυμάει το παληκάρι, το βλέπει η μικρή, πατάει τα κλάματα γιατί σοκαρίστηκε και από κεινη την ώρα η μόνιμη κουβέντα της είναι για τον κύριο που έπεσε. Τι να την κάνω ρε κορίτσια για να το ξεπεράσει;

Το βράδυ δεν κοιμόταν στο κρεβάτι της με τίποτα...

Λογικο ειναι να σοκαριστει το παιδι.....

εδω εγω σοκαριστικα που το διαβασα απλως.

Θα παρει λιγες μερες αλλα θα το ξεπερασει....

Εν αναγκη ξαπλωσε λιγο μαζι της μεχρι να κοιμηθει.....

Πραγματικα.....:D

Αντε στειλε ενα πιατο κι απο δω......

να ζεσταθει λιγο κι ο δικος μας!!!!!!!!!!

47 χρόνων αλλά έφυγε άρων άρων από το σπίτι του γιατί το μωράκι τους ψηνόταν στον πυρετό και βγήκε να πάρει φάρμακα! Που να φανταστεί ο άνθρωπος τι τον περίμενε!

Πωπω ο ανθρωπος τι πηγε να παθει.......

Κι η γυναικα του τι σοκ επαθε οταν το εμαθε,φανταζεστε;;;

ειχε το παιδι με πυρετο και τρακαρε ο καλος της......

Ουτε να το σκεφτομαι....

κι ο αντρουλης μου κυκλοφορεί παντα με το μηχανακι

για τις δουλειες του.....

ευτυχως φωραει παντα κρανος!!!!!!!!!!!

......

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΛΑΕΙ.

Επισης αλλαξα και το ντεκορ στα διακοσμητικα του σαλονιου.. ειναι το χομπι μου:D

Κι εγω το εχω αυτο.....με ξεκουραζει...!

Μα τι παιδι ειναι αυτο;;;

φτου φτου φτου....

Ελα......κι εγω γιατι νομιζα οτι ειχες φωτιστικα;

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...