Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημέρα όλη μέρα!

ανοίγω εγώ το μαγαζί!

Λίνα μου τέλεια η αλευρόπιτα! φοβήθηκα να σου πω την αλήθεια, γιατί είχε πολλά αυγά, αλλά τελικά έγινε πολύ πολύ νόστιμη! μπράβο, με έβγαλες ασπροπρόσωπη!

το μόνο που θα άλλαζα είναι ν αβάλω λιγάκι λαδάκι στην επιφάνεια ίσως, γιατί έγινε πάρα πολύ τραγανό πάνω κ γύρω στα τοιχώματα του ταψιού.

για μένα ήταν τέλεια! εύκολη κ νόστιμη!

αν έχεις κ άλλες τέτοιες εμπνεύσεις, να μας τις λες!

ευχαριστώ κ πάλι!

εμείς καλά, η Χ καλύτερα!

σήμερα που την πήγα μια χαρά μπήκε.

όμως η νηπιαγωγός της, που όσο περνάει ο καιρός, επιβεβαιώνομαι ότι είναι αστέρι, μου μίλησε για το σπλάχνο μου.

είναι μεν παιδί που δεν κλαίει, δεν έχει θέμα να μείνει στον σταθμό, είναι χαρούμενη κ παίζει με τα άλλα παιδάκια, αλλά...

δεν κάθεται σε ένα μέρος να την ταίσουν, όπως κάθονται τα άλλα...ενώ πεινάει...φεύγει κ τριγυρνάει κ βγάζει γκρίνια.

δεν παίζει στο μέρος που τα βάζουν οι κυρίες, όπως τους λένε, τριγυρνάει.

κ εκεί της εξηγώ ότι πρώτον φταίει το γεγονός ότι η Χ συνήθιζε νακοιμάται το πρωί τουλάχιστον 45 λεπτά, άρα όταν δεν κοιμάται βγαζει έναν εκνευρισμό.

αλλά το κυριότερο που της εξήγησα είναι ότι οι γιαγιαδες συνήθιζαν να την ταίζουν κηνυγώντας την προφανώς, να την αφήνουν να παίζει παντού κ με τα πάντα, να της δίνουν ό,τι ήθελε χωρίς να προσπαθησει να το πει καθαρά, ενώ το μπορεί.

έτσι, τις λίγες ώρες που την έχω εγώ, η προσπάθειά μου πάει υπέρ πίστεως.

γι' αυτό συζητήσαμε από Δευτέρα πρώτα ο Θεός να μπει σε πλήρες πρόγραμμα, δηλαδή 1.30 να την παίρνει ο μπαμπούλης της σπίτι κ να μπει σε μια σταθερότητα η αγαπούλα μου.

της ζήτησα να μου προτείνει πράγματα για να την βοηθήσω στο σπίτι να συγκεντρώνεται κ μου πρότεινε ξύλινα παζλ, απλά.

χωρίς άγχος, χωρίς πίεση, όλα θα στρώσουν. κυρίως μετά τα Χριστούγεννα, όπως μου είπε.

επίσης μου εξήγησε ότι την μάλωσε χθες για να φάει (την πήρε σε μια άλλη γωνιά από τα άλλα παιδιά κ την τάισε με λίγη πίεση, παρόλο που πεινούσε-έκανε νάζια, είχε εκνευρισμό) ή για να καθήσει συγκεντρωμένη κάπου με τα άλλα παιδιά.

κ της είπα καλά έκανες, κι εγώ αυτό κάνω κ αυτό θέλω κ από εσάς.

γιαγιάδες είχε το παιδί που με τη λατρεία την έχουν κακομάθει. καιρός να εξελιχθεί το παιδί κ ως προσωπικότητα.

σήμερα τρώει κασεράκι με ψωμί, κ μεσημέρι γιουβαρλάκια το κορίτσι μου.

αυτά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρααααααα!!!!!

Που είστε καλέ μαγείρισσες; Απεργείτε κι εσείς σήμερα;;)

Για σήμερα δεν μαγείρεψα.. Θα φάμε το υπόλοιπο βραστό και λίγα μακαρονάκια που είχαν περισσέψει και είμαστε οκ!!!

Και ΝΑΙ!!!! Επιτέλους βλέπω να ξεπροβάλει μια ηλιαχτίδα!!!!!:D:D:D

Σέβη πόσο είναι η Χρύσπα; Δεν ήταν ότι πιο όμορφο έχεις ακούσει στη ζωή σου; Να ξέρεις ότι όσο μεγαλώνει τώρα θα σου εκφράζει και περισσότερα συναισθήματα!

Για να καταλάβεις, το βράδυ που πηγαινω την Λουκία για ύπνο με αγκαλιάζει και μου λέει αγαπιόμαστε μανουλίτσα, είμαστε ευτυχισμένοι!

Κι εγώ πεθααααααααααιίνω μιλάμε!!!!!!!

Όσο για τους φόβους και τις υπερβολές, ε, τι να κάνουμε, μανούλες έιμαστε και μάλιστα Ελληνίδες! Την υπερπροστασία την έχουμε μέσα μας!!!!;););)

Καλέ με την Αρετή μίλησε καμία; Γιατί έχει εξαφανιστεί έτσι; Μήπως συνέβη τίποτα;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

καλημερουδια!!!σημερα θα φαμε ψητες(στο τηγανι χωρις λαδι,χωρις νερο κ γινοντ οπως στα καρβουνα,ή μαλλον σχεδον ;) ) μοσχαρ μπριζολες κ για συνοδευτ εχω ριζοτο κ πατατουλες με μανηταρια κ σκορδακι,μια μαγικη συνταγη που εμαθα απο το αγαπημενο μας φαγαδ το καλοκαιρι στο χωριο μας!λοιπον ακουστε γιατι ειναι 1000νοστιμες!κοβουμε τις πατατες σαν φουρνου(χοντρες) τις βραζουμε για ελαχιστα λεπτα(ισα να μαλακωσουν) κ επειτα σε ενα τηγανι ριχνουμε φρεσκο βουτ κ λιγο λαδι,σκορδο(οσο αντεχουμε) χοντροκομενα φρεσκα μανιταρια,τις πατατουλες,λιγο δεντρολιβανο,αλατι,πιπερι,τα αφηνουμε να ''τσιγαριστουν'' κ τα σβηνουμε με λευκο κρασι(περιπου 1ποτυρι).βαζουμε καπακι,τα περιμενουμε κανενα 10λεπτο(ως να μαλακοωσουν οι πατατατες) ανοιγουμε το καπακι κ μολις φυγουν τα υγρα ειναι ετοιμο για καταναλωση!!!!στα μπαχαρικα κ μυρωδικα μπορειτε να προσθεσετε οτι θελετε,εγω βαζω κ θυμαρι(απο τον γνωστο μπαλκονοκηπο)!!!καλη επιτυχια!!!

Σεβη μωρε τι καλη που ειναι η Χαιντι,απλα τσιναει μεχρι να καταλαβει πως στο σχολειο δεν ειναι οπως στις γιαγιαδες!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρααααααα!!!!!

Που είστε καλέ μαγείρισσες; Απεργείτε κι εσείς σήμερα;;)

Για σήμερα δεν μαγείρεψα.. Θα φάμε το υπόλοιπο βραστό και λίγα μακαρονάκια που είχαν περισσέψει και είμαστε οκ!!!

Σέβη πόσο είναι η Χρύσπα; Δεν ήταν ότι πιο όμορφο έχεις ακούσει στη ζωή σου; Να ξέρεις ότι όσο μεγαλώνει τώρα θα σου εκφράζει και περισσότερα συναισθήματα!

Για να καταλάβεις, το βράδυ που πηγαινω την Λουκία για ύπνο με αγκαλιάζει και μου λέει αγαπιόμαστε μανουλίτσα, είμαστε ευτυχισμένοι!

Όσο για τους φόβους και τις υπερβολές, ε, τι να κάνουμε, μανούλες έιμαστε και μάλιστα Ελληνίδες! Την υπερπροστασία την έχουμε μέσα μας!!!!;););)

Καλέ με την Αρετή μίλησε καμία; Γιατί έχει εξαφανιστεί έτσι; Μήπως συνέβη τίποτα;

μα που ειναι αυτο το κοριτσι,αν καποια εχει τηλ ας επικοινων μαζι της να δουμε τι κανει!!!

αχ βρε μανουλιτσες ειστε φοβερες,αλλα κ τα μωρακια σας με μια αγκαλια σας κανουν θεες!!!:tongue::tongue::tongue:

9892a30fbd.png

Kαλημερα κι απο εμας.

Σεβη,μια χαρα θα στρωσει το παιδι τωρα.

Θα μπει σε ενα προγραμμα που θα ειναι μονιμο

κι οχι καθε εβδομαδα να αλλαζει αναλογα με την γιαγια.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κι αυτες οι γιαγιαδες με την πολυ αδυναμία που εχουν στα εγγονια

τα μαθαίνουν λαθος τροπους,καλομαθαινοντας τα

και το οχι δεν υπαρχει.......μη και δεν τους αγαπουν μετα.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το βλεπω κι εγω στην μαμα μου,που ειναι εδω λιγες μερες....

θα πω εγω κατι στον Ρ...και η γιαγια αμεσως........

"ελα μωρε τι εκανε; η 'Ε ας μη φαει αλλο...."

και πολλα αλλα του τύπου..."Ασε το εγγονι μου ησυχο!!!!!!!!!!"

Οι παππουδογιαγιαδες ετσι ειναι.....ολοι,χρονια τωρα!!!!

Λοιπον,

Σημερα θα φαμε κατσικι με ρυζι στο φουρνο.

Αυταααααα.

Μακια σας!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

[/color]αχ βρε μανουλιτσες ειστε φοβερες,αλλα κ τα μωρακια σας με μια αγκαλια σας κανουν θεες!!!:tongue::tongue::tongue:

Αννούλα σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το ζήσεις πολύ πολύ συντομα αυτό το συναίσθημα!

4Suap3.png

Αννούλα σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το ζήσεις πολύ πολύ συντομα αυτό το συναίσθημα!

προς το παρον το ζω με την σκυλοκορη που με γεμιζει πολλα πολλα σκυλοφιλακια,αμ πως κυριες μου εχουμε κ εμεις παιδακια κ μαλιστα τριχωτα:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρααααααα!!!!!

Σέβη πόσο είναι η Χρύσπα;

9 Οκτώβρη κλείνουμε 2 χρόνια!

Δεν ήταν ότι πιο όμορφο έχεις ακούσει στη ζωή σου; Να ξέρεις ότι όσο μεγαλώνει τώρα θα σου εκφράζει και περισσότερα συναισθήματα!

ψυχή μου, όμορφη! λούρπακ η Ελένη μετά!:tongue:

είναι ό,τι πιο όμορφο έχω ακούσει!

με έχει πει κ μαμάκα! από μόνη της, παλιότερα, αλλά δεν το επανέλαβε...;)

καλημερουδια!!!σημερα θα φαμε ψητες(στο τηγανι χωρις λαδι,χωρις νερο κ γινοντ οπως στα καρβουνα,ή μαλλον σχεδον ;) ) μοσχαρ μπριζολες κ για συνοδευτ εχω ριζοτο κ πατατουλες με μανηταρια κ σκορδακι,μια μαγικη συνταγη που εμαθα απο το αγαπημενο μας φαγαδ το καλοκαιρι στο χωριο μας!λοιπον ακουστε γιατι ειναι 1000νοστιμες!κοβουμε τις πατατες σαν φουρνου(χοντρες) τις βραζουμε για ελαχιστα λεπτα(ισα να μαλακωσουν) κ επειτα σε ενα τηγανι ριχνουμε φρεσκο βουτ κ λιγο λαδι,σκορδο(οσο αντεχουμε) χοντροκομενα φρεσκα μανιταρια,τις πατατουλες,λιγο δεντρολιβανο,αλατι,πιπερι,τα αφηνουμε να ''τσιγαριστουν'' κ τα σβηνουμε με λευκο κρασι(περιπου 1ποτυρι).βαζουμε καπακι,τα περιμενουμε κανενα 10λεπτο(ως να μαλακοωσουν οι πατατατες) ανοιγουμε το καπακι κ μολις φυγουν τα υγρα ειναι ετοιμο για καταναλωση!!!!στα μπαχαρικα κ μυρωδικα μπορειτε να προσθεσετε οτι θελετε,εγω βαζω κ θυμαρι(απο τον γνωστο μπαλκονοκηπο)!!!καλη επιτυχια!!!

Σεβη μωρε τι καλη που ειναι η Χαιντι,απλα τσιναει μεχρι να καταλαβει πως στο σχολειο δεν ειναι οπως στις γιαγιαδες!!!!!

θα την κάνω, αν βρω μανιτάρια στο σούπερ! θυμάρι δεν μου αρεσει καθόλου. ρίγανη κ πάλι ρίγανη! δενδρολίβανο δεν εχω δοκιμάσει...

η Χ εξελίσσεται από Χάιντι σε μαφάλντα...:rolleyes:

Kαλημερα κι απο εμας.

Σεβη,μια χαρα θα στρωσει το παιδι τωρα.

αυτό πιστεύω κ εγώ! :cool:

Λοιπον,

Σημερα θα φαμε κατσικι με ρυζι στο φουρνο.

Αυταααααα.

Μακια σας!!!!!

πρώτον μου έπεσε το σαγόνι ...ζήλεψα κατσίκι με ρύζι! μια μεριδούλα με πετσούλα κ λιπάκι, πληζ!

Καλημέρααααααα!!!!!

Που είστε καλέ μαγείρισσες; Απεργείτε κι εσείς σήμερα;;)Και τι καλα θα ηταν.......

Για σήμερα δεν μαγείρεψα.. Θα φάμε το υπόλοιπο βραστό και λίγα μακαρονάκια που είχαν περισσέψει και είμαστε οκ!!!την καλυτερη δουλεια εκανες::::::

Ηλιος ολεεεεεεεεεεεεεεεεε

Κι εγω ανησυχω......

γεια σου Αννουλα με τα ωραια σου!!!!!

[/color]

αχ βρε μανουλιτσες ειστε φοβερες,αλλα κ τα μωρακια σας με μια αγκαλια σας κανουν θεες!!!:tongue::tongue::tongue:

Σου ευχομαι να το βιωσεις συντομα καλη μου

r.gif

καλημερα!

για σημερα φασολαδιτσα κοκκινη.

εβαλε κρυο τελικα..

Βρε Σεβουλα τι αστερι που ειναι η κορη σου αλλα ειχε μανα να μοιασει το παιδι:D:D!!! μου αρεσει που μας σκεφτεσαι ολες μας...

αληθεια βρε κορτσια που ειναι η Αρετουλα..

θα δοκιμασω και εγω την αλευροπιτα της φιλεναδας Οζαλινας!!!

εγω βρε Δωρα παλι δεν το καταλαβαινω αυτο, επειδη ειναι γιαγιαδες πρεπει να μας κακομαθαινουν και τα παιδια μας???

Παν μετρον αριστον!

προς το παρον το ζω με την σκυλοκορη που με γεμιζει πολλα πολλα σκυλοφιλακια,αμ πως κυριες μου εχουμε κ εμεις παιδακια κ μαλιστα τριχωτα:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!

γεια σου βρε Αννουλα με την σκυροκορη σου!!!!

Διαφημίσεις

πρώτον μου έπεσε το σαγόνι ...ζήλεψα κατσίκι με ρύζι! μια μεριδούλα με πετσούλα κ λιπάκι, πληζ!

Εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

οσο για το λιπακι με την πετσουλα.....δικο σου!!!!!!!!!

εμεις κανουμε διατροφη,τρομαρα μας!!!!

r.gif

ρε ομορφες που ειναι αυτη η συνταγη της αλευροπιτας,αν καποια την εχει ας την ξαναποσταρει την εχασα οεοοοοοο!!

9892a30fbd.png

3ποτήρια αλεύρι

2ποτήρια νερό

4 αυγά

250 γρ φετα τριμμένη

λιγο αλατάκι........

ανακατεύεις όλα μαζί και στον φούρνο.....

Αυτη ειναι Αννα.

θα την κανω κι εγω.

r.gif

Αννούλα κι εγώ αυτήν αντέγραφα!!! χαχαχα!!!

αλμυρή εύκολη πιτούλα......

3ποτήρια αλεύρι

2ποτήρια νερό

4 αυγά

250 γρ φετα τριμμένη

λιγο αλατάκι........

ανακατεύεις όλα μαζί και στον φούρνο.....:wink:

Σέβη πόση ώρα την έψησες και σε τι βαθμούς;

Δώρα ωραίο φαγάκι!!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...