Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα ομορφουλες!!!!!γυρισαμε κ εμεις!!!!η Ρωμη ειναι ομορφη αλλα η κουραση αλλο πραγμα!οποια ειναι να παει τον Μαρτιο να με ρωτησει τι πρεπει να προσεξει,εκτως κ αν παει με γκρουπ οποτε θα ειναι ευκολοτερα!

Εμείς θα πάμε (??????) πρώτα ο Θεός τον Μάρτιο.... όποτε έχεις κέφια στείλε ένα πμάκι τί εννοείς " τί να προσέξω" - και δεν θα πάμε με γκρουπ ...

λοιπον σημερα θα φαμε στην μανουλα ψαρακια,κοιμαμαι απο χθες που ηρθαμε ορθια λεμεεεεεεεεε!!!!!φιλακια πολλα!!!

Καλημέρα ! Καλή Εβδομάδα ,

Αν και δεν έχω ιδιαίτερα κέφια, ωωωωω τί πρωτότυπο !!!

minoula,

Καλώς όρισες... για σήμερα έχω κάτι υπόλοιπα από το Σ/Κ, οπότε θα περάσουμε με αυτά... βαριέμαι απίστευτα, είμαι πολύ κουρασμένη γενικώς και μου έσπασαν πουρνό-πουρνό τα νεύρα.. έψαχνα 50 λεπτά να βρω να παρκάρω στη δουλειά και τελικά αναγκάστηκα να το αφήσω στο πάρκινγκ συν ότι καθυστέρησα να "μπω" στο σύστημα και με πέταξε έξω Δευτεριάτικα.... :confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Σήμερα έφτιαξα μακαρόνια με μελιτζάνες και καροτάκια (κοκκινιστά) χωριστά.

Σεβούλα μου σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

καλημερουδια σας!

Εβιρι, η αληθεια ειναι οτι ξεχασα το ταπερακι χτες, σημερα ομως καποια πρεπει να μου κανει το τραπεζι, δεν προβλεπεται να μαγειρεψω, εκτος αν την βγαλουμε με καμια μακαροναδα με κοκκινη σαλτσα τονου.

Σεβουλα, Αννα, και τα υπολοιπα κοριτσια, σας ευχαριστω για την ζεστη υποδοχη!!

Έλα, έλα μινούλα, σου κάνω εγώ το τραπέζι.

έψαχνα 50 λεπτά να βρω να παρκάρω στη δουλειά και τελικά αναγκάστηκα να το αφήσω στο πάρκινγκ συν ότι καθυστέρησα να "μπω" στο σύστημα και με πέταξε έξω Δευτεριάτικα.... :confused:

Πενήντα λεπτάααααααα, αμάν, αυτό είναι τιμωρία.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Σήμερα ε΄χει φαγητάκι από τα χεράκια της μανούλας!

Μελιζάνες με κρέας και έχει γίνει λουκουμάκι......!!!!

Εμείς την Παρασκευή κάναμε το τελευταία μας μπανάκι γιατί η Λουκία φτερνιζόταν και είχε μυξούλες....Απ'την άλλη εγώ το Σάββατο ήμουν λιώμα από τον πονοκέφαλο.. Χρόνια είχε να με πιάσει έτσι.. Μέχρι και ηρεμιστικό πήρα! Και τώρα μόλις ξαναχαπακώθηκα!

Αχ, πολύ άτιμο πράγμα ρε κορίτσια το κεφάλι...:-(

καλημερα ομορφουλες!!!!!γυρισαμε κ εμεις!!!!

Καλως ήρθατε Αννούλα! Σε ξεπάτωσε στον ποδαρόδρομο ο καλός σου;:):)

λοιπον που λετε,

εγω κανω 3 ενεσεις την μερα.......

(εμοτικον που σκουζει!!!!!!!!!!!)

οι οποιες φερνουν αναγουλες και ζαλη.....

ο δε πονος συνεχίζει ακαθεκτος....

Αμαν ρε Δώρα... Τι πράγμα κι αυτό! Τουλάχιστον έχουν αποτέλεσμα οι ενέσεις ή τζάμπα η ταλαιπορία;;

εμεις χτες ειχαμε παει σε ενα φιλικο σπιτι και γυρισαμε κατα τις 2, η καραμελιτσα κυρια, κοιμοταν στο καροτσι της ολο το βραδυ..

Καλέ. από τώρα ξενυχτισσα και σουρτούκο;;;;:lol::lol:

Γεια σας κοριτσακια, με θελετε στην παρεα σας;; :D

Φυσικά!! Αρκεί να μας κερνάς ωραία φαγητούλια!!!;)

δεν έχω διάθεση! θέλω να φύγω!

Μια από τα ίδια κι εγώ... Κοντεύω να κοιμηθώ πάνω στο γραφείο!

κατά τα άλλα η μικρή στον παιδικό, αλλά μέχρι τις 10.15, επειδή χρειάζεται λέει ξανά προσαρμογή από την αρχή κ να μην κάνουμε έτσι για τις μυξούλες, είναι συνηθισμένο...

σας είπα; θέλω να φύγω

Πλάκα μας κάνουν; Μάλλον ψάχνουν ευκαιρία για να κρατάνε τα παιδιά λιγότερο!

έψαχνα 50 λεπτά να βρω να παρκάρω στη δουλειά και τελικά αναγκάστηκα να το αφήσω στο πάρκινγκ

Πω πω!!!! Ευτυχώς που έχουμε δικό μας πάρκινκ στη δουλειά... Μεγάλη υπόθεση!

Σήμερα έφτιαξα μακαρόνια με μελιτζάνες και καροτάκια (κοκκινιστά) χωριστά.

Πως τα φτιάχνεις;, Γίνονται νόστιμα;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Μεταξια θα σου στειλω μπολικες πληροφορειες,αν θελεις στειλε μου σε ποια περιοχη θα μενετε να σου πω πανω κατω για την μετακινηση σας!!!!

Ελενακι μου ποδαροδρομο δεν λες τιποτα,αλλα τελικα γνωρισα ΟΛΗΗΗΗ την Ρωμη,κ ειμαι περιφανη που τα καταφεραμε χχαχαχαχαχα!!!

λοιπον σημερα θα φαμε φακες που εκανα απο βραδυς!!!φιλακια σε ολες!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημερα και απο μας!!

Σεβουλα που θες να πας κοπελα μου??? θα φατε αγαπη σημερα?

Στην Μόσχα αδερφές μου στην Μόσχα!:rolleyes::(;)

να παρω θέλω τα βουνά!:roll:

θα φάμε τα λυσσακά μας. αγάπη ...;;;

φαγητό έχω από κατάψυξη. πάλι καλά!

Καλημερα.

Σημερα δεν μαγειρευουμε,εχουμε απο χθες.

έτσι, ΕΤΣ!

Καλημέρα ! Καλή Εβδομάδα ,

Αν και δεν έχω ιδιαίτερα κέφια, ωωωωω τί πρωτότυπο !!!

στο ίδιο μήκος κύματος...

.... :confused:

μάκια!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Σήμερα έφτιαξα μακαρόνια με μελιτζάνες και καροτάκια (κοκκινιστά) Σεβούλα μου σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

τί λες καλή μου! είσαι η δημαρχέσα μας κ δεν θα σε καλοπιάσω;:tongue:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Σήμερα ε΄χει φαγητάκι από τα χεράκια της μανούλας!

Μελιζάνες με κρέας και έχει γίνει λουκουμάκι......!!!!

ωραίο φαγητό!νιαμ, νιαμ! κ να φανταστείς ότι κάποτε το σιχαινόμουν. μετά την χύτρα, είναι ένα από τα καλυτερότερά μου!

Εμείς την Παρασκευή κάναμε το τελευταία μας μπανάκι γιατί η Λουκία φτερνιζόταν και είχε μυξούλες....

να μας το προσέχεις το κορίτσι! τί θα πει το αγόρι της!

Απ'την άλλη εγώ το Σάββατο ήμουν λιώμα από τον πονοκέφαλο.. Χρόνια είχε να με πιάσει έτσι.. Μέχρι και ηρεμιστικό πήρα! Και τώρα μόλις ξαναχαπακώθηκα!

Αχ, πολύ άτιμο πράγμα ρε κορίτσια το κεφάλι...:-(

το ξέρω. παλιά...όσο ήμουν φοιτήτρια, μια φορά κ έναν καιρό, μιλάμε ότι οι ημικρανίες ήταν καθημερινές φιλενάδες μου...μετά στάνιαρα.

όταν τα έγραψα στα παλιά μου όλα!

άτιμο πράγμα το άγχος. αλλά κ η αναισθησία μερικών...με φουντώνει χειρότερα!

Πλάκα μας κάνουν; Μάλλον ψάχνουν ευκαιρία για να κρατάνε τα παιδιά λιγότερο!

κ εγώ είχα γουρλώσει μάτια κ μου ξέφυγε το "πάλι;" κ μετά της είπα χαμογελαστά "όπως κρίνετε εσείς καλύτερα, εσείς ξέρετε", τις μαμακιούλες τις γνωστές. γιατί το ότι θα έπρεπε να στείλω την Χ με μύξες πού το πας;

τα άλλα πιτσιρίκια τί θα γίνει αν κολλήσουν;

το δικό μου παιδί θα το ξεβουλώνει κάποια τη μυτούλα του να παρει ανάσα;

ή θα του σκουπίζει τη μύτη να μην τρώει-γλέιφει τις μυξούλες;

γιατί σήμερα η πεθερά μου παρέλαβε την Χ ιδρωμένη. κ ρωτάω.

εγώ γιατί ρε γμτ βάζω αλλαξιά στην τσάντα της; για να την παραλαμβάνω την Παρασκευή με την τσάντα της, όπως την έβαλα από Δευτέρα; έτσι κρυώνουν. αύριο θα προσπαθήσω ευγενικά να της το πω. γιατί με το άγριο, κακό θα κάνω στο παιδί μου.

ρε κόρες, δουλειά πολύ, κέφια καθόλου, ....

μου τη δίνουν οι δήθεν κουβέντες τύπου "ενδιαφερομαι" κ κυρίως οι μπηχτές του δε μπόουν!

ή ακόμα χειρότερα όταν παίρνουν τα λόγια σου, τα κόβουν κ τα ράβουν κ μετά τα εμφανίζουν ως δικά σου κ κυρίως με ύφος.

ή κουβέντες πισώπλατες ψιθυριστές, όμως αρκετά βροντόφωνες να τις ακούσεις που τσακίζουν κόκαλα, όταν προέρχονται από λατρεμένα πρόσωπα...

αυτά τα ολίγα από εμένα.

είπα να βάλω λιγάκι ξύδι στη συζήτηση...:mrgreen::lol:

Διαφημίσεις

Σέβη δεν τους ενδιαφέρει αν κολλήσουν και τα άλλα παιδάκια... Δεν είναι δικά τους οπότε δεν καίγονται αν το παιδί θα υποφέρει ή αν η μανούλα του δουλεύει και πρέπει να πάρει άδεια όταν αρρωσταίνουν!

Με την δουλειά γιατί είσαι τόσο παρμένη;

4Suap3.png

φαγητό έχω από κατάψυξη. πάλι καλά!

έτσι, ΕΤΣ!

μάκια!

ρε κόρες, δουλειά πολύ, κέφια καθόλου, ....

μου τη δίνουν οι δήθεν κουβέντες τύπου "ενδιαφερομαι" κ κυρίως οι μπηχτές του δε μπόουν!

ή ακόμα χειρότερα όταν παίρνουν τα λόγια σου, τα κόβουν κ τα ράβουν κ μετά τα εμφανίζουν ως δικά σου κ κυρίως με ύφος.

ή κουβέντες πισώπλατες ψιθυριστές, όμως αρκετά βροντόφωνες να τις ακούσεις που τσακίζουν κόκαλα, όταν προέρχονται από λατρεμένα πρόσωπα...

αυτά τα ολίγα από εμένα.

είπα να βάλω λιγάκι ξύδι στη συζήτηση...:mrgreen::lol:

αχ γιατι παντα στις δουλειες υπαρχουν κ τα καθικια θεεουλη,κ το πιο ωραιο ειναι οτι αυτα επιβιωνουν!!!!το χω πει 1000φορες στην μανουλα μου οτι κακος μας μεγαλωσε με γνωμονα την ευγενια...επρεπε να χουμε λιγο θρασος,αλλιως δυσκολοι καιροι για πριγκιπες!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

9892a30fbd.png

Σέβη δεν τους ενδιαφέρει αν κολλήσουν και τα άλλα παιδάκια... Δεν είναι δικά τους οπότε δεν καίγονται αν το παιδί θα υποφέρει ή αν η μανούλα του δουλεύει και πρέπει να πάρει άδεια όταν αρρωσταίνουν!

:(

Με την δουλειά γιατί είσαι τόσο παρμένη;

δεν είμαι με τη δουλειά...:cool:

δυσκολοι καιροι για πριγκιπες!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

δύσκολοι καιροί για αρμονικές διαπροσωπικές σχέσεις.

ο καθένας βγάζει τα κόμπλεξ του.

πόσο σπαστικό είναι να συγκρίνουν πιτσιρίκια;

κ κυρίως για να κρύψουν-που δεν κρύβονται- τις αδυναμίες τους ως γονείς!!!!!!!!!:roll:

ΝΟΜΟΣ: ΔΕΝ συγκρίνεις ποτέ πιτσιρίκια μεταξύ τους -- το κάθε παιδάκι έχει τον δικό του χαρακτήρα με τις ιδιαιτερότητές του και τους δικούς του ρυθμούς ανάπτυξης....

Πόσο πολύ "τα παίρνω" όταν ακούω τέτοια.... τί κρίμα... και ιδίως όταν λαμβάνεις τέτοιου είδους μνμ από άλλους γονείς...

ρε φίλε, δεν έχουν τα κότσια να το κάνουν ευθέως, για να τα χώσω κ εγώ ευθέως...

πλαγίως κ συνεχόμενα...

οπότε από μακριά, κ ας είναι πρόσωπα που αγαπάω κατά τα άλλα!

έτσι για να στρώσω χαρακτήρα! να μην εμπιστεύομαι τόσο αφελώς ό,τι έχω κ δεν έχω στην καρδιά μου!

κ πόσο έντεχνα χρησιμοποιούν τις πιο βαθειές σου επιθυμίες-όνειρα- για να σε κάνουν λιώμα...με επιτυχία!

γιατί ζηλεύεις τα όνειρά μου μαρή; από σένα τα πήρα;

Διαφημίσεις

ρε φίλε, δεν έχουν τα κότσια να το κάνουν ευθέως, για να τα χώσω κ εγώ ευθέως...

πλαγίως κ συνεχόμενα...

έτσι για να στρώσω χαρακτήρα! να μην εμπιστεύομαι τόσο αφελώς ό,τι έχω κ δεν έχω στην καρδιά μου!

κ πόσο έντεχνα χρησιμοποιούν τις πιο βαθειές σου επιθυμίες-όνειρα- για να σε κάνουν λιώμα...με επιτυχία!

:-(:sad::confused:

πλαγίως κ συνεχόμενα...

κατι μου θυμιζει αυτο......δυστυχως καλη μου Σεβη η ζηλια ειναι αρρωστια κ ακομα πιο δυστυχως ειναι κ μεταδοτικη!!!!!!!!

θα σου πω ενα παραδειγμα,οταν ειχαμε το ασχημο συμβαν με την εγκυμοσυνη μια καλη μου ''φιλη'' φαγωθηκε να μου λεει ''καλα κ συνεχιζετε να ειστε αγαπημενοι,ο αντρας σου δεν τσατιστ μαζι σου που δεν τα καταφερες''......:shock::shock::shock::shock:!!!δεν θελετα να ξερετε τι απαντηση της εδωσα,το μονο που σας λεω ειναι οτι με βλεπει κ αλλαζει δρομο...κανονικα χωρα θα επρεπε αλλα ειμαι καλος ανθρωπος δεν φτανω μεχρι τα ακρα:tongue::tongue::tongue:!!!

9892a30fbd.png

Άννα, με πέτυχες στον ...με τα λόγια σου.

γιατί όχι μόνο το παιδί, ως συμπεριφορά, αλλά κ την επιθυμία μου για 2ο παιδί έχουν χρησιμοποιήσει...

αλλά ρε φούστη μου κάθε φορά που η αγαπούλα μου είναι δίπλα στα δικά τους...είναι οφθαλμοφανές ό,τι δεν τους έχω πει μέχρι τώρα!

κ ας είναι τα βλαστάρια τους τα καλύτερα του κόσμου, λατρεμένα από εμένα, τόσο όσο δεν έχει παραπάνω!

τί άλλα παίδες;

Άννα, με πέτυχες στον ...με τα λόγια σου.

γιατί όχι μόνο το παιδί, ως συμπεριφορά, αλλά κ την επιθυμία μου για 2ο παιδί έχουν χρησιμοποιήσει...

αλλά ρε φούστη μου κάθε φορά που η αγαπούλα μου είναι δίπλα στα δικά τους...είναι οφθαλμοφανές ό,τι δεν τους έχω πει μέχρι τώρα!

κ ας είναι τα βλαστάρια τους τα καλύτερα του κόσμου, λατρεμένα από εμένα, τόσο όσο δεν έχει παραπάνω!

τί άλλα παίδες;

τι αλλα για,που λεμε κ στα μερη μας χαχαχαχαχα!!!!ησυχα.....εχω αρχισει να μην θελω ουτε να διαβαζω ουτε να βλεπω ειδησεις,αλλα εχω κ τον καλο μου να δουλευει γι αυτες κ με τρελλαινει με τα νεα που μου λεει...ρε κοριτσια δεν μπορω αλλο,επιτελους τι αλλο θα παθουμε,λοβοτομη θα μας κανουν!!!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

9892a30fbd.png

Πως τα φτιάχνεις;, Γίνονται νόστιμα;

Σήμερα το έφτιαξα απλό το φαγητό γιατί δεν είχα τυρί που λιώνει και η φέτα επίσης ήταν λίγη. Ξεπίκρισα τις μελιτζάνες, τις τηγάνισα ελαφρά κι όταν τις γύρισα απ' την άλλη, πρόσθεσα το κρεμμύδι και το καρότο, μόλις όλα πήραν ελαφρύ χρώμα, πρόσθεσα σάλτσα και νερό, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, κανέλα και τα άφησα να βράσουν. (ακόμη δεν έχω αγοράσει όλα τα υλικά που είχα στην Αθήνα)

Σε άλλη κατσαρόλα έβρασα τα μακαρόνια και όταν τα σούρωσα τα έβαλα στο πιάτο κι από πάνω τη σάλτσα με τις μελιτζάνες, γιατί η μικρή μου δεν τρώει λαχανικά. Άλλες φορές μετά το τηγάνι και το βράσιμο στη σάλτσα, ρίχνω τα λαχανικά στα βρασμένα μακαρόνια, προσθέτω τα τυριά που ανέφερα και τα βάζω όλα στο φούρνο μέχρι να λιώσουν τα τυριά. Έτσι γίνεται πεντανόστιμο.

!φιλακια σε ολες!

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!:-P:-P

:D:D:D:D:D:D

Σεβούλα..... ως δημαρ-χέσα και θάλασσα θα σας φέρουμε και παιδιά θα σας κάνουμε :D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...