Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Δωράκι μου γλυκό περαστικά σου!!!Πω πω βρε κοριτσάκι κάνε αυτό που σου είπαν ώστε να συνέλθεις γρήγορα.

Αυτο προσπαθω να κανω........

Αμάν βρε Δωράκι... Τόσο άσχημα σ'έπιασε; Τι ενέσεις θα κάνεις;

Περαστικά και προσοχή... Αν δεν σηκώνεις βάρη θα συνέλθεις πιο γρήγορα!

Αμάν οι μέσες μας τελευταία....

Αστα να πανε ελενακι,χαλια ειμαι.....

καλα ειναι, τωρα εχει αρχισει τα γελακια και μας εχει τρελανει!!

Αχ τι καλα.......αυτες οι στιγμες ειναι πολυτιμες!!!!!!!

dwraki, περαστικα σου βρε, προσεξε το λιγο ειναι υπουλη η μεση..

Σε ευχαριστω.........

οντως ειναι υπουλη......

καταρχήν είσαι τυχερή που έρχεται η μάνα σου.

Καταδεύτερον είσαι τρελλλλλλλλλλλλλλλληηηηηηηηηηηηηη?????????

και λιγα λες........;)

Πρέπει να ξεκουράζεσαι!!!!!!!!

Προσπαθω να μην κανω τιποτα.....

Οχι μόνο γιατί κάνεις κακό στο σώμα σου αλλά και στον ψυχισμό σου.

Και το κακο ειναι οτι το ξερω!!!!!!!

Τώρα τί να σου πω...

Πες......το χρειαζομαι....

τα λέει ο αντρούλης σου καλύτερα!

Και η μαμα μου επισης....

τί θα γίνει με τον Θησαυρόύλη σου αν εσύ δεν προσέχεις κυρία μου τον εαυτό σου;Αυτο σκεφτομαι και καθομαι στο κ@λ@ μου....:rolleyes:

θα σκέφτεσαι πρώτα τον θησαυρούλη για το θέμα της μεσης σου.

η μαμά πρέπει να είναι γερή!

το καθαρό σπίτι δεν βοηθάει τον θησαυρούλη να γεμίσει αγάπη!

Τι να πω τωρα.......δικιο εχεις!!!!!!!!!

Δωρακι μου πονας? κανε υπομονη μωρε και προσεχε!!

Αστα να πανε Μαρακι..........πολυ πονος...

η καραμελιτσα κυρια, κοιμοταν στο καροτσι της ολο το βραδυ..

.

Μπραβο το κοριτσακι μας!!!!!!:P:p:p:p
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Σήμερα δε μαγειρεύω, θα βγούμε βόλτα στο κέντρο της πόλης και θα μαγειρέψει κάποιος εστιάτορας για μας.

Τι ωραια...να μας πεις εντυπωσεις!!!!!

Δωράκι μου, περαστικά σου και πάντα σιδερένια. Σε καταλαβαίνω απόλυτα και νιώθω ό,τι νιώθεις. Λοιπόν άκου, πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις τη συμβουλή του γιατρού γιατί διαφορετικά όχι μόνο δε θα γίνεις καλά, αλλά θα χειροτερέψεις κιόλας. Για να καταλάβεις, όταν το πρωτοέπαθα κι εγώ πριν 12 χρόνια, ο γιατρός μου συνέστησε ξεκούραση κι ανάπαυση. Εγώ στην αρχή το πήρα αψήφιστα και νόμιζα ότι, εννοεί να μην καθαρίζω τζάμια και να μην τινάζω χαλιά που είναι βαριές δουλειές, αλλά ότι είμαι ελεύθερη να κάνω τις ελαφρύτερες. Το αποτέλεσμα ήταν να χειροτερέψω, να κάνω τον 3πλάσιο χρόνο για να επανέλθω, να κλαίω από τους πόνους πράγμα που είχε αντίκτυπο στην ψυχολογία της κόρης μου 6 ετών τότε (της μεγάλης) η οποία βλέποντάς με, έκλαιγε κι αυτή, δάκρυζε κι άντρας μου κι έτσι γινόταν φαύλος κύκλος. Το σημαντικό είναι να γίνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται καλά, για να μπορείς και πάλι να ανταποκρίνεσαι στις ανάγκες του παιδιού.

Είχα φτάσει κι εγώ στο σημείο ξεκινώντας από μία ένεση την ημέρα για ένα διάστημα, προβιβάστηκα σε ανώτερο επίπεδο κάνοντας 2 πρωί-βράδυ και τελικά έγινα αριστούχος κάνοντας 3 την ημέρα. Σουρωτήρι κοινώς.

Παθουσα κι εσυ....ε;

Τωρα εισαι καλα;Περασε,η ακομα ταλαιπωρησε;

Για ένα διάστημα να αλλάξεις νοοτροπία και συνήθειες για να μπορείς αργότερα, μόλις γίνεις καλά, να κάνεις αυτό που σου αρέσει.

Αυτο κι εγω κανω!!!

Καλό κουράγιο και πολύ υπομονή βρε Δωράκι μου. Έχεις δίκιο, μόνο εσύ ξέρεις τι περνάς.:-(:sad::-(:sad::-(

Ειναι δυσκολο να εχεις πονο και να μην μπορεις να κινησε ανετα.

κυρίως νιωθω ασχημα που δεν μπορω να παιξω και να παρω στην αγκαλια τον θησαυρουλι μου....

Καλημερα σας.

Τι κανετε κοριτσαρες;

Εγω μια απο τα ιδια....ΥΠΟΜΟΝΗ........

Σημερα μαγειρευει η μανουλα κοτοπουλο με κριθαρακι.

Καλο υπολοιπο κυριακης!!!!!!!!!!

Φιλια.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

τελικα θα βαλω μπριζολιτσες με πατατες,

Δωρακι ακομα χαλια εισαι? ευτυχως εχεις την μανουλα σου να σε βοηθαει..

καλα οι αλλες που ειναι? καμια δεν μαγειρευει σημερα??:shock::shock:

που εισαι εσυ μανουλα Ιουνιου? φυσικα και σε θελουμε, εννοειτε!!!!

ωραιο φαγακι θα κανεις.. ο μπεμπης καλα?

ΚΑλα ο μπεμπης, ευτυχως τωρα κοιμαται!! Φτασαμε τα 7 κιλα - 100 γραμμαρια!!! Θρεφταρακι τον εχω κανει χαχαχα

wcBmp3.png

καλησπερα ομορφουλες!!!σημερα μαλλον θα παω στην μανουλα παλι,ειμαι μοναχουλα κ βαριεμαι να μαγειρεψω......

Δωρα υπομονη κ ξεκουραση,εμενα περσι που με επιασε καλα κ δεν μπορουσα ουτε να περπατησω,ειχα παει στο νοσοκομ κ ο γιατρος επεμενε να με κρατησουν για 10μερες ωστε να ειναι σιγουρος οτι ΔΕΝ θα κανω τιποτα....δραμα η υποθεση!ευτυχως βεβαια την γλυτωσα με το να υποσχεθω να ειμαι καλο κοριτσι κ να καθομαι ξαπλα,ε κ με την βοηθεια των φαρμακων κ τις ενεσεις το σωσαμε το κορμι πατριωτη!!!!!!!!!!!!!!!εσενα ποιος σου τις κανει?εγω ειχα για 10μερες κανονησει να ερχοντ σπιτι νοσοκομοι....

Μαρακι μωρε εχεις παιδι μαλαμα,δωσε φιλακια στα πατουσακια!!!

Μινουλα καλως μας ηρθες,κ να σας ζησει ο μπεμπακος!!!

φιλακια σε ολες!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και χαρά σας κορίτσια.

Σήμερα μαγείρεψα κοτόπουλο με μπάμιες. Έφτιαξα και μια τηγανιά πατάτες για το νινί μου που δεν τρώει μπάμιες, αλλά μαζί της σαβουρώσαμε κι εμείς.

Γεια σας κοριτσακια, με θελετε στην παρεα σας;; :D

Και το ρωτάς; Είσαι ευπρόσδεκτη, έλα με τα ταπεράκια σου γεμάτα και θα γίνεις η καλύτερη φίλη μας. Είδες πώς σκέφτεται μια κοιλιόδουλη σαν εμένα;

Σας διαβαζω συχνα και περνω ιδεες για μαμ, οταν δεν εχω ιδεα τι θα κανω!

Σημερα λεω να κανω χοιρινη τηγανια με πιπεριες και κρεμμυδακια, πιλαφακι και μαρουλοσαλατα!

Ωραίο φαγητό, ναι αλλάαααα ήρθες με ταπεράκι άδειο κι εμείς ξερογλειφόμαστε εδώ. Εεεε κορίτσια;:D:D

Τι ωραια...να μας πεις εντυπωσεις!!!!!

Αρχικά, βγήκαμε βόλτα στο κέντρο της πόλης (σαν να λέμε Ερμού στην Αθήνα) και χαζεύαμε τα μαγαζιά. Σε άλλα μπαίναμε να δούμε τι υπάρχει και σε τι τιμές, ενώ σε άλλα κοιτούσαμε μόνο τη βιτρίνα. Πώς λέμε φάτε μάτια ψάρια; Αυτό. Συναντηθήκαμε κάποια στιγμή οικογενειακά με έναν συνάδελφο του άντρα μου και συνεχίσαμε τη βόλτα μας.

Τευλευταίο αφήσαμε ένα πολυκατάστημα που είχα σταμπάρει από την αρχή, λόγω κάποιας κάρτας προνομίων που έχει. Περιηγηθήμε σε κάποιους ορόφους του και καταλήξαμε στο τελευταίο, που είχε εστιατόριο με σέρβις καραβιού. Δηλαδή, πήραμε το δίσκο στο χέρι, μας έδωσε μερίδες η κυρία που σέρβιρε πίσω από τους πάγκους, πληρώσαμε και κάτσαμε στο τραπέζι. Το φαγητό ήταν πολύ νόστιμο. Εγώ κι ο άντρας μου πήραμε φέτες χοιρινό στο φούρνο η κόρη μας σνίτσελ και τα συνδυάσαμε, εγώ και η μικρή με πουρέ και ο άντρας μου με..... το άγνωστο. Ειλικρινά, δοκιμάσαμε και οι δύο αλλά δεν καταλάβαμε τι τρώμε. Αρχικά, νομίζαμε ότι, ήταν μεγάλες πατάτες βρασμένες σε ζουμί από λαχανικά. Αλλά ήταν μπάλες από κάτι που μου έμοιαζε με χυλό πατάτας με κάτι ακόμη μέσα. Να φανταστείτε ότι, δεν μπορούσα να καταλάβω καν, αν ήταν τηγανισμένο ή ψημένο ή βρασμένο. Μου θύμιζε κάτι ανάμεσα σε ζύμη και πατάτα.

Όπως βλέπω, ήταν να μην κάνω ποδαρικό με πατσά. Τώρα θα μου πηγαίνει γούρι όλα τα χρόνια. Πάντως, το καλύτερο ήταν η θέα που απολαμβάναμε από τον τελευταίο όροφο. Δεξιά μας ήταν ο λόφος που περιβάλλει το κέντρο της πόλης και τα σπιτάκια όπως ήταν χτισμένα έμοιαζαν με κερκίδες. Όλα με τα κεραμίδια τους, οι τοίχοι με ζεστά γήινα χρώματα, άλλα με κουφώματα ξύλινα κι άλλα με τα γνωστά αλουμινένια, μια μαγεία. Λίγο μετά, άρχισε και η βροχή. Έμοιαζαν τα σπίτια σαν να βρίσκονται μέσα σε ομίχλη. Ευτυχώς όμως, ήταν σύντομη έτσι που, όταν βγήκαμε εμείς έξω για να πάρουμε και παγωτό (εε να μην κάνουμε και τα τσιριμπίμ τσιριμπόμ μας; ) σταμάτησε.

Παθουσα κι εσυ....ε;

Τωρα εισαι καλα;Περασε,η ακομα ταλαιπωρησε;

Αυτό που θα σου πω έχε το κι εσύ στο μυαλό σου, για να γνωρίζεις τις επόμενες κινήσεις σου. Στη μέση ισχύει αυτό που λέει ο λαός "όταν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει". Όταν η μέση πάθει κάτι, πρέπει να προσέχεις μια ζωή. Αυτό δεν το λέω για να σε φοβίσω (προς Θεού), το λέω για να σου εφιστήσω την προσοχή, ώστε να προσέχεις και να αλλάξεις τρόπο στην καθημερινότητά σου. Δηλαδή, τον τρόπο που σηκώνεις βάρη, τον τρόπο που σκύβεις (ποτέ με τεντωμενα γόνατα), τον τρόπο που πλένεις πιάτα, που κάθεσαι σε καρέκλα, τα ρούχα που φοράς (μην εκθέτεις τη μέση σου στο κρύο) αν αισθάνεσαι λίγο κρύο να ντύνεσαι και να μην το αφήνεις να σε διαπερνά, να φοράς ένα φανελάκι κάποιες φορές, τη νύχτα που κοιμάσαι τα καλοκαίρια να προσέχεις τα ανοιχτά παράθυρα, τις σκάλες που ανεβοκατεβαίνεις, το σχοινάκι-η αεροβική γυμναστική-το τρέξιμο-και τα πηδήματα (στο πάτωμα εννοώ:D) απαγορεύονται.

Όταν θα τα έχεις αυτά στο νου σου καθημερινά, τότε θα προσέχεις και ίσως να μη σε ξαναπιάσει ποτέ. Αν όμως ξανασυμβεί κάτι, τουλάχιστον, δε θα είναι τόσο δυνατό όπως είναι τώρα.

Όσο για μένα, συχνά -πυκνά έχω ενοχλήσεις και πίνω χάπια. Αρκετά καλά αισθανόμουν στη Τζέντα. Εκεί είχε μόνο καλοκαίρι και η ζέστη ωφελεί τη μέση. Αντιθέτως, η υγρασία με τσακίζει. Να δω εδώ τι θα κάνω, ωω ντιρλαντά ντιρλανταντά. Η βροχή εδώ είναι συχνός επισκέπτης. Μάλλον θα μουλιάσουμε. Θα με δείτε το καλοκαίρι να έχω βγάλει βρύα και λειχήνες.

ΚΑλα ο μπεμπης, ευτυχως τωρα κοιμαται!! Φτασαμε τα 7 κιλα - 100 γραμμαρια!!! Θρεφταρακι τον εχω κανει χαχαχα

Να σου ζήσει το μωράκι σου. Ξέρεις, εμείς είμαστε φαν της μωρουδίλας.

Γειά σας κορίτσια...

επειδή από αύριο θα δουλεύω ξανα:-(:-(:-( είπα να μπώ, να σας πώ οτι για Κυριακή βράδυ έφτιαξα κοτόπουλο στο φούρνο με σαλατούλα και για Δευτέρα έφτιαξα μακαρόνια με κιμα(σλούρπ)...και για να σας πώ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχετε όλες σας και όσα πατουσάκια έχετεεεεεεεεεεεεεεε;χαχαχαχαχα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

όχι δεν έχω ιντερνετ εκεί...καλά είναι ο πάστας...ο πατρινός σου; πώώώώ; πάει...να μου φιλήσεις την καραμελίτσα μου;Πάω για μασα...φιλάκια

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλημέρα.

μινούλα καλώς ήρθες να σου ζήσει ο λεβέντης σου!

Άννα, καλώς ήρθες! είδα τις φωτογραφίες κ είναι υπέροχες. ειδικά εκεί που είστε μαζί!

Δώρα, περαστικά κ αγύριστα!

Μαρία, είσαι χρυσοχέρα κ η καραμελίτσα σου πρότυπο!

Ρούλα, είσαι μανούλα στις περιγραφές! να περνάτε όμορφα!

Κάθρην, καλή αρχή!

φιλιά σε όλες!

δεν μαγειρεύω. δεν έχω διάθεση! θέλω να φύγω!

κατά τα άλλα η μικρή στον παιδικό, αλλά μέχρι τις 10.15, επειδή χρειάζεται λέει ξανά προσαρμογή από την αρχή κ να μην κάνουμε έτσι για τις μυξούλες, είναι συνηθισμένο...

σας είπα; θέλω να φύγω

καλημερουδια σας!

Εβιρι, η αληθεια ειναι οτι ξεχασα το ταπερακι χτες, σημερα ομως καποια πρεπει να μου κανει το τραπεζι, δεν προβλεπεται να μαγειρεψω, εκτος αν την βγαλουμε με καμια μακαροναδα με κοκκινη σαλτσα τονου.

Σεβουλα, Αννα, και τα υπολοιπα κοριτσια, σας ευχαριστω για την ζεστη υποδοχη!!

wcBmp3.png

καλημερα και απο μας!!

Σεβουλα που θες να πας κοπελα μου??? θα φατε αγαπη σημερα?

Μινακι μου καλημερα, ωραια η σαλτσα τονου, την κανω και εγω.

Βαλε και λιγο μαιντανο και γινεται μουρλια!

εγω σημερα θα κανω μακαρονια με κιμα, ζηλεψα απο την παστουλα μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...