Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

από την Δευτέρα λέω σήμερα θα σκουπίσω, έστω θα σφουγγαρίσω το βράδυ που κοιμάται το παιδί-το οποίο σημειωτέον κοιμάται νωρίτερα λόγω παιδικού-....αλλά κάθε βράδυ ξεραίνομαι στον ύπνο μαζί με την Χ!

το πολύ πολύ να προλάβω να δω την αρχή από το εζέλ, τρώγοντας. μετά νιαουρίζει η Χ που με φωνάζει κ καληνύχτα!

σήμερα δεν αναβάλλεται, πρέπει να σκουπίσω-σφουγγαρίσω.

θέλω κ εγώ να κάνω κέηκ βανίλιας.

το τρώει η Χ.

Δώρα κ η Χ λέει τα κακά της, κοιμάται στεγνή, την έχω δοκιμάσει στον ύπνο της με βρακάκι, αλλά σκέφτηκα λόγω παιδικού, να μην την φορτώσω.

κ οι δασκάλες της μου είπαν ότι καλά έκανα, γιατί αλλιώς θα τα έκανα θάλασσα κ στους 2 τομείς, κ παιδικός κ πάνα.

μετά από κανά μήνα ίσως την δοκιμάσω.

το πολύ πολύ να μου τα κατουρήσει όλα!

εσείς βγάλατε πάμπερ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω!!!!!!Το μπουκαλάκι πρέπει καθημερινά να πλένεται και να βάζεις φρέσκο νεράκι.Στο δικό μας παιδικό στη Μαριάννα έτσι κάναμε πάντως.Το βάζαμε στη τσαντούλα κάθε πρωί.

ούτε την τσάντα μας παίρνουμε. την έχουμε εκεί. μεσα έχει αλλαξιά, μπιμπί (πιπίλα) που δεν την ζητάει όσο είναι στον σταθμό, πάμπερς, κρεμούλα hydrovit.

τα μπουκάλια με το νερό με το όνομα του κάθε παιδιού, τα έχουν σε ραφάκι που το βλέπουν τα μικρά κ αν θέλουν το δείχνουν, το ζητούν κλπ

θα μάθω αύριο κ θα λυθεί το μυστήριο...;)

Στο δικό μας παιδικό στη Μαριάννα έτσι κάναμε πάντως.Το βάζαμε στη τσαντούλα κάθε πρωί.

Σ'εμας το κρατάνε όλη τη χρονιά αλλά πολλές φορές που τυχαίνει να την πάρω εγώ από τον παιδικό, έχω πετύχει τις τραπεζοκόμες που τα φέρνουν πλυμένα και πεντακάθαρα!

από την Δευτέρα λέω σήμερα θα σκουπίσω, έστω θα σφουγγαρίσω το βράδυ που κοιμάται το παιδί-το οποίο σημειωτέον κοιμάται νωρίτερα λόγω παιδικού-....αλλά κάθε βράδυ ξεραίνομαι στον ύπνο μαζί με την Χ!

Κι εγώ το ίδιο αλλά σήμερα δεν έχει! Μόλις γυρίσω στρώνομαι στις δουλειές!

το πολύ πολύ να προλάβω να δω την αρχή από το εζέλ, τρώγοντας. μετά νιαουρίζει η Χ που με φωνάζει κ καληνύχτα!

Μια από τα ίδια!

θέλω κ εγώ να κάνω κέηκ βανίλιας.

Κι εγώ της μερέντας

κ οι δασκάλες της μου είπαν ότι καλά έκανα, γιατί αλλιώς θα τα έκανα θάλασσα κ στους 2 τομείς, κ παιδικός κ πάνα.

Καλά έκανες! Ένα βήμα τη φορά!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ούτε την τσάντα μας παίρνουμε. την έχουμε εκεί. μεσα έχει αλλαξιά, μπιμπί (πιπίλα) που δεν την ζητάει όσο είναι στον σταθμό, πάμπερς, κρεμούλα hydrovit.

τα μπουκάλια με το νερό με το όνομα του κάθε παιδιού, τα έχουν σε ραφάκι που το βλέπουν τα μικρά κ αν θέλουν το δείχνουν, το ζητούν κλπ

θα μάθω αύριο κ θα λυθεί το μυστήριο...;)

Όλο καινούρια σχέδια είστε μου φαίνεται!

Κι αφου δεν παίρνετε την τσάντα τα φαγητά που τα βάζετε;

4Suap3.png

Δώρα κ η Χ λέει τα κακά της, κοιμάται στεγνή, την έχω δοκιμάσει στον ύπνο της με βρακάκι, αλλά σκέφτηκα λόγω παιδικού, να μην την φορτώσω.

εσείς βγάλατε πάμπερ;

Oχι Σεβη,δεν το εβγαλα...νομιζω μικρος ειναι ακομα.

απλα οταν μου λεει για τσισα η κακα...(

χμμμμου δειχνει να πω καλυτερα....)

τον βαζω στο γιογιο και κανει.

Δεν θα το βγαλω μεχρι να ειμαι σιγουρη

οτι τα ελεγχει πλήρως.

Μπραβο στην Χρ...

ειδες τελικα...ολα σε αυτη την ηλικια βγαζουν την πανα.

Το αυτό!!!!

Λοιπόν Δώρα , Σέβη και Μαρία, θα ιδρύσουμε σωματείο κρυουλιάριδων!!:tongue::tongue:

Μεσα!!!!!!!

Αχ και τι κρίμα....εφτασε ο χειμωνας......σιγα σιγα μας χτυπαει την πορτα

Ιωάννα το έκανες τελικά το κέικ; Εγώ χθες δεν πρόλαβα και λέω να το κάνω σήμερα! Με τι αλεύρι το κάνεις;

Εγω εκανα χθες ενα πολυ ωραιο κεικ πορτοκαλι.

ευτυχως αρεσε και στον μικρο!!!!!

Πολυ μαλακο και αφρατο εγινε.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Δευτερα πεταμε Παρασκευη ερχομαστε!!!!!!

Αννούλα,

Με το καλό !!!! Είναι η 1η σας φορά Ρώμη ???

Άντε με το καλό όταν γυρίσεις να μας γράψεις εντυπώσεις... έχουμε κλείσει κι εμείς για Μάρτιο όμως (αργείιιιιι πολύ) !

Σεβούλα μου,

Μια χαρά φαίνεται να τα πηγαίνει η Χ.... να δεις που από βδομάδα θα στην κρατάνε κανονικά -πλήρες ωράριο- !

Αυτό που λες για το μπουκάλι, μου φαίνεται κι εμένα περίεργο... εγώ τους έστειλα τα ποτήρια τους ΑΛΛΑ είμαι 1000% βέβαιη ότι τα πλένουν σε καθημερινή βάση...

Δώρα,

Μάλλον καθαρίσατε με την πάνα σε 2-3 μερούλες όπως δείχνει ! Συγχαρητήρια !

Όσο για τις εποχές, εμένα η αγαπημένη μου είναι ο χειμώνας (ζέστη μέσα, κρύο έξω ή βροχή -ακόμη καλύτερα- αγκαλίτσα με το μαναράκι μου στα χουχουλιάρικά μας και αν υπάρχει τζάκι/βουνό θέα απέναντι ακόμη καλύτερα !!!) ... ααααααχ !

κοριτσακια μου σας ευχαριστω για τις ευχες!!!!Μεταξια εμενα ειναι η πρωτη μου φορα στην ρωμη,ο καλος μου εχει ξαναπαει αλλα ηταν ή για δουλεια ή να δει αγωνα ή συναυλια οποτε το ρομαντικο κομματι θα το ζησουμε κ οι δυο πρωτη φορα χιχιχιχι!!!

τελικα ο καιρος στην ρωμη μαλλον θα ειναι ζεστοτερος απο εμας μεχρι κ 32δειχνει....αλλα για να μην παθω καμμια πλακα ενα ελαφρυ μπουφανακι θα το παρουμε!ε κ στην τελικη στη Ρωμη θα ειμαστε ολο κ κατι θα αγορασουμε χιχιχιχι!!!!

Βρε Ελενιτσα εχεις γνωστη που εμεινε εγκυουλα στην Ρωμη?μια χαρα κ ταξιδι κ σπορακι!!!!!

φιλακια σε ολες κ καλο σας μεσημερι!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Σεβουλα εγω εχω 2παιδια που κανουν για 10οχι μονο απαιτητικα και ζωηρα γκρεμιζουν το σπιτι,δυστυχως δεν δουλευω αλλα θα ηταν καλυτερα πιστευω γιατι θα αλλαζα και λιγο παραστασεις!!!Καφε δεν μου εχει σερβιρει κανενας ο αντρας μου παντα περιμενει να του φτιαξω εγω!Το χουχουλιασμα για μενα ειναι η με τα πιτσιρικια μαζι η μονη μου οταν επιτελους κοιμουνται!Ελενη το εφτιαξα το κεικ αλευρι που φουσκωνει μονο του εβαλα εδω ειναι η συνταγη http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3714&Itemid=49 εγω δεν εβαλα καθολου λαδι και εβαλα 2κουταλιες παραπανω μερεντα

:-D

Βρε Ελενιτσα εχεις γνωστη που εμεινε εγκυουλα στην Ρωμη?μια χαρα κ ταξιδι κ σπορακι!!!!!

φιλακια σε ολες κ καλο σας μεσημερι!

Ναι Αννούλα μου και γεννάει σε κανα μήνα!

Εύχομαι να είναι το ίδιο γουρλίδικο και για 'σένα!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

δωρακι εμενα ετσι ξεκινησε και μεσα σε 1βδομαδα ειχε κοψει και την βραδυνη πανα,βεβαια θα εχετε μερικα ατυχημα αλλα δεν πειραζει,τωρα που δεν εχεις στρωσει ακομα αστον μονο με βρακακι οχι πανα

:-D

Σεβουλα εγω εχω 2παιδια που κανουν για 10οχι μονο απαιτητικα και ζωηρα γκρεμιζουν το σπιτι,δυστυχως δεν δουλευω αλλα θα ηταν καλυτερα πιστευω γιατι θα αλλαζα και λιγο παραστασεις!!!Καφε δεν μου εχει σερβιρει κανενας ο αντρας μου παντα περιμενει να του φτιαξω εγω!Το χουχουλιασμα για μενα ειναι η με τα πιτσιρικια μαζι η μονη μου οταν επιτελους κοιμουνται!Ελενη το εφτιαξα το κεικ αλευρι που φουσκωνει μονο του εβαλα εδω ειναι η συνταγη http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3714&Itemid=49 εγω δεν εβαλα καθολου λαδι και εβαλα 2κουταλιες παραπανω μερεντα

Εγινε καλό; κι εγώ έλεγα να βάλω παραπάνω μερέντα!

4Suap3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Θα προσπαθήσω να απαντήσω σιγά-σιγά σε όλα τα κορίτσια από τις προηγούμενες σελίδες. Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που μαγείρεψα κι έφτιαξα αρακά λεμονάτο.

Eviri, καλό κουράγιο με τις προετοιμασίες και καλή εγκατάσταση εκεί!!

Σ' ευχαριστώ ζωπυρούλα.

Eviri καλό κουράγιο με τις προετοιμασίες σας! Έδω τρελαινόμαστε οταν ετοιμάζομαστε για να λείψουμε 2-3 εβδομάδες, όχι εσύ που ουσιαστικά μετακομίζεις!! Άντε να φύγουν τα πολλά σήμερα για να ηρεμήσεις λίγο!

Κι αυτή η ριμάδα η μετακόμιση δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Ρουλακι υπομονη,σιγα σιγα θα μαθετε στους νεους ρυθμους κ ετσι ολα θα γινουν ευκολοτερα!

Σ' ευχαριστώ Αννούλα, πραγματικά, είναι όλα καινούργια για μας. Υπάρχουν πολλά για να μάθουμε, από το πώς να κινούμαστε στους δρόμους με τη συγκοινωνία, μέχρι τη γλώσσα.

Εviraki καλη δυναμη και κουραγο για την μετακομιση!

Σ΄ευχαριστώ Μαράκι, κοίτα να δεις που η ευχή ισχύει ακόμη, αφού σήμερα ήρθαν τα πράγματά μας και φτου κι απ' την αρχή να αδειάζω κουτιά και να κουβαλάμε πράγματα.

Ρουλάκι μου κι εμείς σου στέλνουμε την αγάπη μας και σου ευχόμαστε καλό κουράγιο!

Την έλαβα Ελένη, σ' ευχαριστώ πολύ. Με συγκινείς.

Σημερα γιορταζει η μανουλα μου.......:P:p:p:p

Δωράκι, ελπίζω να μην είναι πολύ καθυστερημένα τα χρόνια πολλά από μένα για τη μαμά σου.

:confused::confused::confused: λείπει και το master-mind της μαγειρικής... η Ρούλα !

Μεταξία μου, τι να πω.... μόνο η κορδέλα που φοράνε οι Μις μου λείπει.:D:D Αισθάνομαι ότι έχω κερδίσει σε διαγωνισμό με τα καλά σου λόγια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...