Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Kαλημέρα!!!!

Σήμερα έχει απαίσιο καιρό που θυμίζει χειμωνα... Βροχη και μουνταμάρα.

Σκέτη κατάθλιψη...

Επλίζω αυριο να ξαναφτιάξει!

Για σήμερα έψησα σολωμό, έκανα και μια πατατοσαλάτα και περιμένω να δω αν θα το φάει η Λουκία!

Κοριτσακια μου γλυκα,σας ευχαριστω παααααρα πολυ.Συγνωμη που σας μαυριζω κι εσας...αλλα η ολη φαση ειναι δυσκολη....κι εγω που τα κραταω μεσα μου ολα.....νοιωθω να πνιγομαι...ωρες ωρες.

Αυτό Δωράκι μου να μην το ξαναπείς. Όποτε θέλεις να τα βγάλεις από μέσα εμείς εδώ είμαστε!

Σέβη επιτέλους τέλος προς το παρόν!Να φανταστείς χθες μιλούσα με την φαρμακοποιό μας και με ρώτησε πως πάει ο χάμπυ, της λέω ότι όλα οκ και μου λέει το εξής θεϊκό,"επιτέλους! Τόσο καιρό με το τσ.....νι του ασχολούμαστε!":lol::lol::lol:

Ρουλάκι θα το πω για άλλη μια φορά... Είσαι καταπληκτική στις περιγραφες!!! Μας έλειψε το χιούμορ σου αυτές τις μέρες.

Αλλά να μην τρως πατσα;

Νομίζω ότι πρέπει να ανεβείτε όλες Θεσσαλονίκη και να δοκιμάσετε τον πατσά μας γιατί εδώ τον κάνουμε άπαιχτο!!!!;)

Τελικα πηρα εγω στο νηπαγωγειο και μου ειπανε οτι οχι μονο εχουν συμπληρωσει στα νηπια αλλα διωξανε και 15παιδια γιατι ηταν παρα πολλα,

Ιωάννα, πολύ μικρή δεν είναι η κόρη σου για νήπια;

Αύριο το απόγευμα έχω ραντεβού.

Ωραία! Θα ακούσετε και καρδούλα!!!!! Περιμένουμε νεούλια!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

ειμαι και εγω εδω αλλα κατι τηλεφωνα δεν με εχουν αφησει να σας γραψω, παω να δω τι θα μαγειρεψω και τα λεμε μετα..

μα καλα να μην σας αρεσει ο πατσας????

Σέβη, τον κρατάνε μέχρι 2:30, γιατί τον πηγαίνουν στο χωριό να τον βλέπουν τα πεθερικά μου και μια φορά μπορεί να κάνει αυτό το δρομολόγιο το σχολικό. άσε τα εχω ψιλοπάρει, γιατί λέω αν θέλουν να τον βλέπουν, ας τον παίρνει λίγο νωρίτερα ο πεθερός μου. και ο Βασ. βολεύετηκε, τού 'κατσε καλά... το ρίξαμε απότομα στα βαθιά το παιδάκι...

κ μετά σας τον φέρνουν τα πεθερικά σου τον Μιχαλάκη;

Κοριτσάκια καλημέρα,

σημερα θα ψήσω σουβλάκι χοιρινό με πιπερίτσες και σαλατούλα.

μου έπεσε το σαγόνι...

Σεβάκη μην ανησυχείς απλά θα τα έχει και αυτά τα πισωγυρίσματα.Μια χαρά θα τα πάει!!!!!!!Δεν την φοβάμαι.

ούτε εγώ την φοβάμαι την σουσουράδα! απλά σήμερα λόγω κρύου καιρού δεν είχαν ανοιχτή την βεράντα με τα παιχνίδια κ η μικρή κυρία δεν βρήκε άμεσα ενδιαφέρον. θα συνηθίσει.

στις 11παρά 15 που πήγε η πεθερά μου να την παρει, δεν ήθελε να φύγει, φώναζε όσι όσι!

είχε γίνει μαύρη από κάτι λερωμένα αυτοκινητάκια! τώρα την περνάει από βιολογικό καθαρισμό η πεθερά μου, να την κάνει πάλι άνθρωπο.

αυτά κοριτσάκια έχω δουλίτσα και θα τα πούμε later

γειά σου Λιτσάκι!

τα δικά σου πώς τα πάνε;

Kαλημέρα!!!!

Σήμερα έχει απαίσιο καιρό που θυμίζει χειμωνα... Βροχη και μουνταμάρα.

Σκέτη κατάθλιψη...

Επλίζω αυριο να ξαναφτιάξει!

Για σήμερα έψησα σολωμό, έκανα και μια πατατοσαλάτα και περιμένω να δω αν θα το φάει η Λουκία!

κι εγώ θέλω. πείνασα κ σολωμό έχω χρόνια να φάω! ;)

Σέβη επιτέλους τέλος προς το παρόν!Να φανταστείς χθες μιλούσα με την φαρμακοποιό μας και με ρώτησε πως πάει ο χάμπυ, της λέω ότι όλα οκ και μου λέει το εξής θεϊκό,"επιτέλους! Τόσο καιρό με το τσ.....νι του ασχολούμαστε!":lol::lol::lol:

:mrgreen:

Αλλά να μην τρως πατσα;

Νομίζω ότι πρέπει να ανεβείτε όλες Θεσσαλονίκη και να δοκιμάσετε τον πατσά μας γιατί εδώ τον κάνουμε άπαιχτο!!!!;)

πες τα! πες τα!

συμφωνώ κ προσυπογράφω ότι Σαλόνικα έχουν πολύ καλό πατσά, όπως κ Λάρισα!σλουρπ!

μα καλα να μην σας αρεσει ο πατσας????

κ άλλη δικιά μου! άνθρωπέ μου!

βρε Ελενιτσα γιατι καταθλψη,μια χαρα ειναι βροχουλαααααα,δροσισε κιολας!!!!!βεβαια αγχωνομαι με αυτον τον καιρο τι να παρω για ρωμη μαμωτο μου!!!Αρετουλα με το καλο να ακουσετε δυνατη καρδουλααααααααααααααα!!!!!

Σεβη δεν εφταιγε το παιδι που ναι τα παιχνιδια οεοοοοοοοοοο!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

βρε Ελενιτσα γιατι καταθλψη,μια χαρα ειναι βροχουλαααααα,δροσισε κιολας!!!!!βεβαια αγχωνομαι με αυτον τον καιρο τι να παρω για ρωμη μαμωτο μου!!!!

Πότε πας Ρώμη πουλάκι μου;;)

Μωρέ κατάθλιψη είναι!

Κάτι τέτοιες στιγμές αναπολώ την Αθήνα...:rolleyes::rolleyes:

4Suap3.png

Πότε πας Ρώμη πουλάκι μου;;)

Μωρέ κατάθλιψη είναι!

Κάτι τέτοιες στιγμές αναπολώ την Αθήνα...:rolleyes::rolleyes:

Δευτερα πεταμε Παρασκευη ερχομαστε!!!!!!

9892a30fbd.png

κ σε μένα κ στην πεθερά μου είπαν ότι η Χ είναι πολύ συνεργάσιμο παιδί, ήσυχο, απλά δεν τρώει το ψωμάκι της το πρωί στις 9 κ κάτι ούτε πίνει νερό.

αυτό το κακό πάλι που κρατούν το μπουκάλι με το νερό μια εβδομάδα κ μας το δίνουν μόνο Παρασκευή για πλύσιμο-αλλαγή, δεν το κατάλαβα. θα το ρωτήσω αύριο.

μήπως δεν πίνει, γιατί δεν είναι φρέσκο;

Διαφημίσεις

να περάσετε πολύ όμορφα κ να μας έρθεις με ιταλιάνικο αέρα κ σποράκι στην κοιλίτσα!

οτι μπορουμε θα κανουμε κ για τα δυο χιχιχιχι;););););););)

9892a30fbd.png

Ο θησαυρος μου συνεχιζει να με εκπλησει.......

2η φορα κακα στο γιογιο....:P:p:p:p:p:p:p:p

μου ζητησε πριν...το γιογιο...και..

βουαλα!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,σαν χαζο κανω...,το ξερω,

αλλα μου φαινεται περιεργο..απο την μια στιγμη στην αλλη

η ολη αλλαγη!!!!!!

Αννα,κρυωνωωωωωωωωωωω.....

τι σου αρεσει απο αυτον τον σκ@τοκαιρο;

μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.............

Σεβη....

ειδες η Χ;

ταχα το επαιζε δυσκολη.........

αλλα με το ζορι εφυγε παλι απο το

σχολειο.......και μαυρη........:tongue:

Αρετη,

Γιατι πρεπει να παει ο Μιχαλακης στο χωριο με το σχολικο;

Αυτο δεν το καταλαβα.......

Για να τον δουν τα πεθερικα σου;

:shock::shock::shock:

Υ.Σ

κι εμενα μου αρεσει ο πατσας!!!!!!!!!

(αλλα ο ασπρος.....κοκκινιστο δεν εχω φαει....)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Αννούλα καλά να περάσετε! σας ζηλεύωωωωω

Σέβη, ο Βασίλης τα φέρνει από το χωριό.

Δώρα ναι, για να τον βλέπουν.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

κοριτσια εγω με το που βλεπω πατσα ανακατευομαι αλλα αν δοκιμασω μπορει να μου αρεσει:rolleyes:Ελενη εγω ξετρελαινομαι για τετοιο καιρο εδω μια βγαζει ηλιο μια συννεφιαζει μακαρι να ριξει καμια βροχουλα το βραδυ(οχι απογευμα θελω να απω την βολτιτσα μου)προνηπια ηθελα να την στειλω αλλα τελικα εχει πολλα παιδακια και δεν πηρανε ουτε ενα προνηπιο!

:-D

Δευτερα πεταμε Παρασκευη ερχομαστε!!!!!!

Ωωωωπ,αυτο μου ξεφυγε.

Αχ τι καλααααααα....να περασετε υπεροχα!!!!!!!!!!

κ σε μένα κ στην πεθερά μου είπαν ότι η Χ είναι πολύ συνεργάσιμο παιδί, ήσυχο, απλά δεν τρώει το ψωμάκι της το πρωί στις 9 κ κάτι ούτε πίνει νερό.

αυτό το κακό πάλι που κρατούν το μπουκάλι με το νερό μια εβδομάδα κ μας το δίνουν μόνο Παρασκευή για πλύσιμο-αλλαγή, δεν το κατάλαβα. θα το ρωτήσω αύριο.Και γιατι αυτο;;;;τι χαζο ειναι τουτο παλι

μήπως δεν πίνει, γιατί δεν είναι φρέσκο;

Μα δεν το πλενουν αυτες;Ουτε φρεσκο νερο βαζουν;;;;

οτι μπορουμε θα κανουμε κ για τα δυο χιχιχιχι;););););););)

:P:p:p:p:p:p

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...