Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Ποια γερμανιδούλα εννοείτε; Το διάβασα και πιο πάνω...

Λοιπόν, ο Βασ επιστρέφει, την έκανε την αίτηση, ο Πρ. θα γνωμοδοτήσει αρνητικά, ε και ο Θεός βοηθός!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Την Ρούλα καλέ!

Λοιπόν, ο Βασ επιστρέφει, την έκανε την αίτηση, ο Πρ. θα γνωμοδοτήσει αρνητικά, ε και ο Θεός βοηθός!

Α, καλά..... Κανένα γερό μέσον δεν έχετε;

Ελένη μου, νομίζω μας λύθηκε η απορία!χαχαχα

Τωρά, εγώ, γιατί δεν το έιχα απορία αλλά ήμουν σίγουρη;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Παραείχες όρεξη θα έλεγα! Απαπα!! Καλε μωρομάνα είσαι, μην αναλώνεσαι στην κουζίνα!

ναι μωρε μωρομανα ειμαι αλλα με ησυχο μωρο και παραμελημενο αντρουλη....:-( να μην τον περιποιηθω και αυτον λιγο??

ευχαριστω για τα διαλυτικα!

Ααααχ κοριτσακια,μονο που το σκεφτομαι κλαιω....(βουρκωσα.....)

αυτες τις μερες πρεπει να παρουμε τηλ στο νοσοκομειο στην αθηνα,

να μιλησουμε με τον παιδοχειρουργο.........για το ραντεβου.....

της επεμβασης......:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Και απο τον πονο μας ολο το αναβαλουμε................

ολο το ξεχναμε.......!!!!!!!

ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!

Δωρακι ΟΧΙ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!! σε παρακαλω ολα θα πανε καλα και να μην ανυσηχεις, χωρις δυναμη και θαρρος δεν καταφερνεις τιποτα!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

Πίσω μου σ' έχω Σατανά με τα μερεντο-κέϊκ.... ήμαρτον !!!
:tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D:D

καλε την Ρουλα μας εννοουμε, αλλα εσυ δικαιολογησε, αμνησια εγκυμοσυνης λεγεται αυτο!:tongue::tongue:

μακαρι να πανε ολα καλα!

Διαφημίσεις

Έχουμε μέσον αλλά ελπίζαμε να μην το χρειαστούμε....

Επιστρατεύστε το όσο γίνεται πιο γρήγορα τότε!

Εμένα πάντως το αλτζχάϊμερ δεν μου έφυγε ούτε μετα την γέννα!!!

χαχαχα!!!!

4Suap3.png

ΌΧΙ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ! καλά είμαι ηλίθια που στο θύμισα!

Είστε καλά παιδιά και όλα θα πάνε κατ'ευχήν!

Αχ Αρετη μου....δεν το ξεχασα και ποτε....απλα μεχρι να ερθει η (αχ,αχ...)μερα αυτη της επεμβασης,για να μπορεσουμε να εχουμε κι εμεις την υγεια μας....το κρυβουμε στο πισω μερος του μυαλου μας.........

Γιατι διαφορετικα,θα ειχαμε τρελαθει κι εμεις.........και τοτε ποιος θα βοηθησει το παιδι στην δυσκολη εκεινη ωρα;

Γιατί δεν κάνεις αυτό που έκανε η Ιωάννα; Φαίνεται τέλειο!

Εγώ θα το κάνω το απόγευμα!

Για ριξτε συνταγη,γιατι εχω χασει επεισοδια....απο οτι βλεπω!!!!!!

Δωράκι μου μην κλαίς!!!!!!!!!!!!!Ολα θα πάνε πολύ καλά!!!!!!!΄

Γιαυτο ειμαι σιγουρη,αλλα ο φοβος ειναι φοβος!!!!!!!

Επίσης δεν μπορώ να σου δώσω συμβουλή για το φαγητό καθώς έχω μεγαλώσει πολύ κακόφαγα παιδιά σε σημείο να θέλεις να τους βάλεις τη μούρη στο πιάτο!!!!!!!!φρικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι ο δικος μου ετσι ειναι......ΠΟΛΥ κακοφαγος ομως!!!!!!!!

Αχ μα πόση υπομονή πια πρέπει να έχουμε για να είμαστε σε όλα οκ??????

Ελα μου ντε.....

φιλιά πολλά

Δώρα μου γλυκιά,

Να μην κλαις. Ξέρω: είναι σκληρό πράγμα να πρέπει να προγμραμματίσεις χειρουργείο (πόσο μάλλον σοβαρό κιόλας) για το παιδί σου, αλλά, ΠΡΕΠΕΙ να μην το καθυστερείτε... έλαααααα, μην μαυρίζεις !!! Όλα καλά θα πάνε !!!

Δεν το καθυστερουμε Μεταξια μου......

απλα μεσα στο μηνα πρεπει να παρουμε τηλ να προγραμματισουμε το χειρουργειο.............

Δωρακι ΟΧΙ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!! σε παρακαλω ολα θα πανε καλα και να μην ανυσηχεις, χωρις δυναμη και θαρρος δεν καταφερνεις τιποτα!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

Το ξερωωωωω,αλλα ποναω η δολια μανα!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D:D

Κοριτσακια μου γλυκα,σας ευχαριστω παααααρα πολυ.

Συγνωμη που σας μαυριζω κι εσας...αλλα η ολη φαση ειναι δυσκολη....

κι εγω που τα κραταω μεσα μου ολα.....νοιωθω να πνιγομαι...ωρες ωρες.

καλο μεσημερι!!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Kαλημέρα!!!!

Σήμερα είμαι πολύ χαρουμενη καθότι ο χαμπυ απέβαλε τελικά την πέτρα κι έτσι γλιτώσαμε την επέμβαση! Ουφφφφφφφφφ!!!!!!

αυτά είναι νέα! μπράβο!

Σέβη μπράβο στην Χρύσπα που προσαρμόστηκε τόσο εύκολα!!!

Πάντως πολύ γέλασα με την περιγραφή στο μπαλκόνι! Καλά, στο ξεκάρφωτο χτύπησε το κεφάλι της;:confused::P:p

έχεις δει καραγκουνοκέφαλο; ρώτα κ την Αρετή!

καλημερα κοριτσια!

Σεβη τι καλο παιδι μωρε που ειναι η Χ!!!!ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!!!!να ξερεις κ εμενα η μανουλα μου ετσι την επεισα να μου κανει αδερφακια,εβλεπε με τι ορεξη κ λαχταρα πηγαινε στα νηπια απλα για παιξω που τελικα το αποφασισε...δεν ειναι τυχαιο που με την αδερφη μου εχω 5χρονια διαφορα....λες κ ο Σ. να την πατησει ετσι ;)!!!!!

μακάρι! μόνο η κόρη του μπορεί να τον πείσει!

φιλακια σε ολες!

Καλημέεεερα !!!!

Σέβη,

Καλή αρχή και πάλι στην Χ ! Σου έγραψα 2 λόγια και στις ΑνΑλ για το δάγκωμα... κι αφού μπήκε 2η μέρα χωρίς οδυρμούς, μην ανησυχείς, μια χαρά θα προσαρμοστεί το πουλάκι μου, θα το δεις !

ευχαριστώ Μεταξάκι μου! έτσι φαίνεται!

με πολλήηηηηηηη υπομονή, σήμερα, τρώει σχεδόν μόνη της...

έλα βρε, τρώει μόνη της; μπράβο!:eek::shock::D

δεν την αφήνω την Χ με το φαγητό μόνη της, με τίποτα. αποκλείεται! θα μαλώσουν!:rolleyes:

Αχ Παναγία μου Γλυκοφιλούσα πού είσαι κάτι τέτοιες στιγμές ?????Δίνε μου κουράγιο...

Ελπίζω σήμερα να τα πάμε λίιιιιγο καλύτερα....

Φιλάκια πολλά σε όλες !

μακάρι να τα πάτε καλύτερα από εδώ κ στο εξής!

μάκια!

Σεβούλα και η κόρη μου ήταν και συνεχίζει να είναι ανθεκτική στον πόνο. Αυτό είναι καλό γιατί δεν έχεις γκρίνια και παράπονα με το παραμικρό!! Πάντως έχεις δίκιο όταν τα παιδιά είναι πολλά στην τάξη οι δασκάλες τι να πρωτοκάνουν?

πήρε από εμένα. το καλό όπως λες είναι ότι δεν γκρινιάζει. χτυπάει π.χ. κ δεν κλαίει, συνεχίζει.

τί να πρωτοκάνουν οι γυναίκες!

κουρούμπελα θα γυρίζουν σπίτι τους!:P

Καλημερα σε ολες.

και μεσα στον υπνο του,μου εδειχνε με παραπονο το στομα του......

εβαζε δλδ τα χερια μεσα στο στομα κ ψιλογκρινιαζε....:-(

Μαλλον ποναει το πουλακι μου,γιαυτο και η ανησυχια τα βραδια.

αγόρι μου γλυκό! θα περάσει! θα γίνεις μεγάλος!

απλα αργει...........

ε, τότε, μην αγχώνεσαι κ μην βιάζεσαι!

μακια σας!!!!!!

μάκια σας!

Αρετή, προσπαθήστε ξανά για απόσπαση!

Δώρα μου καλή, να μη σε παίρνει από κάτω. όλα καλά θα πάνε, έχετε ένα ευλογήμένο παιδί!

ξέρεις από πού να αντλήσεις κουράγιο, όταν πέφτεις ψυχολογικά!

Διαφημίσεις

Μεταξια σιγα την Νεα Υορκη...:D:D

ενα μεγαλο χωριο ειναι η Καλαματα λιγο αν ζησεις εδω τους μαθαινεις ολους..

εγω που δουλευω κιολας σε μεγαλο καταστημα συνεχεια βλεπω εξω γνωστους.

Ρηχά είναι μπείτε (σε άπταιστα γερμανικά είπα "καλησπέρα σας").

Τι κάνετε κορίτσια;

Όπως καταλάβατε το τρέξιμο που ξεκίνησε από χτες θα συνεχιστεί για αρκετό διάστημα ακόμη. Δεν έχω διαβάσει τίποτα απ' όσα έχετε γράψει γιατί τώρα μπήκα λίγο στο ίντερνετ να δω τι καιρό θα έχει αύριο και να ξενυστάξω με το χάζεμα γιατί νωρίτερα βρέθηκα στον καναπέ ανάσκελα με τις οδηγίες της τηλεφωνικής συσκευής στα χέρια μου όρθιες, αλλά ήταν πίσω από τα κατεβασμένα μου βλέφαρα.

Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι αρκετή ψυχρούλα. Έβαλα τη τζην ζακέτα μου για να μην κρυώνω. Την νύχτα χρειαζόμαστε κουβέρτες για να κοιμηθούμε. Όπου να 'ναι θα ανάψω τις επόμενες μέρες το καλοριφέρ πριν τον ύπνο. Θα το άναβα και σήμερα αλλά, δεν λειτούργησε, γι' αυτό θα το δει τεχνικός την Παρασκευή.

Μέχρι τώρα δεν πρόλαβα να δω πολλά πράγματα έξω. Πάντως δείχνει ωραία πόλη. Έχει πολύ πράσινο και νερά. Κοντά μας είναι το ποτάμι Neckar. Η αγορά είναι μεγάλη και με πάρα πάρα πολλά ελληνικά μαγαζιά. Πήγαμε μόνο σε σούπερ μάρκετ μέχρι τώρα για ψώνια και φάγαμε χτες σε φαστ φούντ γερμανικό και σήμερα σε υπαίθριο εστιατόριο.

Πού να σας τα λέω. Ανοίγω που λέτε τον κατάλογο και έπιανα πού και πού κάποιες λέξεις. Ζήτησα αγγλικό κατάλογο και το φαγητό (ο τίτλος του) ναι μεν ήταν στα γερμανικά, αλλά δίπλα εξηγούσε τα συστατικά του. Παραγγέλνω κι εγώ που λέτε, κάτι που είχε όπως έλεγε λωρίδες κρέατος (αλλά δεν κατάλαβα μια λέξη) και συνοδευόταν από τηγανητές ροδέλες πατάτας σε ξεχωριστό πιάτο. Όταν ήρθε, βλέπω μια σουπιέρα με κοκκινιστό φαγητό. Βάζω στο πιάτο μου αυτές τις κοκκινιστές λωρίδες και δοκιμάζω. Αφού έφαγα 2-3 κουταλιές με ρωτάει ο άντρας μου αν ήταν καλό. Του απαντάω ότι, το φαγητό γλυκίζει και δε με πειράζει να το φάω. Δηλαδή, του λέω, καλό είναι θα το φάω, αλλά δε θα το ξαναπαρήγγελνα αν μου τύχαινε, γιατί δε με ενθουσιάζει. Του δίνω να δοκιμάσει και.....βάζει τα γέλια. Ειδοποιεί πρώτα τη μικρή και της λέει ότι, θα μου πει τι κρέας είναι αρκεί να μην αρχίσει εκείνη μεγαλοφώνως τα ίου και τα μπλιαχ. Με ρωτάει: -"Ξέρεις τι δοκίμασες; "

Του απαντάω ότι δεν μπορώ να καταλάβω τι κρέας είναι, αλλά είναι μαλακό και γλυκίζει. Μου λέει τότε, ότι είναι ΠΑΤΣΑΣ χοντροκομμένος.

Παιδιά έπρεπε να σας είχα στο απέναντι τραπέζι να σας έφτιαχνα τη μέρα. Κοιτούσα μία το πιάτο και μία τον άντρα μου. Βάζει εκείνος κάτι γέλια τρανταχτά, βάζω κι εγώ. Δεν είχα το σθένος να συνεχίσω το φαγητό, παρόλο που δεν ήταν άσχημο στη γεύση. Το παράτησα και μόνο στην ιδέα ότι τρώω πατσά. Για να καταλάβετε, ήταν η πρώτη φορά που τον δοκιμάζω.

Κατά τα άλλα η μέρα σήμερα περιείχε δουλειές εξωτερικές και τακτοποίημα του σπιτιού. Τουλάχιστον καθάρισα τα ράφια, ντουλάπια, συρτάρια και λοιπά που χρησιμοποίησα για να βγάλω από τις βαλίτσες τα πράγματά μας και να τις κρύψω και έπιασα να καθαρίσω λίγο το υπόλοιπο σπίτι. Μου έμειναν κι άλλα ακόμη. Αύριο θα λείπω πάλι τη μισή ημέρα και πάλι θα κάνω ό,τι προλάβω. Πού θα πάει θα τελειώσουν κι αυτά κάποια στιγμή και θα ηρεμήσουμε.

Υ.Γ. Από την ώρα που ξεκίνησα να γράφω το μήνυμα αυτό, ούτε κι εγώ δε ξέρω πόση ώρα πέρασε. Μια ο ένας μια ο άλλος όλο και σηκώνομαι να τους βοηθήσω σε κάτι. Πέρασε η ώρα και θα πάω για ύπνο, άρα θα διαβάσω τα μηνύματά σας όταν θα μπορέσω από άποψη χρόνου.

Σας εύχομαι μια γλυκιά καληνύχτα.

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??εβιρακι μου γερμανιδουλα μας εγινες :D...Καλα πολυ γελασα με τον πατσα ουτε εγω εχω φαει ποτε στην ζωη μου μπλιαχ!!Τελικα πηρα εγω στο νηπαγωγειο και μου ειπανε οτι οχι μονο εχουν συμπληρωσει στα νηπια αλλα διωξανε και 15παιδια γιατι ηταν παρα πολλα,να σας πω την αληθεια στο πισω μερος του μυαλου μου δεν ηθελα να παει ακομα(την θεωρω μικρη και ξερω οτι αν την πειραζανε τα αλλα παιδια δεν θα αντιδρουσε)αφηστε που σκεφτομαι και το πρωινο ξυπνημα:tongue:δεν ημουν ποτε φιλος,του χρονου καλυτερα να βγαλω και το ρημαδι το διπλωμα:cool:Και να μην βγαινω απο το θεμα σημερα θα κανω αρακα!

:-D

χαχαχαχα σε καλό σου βρε Ρούλα! Θα ΄χεις να το λες....χαχαχα... ούτε εγώ έχω δοκιμάσει ποτέ, αχ κάτσε αρχίζω ν'αναγουλιάζω, αλλάζω θέμα.

Χθες που λέτε ήμουν χάλια ξάπλα στον καναπέ με ανακάτεμα, με το που σηκώνομαι να κάνω μπάνιο τα παιδιά, βγάζω τα σωθικά μου. Αυτό ήταν, δεν ξανατρώω μπατζίνα... Με πολύ κόπο τα έκανα μπάνιο, έκανα κι εγώ και μετά κοιμήθηκα από τις 10:30, εξαντλημένη. Τα καλά νέα: Ο Μιχάλης έφαγε χθες στο σχολείο όοοολο το φαγητό του, θα τον θέρισε η πείνα φαίνεται.... Δεν έκλαψε ούτε σήμερα στο σχολικό, ελπίζω να προσαρμόστηκε, αν και είναι λίγο πρόωρο να πω κάτι τέτοιο.

Για σήμερα πάλι δε μαγείρεψα, θα μου φτιάξει η πεθερά μου γεμιστά, ευτυχώς, γιατί δεν μπορώ να ασχολούμαι με φαγητά και μυρωδιές κλπ, τα σιχαίνομαι. Με το ζόρι δίνω στα μικρά κρεμούλες και γιαουρτάκια, τα σιχαίνομαι κι αυτά.

Εσείς τι κάνετε; Τα μικρά σας;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...