Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Για μεσημέρι έφτιαξα ομελέτα με λουκάνικα, πιπεριά και κασέρι μέσα με πατάτες τηγανητές και ντοματοσαλάτα(βασιλικά φαγητά) και για το βράδυ θα φάμε μπιφτέκια κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο.

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

χθες Σάββατο σολομό στον ατμό και λίγο στο γκριλ

σήμερα κοτομπιφτέκια με αγριόρυζο και πουρέ -σαλάτες μαρούλι με λιαστή τομάτα (της μαμάς μου) & ραπανάκι με καρότο

2abdce11ba.png oUzdp2.png

Διαφημίσεις

Καμιά μπατζίνα παίζει?

Ουουουου... Σε εβδομαδιαία βάση! Είναι και η αγαπημένη του μεγάλου μου γιού. όλες τις πίτες "μπατζίνα" τις λέει. Έχει γούστο το ζουζούνι!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ουουουου... Σε εβδομαδιαία βάση! Είναι και η αγαπημένη του μεγάλου μου γιού. όλες τις πίτες "μπατζίνα" τις λέει. Έχει γούστο το ζουζούνι!

Ρε παιδιά συγνώμη! Τι είναι η μπατζίνα; Εξηγήστε και σε μας τους δυτικούς να μάθουμε!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Ακριβώς αν την πετύχεις...εγώ ακόμα βάζω τη μάνα μου και μου φτιάχνει, είναι τόσο απλή αλλά θέλει τρόπο! ;)

Φακές για σήμερα!

PASTAKIA από Ηπειρο? Λες να βρω την άλλη μισή πατρίδα από δω και να μιλάμε για ''μπαντζαριές''? :tongue::D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ακριβώς αν την πετύχεις...εγώ ακόμα βάζω τη μάνα μου και μου φτιάχνει, είναι τόσο απλή αλλά θέλει τρόπο! ;)

Φακές για σήμερα!

PASTAKIA από Ηπειρο? Λες να βρω την άλλη μισή πατρίδα από δω και να μιλάμε για ''μπαντζαριές''? :tongue::D

λυπάμαι, fatsaki(χιχι έτσι λέω και τον γουργούρη μου), βέρα Πατρινιά. Ίσως τοποθετήθηκα λάθος, Νότιοδυτικοί είμαστε...άάάά!!!θα κάψω τα εγκεφαλικά μου κύτταρα...τι είναι καλέ οι μπαντζαριές; γιααα πες κι εσύ!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Το βράδυ θα φάμε μακαρόνια με μοσχαράκι κοκκινιστό(γιατί θα είναι προς το τέλος της Τετράδης);););)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

λυπάμαι, fatsaki(χιχι έτσι λέω και τον γουργούρη μου), βέρα Πατρινιά. Ίσως τοποθετήθηκα λάθος, Νότιοδυτικοί είμαστε...άάάά!!!θα κάψω τα εγκεφαλικά μου κύτταρα...τι είναι καλέ οι μπαντζαριές; γιααα πες κι εσύ!!!

Καλημέρα, οκ εσύ θα κάνεις παρέα με τον άντρα μου! :D Πατρινός κι αυτός.

Μπατζαριά είναι μια πίτα που φτιάχνουμε στα Γιάννενα με κουρκούτι από κάτω, όχι πολύ νερουλό όμως, παλιά συνήθιζαν να τη φτιάχνουν και με καλαμποκάλευρο! Μέσα έχει διαφορα χόρτα, λάπατα, ζοχούς, τυρί κ.α. ή και σπανάκι! Είναι πολύ ωραία, μοιάζει με το πλαστό που ανέφερε τις προάλλες το πατριωτάκι από Καρδίτσα.

Σήμερα ψάρια με χόρτα! ;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...