Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Kαλημέρα!!!!!

Η πρώτη μας μέρα χθες στον παιδικό πήγε εξαιρετικά!

Δεν έκλαψε, δεν μας ζήτησε και έπαιζε συνεχώς!

Μπράβο Ελένη !!! Πολύ όμορφα !

Να δεις που μια χαρά θα της αρέσει και θα προσαρμοστεί !

.................

Να σας ζήσει Μεταξία!!! Γερό να είναι!

Η δικιά μου είχε γεννηθεί 3250! Ότι πρέπει για ζούληγμα!:D

Ευχαριστούμε !!!

αχ καλε μεταξια να σας ζησει το ανηψουδι γερο και καλοτυχο να ειναι παντα

Ευχαριστούμε !!!

καλημερουδιαααααααααααα!!!Μεταξια να σας ζησει το ανηψακι,τι ομορφα να ακουμε για νεες ζωες, για παιδακια γεματα ζωη,αχ κατι τετοια σου φερνουν μονο χαμογελα κ σε κανουν να λες δυνατα η ζωη ειναι ομορφη!!!!

Ευχαριστούμε !!!

..........................

Μεταξια μην λες χαζα,η μαμα μου εκανε 3καισαρ κ να σου πω κατι ακομα κ για αυτο την θαυμαζω.ειδικα στην 3 (25χρονια πριν) επαιξε την ζωη της κορωνα γραμματα κ ομως τα καταφερε..κ φυσικα οχι απλα δεν εκανε κατι λιγοτερο απο τις αλλες με φτ αλλα για μενα ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ του κοσμου,κ παλι να ξαναγενιομουνα αυτην την ΜΑΝΑ θα ηθελα!!!!!!!

παντως το ακουω συχνα,καποιες κοπελες που κανουν κτ να νιωθουν καπως...μα ειναι δυνατον,γερα κ τελειομηνα μωρακια να γεννιουντ κ ας μας τα βγαζουν κ απο το στομα χιχιχιχιχι!!!

.........

Δεν είπα ότι η κτ κάνει μια γυναίκα λιγότερο ή περισσότερο καλή μάνα.... απλά, έχοντας ζήσει την καισαρική με επισκληρίδιο με ολική νάρκωση και χωρίς.... τους τεχνητούς πόνους και όλα τα συναφή...

νομίζω, πιστεύω, ότι στον φυσιολογικό τοκετό οι στιγμές που ζεις είναι ανεπανάληπτες..... και ο πόνος ίσως...:cool:

Όσο για την καισαρική έχω να πω ότι στο 1ο μας ήμουν κομμάτια για 3 ολόκληρες μέρες.... ντρεπόμουν τόοοοοοσο πολύ που δεν μπορούσα να πάω να πλυθώ μόνη μου και ήρθε το Χριστινάκι, καλή της ώρα, και με βοήθησε κι εγώ ήθελα να βάλω τα κλάματα... έκανα 2-2 βηματάκια κάθε φόρα γύρω από το κρεββάτι και ζαλιζόμουν... όταν μου είπε η νοσοκόμα "να περπατάς" δεν μου εξήγησε ότι μιλάει για μέσα στο δωμάτιο κι εγώ η χαζή, άπειρη καθώς ήμουν, πήρα φόρα και βγήκα στον διάδρομο.... έφτασα στην μέση και διπλώθηκα στα δυο... με πήγαν πίσω στο δωμάτιο με καροτσάκι.... και δεν έτρωγα, μετά δεν αεριζόμουν, μου έκαναν 2-3 φορές κλύσμα (άααααααλλο μαρτύριο), ντρεπόμουν να ζητήσω παυσίπονη..... μαρτύριο...

ενώ στο Σεμινάκι, που είχα ψιλιαστεί, "πέταγα" ας πούμε από το επόμενο πρωί που μου έβγαλαν την επισκληρίδιο...

πω πω τί στιγμές που μου θυμίσατε τώρα !!!

Καλημερα ομορφες!!!!!

Μεταξια,να σας ζησει το ανεψακι.....γερο και καλοτυχο να ειναι το πουλακι μου!!!!!!

Ευχαριστούμε !!!

.........

Ρε κορίτσια γιατί θα πρεπει να νιώθουν άβολα όσες γέννησαν με κ.τ.;

Τις κάνει λιγότερο μάνες; Όχι βέβαια!! Όπως πονάω εγώ για το παιδί μου πονάει κι αυτή. Απλώς εγώ έτυχε να ζήσω αυτη την απίστευτη εμπειρία του φ.τ. Δηλαδη αν κάτι στράβωνε και μου το παίρναν με καισαρική θα το αγαπούσα λιγότερο;

Είναι αυτό που λες "απίστευτη εμπειρία" που δεν έτυχε να ζήσω... σου μένει λίγο η απορία με το παράπονο... όχι κάτι άλλο...

QUOTE]

Κορίτσια να σας πω κάτι; Από χθες μ'έχει πιασει ένα παράπονο...

Το κοριτσάκι μου μεγάλωσε και ξέφυγε τελείως από το μωρουδίστικο... Είναι παιδάκι πλέον κι επείδή ήταν πολύ απότομη η αλλαγή από τη μια χαίρομαι που μας αξιώνει ο Θεός και ζούμε αυτές τις στιγμές, και από την άλλη λυπάμαι που δεν θα ξαναδώ αυτό το μπεμπέ...

Είμαι πολύ τρελλή;:oops::oops:

Δεν είσαι... κι εγώ τα ίδια έγραφα στην προηγούμενη σελίδα...:-P

Παιδιά με πήρε ο Βασ και μου είπε ότι ο Μιχαλάκης ήταν πολύ ήσυχος, δεν έκλαψε καθόλου και τον βρήκε εξω να παίζει με τα άλλα παιδάκια... μόνο που δεν έφαγε τπτ. Δεν πειράζει! ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει έτσι!

Μπράβο και στον Μιχαλάκη ! Βρε τί παιδιά αστεράτα είναι όλα ?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Σεβη εεμεις γενικα προβληματα δεν εχουμε με τα πεθερικα(και απο τις δυο πλευρες) αλλα εχουμε κανει συμφωνια με τον καλο μου πως ο καθενας αναλαμβανει για συστασεις κτλ τους δικους του!με αυτον τον τροπο κανενας δεν παρεξηγειτε μιας κ αν οπως κ να το κανουμε αλλιως πχ θα τονισω ενα λαθος στην μανα μου κ αλλιως θα της φανει αν το πει ο γαμπρος...

αυτό στην πράξη, αν ο ένας από το ζευγάρι δεν βλέπει κάτι στραβό, δεν λειτουργεί.

Κορίτσια την Κυριακή το μεσημέρι αναχωρώ.

Σας στέλνω μια γλυκιά καληνύχτα.

ήδη μας έλλειψες!

καλησπέρα φιλενάδες!

σεβούλα , περαστικά στο παιδί!!

μερσί ζωπυρούλα!

Καλημέρα - ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!

επίσης! σε όλες!

Καλή Σχολική Χρονιά σε όλα τα πιτσιρίκια που πάνε σταθμό !

σε όλα τα πιτσιρίκια καλή αρχή κ καλή πρόοδο!

εμείς την γράψαμε χθες, πληρώσαμε Σεπτέμβριο κ Ιούλιο, είδαμε χώρους, μιλήσαμε με διευθύντρια, νηπαιγωγούς, όλα καλά. από Δευτέρα θα την αφήνουμε για 1.30 ώρα. δεν μας είπαν πόσο θα κρατήσει αυτό. δεν μου άρεσε η αοριστία, αλλά εύχοαμι να πάνε όλα καλά!

Ξεκίνησαν (και) τα παιδάκια μου... άντε να δούμε τί θα ειδούμε και φέτος !!! Εμότικον λίγο αγχωμένο που ξεφυσσάει...

όλες μας στο ίδιο καζάνι! καζάν ντιπί! για να είμαστε εντός θέματος!

Σέβη μου,

Περιμένουμε νέα σας... τί έγινε τελικά ???? Μιλήσατε ???

μόλις με παρέλαβε στο σχόλασμα ο Σ, του μίλησα για να έχουμε κοινή γραμμή. εκείνος το πήρε σαν επίθεση στη μάνα του, αδίκως.

εγώ φόρτωσα, άρχισα να υστεριάζομαι, αφού ξέσπασα στο αυτοκίνητο, όταν πήγα σπίτι, μίλησα ήρεμα με την πεθερά κ έγινα κατανοητή. με αγάπη της μίλησα, σαν μάνα προς μάνα! χθες μου είπε ότι είχα δίκιο κ κυρίως ότι ο πεθερός μου μου το έδωσε πρώτος από όλους.

ο άντρας μου φυσικά δεν παραδέχτηκε κανένα σφάλμα του, για όλα έφταιγε η υστερία μου...

χθες έμεινα με το παιδί, για΄να μην έχω άλλα στο κεφάλι μου. είχαμε πάει το παιδί παιδίατρο από Τετάρτη απόγευμα. παίρνουμε αντιβίωση. αραίωσε ο πυρετός. μιλάμε χτύπησε 39,5! αλλά τα κέφια-κέφια! τραγούδαγε ρε κόρες βραδιάτικα με 39,5! να καίγεται από πυρετό κ εκεί να τραγουδάει κ να μιλάει ακατάπαυστα! κ ενδιάμεσα χορό κ σκανταλιές!

πάντως εγώ τα είπα. σήμερα είναι η πεθερούλα μου με το παιδί στο σπίτι μας. ευτυχώς απύρετη από τις 1,30 το βράδυ.

καλύτερα θα ήταν να της μιλήσει ο Σ και να ξεκαθαρίσει η γιαγια την θέση της... το "Ναι θέλω αλλά δεν μπορώ όταν το παιδί είναι άρρωστο" δεν σας λέει κάτι... σε συτές τις περιπτώσεις θες να είσαι απολύτως σίγουρη ότι όταν αφήνεις την Χ άρρωστη κι εσύ πας για δουλειά, πως η γιαγιά "το έχει"...

ρε φίλε, δεν έβλεπε τίποτα το επιλήψιμο σε τίποτα. εγώ λέει το είχα το πρόβλημα! οπότε τί να της μιλήσει; για το ανύπαρκτο;

ε αν υπάρχει και 2η εναλλακτική της μαμάς σου, είσαι πολύ πολύ τυχερή... μην το πεις ούτε στον παππά !

το λέω στο πάρεντς!

Στα είπα τα δικά μου... άρρωστα με πυρετό ή χωρίς τα έστελνα στον σταθμό γιατί ΔΕΝ ΕΧΩ άνθρωπο !!!! :-( Και οι τύψεις με τις ενοχές θα με ακολουθούν μια ζωή.....

αχ, τί τράβηξες κ εσύ μάνα μου!

μπορώ να τα καθαρίσω και να τα χώσω στην κατάψυξη ??????????????:cool:

μπορείς, αλλά καθαρισμένα με ζεματισμένο νερό να τα πλύνεις, να στεγνώσουν καλά κ μετά βουρ κατάψυξη σε σακκουλάκι-α, ανάλογα την ποσότητα!

καλημερα! πως ειστε ολες?

εμεις μια χαρουλα,

το περδικακι μου χτες κοιμοταν ολη την μερα λογω εμβολιου, μονο για μαμ ξυπνουσε καθε 4 ωρες, το ρολογακι μου...:cool::cool:

σημερα ειναι μεσα στο κεφι και την χαρα!!

τί παιδί! σκόρδα πουλάκι μου!

Καλημέρα, καλό μήνα και καλή σχολική χρονιά στα καμάρια μας.

επίσης!

Σήμερα το πρωί πήγαμε στο σχολείο του Μιχάλη για εγγραφή. Πολύ ωραίος ο χώρος, ζεστός, φιλόκ\ξενος αλλά ο Μιχάληες με τράβαγε απ'το χέρι και μου έλεγε "πάμε, πάμε". Θα έχουμε δύσκολη προσαρμογή, το νιώθω.... μας είπαν να τον πάμε και για καμιά ώρα αύριο και από Δευτέρα κανονικά. Το ίδιο και ο Χρήστος στο δικό του σχολείο. Μετάνιωσα ειλικρινά που δεν έκανα αίτηση και για το Χρήστο για το ίδιο σχολείο. Τέσπα...

του χρόνου!

Σέβη, ούτε εμένα η δική μου πεθερά μπορεί να του δώσει αντιπυρετικό ή αντιβίωση. Πήγαινε ο Βασ από τη δουλειά, όταν χρειαζόταν. Μεταξύ μας, ούτε εγώ μπορώ... κλαίει, κλωτσάει, ωρύεται και στο τέλος ό,τι του δινω το βγάζει. Πρέπει να έχω και το Βασίλη μαζί μου για συμπαράσταση. Γι'αυτο το αντιπυρετικό του το δίνω σε γάλα, για αντιβίωση άστα να πάνε... δεινοπαθούμε, γιατί την καταλαβαίνει τη γεύση και δεν το πίνει. Το ίδιο με το πονστάν. Μόνο ντεπόν πίνει πιο εύκολα. Τώρα το ότι δεν σε πήρε τηλ ή το Στ. δεν το δικαιολογώ, μάλλον δε θα το ΄χε πάρει χαμπάρι, ποιος ξέρει....

ρε φίλος, λέω στην Χ "έλα αγάπη μου να σου δώσω σιροπάκι να γίνουμε καλά!" κ έρχεται το παιδί με ανοιχτό το στόμα λέμε! τέντα!

την έχω εκπαιδευμένη σε αυτό. πόσο δύσκολο είναι;

Πού πήγα στη διαιτολόγο μετά από 3 υπέροχες εβδομάδες (που μου κόστισαν 2,5 κιλά +)... μην σχολιάσετε.... κι άκουσα τα σχολιανά μου.... στην πείνα τώρα Μαντάμ για να μάθεις να ματσαμπουκιάζεις .....

εγώ είμαι 66, από 63, αλλά έχω πρηστεί παντού λέμε! τρώω αβέρτα. χθες βράδυ κατέβασα πρόβεια παϊδάκια με τηγανητές πατάτες, τυροκαυτερή, πιτούλες κ φυσικά μια κόκα κόλα λάητ για χώνεψη. δίαίτης!

αστειεύομαι. αυτό το αναψυκτικό το προτιμώ λόγω γεύσης.

στο καπάκι έφαγα κ φουντούνια, λίγα!

έχω πολλή όρεξη για φαί!

τουλάχιστον μαρή εσύ πήγες διαιτολόγο, άρα το πήρες απόφαση.

εγώ λέω να φάω ακόμα λίγο, κ μετά να φάω κράξιμο από την διατροφολόγα!

πεινάω μονίμως!

Καλημέραααα!!!!!

Καλό μήνα, καλή χρονια θρησκευτικά

τί εννοείς;

και κυρίως

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ στα μαναράκια μας!!!!!

μακάρι, σε όλα!

Το μόνο που είχαμε ήταν όταν μπήκε στο σχολικό και μας χαιρετούσε βούρκωσε το πουλάκι μου αλλά όλα καλά!!!

τί γλυκό!

Τώρα πήρα και ρώτησα πως τα παει και μου είπανε όλα καλά! Εγκλιματίστηκε κατευθείαν!

μπράβο!

Ο χαζμπαντ έκανε τις εξετάσεις και έχει κατέβει αρκετά η πέτρα οπότε μέχρι το Σαββατο θα περιμένουμε να δούμε αν θα την κάνει τσισάκια!!!:D:D

μακάρι!

Σέβη μου κατ'εμέ το κλιματιστικό με πυρετό απαγορεύεται δια ροπάλου! Αν αρχισει το παιδί να ιδρώνει και το χτυπήσει μπορεί κάλιστα να κάνει πνευμονία.

ρε φιλενάδα, το αυτονόητο λες κ εσύ κ εγώ! αλλά...ευτυχώς δεν άναψε!

Τώρα για το αντιπυρετικό και το μπάνιο, κανένα παιδί δεν θέλει αλλά αναγκαζόμαστε να τα κάνουμε για το καλό τους. Δεν νοείται με 38.6 να μην δίνεις αντιπυρετικό...

ευκόλως εννοούμενα ρε Ελένη!

Πως είναι σήμερα το η Χρύσπα;

απύρετη στη 1 ώρα, από το βράδυ στις 1.30. αλλά λίγα δεκατάκια είχε το πρωί. χθες είχε κολλήσει πάνω μου-ακαλιά!

Κλείνω τα 36 τέλη Νοεμβρίου... και μου είπε ο γυν/γος μου να κάνω μια (προληπτικά) και μετά τα 40 νομίζω την κάνεις ετησίως....

μαρή δείχνεις μικρότερή μου. μην ξαναπείς τα χρόνια σου.

Γεια σας κοριτσακια μου, περαστικα στο χρυσπακι μας!!!

ευχαριστώ κοριτσάρα μου!

Καλημέρα! Πρώτη μέρα του Μιχάλη σήμερα στο σχολείο. για κανά δίωρο θα τον αφήσουμε, μην τον ρίξουμε στα βαθειά με την πρώτη... Ευτυχώς δεν έκλαψε αν και στην αρχή δεν ξεκολλούσε απ'την αγκαλιά μου. Α! Να σας πληροφορήσω επίσης ότι εδώ και 2 νύχτες κοιμάται στην κούνια του όλη νύχτα χωρίς κλάματα. Μόνο που πρέπει να βλέπει ή εμένα ή το Βασίλη στο διπλανό κρεβάτι. Ευτυχώς, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.... Για σήμερα μπριαμ έφτιαξα με την ψυχή στο στόμα, γιατί είχαμε συμβούλιο χθες μέχρι τις 9 το βράδυ.

μπράβο για τον ύπνο! ήταν να πάρεις απόφαση!

κ μπράβο για το σχολείο!

Καλημέρα !!!!

Γέννησε χθες η αδερφή του άντρα μου (η κουνιάδα μου) ένα υγιέστατο αγοράκι 3.370+52 πόντους !!! Παίδαρος !!! Φτου φτου ! Να μας ζήσει ! Γερό και καλότυχο να είναι.... έγιναν τέσσερα τα ξαδερφάκια !!!

Κι άρχισαν όλοι να μου λένε πότε θα βάλουμε μπροστά για το 3ο..... αχ βαχ....

μακάρι να κάνετε κ τρίτο! να σας ζήσει το ανεψούδι!

εγώ είχα γεννήσει στις 38 ακριβώς εβδομάδες με καισαρική κ ολική κ ήταν 51, 3.700. δηλαδή αν γεννιόταν στις 40 εβδ. θα έβγαινε με γερανό!

κ δεν πονάει κ τόσο η καισαρική με ολική. μόνο η 2η μέρα είναι δύκολη κάπως κ στην τελική, αν δεν αντέχεις χτύπα παυσίπονη.

εγώ πάντως γύρισα κ τα έκανα όλα μια χαρά. έσκυβα μέχρι κάτω να κάνω μπάνιο την Χ! όλα. δεν είπα όχι σε τίποτα.

όλα στο μυαλό είναι. αν πεις, έκανα χειρουργείο, να ξαπλώσω, σε παίρνει από κατω κ δεν σηκώνεις κεφάλι. αν βλέπεις το μωρό, γίνεσαι μασίφ σίδερο!

θα ήθελα 3ο παιδάκι για ένα (συναισθηματικό) λόγο... να βγάλω το όνομα του μπαμπάκα μου....

σας το εύχομαι ολόψυχα αγαπούλα μου!

ευχαριστώ για το μήνυμά σου. μια χαρά χαρούλα είμαστε τώρα!

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?? Σεβουλα πως ειναι η χρυσπα μας?

καλύτερα ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου! να πας να ξεκουραστείς!

αχ καλε τι γατακια ειναι αυτα??Γεννησατε νωριτερα απο τον μηνα σας?εγω γεννησα την μαρια 39+6 3665 και τον Αντωνη 39+1 3230

α κ τα δικά σου γατάκια ήταν μπροστά στην Χ!

3.700 σας φάγαμε κ στην 38 παρακαλώ!

σε παρακαλώ, ας μην ξαναπούμε κανένα μωρό γατάκι. δεν ξέρω, αλλά το θεωρώ προσβλητικό. φιλικά σου το λέω, να ξέρεις!

Ναι τα γέννησα γρήγορα, αν και στο Χρήστο παρακαλούσα λίγο πριν βγεί το παιδί (σάμπως ήξερα τι μου γινόταν εκείνη την ώρα;) να μου κάνουν καισαρική... φυσικά γελούσαν οι άνθρωποι.... Στο Χρήστο όμως έκανα και μια ώρα ράμματα μετά. Εκείνη την ώρα, θυμάμαι, σκεφτόμουν πόσο ανώμαλοι πρέπει να είναι όσοι θέλουν να γίνουν γυναικολόγοι...

είσαι νεάντερταλ.-ρησπέκτ!

Κανένα νέο από την Σέβη έχουμε;

Αυτή για να μη μπει ούτε χθες ούτε σήμερα μάλλον κρατάει την μικρή στο σπίτι.

πόσο με ξέρεις!

Ελένη, όχι βέβαια, γιατί να νιώθουν άβολα; Άσε που εγώ τις λυπάμαι περισσότερο όσες κάνουν καισαρική, γιατί είναι κανονικό χειρουργείο, έχουν πόνους μετά (απ'ότι έχω ακούσει), νοσηλεύονται περισσοτερες μέρες και μετά στο σπίτι δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετούνται. έτσι τουλάχιστον μου έχουν πει, δεν ξέρω αν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Επίσης το καλό με τις καισαρικές είναι ότι δεν ταλαιπωρείται και το παιδί.

εγώ πάντως δεν με λυπήθηκα καθόλου. μια χαρά αυτοεξυπηρετήθηκα κ εξυπηρετου΄σα κ το παιδί.

εγώ λυπάμαι όσες δεν ξέρουν τί επιλέγουν, κ κυρίως όσες ενώ επιλέγουν φ.τ. άνευ, την ώρα του πόνου δεν ξέρουν τί λένε.

μετά κάνουν τις δυνατές, αλλά η μνήμη τους τους εμποδίζει να αποφασίσουν για επόμενο παιδί! τόσο καλά!

Το κοριτσάκι μου μεγάλωσε και ξέφυγε τελείως από το μωρουδίστικο... Είναι παιδάκι πλέον κι επείδή ήταν πολύ απότομη η αλλαγή από τη μια χαίρομαι που μας αξιώνει ο Θεός και ζούμε αυτές τις στιγμές, και από την άλλη λυπάμαι που δεν θα ξαναδώ αυτό το μπεμπέ...

είμαστε πολλές οι τρελλές!

Παιδιά με πήρε ο Βασ και μου είπε ότι ο Μιχαλάκης ήταν πολύ ήσυχος, δεν έκλαψε καθόλου και τον βρήκε εξω να παίζει με τα άλλα παιδάκια... μόνο που δεν έφαγε τπτ. Δεν πειράζει! ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει έτσι!

μια χαρά τα πήγε ο Χρήστος!

πολλά φιλιά.

μέχρι να απαντήσω έφυγε ο χρόνος κ έχω κ δουλειά.

να είστε όλες καλά κ τα παιδιά σας καλύτερα.

τρώμε κοτόσουπα!

Καλώς την! Το φαντάστηκα ότι πήρες άδεια για τη μικρή. Ευτυχώς μεσολαβεί σ/κ και έτσι θα είναι εντελώς καλά μέχρι τη Δευτέρα που ξεκινάει σχολείο. Κοίτα μη σε ξενίζει αυτή η αοριστία της διευθύντριας, μάλλον θέλει να πει ότι εξαρτάται από το παιδί κατα πόσο θα προσαρμοστεί, βλέποντας και κάνοντας δηλαδή. Θα περιμένουμε νέα τη Δευτέρα! Φιλιά, καλό σ/κ!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

λοιπον Σεβη στο αναγνωριζω,εισαι η καλυτερη μαθητρια του τοπικ,παντα απαντας σε ολες κ δεν ξεχνας ποτε καμμια μας!αφου οταν αργω να μπω παντα τα δικα σου μηνυματα ψαχνω για την ανασκοπηση της παρεας!!Εισαι δηλ η οργανωτρια της παρεας,χιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!

φιλακια πολλα στο μικρουλη μας!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Να ΄μαι κι εγώ!!!

Καταρχήν Μεταξία μου να σάς ζήσει ο παίδαρος ο ανηψιός!! Να του δώσεις πολλά φιλιά!

Αρετούλα μπράβο για το κρεβάτι αλλά μπράβο και για τον σταθμό. Στο ύψος τους τα αντράκια σου!

Ελένη μπράβο και για το δικό σου ζουζούνι! Όσο για το 2ο θα σας έρθει εκεί που δεν το περιμένετε!;)

Δωράκι η αρχή έχει γίνει, θα συνηθίσει γρήγορα!

Σεβούλα δυστηχώς οι άντρες πολλές φορές δεν καταλαβαίνουν κάποια αυτονόητα και ειδικά αν αυτά έχουν να κάνουν και με την μαμά τους....

Υπομονή κορίτσι μου, θα την βρείτε την άκρη!

Εγώ σήμερα δεν έχω μαγείρεμα γιατί έχω ταξίδι!

Σας φιλώ!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

λοιπον Σεβη στο αναγνωριζω,εισαι η καλυτερη μαθητρια του τοπικ,παντα απαντας σε ολες κ δεν ξεχνας ποτε καμμια μας!αφου οταν αργω να μπω παντα τα δικα σου μηνυματα ψαχνω για την ανασκοπηση της παρεας!!Εισαι δηλ η οργανωτρια της παρεας,χιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!

είμαι, είμαι. αφού χωρίς εσάς δεν μπορώ!

βέβαια δεν είχα μιλήσει-γράψει στην Αγγελική. καλό ταξίδι κ καλά να περάσετε!

καιρό έχει να γράψει η FIRE, η margi, η νεραϊδούλα, η μπέμπα.

καλά η Λίτσα ακόμα δεν γύρισε;

ποιά έχει ακόμα πολύ καιρό να γράψει;

η Αγγελίνα!

απουσίες, ελπίζω διακιολογημένες, κ εύχομαι να περνούν καλά!

το παίζω απουσιολόγα!:P

Γεια σου βρε Σέβη,

"΄Εγραψες" πάλι... κατατοπιστικότατη !

Περαστικά στο παιδί ! Μέχρι την Δευτέρα μια χαρά θα είναι το μαναράκι μου !

Αγγελικούλα,

Καλό ταξίδι να έχετε !

Ευχαριστώ για το ανεψούδι... αχ το μαναράκι μας θα αργήσω να το δω... μένουν Καλαμάτα τα παιδιά και θα πάμε αφού σαραντήσει ένα Σ/Κ (εννοείται) άνευ τέκνων !

Γεια σου βρε Σέβη,

"΄Εγραψες" πάλι... κατατοπιστικότατη !

Περαστικά στο παιδί ! Μέχρι την Δευτέρα μια χαρά θα είναι το μαναράκι μου !

Ευχαριστώ για το ανεψούδι... αχ το μαναράκι μας θα αργήσω να το δω... μένουν Καλαμάτα τα παιδιά και θα πάμε αφού σαραντήσει ένα Σ/Κ (εννοείται) άνευ τέκνων !

ιδίως εκεί που θυμήθηκα τί έφαγα χθες βράδυ, νοστάλγησα η πεινάλα τα κοψίδια...μα πόσο αχόρταγη είμαι ρε φίλε!

άσχετο αλλά μέσα στο ΣΚ θέλω να κάνω κασερόπιτα, γιατί έχω πολλά κασέρια κ δεν θέλω να πετάω τίποτα.

θα κάνω κ αρακά για κατάψυξη, φασολάκια για μένα κ κρεατόσουπα για τα μωρά μου με μοσχάρι.

λείπει κάτι γλυκό...

ίσως τσηζκέηκ.

πάλι γουργουρίζει...:oops::roll:

καλησπερα και απο εμας!

σημερα πηρα το περδικακι μου με το αυτοκινητο τα δυο μας και πηγαμε βολτα σε μια φιλη μου..

καλα ειχα λιγο αγχος που δεν εβλεπα το παιδι (ειναι αναποδα το καθισμα) αλλα ηταν ΦΥΣΙΚΑ ησυχο και κοιμηθηκε κιολας.

Οποτε μια χαρα το πρωτο τεστ, θα χορτασουμε βολτουλες τα πρωινα!!

γυρισαμε μεσημερι και εκανα στα γρηγορα σνιτσελ με σαλατα.

το βραδακι εχουμε εξοδο!

Γέννησε χθες η αδερφή του άντρα μου (η κουνιάδα μου) ένα υγιέστατο αγοράκι 3.370+52 πόντους !!! Παίδαρος !!! Φτου φτου ! Να μας ζήσει ! Γερό και καλότυχο να είναι.... έγιναν τέσσερα τα ξαδερφάκια !!! .

να σας ζησει Μεταξια μου!!! γερο και καλοτυχο να ειναι!!!

Ρε κορίτσια γιατί θα πρεπει να νιώθουν άβολα όσες γέννησαν με κ.τ.;

Τις κάνει λιγότερο μάνες; Όχι βέβαια!! Όπως πονάω εγώ για το παιδί μου πονάει κι αυτή. Απλώς εγώ έτυχε να ζήσω αυτη την απίστευτη εμπειρία του φ.τ. Δηλαδη αν κάτι στράβωνε και μου το παίρναν με καισαρική θα το αγαπούσα λιγότερο;

κοριτσια και εγω γεννησα μα κτ αλλα μπορω να πω οτι το απολαυσα, ειδα ολη την διαδικασια σε πληρη νηφαλιοτητα χωρις πονο και μου αρεσε πολυ!

Φυσικα θα ηθελα να γεννησω φυσιολογικα αλλα στην δικη μου περιπτωση δεν γινοταν να το ρισκαρουμε αφου δεν ειχε καν μπει στην λεκανη η μπεμπουλα. Δεν γινοταν να ζορισουμε την χειρουργημενη μητρα μου.

Αλλα εννοειτε πως μανουλες ειναι ολες με την ιδια αξια φυσικα!!!

Ελένη, όχι βέβαια, γιατί να νιώθουν άβολα; Άσε που εγώ τις λυπάμαι περισσότερο όσες κάνουν καισαρική, γιατί είναι κανονικό χειρουργείο, έχουν πόνους μετά (απ'ότι έχω ακούσει), νοσηλεύονται περισσοτερες μέρες και μετά στο σπίτι δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετούνται. έτσι τουλάχιστον μου έχουν πει, δεν ξέρω αν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Επίσης το καλό με τις καισαρικές είναι ότι δεν ταλαιπωρείται και το παιδί.

Ειναι αναλογα την περιπτωση Αρετουλα, εγω δεν πονεσα καθολου, το ιδιο απογευμα σηκωθηκα και καθομουν στην καρεκλα και την αλλη μερα εβαζα και σταυροποδι!!

βεβαια πολλες γυναικες πονανε, εγω το θυμαμαι σαν μια γλυκια εμπειρια.

εχω πονεσει πολυ περισσοτερο οταν ειχα περιοδο...

Οχι δεν εισαι καθολου!!!!!!! και εγω δεν θελω να περασει γρηγορα αυτος ο καιρος, θελω το μωρακι μου βρεφακι!!!!!!!

Μπραβο, τελεια!! καλη αρχη. Μιας φιλης μου πηγε χτες και σημερα και μπλανταξε στο κλαμα ο μαγκακος...

λοιπον Σεβη στο αναγνωριζω,εισαι η καλυτερη μαθητρια του τοπικ,παντα απαντας σε ολες κ δεν ξεχνας ποτε καμμια μας.

Εισαι δηλ η οργανωτρια της παρεας,χιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!

συμφωνω απολυτως!!!! απουσιολογα με τα ολα της!!!!!!!!!!!!

καιρό έχει να γράψει η FIRE, η margi, η νεραϊδούλα, η μπέμπα.

καλά η Λίτσα ακόμα δεν γύρισε;

ποιά έχει ακόμα πολύ καιρό να γράψει;

η Αγγελίνα!

απουσίες, ελπίζω διακιολογημένες, κ εύχομαι να περνούν καλά!

το παίζω απουσιολόγα!:P

:tongue::tongue::tongue: που να χαθηκαν αραγε τα κοριτσια?

Ολα οκ με το Χρυσπακι??

καλαματα???? με ποιον γιατρο και σε ποια κλινικη?

Οταν κατεβεις θα πιουμε καφε, στο λεω απο τωρα???

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γεια σας κι από μένα.

Δεν έχω τόσο χρόνο για να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, αλλά σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Χτες ήταν πολύ κουραστική μέρα με τα κιβώτια, καθώς είχα να τακτοποιήσω πολλά πράγματα. Ήρθαν στο σπίτι το μεσημέρι κάποια κουτιά από το προηγούμενο ταξίδι κι έπρεπε να τα ανοίξω, να ξετυλίξω τα αντικείμενα, να διαλέξω αυτά που θα έφευγαν για Γερμανία κι όλα αυτά βιαστικά για να μην καθυστερώ τους εργάτες που τα έφεραν. Μόλις έγινε αυτό, έκατσα από το απόγευμα μέχρι το βράδυ, να ανοίξω όσα κουτιά είχαν πράγματα που θα έμεναν σίγουρα στην Αθήνα και να τακτοποιήσω όσα ήταν για κάποια χρήση ή να τα αποθηκεύσω στο υπόγειο.

Κορίτσια κουράστηκα πολύ, τα πόδια μου με Ψ Ο Φ Η Σ Α Ν, η μέση μου δεν ίσιωνε, αλλάαααααααα τουλάχιστον μου έφυγε το σφίξιμο που είχα στο λαιμό εδώ και μέρες από το άγχος μου. Σήμερα αισθάνομαι πού και πού κάτι λίγο, επειδή σκέφτομαι τις λεπτομέρειες του ταξιδιού.

Το φαγητό μας σήμερα ήταν δύο ειδών: έφτιαξα σόγια κοκκινιστή και φάβα. Πίστευα ότι η σόγια έφτανε για όλους, αλλά έπεσα έξω και γι' αυτό μαγείρεψα 2 φαγητά. Έφτιαξα κι ένα ψωμάκι φρέσκο. Θα ζυμώσω και αύριο για να έχει το παιδάκι μου έστω για λίγες μέρες σπιτικό, μανουλίσιο:D ψωμάκι.

Υ.Γ. Μανουλίσιο όπως λέμε σουβλάκι καλαμίσιο κοτίσιο.

Κοριτσάκια μου, θα προσπαθήσω να μπω και αύριο. Αν όμως, δεν τα καταφέρω λόγω χρόνου, τότε σας εύχομαι καλό ΣαββατοΚύριακο..... και θα τα πούμε από τη Γερμανία μόλις φτάσουμε με το καλό και το συντομότερο δυνατόν.

Τα φιλιά μου σε όοοοοολεεεεεεες.

Kαλο σας ταξιδι Ρουλακι μου.

Κι οταν με το καλο τακτοποιηθείτε,

γραψε μας να μαθουμε τα νεα σας!!!!!!!!

Παντως θα μας λειψεις πολυυυυυυυ.

φιλακια!!!!!

Μαρακι.....θα φαω τα μπουτακια της καραμελιτσας σου...

μα τι ησυχο μωρο ειναι αυτο;;;;;

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Γεια σας κοριτσια τελικα αφησα την μικρη στην πεθερα και τωρα παω να ξεραθω λοιπον ακουστε,σκηνικο στην π.χαρα και μου λετε εχω αδικο?Ειναι λοιπον μια εκει στις κουνιες εχει ενα αγορακι 3-4χρ..οταν παω ειναι μονιμα στην κουνια(και εχουμε μονο 2κουνιες παιδικες για καμια 15πιτσιρικια)τεσπα χτες παω ειναι εκει κ κανει κουνια επι ενα 15που εγω τρυγυριζω τραμπαλα-τσουληθρα με τα μικρα.δεν λεω τιποτα παω μπαστακωνομαι απο διπλα της λεω ρε πουστη μου θα το κατεβασει τιποτα αυτη συνεχισε αμεριμνη,πεταω μια μπηχτη τυπου αντε να δουμε τι ωρα θα κανουμε κουνια σημερα χαμπαρι τιποτα,της λεω συγνωμη αλλα περιμενουν και αλλα παιδακια για κουνια μου λεει το ξερω αλαλ αμα τον κατεβασω κλαιει,της λεω και τι σημαινει κλαιει εξηγησε του και κατεβασε τον..Τεσπα μετα απο καμια 10αρια μπηχτες δικες μου τον κατεβαζει!Σημερα παω μονο με τον μικρο αυτη παλι εκει παλι εκανε κουνια ο πιτσιρικας και ειχε σημερα ενα καρο παιδια που ηταν να κανουν κουνια..κλασικα παω τσουληθρα τραμπαλα εγω περναει το 15μπαστακωνομαι και εγω εκει με αλλους 10γονεις(η αλλη η κουνια αδειαζε ανα 5λεπτα και εκανε αλλο παιδακι!)Τιποτα αυτη ανενοχλητη να κανει κουνια,τεσπα κατεβαζει το παιδι μετα απο 5λ ανεβαινει ενα αλλο κανει και αυτο,και μετα η δικη μου σειρα,κατεβαινει το παιδακι και παει αυτη να βαλει το δικο της παλι...Αρπαζω κοριτσια την κουνια και της λεω,τωρα θα κανει το δικο μου παιδι το δικο σου εκανε!!!!Μα δεν μπορω λεει εμεις κατβηκαμε να κανουν και αλλα παιδακια(μονο 1εκανε)και κλαιει ο δικος μου θα τον βαλω τωρα..Ε εκει την στολισα αλλα γαλικα (πηραν το μερος μου 3-4μαμαδες που ηταν εκει γυρω)βαζω τον μικρο και καθετε αυτη μπαστακας ακριβως πισω απο την κουνια και εγω μπροστα να κουναω τον μικρο και της κανω σε καποια φαση(το κορυφαιο)θα φυγεις απο πισω η θα φας την κουνια στα μουτρα?:cool:

:-D

Μαρακι.....θα φαω τα μπουτακια της καραμελιτσας σου...

μα τι ησυχο μωρο ειναι αυτο;;;;;

Δωρακι μου ναι ειναι ησυχο........ακομα!!

δεν ξερω αν σε μερικους μηνες μας θα μας χορευει στο ταψι!!!:-):smile::-)

Αννια μου καλα τις εκανες,και εμενα μου την δινουν κατι τετοιες!

ας παρει μια κουνια στο σπιτι της!!!!:mad::-x:-x:-x

καλα εχω να ριξω ματς στις παιδικες χαρες!!!!!!!!

για σημερα δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα μαγειρεψω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...