Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Χωρις επισκληρηδιο?γεννησες γρηγορα και δεν προλαβες να κανεις η εκει δεν κανουν οπως εδω στο ελενας?Εγω παντως εκανα και στα 2 απο 18ωρες,βασικα στον μικρο δεν ηθελα να κανω αλλα ο γιατρος μου ειναι πολυ υπερ ετσι και με καταφερε και την εκανα

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Πω πω βρε κορίτσια σας θαυμάζω... φυσιολογικός τοκετός χωρίς επισκληρίδιο... και το Χριστινάκι μας χθες έτσι γέννησε.... είστε ήρωες πραγματικά... όχι σαν εμένα, καισαρική με επισκληρίδιο και τα δυο... στον Νικόλα μάλιστα έφαγα ΚΑΙ ολική.... πάρε να 'χεις !!!

Είμαι off topic ... εντελώς ...

Άννα,

Αν μπορείς άσ'το λίγο να ξεκουραστείς κάνα 2ωρο να ανακτήσεις δυνάμεις για το Σ/Κ !

δεν εχω και τις καλυτερες σχεσεις με την πεθερα και εκτος αυτου δουλευει κι ολας και δεν ξερω ανα θα μπορει..Παντως σκεφτηκαμε να τα αφησουμε αυτο το σκ και τα 2και να κανουμε λιγο εργενικη ζωη χαχαχαχαχα

Ε εκμεταλλεύσου την βρε σε κάθε περίπτωση! Εγώ αυτό θα έκανα πάντως, μόνο που με τη δική μου πεθερά έχουμε καλές σχέσεις και τη λυπάμαι να της τα αφήνω...χαχαχα.

Ναι τα γέννησα γρήγορα, αν και στο Χρήστο παρακαλούσα λίγο πριν βγεί το παιδί (σάμπως ήξερα τι μου γινόταν εκείνη την ώρα;) να μου κάνουν καισαρική... φυσικά γελούσαν οι άνθρωποι.... Στο Χρήστο όμως έκανα και μια ώρα ράμματα μετά. Εκείνη την ώρα, θυμάμαι, σκεφτόμουν πόσο ανώμαλοι πρέπει να είναι όσοι θέλουν να γίνουν γυναικολόγοι...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

xαχαχαχα αρετη τι να κανουν και αυτοι...εγω γενικα δεν μπορω αιματα βελονες κλπ οποτε δεν θα γινουν ποτε γιατρος η νοσοκομα!!!απαπαππααπαπα...εγω επαθα ρηξη στην μαρια εκει να δεις ραμματα εσωτερικα-εξωτερικα

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!!

Η πρώτη μας μέρα χθες στον παιδικό πήγε εξαιρετικά!

Δεν έκλαψε, δεν μας ζήτησε και έπαιζε συνεχώς!

ελενη ασχετο αλλα μιλουσαμε παλια στις μανουλες σεπτεμβρη 2008?

Οχι Ιωάννα μου! Εμείς είμαστε Ιούλιος 2008!

Να σας πληροφορήσω επίσης ότι εδώ και 2 νύχτες κοιμάται στην κούνια του όλη νύχτα χωρίς κλάματα. Μόνο που πρέπει να βλέπει ή εμένα ή το Βασίλη στο διπλανό κρεβάτι.

Είδες; Το πρώτο βήμα έγινε! Μπράβο! Τώρα μόλις τον δεις ότι αισθάνεται ασφαλής στον χώρο του μπορείς να φύγεις από το δωμάτιο του.

Καλή αρχή στον παιδικο Αρετή!

Γέννησε χθες η αδερφή του άντρα μου (η κουνιάδα μου) ένα υγιέστατο αγοράκι 3.370+52 πόντους !!! Παίδαρος !!!

Να σας ζήσει Μεταξία!!! Γερό να είναι!

Η δικιά μου είχε γεννηθεί 3250! Ότι πρέπει για ζούληγμα!:D

Παντως σκεφτηκαμε να τα αφησουμε αυτο το σκ και τα 2και να κανουμε λιγο εργενικη ζωη χαχαχαχαχα

Και πολύ καλά θα κάνετε!!! Να κάνετε οτι σας ευχαριστεί!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

καλημερουδιαααααααααααα!!!Μεταξια να σας ζησει το ανηψακι,τι ομορφα να ακουμε για νεες ζωες,για παιδακια γεματα ζωη,αχ κατι τετοια σου φερνουν μονο χαμογελα κ σε κανουν να λες δυνατα η ζωη ειναι ομορφη!!!!μην φοβαστε δεν το χασα απλα ειπαμε το γνωστο χαζοχαρουμενο χιχιχιχι!!!!

Αρετουλα χωρις επισκλ εεεε???τι να πω θηριο....!!!εγω που ειχα την πικρη εμπειρια του τοκετου(λογ αποτελεσματος πικρη) αν κ ηταν τοσο μικρο αφου ημουν 5,5 μηνων εχω να πω πως πονεσα τρελλα χωρις επισκλ,δεν θα το ξανακανα ποτε!!!!!!γενικα τον πονο δεν τον αντεχω με τιποτα!!

Μεταξια μην λες χαζα,η μαμα μου εκανε 3καισαρ κ να σου πω κατι ακομα κ για αυτο την θαυμαζω.ειδικα στην 3 (25χρονια πριν) επαιξε την ζωη της κορωνα γραμματα κ ομως τα καταφερε..κ φυσικα οχι απλα δεν εκανε κατι λιγοτερο απο τις αλλες με φτ αλλα για μενα ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ του κοσμου,κ παλι να ξαναγενιομουνα αυτην την ΜΑΝΑ θα ηθελα!!!!!!!

παντως το ακουω συχνα,καποιες κοπελες που κανουν κτ να νιωθουν καπως...μα ειναι δυνατον,γερα κ τελειομηνα μωρακια να γεννιουντ κ ας μας τα βγαζουν κ απο το στομα χιχιχιχιχι!!!

Ελενιτσα μπραβο στην μικρουλα μια χαρα τα καταφερε!!!

Αννια κανε αυτο που θα σε κανει ηρεμη!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημερα ομορφες!!!!!

Μεταξια,να σας ζησει το ανεψακι.....γερο και καλοτυχο να ειναι το πουλακι μου!!!!!!

Αρετη και Ελενη...

Μπραβο για τα καμαρια σας.....

ειδατε ποσο ευκολα προσαρμόζονται;

Αννια...

εκμεταλευσου το γεγονος οτι τους εχεις κοντα σου

και ασε τα παιδια να ξεκουραστεις λιγο...

Μακαρι να ειχα κι εγω κοντα την μαμα μου να με ξεκουραζε καπου καπου!!!!!!!

Εμεις που λετε,3ο βραδυ χτες που αλλαξαμε δωματιο

και ο Ραφαηλ μου,ξυπνησε κατα τις 6 το πρωι για νερο...

πηγα κι εγω του δωσα νερο και ξαπλωσα μαζι του.....

Ευχομαι σιγα σιγα να μην ξυπναει καθολου και να

αρχισει να συνηθιζει στο νεο του δωματιο.....

παντως ακομα δεν παει μεσα να παιξει,με τα παιχνιδια του....

παει το κοιταζει...και φευγει!!!!!!

Α,εγω γεννησα 1.630........

32βδ.

εδω να δειτε γατι!!!!!!!!!

Σημερα δεν μαγειρευω,εχω κοτοσουπα απο χθες!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

ξεχασα να γραψω το φαγητο μας τελικα φασολια μαυροματικα σαλατα,πανε οι καραβιδες οεοοοο!!!εχε χαρη που βαριεμαι να παω στην αγορα,τελος παντων απο βδομαδα ομως δεν μου γλυτωνουν!

Δωρα μια χαρα τα παει ο μικρος κ η συνεχεια θα ειναι ακομα καλυτερη!

τωρα αν πω εγω ποσο ηταν η μικρη οταν την γεννησα,θα νομιζετε οτι μιλαω για κανονικο ποντικακι!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

αννουλα στεναχωριεμε πολυ για αυτο που περασες!Και η κολλητη της αδερφης μου γεννησε 5,5μηνων γιατι το μωρο ειχε υδροκεφαλια και το χειροτερο ειναι οτι ο γιατρος δεν το ειχε δει νωριτερα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...