Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Αρετουλα μια μακαροναδιτσα με καλαμαρακια?

Δωρακι ειναι σημερα των 40 παρθενων? καλα τελειο το Αντιγονη, στο ευχομαι το αλλο μωρακι σου να ειναι ενα γερο κοριτσακι!!

Ναι Μαρακι,των 40 παρθενων ειναι!!!!

Ευχαριστω για την ευχη!!!!!

Δεν θα ελεγα οχι για ενα κοριτσακι...;)

Μάλλον τελικά στο μπριάμ θα καταλήξω... είπα στο Βασ να μου φέρει πατάτες και κολοκύθια από το χωριό.

Χθες ειχα μπριαμ...εφαγε κι ο θησαυρουλης μου!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ναι μελιτζάνες βάζω κι εγώ όποτε έχω, θα βάλω και αυτή τη φορά, αλλά για καροτάκια δεν το είχα ακούσει ποτέ. Έχω κι απ'αυτά, θα βάλω!

Ευχα΄ριστώ για τις προτάσεις κορίτσια και να ξέρετε ότι δεν μου είναι πλέον εύκολο να μιλάω για φαγητό.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Δωρακι να την χαιρεσαι την μανουλα,να ναι γερη κ δυνατη σαν τα ψηλα βουνα!!!!!!!!!!!!!!(στα εγραψα κ στο φατσαμπουκ χιχιχι)!

Αρετουλα εμεις για αυριο θα κανουμε μαλλον μακαροναδες με καραβιδες,ειναι κ νηστιμ!τωρα αλλη κ νοστιμη ιδεα ειναι κ τα ρεβυθια,τρελαινομαι αλλα κ το μπριαμ ή τουρλου!

Μαρακι τι καλα που η μικρη το δεχθηκε ευκολα το εμβολιο,αχ τι φοβερο παιδακι κανετε βρε!!!!!!!

σας ακουω πως δινετε τα φαρμακα στα μικρα σας κ εχω αγχωθει χιχιχι!εγω μπορω να σας πω συμβουλες για σκυλοπαιδακια.λοιπον την αρπαζετε,της ανοιγετε το στομα κ γρηγορα ριχνετε το υγρο απο την συριγγα φυσικα,α κ μην ξεχασετε να κρατησετε κλειστο το στομα γιατι διαφορετικα θα σας το φτυσει ή στην μαπα ή οπου βρει χιχιχιχι!!!!φιλακια σε ολες!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Κλείνω τα 36 τέλη Νοεμβρίου... και μου είπε ο γυν/γος μου να κάνω μια (προληπτικά) και μετά τα 40 νομίζω την κάνεις ετησίως....

Καλέ μικρή είσαι εσύ! Εγώ τα έκλεισα τον Αύγουστο!:tongue::tongue:

Ο γιατρός μου εμένα μου είπε πως σ'αυτή την ηλικία χρειάζεται μόνο εφόσον υπάρχει ιστορικό!

Αρετή μου έδωσες ιδέα για αύριο! Αν προλάβω θα κάνω ιμάμ!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου,επιτελους κοιμηθηκανε τα πιτσιρικια μου και θα παω να ξεραθω και εγω λιγο..Δωρακι χρονια πολλα στην μανουλα,εμας γιορταζουν 2θειες η μια Ασπασια και η αλλη Μαργαριτα...Καλη σχολικη χρονια να ευχηθω και εγω και περαστικα στο χρυσπακι μας!!!Εγω χτες μαγειρεψα φακες και σημερα τηγανισα μπριζολες με πατατες..Δεν ξερω αλλα περναω φαση τηγανιτης πατατας αυτο το καιρο!

:-D

Καλημέρα! Πρώτη μέρα του Μιχάλη σήμερα στο σχολείο. για κανά δίωρο θα τον αφήσουμε, μην τον ρίξουμε στα βαθειά με την πρώτη... Ευτυχώς δεν έκλαψε αν και στην αρχή δεν ξεκολλούσε απ'την αγκαλιά μου. Α! Να σας πληροφορήσω επίσης ότι εδώ και 2 νύχτες κοιμάται στην κούνια του όλη νύχτα χωρίς κλάματα. Μόνο που πρέπει να βλέπει ή εμένα ή το Βασίλη στο διπλανό κρεβάτι. Ευτυχώς, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.... Για σήμερα μπριαμ έφτιαξα με την ψυχή στο στόμα, γιατί είχαμε συμβούλιο χθες μέχρι τις 9 το βράδυ.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα !!!!

Γέννησε χθες η αδερφή του άντρα μου (η κουνιάδα μου) ένα υγιέστατο αγοράκι 3.370+52 πόντους !!! Παίδαρος !!! Φτου φτου ! Να μας ζήσει ! Γερό και καλότυχο να είναι.... έγιναν τέσσερα τα ξαδερφάκια !!!

Κι άρχισαν όλοι να μου λένε πότε θα βάλουμε μπροστά για το 3ο..... αχ βαχ....

Να σας ζήσει! Μεγαλόσωμο παιδάκι ε; Σε σχέση με τα δικά μου ειδικά (2.620 +2.660)... Δε σκέφτεσαι για τρίτο Μεταξία;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Μόνο στα πιο τρελά μου όνειρα.... αυτό που σκέφτομαι και με προβληματίζει είναι πως σε κάνα χρόνο που θα έχει ξεπεταχτεί εντελώς η μικρή.... δεν θα έχω πια μωρό.... και θα μου λείψει.... από την άλλη έλεγα αν είμαστε καλά, γιατί όχι, σε κάνα 2 χρόνια να κάναμε κι ένα 3ο... αλλά, μάλλον θα παραείμαι μεγάλη τότε για να γεννοβολάω.... μην με βρίσετε...

θα ήθελα 3ο παιδάκι για ένα (συναισθηματικό) λόγο... να βγάλω το όνομα του μπαμπάκα μου....

Να σας ζήσει! Μεγαλόσωμο παιδάκι ε; Σε σχέση με τα δικά μου ειδικά (2.620 +2.660)... Δε σκέφτεσαι για τρίτο Μεταξία;

Και τα δικά μου σαν γατιά ήτανε ο Νικόλας 2.750 και η Σεμίνα έσπασε όλα τα ρεκόρ... 2.150 γεννήθηκε και την πήρα σπίτι 2 κιλά και 50 γραμμάρια... δεν ήξερα από πού να την πιάσω, κυριολεκτικά !!!

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??Αρετη μου πως παει το φασολακι σου???σε λιγες μερες εχεις γιατρο ε?Υπομονη...Μεταξια και εγω θελω τριτο αλλα φοβαμαι κοριτσια μετα την τελευταια αποτυχια θα ξαναπροσπαθησω σιγουρα μετα απο 3-4χρονια..Σεβουλα πως ειναι η χρυσπα μας?Κοριτσια κουτουλαω απο την νυστα χτες εβλεπα ενα εργο μεχρι της 2,30και απο εκεινη την ωρα μεχρι της 7,30που ξυπνησε ο μικρος με ξυπνησε αλλες 3φορες!Σκεφτομαι το μεσημερι πραγματικα εχω απελπιστει να τα αφησω κανα 2ωρο στην πεθερα μου και να ξεραθω!!!!!Σημερα θα κανω φασολακια

:-D

Ναι την άλλη Πέμπτη έχω γιατρό.

Ιωάννα, ναι να τα δώσεις στην πεθερά, αν μπορεί να στα κρατήσει, μην το σκέφτεσαι!

όχι, κανονικά γέννησα στην 40η εβδομάδα, αν θυμάμαι καλά. Ευτυχώς που ήταν μικρά, γιατί τα γέννησα με φ.τ. χωρις επισκληρίδιο.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...