Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερα και καλο μηνα.

Σημερα γιορταζει η μανουλα μου.......:P:p:p:p

Για σημερα μαγειρευω κοτοσουπα με κοτοπουλακι χωριατικο.

Ελπιζω να φαει το θησαυρακι μου..........!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα, καλό μήνα και καλή σχολική χρονιά στα καμάρια μας. Σήμερα το πρωί πήγαμε στο σχολείο του Μιχάλη για εγγραφή. Πολύ ωραίος ο χώρος, ζεστός, φιλόκ\ξενος αλλά ο Μιχάληες με τράβαγε απ'το χέρι και μου έλεγε "πάμε, πάμε". Θα έχουμε δύσκολη προσαρμογή, το νιώθω.... μας είπαν να τον πάμε και για καμιά ώρα αύριο και από Δευτέρα κανονικά. Το ίδιο και ο Χρήστος στο δικό του σχολείο. Μετάνιωσα ειλικρινά που δεν έκανα αίτηση και για το Χρήστο για το ίδιο σχολείο. Τέσπα...

Δωράκι, να τη χαίρεσαι τη μαμά σου. Πώς τη λένε; Είναι πολλά και σπάνια τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα. Ο Βασ έχει μια θεία που τη λένε Ακριβέτα και γιορτάζει σήμερα.

Σέβη, ούτε εμένα η δική μου πεθερά μπορεί να του δώσει αντιπυρετικό ή αντιβίωση. Πήγαινε ο Βασ από τη δουλειά, όταν χρειαζόταν. Μεταξύ μας, ούτε εγώ μπορώ... κλαίει, κλωτσάει, ωρύεται και στο τέλος ό,τι του δινω το βγάζει. Πρέπει να έχω και το Βασίλη μαζί μου για συμπαράσταση. Γι'αυτο το αντιπυρετικό του το δίνω σε γάλα, για αντιβίωση άστα να πάνε... δεινοπαθούμε, γιατί την καταλαβαίνει τη γεύση και δεν το πίνει. Το ίδιο με το πονστάν. Μόνο ντεπόν πίνει πιο εύκολα. Τώρα το ότι δεν σε πήρε τηλ ή το Στ. δεν το δικαιολογώ, μάλλον δε θα το ΄χε πάρει χαμπάρι, ποιος ξέρει....

Μετάξια, μπράβο που έκανες μαστογραφία, να μας δίνεις το καλό παράδειγμα. ξέρω ότι πονάει, γιατί μου το είπε η μία αδερφή μου, πιο μικρή, που έχει πλάκα στήθος.

Για σήμερα έχω φτιάξει παστίτσιο για μας και μοσχαράκι με κριθαράκι για τα παιδιά, αν και ο Χρήστος μάλλον παστίτσιο θα φάει. Τρελαίνεται για ζυμαρικά αυτό το παιδί...χθες το βράδυ έφαγα κι εγώ (δεινοπάθησα μετά βέβαια...).

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Δώρα,

Να χαίρεσαι την μανούλα σου !!!

Μαράκι,

Μια χαρά τα πήγε η μικρή με το εμβόλιο ! Μπράβο της !

Έχουμε κι εμείς ένα εμβόλιο στην μικρή, αλλά από βδομάδα...

Πω πω αυτό το κοτόπουλο στη γάστρα μου 'κατσε της χοντρής... όπως μου 'κατσε βέβαια και το παστίστιο και το γιουβέτσι... τί στο καλό ? Βαλτές είστε όλες σήμερα ????? Πού πήγα στη διαιτολόγο μετά από 3 υπέροχες εβδομάδες (που μου κόστισαν 2,5 κιλά +)... μην σχολιάσετε.... κι άκουσα τα σχολιανά μου.... στην πείνα τώρα Μαντάμ για να μάθεις να ματσαμπουκιάζεις .....

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!!!!

Καλό μήνα, καλή χρονια θρησκευτικά και κυρίως

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ στα μαναράκια μας!!!!!

Εμείς ξεκινήσαμε πρώτη μέρα σήμερα, την ξύπνησα αρκετα νωρίς γιατί ήμουν σίγουρη πως θα έχουμε γκρινίτσα-όπως κι έγινε-, αλλά όταν ήρθε η ώρα πήρε την τσαντούλα της βγήκαμε έξω και φώναζε "άντε, μια ώρα κάνει το σχολικό να έρθει":tongue:!!! Το μόνο που είχαμε ήταν όταν μπήκε στο σχολικό και μας χαιρετούσε βούρκωσε το πουλάκι μου αλλά όλα καλά!!!

Τώρα πήρα και ρώτησα πως τα παει και μου είπανε όλα καλά! Εγκλιματίστηκε κατευθείαν!

Ο χαζμπαντ έκανε τις εξετάσεις και έχει κατέβει αρκετά η πέτρα οπότε μέχρι το Σαββατο θα περιμένουμε να δούμε αν θα την κάνει τσισάκια!!!:D:D

Κατά τα άλλα για σήμερα έκανα μια απλή μακαρονάδα με ντοματούλα!

Ελένη, λες να είμαστε μειοψηφία;!;!;!

γιατί ο άντρας μου θα βάλει, αν δεν έβαλε ήδη κλιματισμο, κ επειδή μάλλον η πεθερά μου δεν μπορεί να δώσει αντιπυρετικό στο παιδί-πόσο δύσκολο είναι ρε γμτ-πήγε ο ίδιος.

δηλαδή για 45 λεπτά από τη θερμομέτρηση-όχι από τότε που ανέβασε-το παιδί είχε 38,6 κ ....όλα καλά, ψήνεται το παιδί, αλλά θα περιμένει τον μπαμπά να πάρει αντιπυρετικό. κ πείτε μου ότι έχω άδικο! γιατί δεν έχω!!!!!

κ γιατί δεν του κάνει ντουζάκι; δεν λέω κεφάλι,απλά να την βρέξει λιγάκι. ή μαζί! πόσο δύσκολο είναι ρε!

Σέβη μου κατ'εμέ το κλιματιστικό με πυρετό απαγορεύεται δια ροπάλου! Αν αρχισει το παιδί να ιδρώνει και το χτυπήσει μπορεί κάλιστα να κάνει πνευμονία.

Τώρα για το αντιπυρετικό και το μπάνιο, κανένα παιδί δεν θέλει αλλά αναγκαζόμαστε να τα κάνουμε για το καλό τους. Δεν νοείται με 38.6 να μην δίνεις αντιπυρετικό... Τουλαχιστον εγω! Α ρε μπαμπούλη μου... ήρωας είσαι!!!!

Πως είναι σήμερα το η Χρύσπα;

Βασικά έκανα ψηφιακή μαστογραφία όπου στέκεσαι όρθια και σου πιέζουν τον μαστό μια οριζοντίως και μια κάθετα ανάμεσα σε δυο πλάκες να φανταστείς... μια στον δεξί μαστό και μια στον αριστερό...

Γιατί κοριτσάκι μου έκανες μαστογραφία; Πόσο είσαι;(αν επιτρέπεται...)

Κορίτσια την Κυριακή το μεσημέρι αναχωρώ.

Αύριο Πέμπτη ίσως να μη μπω καθόλου στην ενότητα ή να αργήσω πάρα πολύ. Μην ανησυχήσετε για μένα, θα είναι επειδή όλη την ημέρα θα είμαι απασχολημένη.Σας στέλνω μια γλυκιά καληνύχτα.

Ρουλάκι μου κι εμείς σου στέλνουμε την αγάπη μας και σου ευχόμαστε καλό κουράγιο!

Κατά τα άλλα σήμερα θα κάνω ντοματούλες με αυγά (καγιανά λέγεται αυτό ?)

στραπατσάδα στην Σαλόνικα!!!

ερώτηση ξανθιάς : μπορώ να τα καθαρίσω και να τα χώσω στην κατάψυξη ??????????????:cool:

Εμείς τα ζεματίζουμε με λαδάκι και μετά είναι ετοιμα για μαγείρεμα και ολόφρεσκα!!!

σημερα θα κανω κρεας με κριθαρακι,γιουβετσι!αχ πεινασα κ μονο που το εγραψα!!!!

Γιαμ γιαμ!!!!! Τέλειο φαγάκι!!!! Ιδιως την ώρα που βγαίνει.... πω πω πω!!!!

Σημερα γιορταζει η μανουλα μου.......:P:p:p:p

Να την χαίρεσαι Δώρα!!! Πως την λένε;

Για σημερα μαγειρευω κοτοσουπα με κοτοπουλακι χωριατικο.

Ελπιζω να φαει το θησαυρακι μου..........!

Κάντου και μια σουπίτσα να ξετρελαθεί με το χωριάτικο κοτοπουλάκι!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

....

Γιατί κοριτσάκι μου έκανες μαστογραφία; Πόσο είσαι;(αν επιτρέπεται...)

...........

Κλείνω τα 36 τέλη Νοεμβρίου... και μου είπε ο γυν/γος μου να κάνω μια (προληπτικά) και μετά τα 40 νομίζω την κάνεις ετησίως....

κοριτσακια σας ευχαριστω για τις ευχες.....:P:p:p:p

Αντιγονη την λενε την μανουλα......

κι αν κανω ποτε 2ο παιδακι,κοριτσακι....ετσι θα το πουμε!!!!!!

Σημερα γιορταζουν 40:shock::shock::shock::shock: γυναικες μαζι

των οποιων τα ονοματα ειναι πιο παραξενα!!!!!!

Καλε κοριτσακια,

τι φαγια ειναι αυτα που κανετε σημερα.......

τα σαλια μου επεσαν!!!!!!

Να ευχηθώ κι εγω καλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδακια μας!!!!!

r.gif

Καλε κοριτσακια,

τι φαγια ειναι αυτα που κανετε σημερα.......

τα σαλια μου επεσαν!!!!!!

Χαχα εσένα σου έπεσαν τα σάλια... εγώ τί να πώ μου κυνηγάω την μασέλα στο πάτωμα ??????????????????

Παιδιά, δώστε καμιά ιδέα: τι να μαγειρέψω για αύριο; όχι κρέας, όχι μακαρόνια, όχι φασολάκια και όχι φακές.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Παιδιά, δώστε καμιά ιδέα: τι να μαγειρέψω για αύριο; όχι κρέας, όχι μακαρόνια, όχι φασολάκια και όχι φακές.

Μπριάμ ???? Ψάρι αλά σπετσιώτα ? Πατατούλες με λουκανικάκια φρανκφούρτης ???? Ρεβύθια ?

:confused::confused::confused: λείπει και το master-mind της μαγειρικής... η Ρούλα !

Μεταξία δε με προσέχεις, όχι κρέας είπα, τι λουκάνικα φρανφούρτς μου λες; Ούτε ψάρι, είναι νηστεία. Α να προσθέσω (για τα ρεβύθια πάει αυτό): να είναι και νόστιμο!χαχα. Το μπριάμ καλό ακούγεται και γρήγορο...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αρετουλα μια μακαροναδιτσα με καλαμαρακια?

Δωρακι ειναι σημερα των 40 παρθενων? καλα τελειο το Αντιγονη, στο ευχομαι το αλλο μωρακι σου να ειναι ενα γερο κοριτσακι!!

Μεταξια μου μπραβο για την μαστογραφια, καλα αποτελεσματα αν δεν σιγουρα θα εινια οκ μιας και εισαι κοριτσακι!!

Μάλλον τελικά στο μπριάμ θα καταλήξω... είπα στο Βασ να μου φέρει πατάτες και κολοκύθια από το χωριό.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Χαχα εσένα σου έπεσαν τα σάλια... εγώ τί να πώ μου κυνηγάω την μασέλα στο πάτωμα ??????????????????

:D:D:D:D:D:D:D

Αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχα.

Να εισαι καλα βρε Μεταξακι...με εκανες και γελασα!!!!!!!!!!!!

Μμμμμμμμμμμ..........

Τι θα ελεγες για ριζότο με λαχανικα;

Πατατες μπλουμ;

Μπαμιες;

Κατι σε θαλασσινα;

r.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...