Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

γιατι ειναι δυσκολη εξεταση,πως γινετε?

Κοίτα Αννούλα,

Βασικά έκανα ψηφιακή μαστογραφία όπου στέκεσαι όρθια και σου πιέζουν τον μαστό μια οριζοντίως και μια κάθετα ανάμεσα σε δυο πλάκες να φανταστείς... μια στον δεξί μαστό και μια στον αριστερό...

...και μετά σου λένε "γυναίκα" αχ και να μπορούσαν έστω στο ελάχιστο οι άντρες να διανοηθούν τί περνάμε γενικώς -- σε όλα τα επίπεδα--... άντε τώρα, νευρίασα μόνη μου !

πω πω τί ωραία που το περιγράφω !!! σε λίγο θα πάρω το Νόμπελ περιγραφής !!!! αλλά, σόρρυ κιόλας, δεν υπάρχει πιο κομψός τρόπος να το περιγράψεις... τελείως άβολη και επίπονη εξέταση... :(:(:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Μεταξια απλα η περιγραφη σου μου εφερε ενα αουτσ,απα πα κ εγω που τα χω κ πλουσια ποσο θα πονεσουν.....ευτυχως εχω ακομα δρομο για να φτασω στην εξεταση,ουφφφφφφ!!!

Σεβη τελικα καποτε που δεν χρειαζομασταν 2μισθους για να ζουμε αξιοπρεπως(τροπος του λεγν δηλ) ηταν καλυτερα.....μια χαρα ηταν η μανουλα μου στο σπιτι της με τα παιδακια της χωρις το αγχος πως να ειμαστε κ τι κανουμε....

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

ρε αγάπη, πέρασε όλο το πρωινό κ δεν πήρε ένα τηλέφωνο, που της είπαμε πάρε να ξέρουμε. όχι εμένα, τον γιό σου.

που κάθε μέρα πέφτουν τα τηλέφωνα σαν νερό για το τίποτα. κ το τίποτα το συζητούν 3-4 φορές ημερησίως κ 3-4 εβδομαδιαίως.

παίρνω τον Σ για να μάθω για το παιδί, για να μην τηλεφωνήσω κ τυχόν το ξυπνήσω, γιατί δεν ήξερα τί ώρα θα κοιμόταν.

ουτε σε εκείνον δεν είχε κάνει τηλέφωνο.

στις 12 κ κάτι την πήρε κ του είπε για το 38,6. δηλαδή αν δεν την έπαιρνε πότε θα το έλεγε;:confused:

με ενημερώνει ο Σ κ του λέω "ωραία, έδωσε πονστάν!" όχι μου λέει, θα πάω εγώ κατά τη 1παρά.:shock::mad::(

γιατί ρε φίλος να ψήνεται το παιδί μέχρι να κλείσεις το γραφείο κ να του το δώσεις εσύ;

γιατί να μην του έχει κάνει ήδη ντουζ;

αφού έχω δείξει πώς την βάζουμε στο καρεκλάκι φαγητού, την ασφαλίζουμε με τις ζώνες κ κρατώντας της τα χεράκια-αν, ΑΝ, αντιστέκεται, που δεν- της δίνουμε το σιροπάκι, αφού ανοίξει το στοματάκι της. σο σίμπλ!

σε βλέπω να σου έρχεται τώρα που προετοιμάστηκες...:tongue:;):P

βράζω, αλλά αυτή τη φορά δεν θα το χάσω το δίκιο μου με το να ξεσπάσω.

όοοοοοοοοχιιιιι!

θα φτάσω πρώτα στο σπίτι κ αφού μου δώσουν αναφορά κ τα 2 πουλάκια, βεβαιωθώ για το παιδί αυτοπροσώπως, θα τους πω τί δεν μου άρεσε κ τί θέλω να γίνεται κάθε φορά που θα έχουμε παρόμοια περίπτωση.

ε ρε κ μου φέρει αντίρρηση ο αγάπης μου μπροστά της...

φορτώνω...

ανάσα μέσα, ανάσα έξω!

ήρεμα κ όμορφα, αλλά πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

κ θα βάλω σύμμαχο την παιδίατρο! δεν θα βαράω κρίση κάθε φορά που αρρωσταίνει η Χ, ήμαρτον!

αν είναι έτσι, να καθίσω να μεγαλώσω το παιδί σπιτάκι μου, ούτε σταθμοί ούτε γιαγιάδες κ ο καθένας το κουβαδάκι του στη δική του παραλία!:cool:

Καταρχήν έχεις δίκιο...

Εφόσον το παιδί ανέβασε πυρετό έπρεπε να πάρει κάποιον από τους 2 σας να ενημερώσει :cool: ή να το κάνει ένα ντους χλιαρό, να του δώσει ντεπονάκι (αντυπυρετικό τέλος πάντων) και αν δεν ξανανένβαινε ο πυρετός... όλα καλά (θα ήταν) !!!

ΟΚ. Εξήγησέ τους με ήρεμο τρόπο πως καλό θα ήταν να παίρνουν τηλ ένα παραπάνω όταν η μικρή είναι αδιάθετη... δείξ'της πώς της δίνετε εσείς το ντεπόν ΑΛΛΑ μην κάνεις σκηνή σε καμία περίπτωση μπορστά στα πεθερικά σου !!!

Μπορείς να σφαχτείς με την ησυχία σου στο σπίτι σου Σέβη ! Μην τους δίνεις τέτοια δικαιώματα !

Έλα calm down... το βασικό είναι να μην έχει πυρετό το παιδί 1ον και 2ον να είσαι σίγουρη πως μπορεί η κάθε γιαγιά και ο κάθε παππούς να ανταπεξέλθει σε περίπτωση ασθένειας... αν, πάλι, ισχυριστούν ότι τους είναι αδύνατο, ε τότε, πλέον, πρέπει να βρείτε την λύση ως ζευγάρι πχ μια άδεια ο ένας μια άδεια ο άλλος και στο σπίτι σας...

...και χωρίς να σε αγχώσω: προετοιμάσου σωστά με το θεματάκι γιατί, δυστυχώς, ο 1ος χρόνος στον σταθμό θα σας φέρει και πολλές ασθένειες... :-(

Μεταξια απλα η περιγραφη σου μου εφερε ενα αουτσ,απα πα κ εγω που τα χω κ πλουσια ποσο θα πονεσουν.....ευτυχως εχω ακομα δρομο για να φτασω στην εξεταση,ουφφφφφφ!!!

....

α χα χα και πού να την κάνεις να δεις ομορφιά !

Εγώ πάλι ειλικρινά απόρησα όμως πώς κάνουν την εξέταση σε κοπέλες με μικρό έως και πλάκα στήθος !!! Ήμαρτον Θέε μου !

.....μια χαρα ηταν η μανουλα μου στο σπιτι της με τα παιδακια της χωρις το αγχος πως να ειμαστε κ τι κανουμε....

όπως τα λες!

Καταρχήν έχεις δίκιο...

το ξέρω. πού να το βρω δεν ξέρω!:rolleyes:

Εφόσον το παιδί ανέβασε πυρετό έπρεπε να πάρει κάποιον από τους 2 σας να ενημερώσει :cool: ή να το κάνει ένα ντους χλιαρό, να του δώσει ντεπονάκι (αντυπυρετικό τέλος πάντων) και αν δεν ξανανένβαινε ο πυρετός... όλα καλά (θα ήταν) !!!

μα τίποτα από τα 3;.ΤΙΠΟΤΑ! κ το γιοκαρίνι, να μην αντιδρά κ να μου την λέει ότι ας έπαιρνα άδεια, λες κ δεν ξέρει που κ πώς δουλεύω!

λες κ τον έθιξα τον ίδιο!

όταν του εξήηγησα ότι είμαι φορτισμένη γιατί μου λείπει, τότε μπήκε στο νόημα ότι δεν στόχευα τη μανούλα, αλλά στο να είναι καλά το παιδί...

κρίμα δεν βρίσκω εμότικον να τραβάει μαλλάκια, τα λίγα που του έμειεναν στο κεφάλι....:P

ΟΚ. Εξήγησέ τους με ήρεμο τρόπο πως καλό θα ήταν να παίρνουν τηλ ένα παραπάνω όταν η μικρή είναι αδιάθετη...

ρε φίλε, ήταν σπίτι μας κ την πρόσεχε.

δείξ'της πώς της δίνετε εσείς το ντεπόν

το έκανα πολλές φορές κ σήμερα το πρωί.

ΑΛΛΑ μην κάνεις σκηνή σε καμία περίπτωση μπορστά στα πεθερικά σου !!!

όχι ρε κουκλί. δεν κάνω πια τέτοια δώρα. πέρασαν τα γενέθλιά της!:tongue::lol::mrgreen:

Μπορείς να σφαχτείς με την ησυχία σου στο σπίτι σου Σέβη ! Μην τους δίνεις τέτοια δικαιώματα !

αχ, τί καλά που ηρεμώ μαζί σας!;)

Έλα calm down... το βασικό είναι να μην έχει πυρετό το παιδί 1ον

αυτό εννοείται!:cool:

και 2ον να είσαι σίγουρη πως μπορεί η κάθε γιαγιά και ο κάθε παππούς να ανταπεξέλθει σε περίπτωση ασθένειας...

τη μάνα μου δεν την έχω δοκιμάσει σε τέτοια περίπτωση.

κ την άλλη (πρώτη κ μοναδική ) φορά η πεθερά μου ήταν με την Χ σπίτι μας κ πάλι τα ίδια κ χειρότερα έγιναν. μέχρι που είχε πει στον Σ λάθος πυρετό, περισσότερο, για να έρθει ο Σ σπίτι, να δώσει αντιπυρετικό αμέσως. ίσως κ γιατί δεν ήταν ψύχραιμη κ ήθελε παρέα. ας το πει ευθέως όμως ρε. δεν θα μυρίσω τα νύχια μου.μια του κλεφτη, δυο κ το λουρί της μάνας.-

αν, πάλι, ισχυριστούν ότι τους είναι αδύνατο, ε τότε, πλέον, πρέπει να βρείτε την λύση ως ζευγάρι πχ μια άδεια ο ένας μια άδεια ο άλλος και στο σπίτι σας...

ας το πουν γλύκα μου αυτοί κ εγώ βάζω τη μάνα μου αύριο κιόλας.

κ αν κ αυτή δεν ανταποκρίνεται, την βρίσκω την άκρη με τον Σ.

αλλά το "ναι, μπορώ" αλλά στην ουσία τρίχες ...με φέρνει σε δύσκολη θέση!

...και χωρίς να σε αγχώσω: προετοιμάσου σωστά με το θεματάκι γιατί, δυστυχώς, ο 1ος χρόνος στον σταθμό θα σας φέρει και πολλές ασθένειες... :-(

θυμάμαι που μου τα έλεγες. κι εγώ πίστευα ότι μετά την 1η κρυολουσία που αρρώστησε τον Ιούνιο, θα μπορούσε να ανταποκριθεί η πεθερά.

αν μου τα μασήσει σήμερα στο μιλητό, αύριο αναλαμβάνει φρουρά η δική μου μάνα, να ξέρω ποιά να εμπιστευθώ από εδώ κ στο εξής.:mad:

να μην της μιλήσω μπρόστά στον Σ; για το αν τα καταφέρνει;

ρε φίλε, δεν το έχω. αλλά μόνο ευθέως μπορώ.

Διαφημίσεις

Σεβη εεμεις γενικα προβληματα δεν εχουμε με τα πεθερικα(και απο τις δυο πλευρες) αλλα εχουμε κανει συμφωνια με τον καλο μου πως ο καθενας αναλαμβανει για συστασεις κτλ τους δικους του!με αυτον τον τροπο κανενας δεν παρεξηγειτε μιας κ αν οπως κ να το κανουμε αλλιως πχ θα τονισω ενα λαθος στην μανα μου κ αλλιως θα της φανει αν το πει ο γαμπρος...

9892a30fbd.png

Ρούλα, πότε φεύγετε;

Ρούλα,

Σε σκεφτόμουν !!!

Μετακόμιση μπιαχ ! Εδώ ντουλάπες φτιάχνω και κάνω γενική 2 φορές τον χρόνο και το άγχος μου βαράει κόκκινο !!!

Πότε αναχωρείτε με το καλό ? Το Σάββατο ?

Κορίτσια την Κυριακή το μεσημέρι αναχωρώ.

ευχαριστώ Ρουλάκι μου.

η δική μου πρόταση είναι να τελειώνεις με μεριές.

π.χ. τελειώνω με μια ντουλάπα, μετά τελειώνω με ένα δωμάτιο, μετά με άλλο κοκ

κ κυρίως γράφω σε χαρτί πράγματα για να τσεκάρω στο τέλος.

αλλά ο ύπνος είναι βασικός, τουλάχιστον να ξαπλώνεις.

Κάπως έτσι το κάνω κι εγώ Σέβη. Ειδικά με τις λίστες πραγμάτων. Αν δεν τις είχα.........το μυαλό μου είναι γεροντίστικο, πού να συγκρατήσει πράγματα; Απλά έπρεπε να διαλέξω για τη βαλίτσα πιο πολλά χειμωνιάτικα που πιάνουν πολύ χώρο και ελάχιστα καλοκαιρινά. Ο συνδυασμός τους ήταν για μένα πονοκέφαλος. Για τη μεταφορική όμως έπρεπε να βάλω όλα τα υπόλοιπα χειμωνιάτικα για 3 άτομα και όλα τα καλοκαιρινά. Στα άλλα δωμάτια δεν έχω χώρο να τα συγκεντρώσω παρά μόνο στους καναπέδες στο σαλόνι. Αυτό θα είναι μόνο για 2 μέρες περίπου, γιατί Πέμπτη (αύριο) θα έρθουν να τα πάρουν.

Ναι αλλά χρειάζεσαι ξεκούραση...

Ελένη μου η ξεκούραση για μένα θα αργήσει να έρθει. Αυτές τις μέρες δεν είναι μόνο η κούραση και το ξενύχτι αλλά κυρίως το άγχος. Μόλις πάμε με το καλό, θα έχω μόνο την κούραση (ελπίζω), λόγω του τρεξίματος των πρώτων ημερών σε διάφορες δουλειές εκτός σπιτιού και στο σχολείο του παιδιού, χώρια ο χρόνος που θα αφιερώσω για το καθάρισμα όλου του σπιτιού. Εεε μετά σιγά, σιγά θα έρθει η ηρεμία και η καθημερινότητα.

Αύριο Πέμπτη ίσως να μη μπω καθόλου στην ενότητα ή να αργήσω πάρα πολύ. Μην ανησυχήσετε για μένα, θα είναι επειδή όλη την ημέρα θα είμαι απασχολημένη.

Σας στέλνω μια γλυκιά καληνύχτα.

καλησπέρα φιλενάδες!

γι' αύριο:rolleyes: λέω να φτιάξω κεφτεδάκια με σάλτσα και ρυζάκι σουρωτό!

Eviri, καλό κουράγιο με τις προετοιμασίες και καλή εγκατάσταση εκεί!!

σεβούλα (ξεχάστηκα από κει η γαιδούρα), περαστικά στο παιδί!!

Καλημέρα κορίτσια!

Eviri καλό κουράγιο με τις προετοιμασίες σας! Έδω τρελαινόμαστε οταν ετοιμάζομαστε για να λείψουμε 2-3 εβδομάδες, όχι εσύ που ουσιαστικά μετακομίζεις!! Άντε να φύγουν τα πολλά σήμερα για να ηρεμήσεις λίγο!

Σήμερα δεν έχει μαγείρεμα, θα πάμε σε κάποιους φίλους μας το απόγευματάκι μετά την δουλειά και θα φάμε εκεί! Αύριο ταξιδεύουμε για Γιάννενα οπότε μαγείρεμα από εβδομάδα!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

..........

θυμάμαι που μου τα έλεγες. κι εγώ πίστευα ότι μετά την 1η κρυολουσία που αρρώστησε τον Ιούνιο, θα μπορούσε να ανταποκριθεί η πεθερά.

αν μου τα μασήσει σήμερα στο μιλητό, αύριο αναλαμβάνει φρουρά η δική μου μάνα, να ξέρω ποιά να εμπιστευθώ από εδώ κ στο εξής.:mad:

να μην της μιλήσω μπρόστά στον Σ; για το αν τα καταφέρνει;

ρε φίλε, δεν το έχω. αλλά μόνο ευθέως μπορώ.

Καλημέρα - ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!

Καλή Σχολική Χρονιά σε όλα τα πιτσιρίκια που πάνε σταθμό !

Ξεκίνησαν (και) τα παιδάκια μου... άντε να δούμε τί θα ειδούμε και φέτος !!! Εμότικον λίγο αγχωμένο που ξεφυσσάει...

Σέβη μου,

Περιμένουμε νέα σας... τί έγινε τελικά ???? Μιλήσατε ???

Διάβασα αυτά που έγραψες και έχω να πω ότι καλύτερα (κατά την ταπεινή μου γνώμη) θα ήταν να της μιλήσει ο Σ και να ξεκαθαρίσει η γιαγια την θέση της... το "Ναι θέλω αλλά δεν μπορώ όταν το παιδί είναι άρρωστο" δεν σας λέει κάτι... σε συτές τις περιπτώσεις θες να είσαι απολύτως σίγουρη ότι όταν αφήνεις την Χ άρρωστη κι εσύ πας για δουλειά, πως η γιαγιά "το έχει"... ε αν υπάρχει και 2η εναλλακτική της μαμάς σου, είσαι πολύ πολύ τυχερή... μην το πεις ούτε στον παππά !

Στα είπα τα δικά μου... άρρωστα με πυρετό ή χωρίς τα έστελνα στον σταθμό γιατί ΔΕΝ ΕΧΩ άνθρωπο !!!! :-( Και οι τύψεις με τις ενοχές θα με ακολουθούν μια ζωή.....

Κατά τα άλλα σήμερα θα κάνω ντοματούλες με αυγά (καγιανά λέγεται αυτό ?) γιατί ο πεθερούλης μας έφερε πολλές ντομάτες εκ των οποίων οι περισσότερες είναι από ζουμπηγμένες έως και αρκετά ώριμες .... έφερε επίσης και φασολάκια (εμότικον που αυτοκτονεί)... ερώτηση ξανθιάς : μπορώ να τα καθαρίσω και να τα χώσω στην κατάψυξη ??????????????:cool:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Eviri καλό κουράγιο με τις προετοιμασίες σας! Έδω τρελαινόμαστε οταν ετοιμάζομαστε για να λείψουμε 2-3 εβδομάδες, όχι εσύ που ουσιαστικά μετακομίζεις!! Άντε να φύγουν τα πολλά σήμερα για να ηρεμήσεις λίγο!

Σήμερα δεν έχει μαγείρεμα, θα πάμε σε κάποιους φίλους μας το απόγευματάκι μετά την δουλειά και θα φάμε εκεί! Αύριο ταξιδεύουμε για Γιάννενα οπότε μαγείρεμα από εβδομάδα!!!

Αχ τυχερήηηηηηηη !!!!

Πότε με το καλό θα τα μαζέψεις τα πιτσιρίκια σπίτι ????

καλημερουδιαααααααααα κ καλο μηνα!!!!!!!!!σημερα θα κανω κρεας με κριθαρακι,γιουβετσι!αχ πεινασα κ μονο που το εγραψα!!!!

Ρουλακι υπομονη,σιγα σιγα θα μαθετε στους νεους ρυθμους κ ετσι ολα θα γινουν ευκολοτερα!

Μεταξια τα αυγα με ντοματα εδω στον Βορρα τα λεμε στραπατσαδα!αν λεμε δηλ το ιδιο,αυγα ανακατεμ με ντοματουλα φρεσκια στο τηγανι!

φιλακια σε ολες!

9892a30fbd.png

Καλημέρα Μεταξία και καλή αρχή για τα παιδιά!

Τα φασολάκια τα καθαρίζεις και άνετα τα συντηρείς στην κατάψυξη για 2-3 μήνες. Κι εγώ αυτό κάνω όταν μου δίνουν φασολάκια από το χωριό!

Τα παιδιά θα τα φέρω πίσω το άλλο Σαββατοκύριακο στις 10 του μηνός. Για τσάντα της Κωνσταντίνας θα πάμε το Σάββατο το πρωί στα JUMBO στα Γίαννενα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημερα! πως ειστε ολες?

εμεις μια χαρουλα,

το περδικακι μου χτες κοιμοταν ολη την μερα λογω εμβολιου, μονο για μαμ ξυπνουσε καθε 4 ωρες, το ρολογακι μου...:cool::cool:

σημερα ειναι μεσα στο κεφι και την χαρα!!

Εviraki καλη δυναμη και κουραγο για την μετακομιση!

για σημερα δεν εχω αποφασισει, χτες εκανα αρακα, για σημερα θα δουμε..

ερώτηση ξανθιάς : μπορώ να τα καθαρίσω και να τα χώσω στην κατάψυξη ??????????????:cool:

μπορεις και θα σου προτεινα να ζεματισεις για λιγο σε καυτο νερο, συντηρουνται καλυτερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...