Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Λες; 8/9 έχουμε ραντεβού. Α! Πήρα στο σταθμό τηλέφωνο και έχουν έρθει οι εντολές τοποθέτησης απο εεταα. Αύριο θα πάω να κάνω αίτηση εγγραφής και από Δευτέρα ξεκινάμε κανονικά! Του πήρα και μια ωραία τσαντούλα του μικρού... Αχ πολύ χάρηκα! Άντε να ξεκινήσει και ο μεγάλος να ησυχάσουμε...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

γεια σας κοριτσακια!!

γραψατε παλι τοσα πολλα και δεν μπορω να τα παρακολουθησω ολα..!

Αρετουλα εμετουλι ε? κουραγιο καλη μου.. για τα σπυρακια μηπως ειναι απο ιδρωτα?

Δωρακι ενταξει ο μικρουλης με την καινουρια δωματιαρα??

Σεβουλα πως ειναι το Χρυσπακι? γιατι μωρε παλι αρρωστουλα?

εμεις πηγαμε χτες και καναμε το πρωτο μας εμβολιακι..μια χαρουλα δεν εκλαψε, μονο λιγο.

5320γρ και 64πον. φτασαμε.

Μετα για να την παρηγορησω πηγα και της πηρα φθινοπωρινα ρουχαλακια.

α! για σημερα αρακα και το βραδυ θα εχω του θειους μου για επισκεψη και ηδη φτιαχνω ενα σπετζοφαι με ρυζακι και θα κανω και ενα μπεκρη μεζε με χοιρινο, τιποτα σπουδαιο, ετσι ενα μεζεδακι.

Γεια σας κορίτσια κι από μένα.

Έκατσα λίγο να ξαποστάσω και να γράψω, γιατί με βλέπω να με τρώει η μαρμάγκα. Έφτιαξα φακές και τηγανητές πιπεριές κέρατο, ζύμωσα ψωμί και περιμένω να φάμε για ξεκουραστώ λίγο.

Πολύ μάζεμα βρε παιδιά. Αρκεί να σας πω, ότι έχω ξεσηκώσει, από ρούχα πρωτίστως, ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά. Τα ξεδιάλεξα, έβαλα και τη μικρή να δοκιμάσει όσα ήταν περσινά χειμωνιάτικα και τα έχω αραδιάσει στο σαλόνι. Έχει γεμίσει ο τόπος ρούχα και μικροαντικείμενα. Αύριο θα έρθουν να τα πάρουν από τη μεταφορική εταιρεία.

Από το άγχος μου να πάρω τα σωστά πράγματα, χωρίς να υπερβούμε το επιτρεπτό βάρος στις βαλίτσες, δεν έχω κοιμηθεί καλά 3-4 νύχτες τώρα. Ειδικά χτες το βράδυ ξάπλωσα στις 02.00, με πήρε ο ύπνος ενδιάμεσα για 4-5 λεπτά και μετά ξύπνησα χωρίς να ξέρω γιατί. Άρχισα να κάνω σκέψεις, στριφογύριζα, ώσπου στο τέλος σηκώθηκα και συνέχισα να συγκεντρώνω πράγματα μέχρι τις 04.30. Σηκώθηκα στις 08.00 το πρωί και τώρα αισθάνομαι πονοκέφαλο, θολούρα, και ζαλάδα.

Τι να σας πω βρε παιδιά; Να περάσει αυτό, να περάσει και το πρώτο διάστημα εγκατάστασης να ηρεμήσω λίγο. Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα πολύ.

Καλό μεσημέρι και καλή όρεξη σε όλες σας κορίτσια.

Ααα ξέχασα να σου πω Αρετή, εγώ είχα βγάλει σπυριά στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, αλλά τον τελευταίο μήνα, όχι στην αρχή. Μου είχε πει ο γυναικολόγος μου, ότι μόλις γεννήσω θα φύγουν. Πράγματι, την επόμενη μέρα της γέννας η φαγούρα μειώθηκε στο ελάχιστο και την δεύτερη μέρα σταμάτησε κι άρχισαν να γίνονται ξερά σπυριά από κόκκινα που ήταν.

Εγώ τα είχα στα χέρια από την παλάμη μέχρι τον αγκώνα, σε όλη την κοιλιά και στα πόδια από το πέλμα μέχρι λίγο παραπάνω από τη μέση της γάμπας.

Ρώτα το γιατρό σου μήπως είναι κι εσένα λόγω της εγκυμοσύνης.

Κι εγώ το ίδιο...Την είχα μαζί μου πάνω από χρόνο γιατί έκανε αναγωγές και έτρεμε η ψυχή μου.Όταν τελειώσαν αυτά την πήγα στο κρεβάτι της και κοιμόταν μια χαρά.Πέρυσι την βγάλαμε στο κρεβάτι μας γιατί ήταν μονίμως αρρωστη και την ήθελα μαζί μου για να την προσέχω. Όταν ήρθε η ώρα να πάει στο κρεβάτι της είπα δεν υπάρχει περιπτωση να πάει έτσι όπως έχει καλομάθει, αλλά με διέψευσε.

Μπράβο η Λουκίτσα! μακάρι να το πάρει κ η Χ τόσο καλά!

Εκτός από κάποιες φορές που ξυπνάει και πηγαίνω και την αγκαλιάζω, 1-2 φορές ζήτησε να έρθει στο κρεβάτι μας, κάτι που το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό..

κ εγώ το θεωρώ φυσιολογικό!

Σας τα λέω για να παίρνετε κουραγιο!;)

εγώ πάντως πήρα κουράγιο!:tongue:

ανέβασε 38,6 κ όμως έτρωγε μια χαρά, χόρευε κ ταλιμπάνευε.

θα βάζατε κλιματισμό αν το παιδί είχε πυρετό; ή θα του κάνατε χλιαρά ντουζάκια συχνά; εγώ το 2ο.

κ πόσο δύσκολο είναι να δώσεις σε ένα σχεδόν 2χρονο το αντιπυρετικό του, δεμένο σε καρεκλάκι, αν δεν μπορείς αλλιώς;:mad:

Διαφημίσεις

ευχαριστώ Ρουλάκι μου.

η δική μου πρόταση είναι να τελειώνεις με μεριές.

π.χ. τελειώνω με μια ντουλάπα, μετά τελειώνω με ένα δωμάτιο, μετά με άλλο κοκ

κ κυρίως γράφω σε χαρτί πράγματα για να τσεκάρω στο τέλος.

αλλά ο ύπνος είναι βασικός, τουλάχιστον να ξαπλώνεις.

εμεις πηγαμε χτες και καναμε το πρωτο μας εμβολιακι..μια χαρουλα δεν εκλαψε, μονο λιγο.

5320γρ και 64πον. φτασαμε.

Καλέ τι κορίτσαροι είστε εσείς;;);)

Έκατσα λίγο να ξαποστάσω και να γράψω, γιατί με βλέπω να με τρώει η μαρμάγκα. Έφτιαξα φακές και τηγανητές πιπεριές κέρατο, ζύμωσα ψωμί και περιμένω να φάμε για ξεκουραστώ λίγο.

Καλά εσύ Ρουλάκι δεν παίζεσαι με τίποτα!!!!

Με τόσες δουλειές που έχεις ζυμώνεις και ψωμι βρε θηρίο;:shock::shock:

Από το άγχος μου να πάρω τα σωστά πράγματα, χωρίς να υπερβούμε το επιτρεπτό βάρος στις βαλίτσες, δεν έχω κοιμηθεί καλά 3-4 νύχτες τώρα.

Ναι αλλά χρειάζεσαι ξεκούραση...

ανέβασε 38,6 κ όμως έτρωγε μια χαρά, χόρευε κ ταλιμπάνευε.

Α την ταλιμπανίτσα!!!!

θα βάζατε κλιματισμό αν το παιδί είχε πυρετό; ή θα του κάνατε χλιαρά ντουζάκια συχνά; εγώ το 2ο.

Εννοείται χωρις κλιματισμό!

κ πόσο δύσκολο είναι να δώσεις σε ένα σχεδόν 2χρονο το αντιπυρετικό του, δεμένο σε καρεκλάκι, αν δεν μπορείς αλλιώς;:mad:

Κεφαλοκλείδωμα!!!:D:D

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ελένη, λες να είμαστε μειοψηφία;!;!;!

γιατί ο άντρας μου θα βάλει, αν δεν έβαλε ήδη κλιματισμο, κ επειδή μάλλον η πεθερά μου δεν μπορεί να δώσει αντιπυρετικό στο παιδί-πόσο δύσκολο είναι ρε γμτ-πήγε ο ίδιος.

δηλαδή για 45 λεπτά από τη θερμομέτρηση-όχι από τότε που ανέβασε-το παιδί είχε 38,6 κ ....όλα καλά, ψήνεται το παιδί, αλλά θα περιμένει τον μπαμπά να πάρει αντιπυρετικό. κ πείτε μου ότι έχω άδικο! γιατί δεν έχω!!!!!

κ γιατί δεν του κάνει ντουζάκι; δεν λέω κεφάλι,απλά να την βρέξει λιγάκι. ή μαζί! πόσο δύσκολο είναι ρε!

όταν τα λέω αυτά, απαντά "πάρε άδεια να τα κάνεις εσύ", λες κ δουλεύω στου πατέρα μου κ φεύγω όποτε γουστάρω.ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ωχ αμάν αμάν Παναγία μου...

μυρίζει μπαρούτι !!! Ναι Σέβη, πίστεψέ με, (συναισθηματικά) είναι πολύ δύσκολο έως καμιά φορά και ακατόρθωτο σε μια γιαγιά να δώσει αντιπυρετικό σε ένα 2χρονο... πες βρε παιδί μου στην τελική να την πάρει αγκαλίτσα, να της περάσει το ένα χεράκι κάτω από την μασχάλη της να την ακινητοποιήσει και με το άλλο της χέρι να της κρατάει και το 2ο... με την σήριγγα τσουπ 1-2 της το χώνει το αντιπυρετικό σε λίγο κυρτή στάση να μην πνιγεί το παιδί κιόλας....

ε, καλά, δίκιο έχεις ... να περιμένει τον μπαμπά από την άλλη άκρη της πόλης είναι κάπως... έλα έλα πάρε βαθειές ανάσες !!!

ωχ Σεβη με αυτα που διαβαζω αγχωθηκα...μου αρεσει που λεω μεινω εγκυος,να πανε ολα καλα κ να γεννησω ε κ μετα απο κανενα 9μηνο να μπω στον στηβο της εργασιας για τα καλα..εμ δεν το βλεπω,καλα με κοροιδευει η αδερφη μου οτι μετα ειναι που δεν θα ξαναβγω απο το σπιτι....υπομονη μανουλα,υπομονη!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Ρούλα,

Σε σκεφτόμουν !!!

Μετακόμιση μπιαχ ! Εδώ ντουλάπες φτιάχνω και κάνω γενική 2 φορές τον χρόνο και το άγχος μου βαράει κόκκινο !!!

Πότε αναχωρείτε με το καλό ? Το Σάββατο ?

Αρετούλα,

Τα σπυράκια είναι μάλλον ορμονικό... καλού κακού ρώτα μια και τον γυναικολόγο σου όμως... έκανες εμετό κουκλίτσα μου ε ? κουράγιο... δεν το έχω ζήσει σε καμία από τις 2 εγκυμοσύνες μου, πρέπει να είναι μανίκι όμως... έλα βρε ! Σκέψου τα θετικά... δεν θα παχύνεις έτσι χα χα !!!

Πω πω κορίτσια πήγα σήμερα κι έκανα μαστογραφία. Όλα καλά μια χαρούλα ευτυχώς αλλά έχω να δηλώσω πως προτιμώ να με στήσουν στο Σύνταγμα φαρδιά πλατιά κι ας περάσουν και 10 γυναικολόγοι να με εξετάζουν που λέει ο λόγος παρά αυτό το πράγμα....

τί νομίζουν ότι είναι το στήθος ????? χαρτί ???? α πα πα ... καλά που θα αργήσει η επόμενη εξέταση...

Ρούλα,

Σε σκεφτόμουν !!!

Μετακόμιση μπιαχ ! Εδώ ντουλάπες φτιάχνω και κάνω γενική 2 φορές τον χρόνο και το άγχος μου βαράει κόκκινο !!!

Πότε αναχωρείτε με το καλό ? Το Σάββατο ?

Αρετούλα,

Τα σπυράκια είναι μάλλον ορμονικό... καλού κακού ρώτα μια και τον γυναικολόγο σου όμως... έκανες εμετό κουκλίτσα μου ε ? κουράγιο... δεν το έχω ζήσει σε καμία από τις 2 εγκυμοσύνες μου, πρέπει να είναι μανίκι όμως... έλα βρε ! Σκέψου τα θετικά... δεν θα παχύνεις έτσι χα χα !!!

Πω πω κορίτσια πήγα σήμερα κι έκανα μαστογραφία. Όλα καλά μια χαρούλα ευτυχώς αλλά έχω να δηλώσω πως προτιμώ να με στήσουν στο Σύνταγμα φαρδιά πλατιά κι ας περάσουν και 10 γυναικολόγοι να με εξετάζουν που λέει ο λόγος παρά αυτό το πράγμα....

τί νομίζουν ότι είναι το στήθος ????? χαρτί ???? α πα πα ... καλά που θα αργήσει η επόμενη εξέταση...

γιατι ειναι δυσκολη εξεταση,πως γινετε?

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Ωχ αμάν αμάν Παναγία μου...

μυρίζει μπαρούτι !!! Ναι Σέβη, πίστεψέ με, (συναισθηματικά) είναι πολύ δύσκολο έως καμιά φορά και ακατόρθωτο σε μια γιαγιά να δώσει αντιπυρετικό σε ένα 2χρονο... πες βρε παιδί μου στην τελική να την πάρει αγκαλίτσα, να της περάσει το ένα χεράκι κάτω από την μασχάλη της να την ακινητοποιήσει και με το άλλο της χέρι να της κρατάει και το 2ο... με την σήριγγα τσουπ 1-2 της το χώνει το αντιπυρετικό σε λίγο κυρτή στάση να μην πνιγεί το παιδί κιόλας....

ε, καλά, δίκιο έχεις ... να περιμένει τον μπαμπά από την άλλη άκρη της πόλης είναι κάπως... έλα έλα πάρε βαθειές ανάσες !!!

ρε αγάπη, πέρασε όλο το πρωινό κ δεν πήρε ένα τηλέφωνο, που της είπαμε πάρε να ξέρουμε. όχι εμένα, τον γιό σου.

που κάθε μέρα πέφτουν τα τηλέφωνα σαν νερό για το τίποτα. κ το τίποτα το συζητούν 3-4 φορές ημερησίως κ 3-4 εβδομαδιαίως.

παίρνω τον Σ για να μάθω για το παιδί, για να μην τηλεφωνήσω κ τυχόν το ξυπνήσω, γιατί δεν ήξερα τί ώρα θα κοιμόταν.

ουτε σε εκείνον δεν είχε κάνει τηλέφωνο.

στις 12 κ κάτι την πήρε κ του είπε για το 38,6. δηλαδή αν δεν την έπαιρνε πότε θα το έλεγε;:confused:

με ενημερώνει ο Σ κ του λέω "ωραία, έδωσε πονστάν!" όχι μου λέει, θα πάω εγώ κατά τη 1παρά.:shock::mad::(

γιατί ρε φίλος να ψήνεται το παιδί μέχρι να κλείσεις το γραφείο κ να του το δώσεις εσύ;

γιατί να μην του έχει κάνει ήδη ντουζ;

αφού έχω δείξει πώς την βάζουμε στο καρεκλάκι φαγητού, την ασφαλίζουμε με τις ζώνες κ κρατώντας της τα χεράκια-αν, ΑΝ, αντιστέκεται, που δεν- της δίνουμε το σιροπάκι, αφού ανοίξει το στοματάκι της. σο σίμπλ!

ωχ Σεβη με αυτα που διαβαζω αγχωθηκα...μου αρεσει που λεω μεινω εγκυος,να πανε ολα καλα κ να γεννησω ε κ μετα απο κανενα 9μηνο να μπω στον στηβο της εργασιας για τα καλα..εμ δεν το βλεπω,καλα με κοροιδευει η αδερφη μου οτι μετα ειναι που δεν θα ξαναβγω απο το σπιτι....υπομονη μανουλα,υπομονη!!!!!!

σε βλέπω να σου έρχεται τώρα που προετοιμάστηκες...:tongue:;):P

βράζω, αλλά αυτή τη φορά δεν θα το χάσω το δίκιο μου με το να ξεσπάσω.

όοοοοοοοοχιιιιι!

θα φτάσω πρώτα στο σπίτι κ αφού μου δώσουν αναφορά κ τα 2 πουλάκια, βεβαιωθώ για το παιδί αυτοπροσώπως, θα τους πω τί δεν μου άρεσε κ τί θέλω να γίνεται κάθε φορά που θα έχουμε παρόμοια περίπτωση.

ε ρε κ μου φέρει αντίρρηση ο αγάπης μου μπροστά της...

φορτώνω...

ανάσα μέσα, ανάσα έξω!

ήρεμα κ όμορφα, αλλά πρέπει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

κ θα βάλω σύμμαχο την παιδίατρο! δεν θα βαράω κρίση κάθε φορά που αρρωσταίνει η Χ, ήμαρτον!

αν είναι έτσι, να καθίσω να μεγαλώσω το παιδί σπιτάκι μου, ούτε σταθμοί ούτε γιαγιάδες κ ο καθένας το κουβαδάκι του στη δική του παραλία!:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...