Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Αρετούλα το θέμα του ύπνου στην φάση που είστε θέλει επιμονή. Μην επιτρέπεις σε κανέναν από τους δύο να κοιμάται στο δωμάτιο σας. Προσπάθησε να μην υποχωρείς και αν μείνεις σταθερή σε αυτόπου τους λες θα το πάρουν απόφαση και θα προσαρμοστούν. Μην το αφήνεις άλλο γιατί έρχεται και το νέο μέλος οσονούπω οπότε κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Όσο για τις μυρωδιές σε καταλαβαίνω. Κι εγώ 2 εγκυμοσύνες με αναγούλες και εξαγωγές πέρασα!!

Ελενίτσα το κρεβάτι είναι ένας πολύ καλός τρόπος να τα δελεάσεις για να κοιμούνται στο δωματίο τους και να τους περάσεις το μήνυμα πως μεγαλώνουν! Εκτός από αυτό ελαχιστοποιείς και το ενδεχόμενο να κάνουν καμία βουτιά από την κούνια τους. Θυμάμαι την κόρη μου που την βάλαμε στο κρεβάτι γύρω στα 3 πόσο περήφανη ήταν που μεγάλωσε και είχε κανονικό κρεβάτι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Είδες τελικά που το κάθε παιδί με τον ύπνο έχει τα δικά του ???? Ή μήπως αλλάζει η δική μας ψυχολογία και οι αντοχές αναλόγως ????

Δεν ξέρω... και για να είμαι και ειλικρινής κι εμένα με προβληματίζει αρκετά η Σεμίνα που κοιμάται μερικές ώρες στην κούνια της και κατά τις 2-3-4 (αναλόγως) θα ξυπνήσει για να έρθει να μπει ανάμεσά μας .... υπόθετο την λέω και γελάει η μπουκίτσα μου !!!! Αλλά μέχρι πότε θα αντέξουμε ??? Δεν ξέρω... δεν έχω όμως και το κουράγιο να της επιβάλλω την κούνια είναι ένα το δωμάτιο των παιδιών... ευελπιστώ μεγαλώνοντας να αρχίσουμε το μπλα μπλα και να συνεργαστεί...

Σέβη,

Είναι αξιόλογο το βιβλίο του Γιωσαφάτ ? Λες να το πάρω ?

Άσχετο: έχουμε ένα ουζερί κάτω από τη δουλειά και βρωμοκοπάει τώρα το κρεμμύδι από κάτι κοκκινιστό που φτιάχνουν... θα ξεράσω!!!

κορίτσι θα κάνεις!:rolleyes:

Ερώτηση χωρίς να βαρέσετε!:tongue::oops::oops::oops:

Γιατί τα βάζετε σε κανονικά κρεβάτια από τόσο μικρά;:confused::confused:

εμείς την κοιμίζουμε στο δικό μας κρεβάτι. στο δωμάτιό της έχει κρεβατάκι με κάγκελα. στα 3,5 κ εμείς θα πάρουμε κρεβάτι μεγάλο.

Καλημέρες !!!

Σέβη,

Περαστικά στην Χρύσπα ... Και βέβαια, με τί ψυχολογία πρέπει να θες και να δουλέψεις ...

σέλω αγκαγιά!

Κοίτα, εγώ προσωπικά ευελπιστώ να καταφέρω να βάλω το Μιχάλη σε κρεβάτι μέχρι να γεννήσω, γιατί την κούνια τη χρειάζομαι για το τρίτο. μωρέ ας κοιμηθεί και κάποιος στην κούνια και τι στον κόσμο!

:lol::lol::mrgreen:

κοριτσάρες σας γλυκοφιλώ. έπεσε δουλειά.

Μπεκρή μεζέ

Φτιάξτε μπεκρή μεζέ και καλέστε τους φίλους σας για τσίμπημα και κρασάκι!

serf.gif Υλικά

• 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρές μπουκιές
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • 500 γραμμ. ψιλοκομμένα ντοματάκια
  • 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί
  • 1 πρέζα κύμινο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε μέτρια φωτιά το κρέας για 5΄-6΄. Προσθέτουμε στο τηγάνι την πιπεριά και το σκόρδο και τα αφήνουμε να λαδωθούν, για 2΄ περίπου. Σβήνουμε με το κρασί.

2. Προσθέτουμε στο τηγάνι τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο.

3. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 25΄, μέχρι να μείνει με λίγη σάλτσα μελωμένη.

μερίδες 5

Χρόνος Προετοιμασίας 5 λεπτά

Χρόνος Μαγειρέματος 30 λεπτά

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Κοίταξε να δεις, αυτή τη μόδα την ξεκίνησε ο Βασ. Βολεύτηκα κι εγώ η αλήθεια είναι αλλά με το που κοιμόταν τον έβαζα στην κούνια. Τον τελευταίο καιρό όμως, κοιμόμουν πριν το Βασίλη και έτσι το άφηνα σ'αυτόν να τον βάλει, πού δεν τον έβαζε όμως για να μην ον ξυπνήσει. Άσε που τώρα και να τον βάλεις στην κούνια, μετά από λίγο ξυπνάει άρα θέλει πάλι καρότσι κοκ. Κάτσε να φύγει ο Βασ και θα σου πω εγώ... θα κοιμάμαι στο κρεβατάκι το μονό που έχουμε εκεί να με βλέπει και ας πλαντάξει στο κλάμα... 1,2,3, νύχτες; ε κάποια στιγμή θα κοιμηθεί, δεν μπορεί! Και ο Χρήστος θα φύγει απ'το κρεβάτι. Θα κοιμόμαστε μαζί στο μονό αρχικά και μετά θα φεύγω.

τα ίδια! κ ο Σ είχε την φαεινή ιδέα να την πάρω στο κρεβάτι μας, για να μη χαλάει τον ύπνο του που σηκωνόμουν κάθε τόσο για να δω τί θέλει.

γύρω 8-9 μηνών είχε κάτι ανησυχίες το μικρό μου όσο κοιμόταν στο κρεβάτι της, μετά άκουσα τον Σ που διαμαρτυρόταν για τον ύπνο του, κουραση-πού κ να την κοίμιζε εκείνος ή να σηκωνόταν εκείνος κάθε φορά που έκλαιγε η Χ:rolleyes:-κ τέλος βολεύτηκα κ εγώ.

αλλά μέχρι Χριστούγεννα. μετά θα γίνω μέρκελ!

συμφωνώ με όσα έχεις γράψει!:cool:

Είδες τελικά που το κάθε παιδί με τον ύπνο έχει τα δικά του ???? Ή μήπως αλλάζει η δική μας ψυχολογία και οι αντοχές αναλόγως ????

Δεν ξέρω... και για να είμαι και ειλικρινής κι εμένα με προβληματίζει αρκετά η Σεμίνα που κοιμάται μερικές ώρες στην κούνια της και κατά τις 2-3-4 (αναλόγως) θα ξυπνήσει για να έρθει να μπει ανάμεσά μας .... υπόθετο την λέω και γελάει η μπουκίτσα μου !!!! Αλλά μέχρι πότε θα αντέξουμε ??? Δεν ξέρω... δεν έχω όμως και το κουράγιο να της επιβάλλω την κούνια είναι ένα το δωμάτιο των παιδιών... ευελπιστώ μεγαλώνοντας να αρχίσουμε το μπλα μπλα και να συνεργαστεί...

Σέβη,

Είναι αξιόλογο το βιβλίο του Γιωσαφάτ ? Λες να το πάρω ?

αξιόλογο είναι, αλλά μπερδεύεσαι χειρότερα από ενοχές.

έτσι που σε κόβω, δεν θα μπερδευτείς εσύ. είσαι πιο ψύχραιμη κ λογική κ μετριάζεις το συναίσθημα, όταν υπάρχει λόγος.

εγώ πάλι, κουλουβάχατα!

μάκια!

Μπεκρή μεζέ

serf.gif Υλικά

• 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα κύμινο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε μέτρια φωτιά το κρέας για 5΄-6΄. Προσθέτουμε στο τηγάνι την πιπεριά και το σκόρδο και τα αφήνουμε να λαδωθούν, για 2΄ περίπου. Σβήνουμε με το κρασί.

3. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 25΄, μέχρι να μείνει με λίγη σάλτσα μελωμένη.

μερίδες 5

Μιαμ μιαμ !

Τί μας κάνεις βρε Αγγελικούλα πρωί-πρωί με τα μεζεκλίκια σου !!!

Γι' αυτό κάτι μοσχοβόλογε στην Καλλίπολη βρε ???? :P

Μπεκρή μεζέ

serf.gif Υλικά

• 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα κύμινο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

μερίδες 5

Μιαμ μιαμ !

Τί μας κάνεις βρε Αγγελικούλα πρωί-πρωί με τα μεζεκλίκια σου !!!

Γι' αυτό κάτι μοσχοβόλαγε στην Καλλίπολη βρε ???? :P

εννοώ ότι είσαι πιο συγκροτημένη κ όχι τόσο ενοχική. ελπίζω να κατάλαβες πώς το έγραψα.

Το 'πιασα τί εννοείς !!!! Μα δεν χρειάζεται να μου εξηγείς !!! Και πού' σαι ???? Αν παρεξηγηθώ στην τελική έχω και ξύυυυυδι !!!

Α να γεια σου !!!! ;)

Συγκροτημένη ??? Ποιός ??? Εγώ ??? χα χα καλό !!! Το άλλο με τον Τοτό το ξές ????

Διαφημίσεις

Δώρα φαντάζομαι το δωματιάκι! ωραίο θα είναι... ανυπομονώ να φτιάξω και το δικό μας παιδικό με κουκέτα που σου είχα πει. Το θέμα είναι ποιος θα κοιμάται εκεί...τέσπα....

Θα μαθουν που θα παει........και νομιζω, αλλάζοντας κρεβατι θα καμαρωνουν κι ολας!!!!!!!

βάλε φωτό στο φέης.

Θα βαλω αργοτερα....

η Χ μου έχει πυρετούλι κ εγώ δεν θέλω να δουλέψω.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στο Χρυσπακι μας!!!!!!!!!

αυτά.

θα κάνω αρακά σήμερα για μας.

Kαλημέρα!!!

Χθες λόγω του ότι τρέχαμε μέχρι τις 9 το βράδυ για δουλειές δεν φάγαμε, οπότε το παστίτσιο έμεινε για σήμερα!

Στειλε μας ενα κομματακι πλιιιιιζ

Aσε ρε Σέβη... την καταλυπήθηκα την καημενούλα...

Ηπατίτιδας και πνευμονιόκοκκου κάναμε!

Ψυχη μου......

Μεγια σας Δώρα!!!! Καλούς ύπνους να κάνετε!!!

Μερσι...:tongue:

Ναι, λίγα έχεις στο κεφάλι σου και θα σε παρεξηγήσω!:D

Ευχαριστώ για την σκέψη και μόνο!

Χθες πήγαμε στον γιατρό και σημέρα θα κάνει νέες εξετάσεις για να δούμε που βρίσκονται οι πέτρες και μάλλον πάμε για λιθοτριψία!

Και πως γινετε η λιθοτριψια;;;

ποναει;;;

Ωχ μανα μου........

Δωρα θελουμε φωτο λεμεεεεεεεεεε!!

Θα βαλωωωωωω

φιλακια σε ολες!

Δώρα με γειά το δωμάτιο του μικρούλη σου! Περιμένουμε να μας πεις τις αντιδράσεις του όταν το είδε!

Ευχαριστωωωωω

Ερώτηση χωρίς να βαρέσετε!:tongue::oops::oops::oops:

Μη φοβου Μαριαμ.........χεχεχεχεχεχεχε!!!!!

Γιατί τα βάζετε σε κανονικά κρεβάτια από τόσο μικρά;:confused::confused:

Ο δικος μου εδω και πολλες μερες και κυριως νυχτες,δεν ηθελε αλλο την κουνια του.με το που τον πηγαινα μεσα..... αντιδρούσε πολυ.

οποτε κι αποφασίσαμε να παρουμε μεγαλο κρεβατι.....

Καλημέρες !!!

Δώρα,

Περιμένουμε εντυπώσεις του μικρού με το νέο δωμάτιο... προσαρμόστηκε ???? Με γειες !

θενκς!!!!!

Καλημερα!!!!!

Που λετε κοριτσακια,εχθες,βλεποντας ο μικρος το δωματιο του...

του αρεσε πολυ.ολο μεσα εκει πηγαινε.

Το βραδι ξαπλωσα μαζι του κι εγω......και οταν κοιμηθηκε εφυγα.

καλα ως εδω....

κατα τις 3 ακουσα φωνουλες....παω μεσα,του δινω νερακι και ξανακοιμαται.

Σε μιση ωρα το ιδιο....

ξανα παω,και αυτη τη φορά ξαπλωσα μαζι του.

ε,ολη την νυχτα ηταν πολυ ανησυχος......

ολο γυριζε απο δω,απο κει....ελεγε..Μαμα......

με κοιταζε,με επιανε και κοιμοταν παλι...

και ξανα μανα!!!!!!

κοιμηθηκα πρωινες ωρες,θα ταν 6μιση,7;;καπου εκει.

Και να φανταστείτε οτι πηρα και χαπι για την μεση,που με παιθανε εχθες.....

(αυτα φερνουν υπνηλια.....)

κατα τις 8μιση που ξυπνησε ο μικρος,ειχα μια νυστα.....

Ακομα σαν φαντασμα γυριζω.....

Σημερα φτιαχνω μπριαμ και μοσχαρακι.

αυτα.

φιλια

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Το 'πιασα τί εννοείς !!!!

αστέρι μου!:)

Το άλλο με τον Τοτό το ξές ????

ναι, ναι! να σου το πω; η Σέβη μάνα είναι ψύχραιμη κ καθόλου ενοχική...:rolleyes::-P

Θα μαθουν που θα παει........και νομιζω, αλλάζοντας κρεβατι θα καμαρωνουν κι ολας!!!!!!!

είσαι πολύ προχώ.

φιλια

πρώτη μέρα, ενθουσιασμένος ήταν, εσύ κουρασμένη. θα το βρείτε το ρυθμό σας!

ευχαριστώ για τα περαστικά.

πεινάω. τρώω φρυγανιές, αλλά μάλλον θα την χτυπησω τώρα την μπανάνα.

αλλιώς θα φάω τα ρούχα μου.;)

Εμείς τώρα τον Ιούλιο πήραμε κρεββάτι παιδικό στον Νικόλα και το έχει καταευχαριστηθεί... αλλά κοντεύει 3,5 είναι ολόκληρο παλικαράκι !

Εγώ το κρεβατάκι που της έχω πάρει είναι προεφηβικό και βγαίνουν και τα κάγκελα οπότε δεν έχει προβλημα χώρου...

στις 2 το βράδυ την έπιασα, ευτυχώς κοιμόμαστε μαζί κ οι τρεις κ έκαιγε σε όλο το κορμάκι της. είχε 38.2 κ ανέβαινε. της έδωσα πονστάν, αλλά κ το πρωί 37,8.

Καμια ιωσούλα θα είναι αλλά θα σου πρότεινα να την δει ο γιατρός σας αν είναι να ξεκινήσετε την Δευτέρα για να μην χαλάσει η διαθεσή της.

κ εγώ έχω κάνει σφάλματα στο θέμα ύπνος.

πλέον το δωμάτιό της έχει καταλήξει αποθήκη παιχνιδιών.

έχει κ τα καλά του το να κοιμάσαι με το παιδί σου. ανά πάσα ώρα κ στιγμή ξέρεις αν ίδρωσε, αν κρυώνει, αν έχει πυρετό, αν βλέπει εφιάλτη, αν θέλει νερό, αν κατουρήθηκε, αν σε ζητάει-έχει ανάγκη να σε δει, αγκαλιάσει κλπ.

Κι εγώ το ίδιο...Την είχα μαζί μου πάνω από χρόνο γιατί έκανε αναγωγές και έτρεμε η ψυχή μου.Όταν τελειώσαν αυτά την πήγα στο κρεβάτι της και κοιμόταν μια χαρά.Πέρυσι την βγάλαμε στο κρεβάτι μας γιατί ήταν μονίμως αρρωστη και την ήθελα μαζί μου για να την προσέχω. Όταν ήρθε η ώρα να πάει στο κρεβάτι της είπα δεν υπάρχει περιπτωση να πάει έτσι όπως έχει καλομάθει, αλλά με διέψευσε. Εκτός από κάποιες φορές που ξυπνάει και πηγαίνω και την αγκαλιάζω, 1-2 φορές ζήτησε να έρθει στο κρεβάτι μας, κάτι που το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό..

Σας τα λέω για να παίρνετε κουραγιο!;)

Ελενίτσα το κρεβάτι είναι ένας πολύ καλός τρόπος να τα δελεάσεις για να κοιμούνται στο δωματίο τους και να τους περάσεις το μήνυμα πως μεγαλώνουν! Εκτός από αυτό ελαχιστοποιείς και το ενδεχόμενο να κάνουν καμία βουτιά από την κούνια τους. Θυμάμαι την κόρη μου που την βάλαμε στο κρεβάτι γύρω στα 3 πόσο περήφανη ήταν που μεγάλωσε και είχε κανονικό κρεβάτι!

Όπως έγραψα παραπάνω τέτοιο πρόβλημα δεν έχουμε.

Όσο για τις βουτιές, η δικιά μου δεν σηκώνεται από το κρεβάτι αν δεν πάω εγώ! Είναι λίγο φοβιτσιάρα!:tongue:

Και πως γινετε η λιθοτριψια;;;

με λειζερ

ποναει;;;

πονάει αλλά σου κάνουν αναισθησία(που πολλές φορές δεν πιάνει καλά-αυτό φυσικά δεν του το έχω πει-:rolleyes::rolleyes:)

Ωχ μανα μου........

και ξανά ωχ!!!!

κοιμηθηκα πρωινες ωρες,θα ταν 6μιση,7;;καπου εκει.

Και να φανταστείτε οτι πηρα και χαπι για την μεση,που με παιθανε εχθες.....

(αυτα φερνουν υπνηλια.....)

κατα τις 8μιση που ξυπνησε ο μικρος,ειχα μια νυστα.....

Ακομα σαν φαντασμα γυριζω....

Εντάξει! Πρώτο βράδυ ήτανε και σε καινούριο περιβάλλον...

Μια χαρά τα πήγε ο θησαυρός!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ουφ τώρα γύρισα από εξωτερικές δουλειές και πέρασα και από το σπίτι και έκανα εμετό. Συγγνώμη που σας το λέω κιόλας, αλλά έβγαλα τα σωθικά μου βρε παιδιά:-(:oops:. Νιώθω εξαντλημένη... Α να σας ρωτήσω παρεμπιπτόντως: Κάτι σπυράκια που έχω βγάλει στο στέρνο έτσι ανεξήγητα και τα έχω αρκετό καιρό λέτε να είναι εξαιτίας της εγκυμοσύνης, ορμονικά; όχι ότι με απασχολεί πολύ, αισθητικά κυρίως, απλώς ρωτάω μήπως γνωρίζετε.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...