Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες! Εγώ τ'ανοίγω το μαγαζί;

Ρούλα κι εγώ τα ίδια με σένα, ξεχνάω και δεν ξέρω να κάνω και multi-quote.:oops:

Δώρα φαντάζομαι το δωματιάκι! ωραίο θα είναι... ανυπομονώ να φτιάξω και το δικό μας παιδικό με κουκέτα που σου είχα πει. Το θέμα είναι ποιος θα κοιμάται εκεί...τέσπα....

Για σήμερα λοιπόν, που λέτε, έφτιαξα φασολάκια πράσινα, με πατατούλες και κολοκυθάκια. όντως τα κίτρινα με μοσχαράκι που τα φτιάχνει η μαμά μου είναι καταπληκτικό φαγητό, σκέτα δεν τα έχω δοκιμάσει. Ωραίο φαγητό και για τα παιδιά, εδώ που τα λεμε...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ηρθαν τα επιπλακια μας!!!!!!!!!!

Αχ κοριτσια,εγινε φανταστικο το δωματιο του.......κουκλιστικο!!!!!!!!!

μακιαααααααα!!!!

βάλε φωτό στο φέης.

Καλημέρα σε όλες! Εγώ τ'ανοίγω το μαγαζί;

ανυπομονώ να φτιάξω και το δικό μας παιδικό με κουκέτα που σου είχα πει. Το θέμα είναι ποιος θα κοιμάται εκεί...τέσπα....

γιατί το λες αυτό; τα παιδιά κοιμούνται μαζί σας κ τα δυο;

η Χ μου έχει πυρετούλι κ εγώ δεν θέλω να δουλέψω.

αυτά.

θα κάνω αρακά σήμερα για μας.

Kαλημέρα!!!

Χθες λόγω του ότι τρέχαμε μέχρι τις 9 το βράδυ για δουλειές δεν φάγαμε, οπότε το παστίτσιο έμεινε για σήμερα!

κι εμείς πήραμε τσαντούλα φραουλίτσα!

Μεγια σας και καλή αρχή! Πότε ξεκινάτε;

το πουλάκι μου. του έπεσαν μαζωμένα! περαστικά κ στην Λουκίτσα!

τί εμβόλια;

Aσε ρε Σέβη... την καταλυπήθηκα την καημενούλα...

Ηπατίτιδας και πνευμονιόκοκκου κάναμε!

αληθεια?αχ ειναι οτι καλυτερο μπορεις το καλοκαιρι να φας!!!!!η γευση του ειναι καταπληκτικη,καμμια σχεση με τα πρασινα.αυτα γινονται φοβερα με κρεας αλλα κ σκετα παλι τελεια ειναι.....ασε μπορω να γραφω τομους για τα κιτρινουλια,εν ολιγοις ειναι γιαμιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Εγώ πάντως μια φορά που έκανα ήταν το ίδιο νόστιμα με τα πράσινα!

Ελενιτσα πρεπει να της το πουμε της Αργυρουλα να αρχισει να μου στελνει επιταγουλες χιχιχιχι!παντως αληθεια συνταγες δικες της κ του Παρλιαρου για μενα παντα ειναι επιτυχμενες 100%!!!

Ε, ναι! Επιβάλεται Αννούλα! Τόση διαφήμιση, να μην σε αποζημιώσει;:tongue:;)

Ηρθαν τα επιπλακια μας!!!!!!!!!!

τα καθαρισα,εβαλα καινουρια σεντονακια με τον τουιτι,στο κρεβατακι μας...

βαλαμε το ωραιοτατο προστατευτικο,για να μην μας πεσει ο θησαυρουλης μας....

Αχ κοριτσια,εγινε φανταστικο το δωματιο του.......κουκλιστικο!!!!!!!!!

Μεγια σας Δώρα!!!! Καλούς ύπνους να κάνετε!!!

Αχ μωρέ, είμαι πολύ γαϊδούρα.

Ξέχασα να σου πω βρε Ελένη περαστικά στον άντρα σου. Να μη του ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο.

Ναι, λίγα έχεις στο κεφάλι σου και θα σε παρεξηγήσω!:D

Ευχαριστώ για την σκέψη και μόνο!

Χθες πήγαμε στον γιατρό και σημέρα θα κάνει νέες εξετάσεις για να δούμε που βρίσκονται οι πέτρες και μάλλον πάμε για λιθοτριψία!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

καλημερουδιααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!σημερα θα φαμε τα χθεσινα κιτρινα φασολακια(σκετα ομως,μιας κ ειναι Τεταρτη) κ το κρεας που εμεινε(και εγω παντα μοσχαρακι βαζω Αρετη) θα το κανω αυριο μαλλον με κριθαρακι,αλλα βλεπουμε κιολας!!!!

Σεβη περαστικουλια στην Χρ,αχ μωλε το μικρουλι αρρωστησε...υπομονη κ γρηγορα θα γινει καλα!

Ελενιτσα καλα τα εμβολια αλλα ειναι κ κομματι δυσκολα,αφου ομως ειναι για την υγεια της μικρης τι να πεις...

Αρετουλα το ανοιξες το μαγαζακι,πρωινη η εγκυμονουσα χαχαχαχαχαχα!

Δωρα θελουμε φωτο λεμεεεεεεεεεε!!

φιλακια σε ολες!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

όχι μόνο ο Χρήστος, προς το παρόν αλλά μερικά βράδια έρχεται και ο Μιχαλάκης...ζηλεύει φαίνεται το παιδί και με το δίκιο του. Βέβαια εγώ τον πάω πίσω στο... καρότσι του! Έχει να κοιμηθεί στην κούνια δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό.Άστα να πάνε... στο θέμα ύπνος έχουμε κάνει σφάλματα...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!

Χθες ο καλός μου πήγε για ψάρεμα αμέσως μετά την δουλειά κι έτσι δεν έφαγε σπίτι. Οπότε έμεινε μπεκρή μεζές από χθες αρκετός κι έτσι σήμερα δεν έχει μαγείρεμα!

Δώρα με γειά το δωμάτιο του μικρούλη σου! Περιμένουμε να μας πεις τις αντιδράσεις του όταν το είδε!

Σεβούλα περαστικά στην ζουζούνα σου!

Ελένη περαστικά και για τον άντρα σου! Όσο για τα εμβόλια ευτυχώς που είναι μικρά και τα ξεχνάνε αμέσως!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Άσχετο: έχουμε ένα ουζερί κάτω από τη δουλειά και βρωμοκοπάει τώρα το κρεμμύδι από κάτι κοκκινιστό που φτιάχνουν... θα ξεράσω!!!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημέρες !!!

Σέβη,

Περαστικά στην Χρύσπα ... τί έπαθε το καημενούλι μου ! Ανεβάζει δλδ ψηλό πυρετό ανά 3ωρο ????

Και βέβαια, με τί ψυχολογία πρέπει να θες και να δουλέψεις ...

Αρετή,

Συγγνώμη κιόλας, κατάλαβα σωστά ???? Το παιδί κοιμάται στο καρότσι του ????? όοοοολη νύχτα ???? πώς τα κατάφερες βρε θηρίο ? χαρά στο κουράγιο σου... με τις αναγούλες πώς τα πας ?

Δώρα,

Περιμένουμε εντυπώσεις του μικρού με το νέο δωμάτιο... προσαρμόστηκε ???? Με γειες !

Για σήμερα φασολάκια (πράσινα) με πατατούλες... εύκολα πράγματα...

Ερώτηση χωρίς να βαρέσετε!:tongue::oops::oops::oops:

Γιατί τα βάζετε σε κανονικά κρεβάτια από τόσο μικρά;:confused::confused:

Αγγελική θα μας δώσεις την συνταγη;:rolleyes:

Ευχαριστώ για τις ευχές!

Κοίτα, εγώ προσωπικά ευελπιστώ να καταφέρω να βάλω το Μιχάλη σε κρεβάτι μέχρι να γεννήσω, γιατί την κούνια τη χρειάζομαι για το τρίτο. μωρέ ας κοιμηθεί και κάποιος στην κούνια και τι στον κόσμο!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ερώτηση χωρίς να βαρέσετε!:tongue::oops::oops::oops:

Γιατί τα βάζετε σε κανονικά κρεβάτια από τόσο μικρά;:confused::confused:

..........QUOTE]

Εμείς τώρα τον Ιούλιο πήραμε κρεββάτι παιδικό στον Νικόλα και το έχει καταευχαριστηθεί... αλλά κοντεύει 3,5 είναι ολόκληρο παλικαράκι !

Kαλημέρα!!!

ξεκινάμε Δευτέρα, αν είμαστε ο.κ. για καμιά ώρα φαντάζομαι.

Aσε ρε Σέβη... την καταλυπήθηκα την καημενούλα...

Ηπατίτιδας και πνευμονιόκοκκου κάναμε!

κ εμείς κάναμε ηπατίτιδας την Παρασκευή.

Χθες πήγαμε στον γιατρό και σημέρα θα κάνει νέες εξετάσεις για να δούμε που βρίσκονται οι πέτρες και μάλλον πάμε για λιθοτριψία!

όλα ν απάνε καλά!

Αχ μωρέ... Τι έπαθε;

στις 2 το βράδυ την έπιασα, ευτυχώς κοιμόμαστε μαζί κ οι τρεις κ έκαιγε σε όλο το κορμάκι της. είχε 38.2 κ ανέβαινε. της έδωσα πονστάν, αλλά κ το πρωί 37,8. φτερνιζόταν χθες. την Κυριακή το βράδυ είχε κάνει εμετούλι το γάλα της. νόμιζα από το νεύρο που της έλεγα να μη βγει έξω στη βεράντα βραδιάτικα...;):(

περπατούσε ξυπόλητη, ...κ άλλες παλαβωμαρες που μάλλον τώρα πληρώνει...:(

Σεβη περαστικουλια στην Χρ,αχ μωλε το μικρουλι αρρωστησε...υπομονη κ γρηγορα θα γινει καλα!

φιλακια σε ολες!

ευχαριστώ. μακάρι.

όχι μόνο ο Χρήστος, προς το παρόν αλλά μερικά βράδια έρχεται και ο Μιχαλάκης...ζηλεύει φαίνεται το παιδί και με το δίκιο του. Βέβαια εγώ τον πάω πίσω στο... καρότσι του! Έχει να κοιμηθεί στην κούνια δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό.Άστα να πάνε... στο θέμα ύπνος έχουμε κάνει σφάλματα...

είχα διαβάσει στον Γιωσαφάτ ότι στο κρεβάτι των γονιών μέχρι τα 5. μετά θα έχει πρόβλημα στην ενήλικη ζωή του ως επιλογές, χαρακτήρας.

όλο το βράδυ ο Μιχαλάκης κοιμάται στο καρότσι;

κ εγώ έχω κάνει σφάλματα στο θέμα ύπνος.

πλέον το δωμάτιό της έχει καταλήξει αποθήκη παιχνιδιών.

έχει κ τα καλά του το να κοιμάσαι με το παιδί σου. ανά πάσα ώρα κ στιγμή ξέρεις αν ίδρωσε, αν κρυώνει, αν έχει πυρετό, αν βλέπει εφιάλτη, αν θέλει νερό, αν κατουρήθηκε, αν σε ζητάει-έχει ανάγκη να σε δει, αγκαλιάσει κλπ.

αλλά με όρια.

σκέφτομαι αν πρώτα ο Θεός στρώσει μέχρι τα Χριστουγεννα η Χ στον σταθμό να αρχίσουμε να της μιλάμε για το κρεβάτι της, γιατί είναι μεγάλη. ευελπιστώ μεχρι τα 3 να κοιμάται στο κρεβάτι της.

απώτατο όριο τα 4,5 χρόνια.

Περαστικά στη Χρύσπα! Τι να πω...αρχίσαμε αρρώστιες πριν τον παιδικό; Ο Θεός να μας φυλάει!

όπως τα λες!

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!

Σεβούλα περαστικά στην ζουζούνα σου!

ευχαριστώ Αγγελικούλα!

Καλημέρες !!!

Αρετή,

Συγγνώμη κιόλας, κατάλαβα σωστά ???? Το παιδί κοιμάται στο καρότσι του ????? όοοοολη νύχτα ???? πώς τα κατάφερες βρε θηρίο ? χαρά στο κουράγιο σου... με τις αναγούλες πώς τα πας ?

Για σήμερα φασολάκια (πράσινα) με πατατούλες... εύκολα πράγματα...

Το ίδιο μαγειρέψαμε!

Κοίταξε να δεις, αυτή τη μόδα την ξεκίνησε ο Βασ. Βολεύτηκα κι εγώ η αλήθεια είναι αλλά με το που κοιμόταν τον έβαζα στην κούνια. Τον τελευταίο καιρό όμως, κοιμόμουν πριν το Βασίλη και έτσι το άφηνα σ'αυτόν να τον βάλει, πού δεν τον έβαζε όμως για να μην ον ξυπνήσει. Άσε που τώρα και να τον βάλεις στην κούνια, μετά από λίγο ξυπνάει άρα θέλει πάλι καρότσι κοκ. Κάτσε να φύγει ο Βασ και θα σου πω εγώ... θα κοιμάμαι στο κρεβατάκι το μονό που έχουμε εκεί να με βλέπει και ας πλαντάξει στο κλάμα... 1,2,3, νύχτες; ε κάποια στιγμή θα κοιμηθεί, δεν μπορεί! Και ο Χρήστος θα φύγει απ'το κρεβάτι. Θα κοιμόμαστε μαζί στο μονό αρχικά και μετά θα φεύγω.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...