Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

dwraki την συγκεκριμένη συνταγή δεν την έχω ξανακάνει. Το απογευματάκι που θα γυρίσω σπίτι και θα δοκιμάσω θα σου πω!

εγω Αγγελικη οτι συνταγη εχω κανει της Αργυρως ειχε απλα τρομερη επιτυχια!!!!οπως καταλαβαινετε ειμαι φαν χιχιχιχι!!!!:tongue::tongue::tongue:

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ελενιτσα καλως μας ηρθες κ περαστικα στο αντρακι σου!το χω παθει κ ποναει τρελλα!!!μαλιστα λενε ενας δυνατος πονος απο κολικο νεφρου ειναι ο μονος τροπος για να καταλαβει κανεις ποσο ποναει ο τοκετος...οποτε αουτσ!!!!

9892a30fbd.png

καλημερα σε ολη την μαγειροπαρεα!

Αρετουλα μου, μην κουραζεσαι, βαλε ομορφα και ωραια τα ορια σου..

πρεπει να το καταλαβουν ολοι...

Ελενακι καλως ηρθες! περαστικα στον αντρουλη σου..

Δωρακι σημερα θα κοιμηθουμε σε καινουριο κρεαβατακι???!!!

εγω σημερα εκανα παστιτσιο.

το απογευμα εχουμε και εμβολιο, γιναμε δυο μηνων!

Αρετουλα μου, μην κουραζεσαι, βαλε ομορφα και ωραια τα ορια σου..

πρεπει να το καταλαβουν ολοι...

Ελενακι καλως ηρθες! περαστικα στον αντρουλη σου..

εγω σημερα εκανα παστιτσιο.

καλε τι μεγαλες κοπελες ειναι αυτες!!!!ενα φιλακι στην καραμελιτσα κ απο εμεναααααααα!!!!!!αχ αυτα τα ποδαρακια της με εχουν τρελλανει:tongue::tongue::tongue:

9892a30fbd.png

και εμενα Αννουλα μου.. την εχω καταρουφηξει!!

σε ευχαριστω παρα πολυ.

καλα, δεν το εχω καταλαβει πως περασαν κιολας, σαν χτες μου φαινεται που ειμασταν στην κλινικη..

αντε γρηγορα να ακουσουμε και τα δικα σου, να κανεις παρεα στην Αρετη!!

Διαφημίσεις

Επανήλθα! Είχαμε έκτακτη σύσκεψη....

Κορίτσια σας ευχαριστώ για το καλοσώρισμα και τις ευχές!

Μαρία τώρα που φούσκωσαν τα μπουτάκια βάλε καινούρια φωτό να ρουφάμε κι εμείς!!!:D

Δώρα άσε τον θησαυρό να τρώει με τα χεράκια ή πάτε να αγοράσετε μαζί καινούριο κουταλάκι το οποίο θα διαλέξει ο ίδιος!

Αννούλα νομίζω ότι η Αργυρώ θα πρέπει να σου δίνει ποσοστά!!:P:p

κι εμείς παστίτσιο έχουμε!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Κορίτσια καλημέρα! Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και τη συμπαράσταση. Τελικά, μόνο από γυναίκες βρίσκεις κατανόηση... Χθες μιλήσαμε λίγο, του εξήγησα κάποια πράγματα και σα να κατάλαβε, σα να με καλόπιανε, η καθημερινότητα θα δείξει. στο θέμα του αυτοκινήτου πάντως είναι ανυποχώρητος!

να βάλεις κ εσύ λιγάκι νερό στο κρασί σου, γιατί αλλιώς χωριό δεν γίνεται. λιγάκι ευαίσθητη είσαι λόγω ορμονών, λιγάκι τον έχεις "καλομάθει", θέλει χρόνο κ τρόπο να συγχρονιστείτε.αλλά θα το βρείτε, αφού όπου υπάρχει αγάπη, υπάρχει δυνατότητα!;)

Χθες πήγαμε να αγοράσουμε τσάντα σχολική για το Μιχαλάκο αλλά δε μου άρεσαν βρε παιδιά. Καλά, όλες οι αγορίστικες τέρατα και μάχες έχουν; Για μεγαλύτερες ηλικίες είχε και με νεκροκεφαλές! Τι σατανικά πράγματα είναι αυτά... Πάλι στο Γουίνι μου φαίνεται θα καταλήξω.

Για σήμερα έψησα μπριζόλες και θα τις συνοδεύσω με σαλάτα.

πρώτον ζήλεψα μπριζόλες. μα δεν τις θέλει με τίποτα ο Σ. με κανέναν τρόπο, σνιφ! κ μου αρέσουν ρε γμτ!

κι εμείς πήραμε τσαντούλα φραουλίτσα!

για ντόρα, μίνι ή πριγκίπισσες πήγαινα, αλλά αυτές είναι για πιο μεγάλα παιδιά. έτσι κατέληξα στην φραουλίτσα που την ξέρει.

θα συμφωνήσω με τα τέρατα...αηδίες κ καθόλου τυχαίο που προσπαθούν να μυήσουν τα αθώα πλασματάκια σε μάγια, τέρατα κ πολεμόχαρες φυλές!

ακόμα κ στις διαφημίσεις ή στα κινούμενα σχέδια αντί να πουν για κάτι υπέροχο, όμορφο, ωραίο, λένε μαγικό, φανταστικό, λες κ μόνο με παραισθήσεις ή με ματζούνια μπορείς να ζήσεις!

:rolleyes:

Καλημέρα !

Εμείς τσαντούλες έχουμε τις περσυνές -- τους τις έπλυνα και είναι έτοιμες για χρήση... δεν δίνω άλλα χρήματα... τέλος !

Είχα πάρει μια πολύ όμορφη με τον Μίκυ από την Lapin του Νικόλα

έχει κ το lapin;:eek:

(αν θυμάμαι είχε και με την Μίνυ) γύρω στα 20? και για την μικρή της είχα πάρει μια κουκλίστικη με κάτι σαν νεραιδούλες πάνω από ένα κατάστημα με είδη δώρων-πάρτυ κλπ το γράφει πάνω, αλλά πάντα το ξεχνάω, δεν είναι tinkerbell , κάτι άλλο λέει...

Όλα αυτά τα gormitti τα σιχαίνομαι κυριολεκτικά... αφού βολευόμαστε με τον Μίκυ δεν μιλάω καθόλου !

Για σήμερα θα φάει η φαμίλια σουτζουκάκια με πιλάφι από χθες ! Ευτυχώς που είχα κρατήσει καβάντζα σε σουτζουκάκια στην κατάψυξη και είχα να μαγειρέψω κάτι γιατί το ψυγείο μας ήταν άδειο !!!!

αυτή η κατάψυξη με έχει σώσει.

εγώ σήμερα το πρωί έκανα φασόλια χάντρες. χθες ξεποδαριάστηκα στα ψώνια για την Χ! πήγα μπένετον, πρενατάλ, μάδερ κέαρ κ βιβλιοπωλείο για την τσαντούλα. από το ίδιο βιβλιοπωλείο ψώνιζα κ εγώ τις σχολικές μου τσάντες. ένιωσα κάπως συγκινημένη η ψωνάρα!

Kαλημερα.

Ευτυχως ο θησαυρουλης μου,τρωει ικανοποιητικες ποσοτητες...

αργει λιγο,αλλα τρωει καλα!!!!!!!!!

Του δινω και λιγο γαλα μετα το μεσημεριανο του........!

Αααα κοριτσια,εδω και μερικες μερες πριν κανει τσισα του (στην πανα....)

φωναζε μαμα......

μετα καταλαβαινα οτι μαλλον ηθελε να μου πει οτι κανει τσισα.....

σημερα μετα το γαλα,του ηρθε για τσισα.......φωναξε μαμα...και μου εδειξε το πουλακι του.

παω τον πιανω και ηταν ζεστος εκει κατω....

Αρα μου λεει.....τσισα!!!!!!!

αλλη φορα θα τον αρπαζω και στο γιογιο..........

Μια χαρα!!!!!!!!

και κατι ακομα....σημερα ερχονται τα επιπλακια του!!!!!!!!!!

μπράβο το αγόρι μου σε όλα του!

να του λες τσίσα ή τσις για να το επαναλαμβάνει.

με το καλό τα επιπλάκια σας!

κ όσο για το γάλα, καλά κάνεις!:)

Καλημέρα κι από'μένα!

Από την Τρίτη έχουμε γυρίσει όλα τα νοσοκομεία της Ανατολικής Θεσσαλονίκης καθότι ο χαζμπαντ έχει κολικό νεφρου!

περαστικά. άουτς!

Είχα και την μικρή που δεν μπορούσε να κάνει κακά και έφαγε κλίσμα,

πρόσεξε τη διατροφή της, λαχανικά, λαδάκι μπόλικο, νερό εμφιαλωμένο κ όχι γλυκά, ναι φρούτα κ ναι γιαούρτι. λιγόστεψε το γάλα της-μόνο πρωί βράδυ!

της κάναμε και 2 εμβόλια και το χέρι της έγινε τούμπανο....

το πουλάκι μου. του έπεσαν μαζωμένα! περαστικά κ στην Λουκίτσα!

τί εμβόλια;

Καλημέρα κορίτσια και από μένα!

γειά σου Αγγγελική!

μεγάλωσε η καραμελίτσα! να ζήσει χρόνια πολλά κ γλυκά!:D

γειά σε όλες!

σήμερα μπήκα αργά, γιατί είχα δουλειές στα δικαστήρια. πολλή ζέστη. κάηκα λέμε!

ρε τί μπουμπούκια κυκλοφορούν με "βραχιολάκια". κρίμα, νέα παιδιά!

τέλος πάντων...

Άννα, ούτε μια φορά δεν μαγείρεψα κίτρινα φασολάκια. είναι ωραία; διαφέρουν σε γεύση από τα συνηθισμένα πράσινα;

γειά σε όλες!

τέλος πάντων...

Άννα, ούτε μια φορά δεν μαγείρεψα κίτρινα φασολάκια. είναι ωραία; διαφέρουν σε γεύση από τα συνηθισμένα πράσινα;

αληθεια?αχ ειναι οτι καλυτερο μπορεις το καλοκαιρι να φας!!!!!η γευση του ειναι καταπληκτικη,καμμια σχεση με τα πρασινα.αυτα γινονται φοβερα με κρεας αλλα κ σκετα παλι τελεια ειναι.....ασε μπορω να γραφω τομους για τα κιτρινουλια,εν ολιγοις ειναι γιαμιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Ελενιτσα πρεπει να της το πουμε της Αργυρουλα να αρχισει να μου στελνει επιταγουλες χιχιχιχι!παντως αληθεια συνταγες δικες της κ του Παρλιαρου για μενα παντα ειναι επιτυχμενες 100%!!!

υσ,για τα ''βραχιολακια'' πραγματικα ειναι κριμα κ για αυτα αλλα κ για τους γονεις.........

9892a30fbd.png

εγώ πάντως κ με τα πράσινα φασολάκια είμαι όλο χαρά. σκέτα, χωρίς κρέας. κ όπως λέει κ ο Σ νουδιέτς (=σκέτα, καραγκούνικη λέξη. με εκπαιδεύει το αγόρι μου)

έχω φάει στην εγκυμοσύνη κιλάααααααααααααα φασολάκια! αφού η Χ είναι το φασολάκι μου!

θα δοκιμάσω Αννούλα κ θα γράψω εντυπώσεις.

όσο για τα νέα παιδιά...έχουν γονείς;;;;......

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια. Τι κάνετε;

Έφτιαξα σήμερα παγκάσιο τηγανητό, λίγα φίστικς που είχα στην κατάψυξη, μια μερίδα σολομό με τριμμένο καρότο, ροδέλες κρεμμυδιού, μαϊντανό και λαδολέμονο, τα συνόδευσα με τηγανητές πατάτες και σαλάτα σπέσιαλ από ντομάτα, πιπεριά, φέτα, αμύγδαλα, λιόσπορο, σουσάμι και ρίγανη.

Βρε κορίτσια, αυτά τα κίτρινα φασόλια που λέτε, εγώ δεν τα έχω δει και ακούσει ποτέ. Δηλαδή είναι ακριβώς σαν τα πράσινα που είναι πλακέ, αλλά έχουν κιτρινωπό χρώμα;

Γεια σας κοριτσάκια. Τι κάνετε;

Έφτιαξα σήμερα παγκάσιο τηγανητό, λίγα φίστικς που είχα στην κατάψυξη, μια μερίδα σολομό με τριμμένο καρότο, ροδέλες κρεμμυδιού, μαϊντανό και λαδολέμονο, τα συνόδευσα με τηγανητές πατάτες και σαλάτα σπέσιαλ από ντομάτα, πιπεριά, φέτα, αμύγδαλα, λιόσπορο, σουσάμι και ρίγανη.

Βρε κορίτσια, αυτά τα κίτρινα φασόλια που λέτε, εγώ δεν τα έχω δει και ακούσει ποτέ. Δηλαδή είναι ακριβώς σαν τα πράσινα που είναι πλακέ, αλλά έχουν κιτρινωπό χρώμα;

ακριβως,αλλα η γευση τους ειναι 1000 φορες καλυτερη!!!!!!!γλυκα κ πεντανοστιμα!!!!!!!

αμαν βρε κοπελια τι μαγειρεψες παλι...λιωσαμε λεμεεεεεεεε!!!!!

9892a30fbd.png

εμεις τα λεμε κιτρινα δεν ηξερα για καναρινια χιχιχιχι!!!!

Δωρακι αυτην την βδομαδα θα τρεχουμε να κανονισουμε για την αλλη που θα ειμαστε χαλαροι!

εγινεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

ΝΑΙ...ΝΑΙ............

εγω σημερα εκανα παστιτσιο.Μιαμ μιαμ μιαμ.....

Αχουτοοοοοο μεγαλωσε το κοριτσακι μας.......

ψυχη μου ομορφη.Να μου την φιλησεις στα μπουτακια....!!!!!!

Μαρία τώρα που φούσκωσαν τα μπουτάκια βάλε καινούρια φωτό να ρουφάμε κι εμείς!!!:D Συμφωνωωωωωωω...

Δώρα άσε τον θησαυρό να τρώει με τα χεράκια Προτημαει να τρωει απο τα χερακια της μαμας....;) ή πάτε να αγοράσετε μαζί καινούριο κουταλάκι το οποίο θα διαλέξει ο ίδιος!

Αχ Ελενακι μου......πονεμενη ιστορια!!!!

Απο Κουταλια γινετε χαμος.....!!!!Νομιζω οτι δεν υπαρχει αλλο σχεδιο να μην το εχω αγορασει......

κι εμείς πήραμε τσαντούλα φραουλίτσα!Με γεια!!!!:P:p:p:p

για ντόρα, μίνι ή πριγκίπισσες πήγαινα, αλλά αυτές είναι για πιο μεγάλα παιδιά. έτσι κατέληξα στην φραουλίτσα που την ξέρει.

θα συμφωνήσω με τα τέρατα...αηδίες κ καθόλου τυχαίο που προσπαθούν να μυήσουν τα αθώα πλασματάκια σε μάγια, τέρατα κ πολεμόχαρες φυλές!

ακόμα κ στις διαφημίσεις ή στα κινούμενα σχέδια αντί να πουν για κάτι υπέροχο, όμορφο, ωραίο, λένε μαγικό, φανταστικό, λες κ μόνο με παραισθήσεις ή με ματζούνια μπορείς να ζήσεις!

:rolleyes:ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!

μπράβο το αγόρι μου σε όλα του![color="Blue"Ευχαριστω εκ μερους του....;)[/color]

να του λες τσίσα ή τσις για να το επαναλαμβάνει. Τα λεει με τον τροπο του...αλλα οχι με το στόμα.......:cool:

με το καλό τα επιπλάκια σας!Ευχαριστουμε και παλι!!!!!!

γειά σε όλες!

τέλος πάντων...

Κριμα δεν λες τιποτα....

Ουτε εγω....

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Ηρθαν τα επιπλακια μας!!!!!!!!!!

τα καθαρισα,εβαλα καινουρια σεντονακια με τον τουιτι,στο κρεβατακι μας...

βαλαμε το ωραιοτατο προστατευτικο,για να μην μας πεσει ο θησαυρουλης μας....

Εβαλα οοοολα τα αρκουδακια στο γραφειο...

στολισα γενικα το δωματιο του......εβαλα μαξιλαρες στο κρεβατι......

και για να μην πολυλογω...(η πολυλογου...:cool:)

περημενω να ξυπνησει....(κοιμαται στην κρεβατοκαμαρα με τον μπαμπα,για να το στολισω το δικο του....)

.....να δω εντυπωσεις!!!!!!!

Για να δουμε......

Αχ κοριτσια,εγινε φανταστικο το δωματιο του.......κουκλιστικο!!!!!!!!!

μακιαααααααα!!!!

(Παω να κανω μπανιο,να ξεβρομίσω...χαχαχαχαχαχαχαχα.)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Αχ μωρέ, είμαι πολύ γαϊδούρα.

Ξέχασα να σου πω βρε Ελένη περαστικά στον άντρα σου. Να μη του ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο.

Βρε κορίτσια παραλείπω πολλά σε σχολιασμό γιατί τα διαβάζω φευγαλέα και μετά ξεχνάω τι ήθελα να πω σε ποιον. Βλέπετε κάθομαι πεταχτά στο ξεμυαλιστήρι και ο χρόνος μου πλέον μου έχει γίνει βραχνάς. Να τα προλάβω όλα (σπίτι, ταξίδι, λοιπές δουλειές) και να είναι και σωστά. Πολύ μπελάς αυτό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...