Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Αρετή, συμφωνώ με τα κορίτσια. Μην το παρακάνεις, έγκυος είσαι! Ελεος! Εγώ που δεν υπηρξα ποτέ έγκυος τόσα πράγματα που κάνεις εσύ σε μία μέρα, δεν τα έχω κάνει σε ένα μήνα. Από τη μια σε χαίρομαι που τ παλεύεις με τόση δύναμη και αξιοπρέπεια, από την άλλη όμως δεν μπορώ παρά να σου φωνάξω : ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Οσο για την οδήγηση, οι άντρες είναι οι χειρότεροι δάσκαλοι....Κι εγώ όταν μάθαινα και μου έδειχνε ο δικός μου, με μείωνε και μου φώναζε συνέχεια. Το αποτέλεσμα;; Να αισθάνομαι φοβισμένη κάθε φορά που βλέπω αυτοκίνμητο πίσω μου, μπροστά μου, δίπλα μου....Να μην μπορώ να παρκάρω και να εξαρτιέμαι ακόμη από αυτόν....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Κορίτσια καλημέρα! Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές και τη συμπαράσταση. Τελικά, μόνο από γυναίκες βρίσκεις κατανόηση... Χθες μιλήσαμε λίγο, του εξήγησα κάποια πράγματα και σα να κατάλαβε, σα να με καλόπιανε, η καθημερινότητα θα δείξει. στο θέμα του αυτοκινήτου πάντως είναι ανυποχώρητος!

Χθες το βράδυ υπέφερα από αναγούλες. Τι πράγμα είναι αυτό... έχω κόψει και το γάλα...:-(Χθες πήγαμε να αγοράσουμε τσάντα σχολική για το Μιχαλάκο αλλά δε μου άρεσαν βρε παιδιά. Καλά, όλες οι αγορίστικες τέρατα και μάχες έχουν; Για μεγαλύτερες ηλικίες είχε και με νεκροκεφαλές! Τι σατανικά πράγματα είναι αυτά... Πάλι στο Γουίνι μου φαίνεται θα καταλήξω.

Για σήμερα έψησα μπριζόλες και θα τις συνοδεύσω με σαλάτα.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα !

Εμείς τσαντούλες έχουμε τις περσυνές -- τους τις έπλυνα και είναι έτοιμες για χρήση... δεν δίνω άλλα χρήματα... τέλος !

Είχα πάρει μια πολύ όμορφη με τον Μίκυ από την Lapin του Νικόλα (αν θυμάμαι είχε και με την Μίνυ) γύρω στα 20? και για την μικρή της είχα πάρει μια κουκλίστικη με κάτι σαν νεραιδούλες πάνω από ένα κατάστημα με είδη δώρων-πάρτυ κλπ το γράφει πάνω, αλλά πάντα το ξεχνάω, δεν είναι tinkerbell , κάτι άλλο λέει...

Όλα αυτά τα gormitti τα σιχαίνομαι κυριολεκτικά... αφού βολευόμαστε με τον Μίκυ δεν μιλάω καθόλου !

Για σήμερα θα φάει η φαμίλια σουτζουκάκια με πιλάφι από χθες ! Ευτυχώς που είχα κρατήσει καβάντζα σε σουτζουκάκια στην κατάψυξη και είχα να μαγειρέψω κάτι γιατί το ψυγείο μας ήταν άδειο !!!!

καλημερουδιααααααααααααααααααααα!!!!!!Αρετουλα χαιρομαι που σαν κατι να καταλαβε,σιγα σιγα(με την βοηθεια σου ;)) θα το πιασει γιαα τα καλα το νοημα!!!!

λοιπον σημερα θα κανω κιτρινα φρεσκα φασολακια με κρεας!ΚΑΛΑ Ε ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟ χιχιχιχιχι!!!!

χρονια πολλα σε οσους εχουν Αλεξανδρο/Αλεξανδρα!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Kαλημερα.

Αρετουλα μου,ολα καλα θα πανε θα δεις!!!!!!!

Ελπιζω τωρα,μετα την συζητηση με τον Β να εχεις περισσοτερη βοηθεια στο σπιτι!!!!!

Σημερα δεν εχω μαγειρεμα.....

εχω απο χθες φαγακι για ολους μας!!!!

Ευτυχως ο θησαυρουλης μου,τρωει ικανοποιητικες ποσοτητες...

αργει λιγο,αλλα τρωει καλα!!!!!!!!!

Του δινω και λιγο γαλα μετα το μεσημεριανο του........!

Αααα κοριτσια,εδω και μερικες μερες πριν κανει τσισα του (στην πανα....)

φωναζε μαμα......

μετα καταλαβαινα οτι μαλλον ηθελε να μου πει οτι κανει τσισα.....

σημερα μετα το γαλα,του ηρθε για τσισα.......φωναξε μαμα...και μου εδειξε το πουλακι του.

παω τον πιανω και ηταν ζεστος εκει κατω....

Αρα μου λεει.....τσισα!!!!!!!

αλλη φορα θα τον αρπαζω και στο γιογιο..........

Μια χαρα!!!!!!!!

και κατι ακομα....σημερα ερχονται τα επιπλακια του!!!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Δωρακι τι καλα θα εχετε νεο δωματιακι,τελειαααααααααααα!!!και ακομα καλυτερα σε λιγο ο θησαυρουλης δεν θα χρειαζετε πανα,χαχαχαχαχα!!!!!μα ειναι μεγαλο αγορι το παιδιιι!!!!

9892a30fbd.png

Αχ τέλειο φαγητό το κρέας με καναρίνια (έτσι δεν τα λένε τα κίτρινα φασολάκια;)!

Δώρα, πολύ γέλασα με το Ραφαηλάκο!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αχ τέλειο φαγητό το κρέας με καναρίνια (έτσι δεν τα λένε τα κίτρινα φασολάκια;)!

Δώρα, πολύ γέλασα με το Ραφαηλάκο!

εμεις τα λεμε κιτρινα δεν ηξερα για καναρινια χιχιχιχι!!!!

Δωρακι αυτην την βδομαδα θα τρεχουμε να κανονισουμε για την αλλη που θα ειμαστε χαλαροι!

9892a30fbd.png

Καλημέρα κι από'μένα!

Χθες πρώτη μέρα στη δουλειά, βγάλαμε μισθοδοσία και δεν πρόλαβα να σας γράψω.Σας διάβασα όμως και χαίρομαι που είστε καλά!

Τα ωραιότατα νέα μας έχουν ως εξής:

Από την Τρίτη έχουμε γυρίσει όλα τα νοσοκομεία της Ανατολικής Θεσσαλονίκης καθότι ο χαζμπαντ έχει κολικό νεφρου!

Όπως καταλαβαίνετε η άδειά μου ήταν υπέροχη και ξεκούραστη!!!

Είχα και την μικρή που δεν μπορούσε να κάνει κακά και έφαγε κλίσμα, της κάναμε και 2 εμβόλια και το χέρι της έγινε τούμπανο....

Κοινώς γ......ε τα!!!!

Κατά τα άλλα όμως μια χαρά!!!!:tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και από μένα!

Σήμερα το μενού έχει μπεκρή μεζέ, από την συνταγή της Αργυρώς, και θα τον συνοδέψω με πουρέ.

Αρετούλα δυστηχώς και ο δικός μου κάπως έτσι είναι με τα παιδιά. Όταν φτάνω στα όρια μου από τα νεύρα μου βάζω τα κλάματα και μόλις με βλέπει αναρωτιέται τι έχω!!! Έλα μου ντε, έτσι βαριέμαι, δεν έχω τι να κάνω και βάζω τα κλάματα!!!! Του εξηγώ, ακούει, διορθώνεται για λίγο καιρό και μετά μια από τα ίδια!

Όσο για την οδήγηση ο άντρας μου είναι η κύρια αιτία που δεν οδηγώ ενώ έχω δίπλωμα. Μου έχει καλλιεργήσει τόση ανασφάλεια που δύσκολα με βλέπω να ξεκινάω πάλι.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Ελενη,περαστικα στον αντρουλη σου.

ξερω καλα ποσο πονο εχει ο κολικος νεφρου....

ελπιζω να ειναι καλυτερα τωρα.

Αγγελικη,

μπεκρη μεζε ε;;;

καλο γινετε;;

δεν εχω κανει ποτες!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...