Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα !!!!

Γυρίσαμε κι εμείς ! Περάσαμε πολύ όμορφα.... γνώρισα και την Σέβη με την Χ και τον Σ !!!! Είναι αστέρια και οι 3 !!!!

Σιγά σιγά ελπίζω να σας διαβάσω αν και δεν το βλέπω.... γλιστρίδα !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

..................

κ εγω΄το φτιάχνω το σπανακόρυζο κ το καλοκαίρι, αλλά με φρε΄σκια ντοματούλα κ κρύο από το ψυγείο είναι μούρλια. πάντα πασπαλισμένο με παρμεζάνα.

μαρή τί γλυκειά που είσαι! τί ομορφόπαιδα έχεις! κ κυρίως τί καλό παιδί που είναι ο Νικόλας. όμορφος, έξυπνοςκ με τρόπους!

κ τα δυο παιδιά!

η Σεμίνα σπίρτο! πήρε από τον μπαμπά!

πολύ καλός ο Μ! τον κατασυμπάθησε ο Σ! πρέπει μου λέει να κανονίσεις να ξαναβρεθούμε με τα παιδιά! έστω για λίγο ήταν τέλεια που βρεθήκαμε!

κ έχω να πω τα σέβη μου σε ό,τι αφορά την Μεταξία μάνα! ΜΑΝΑ ΜΟΥ!

έχω κ άλλα να σου πω, αλλά δεν έχω χρόνο τώρα. το βράδυ...

:):):) Σεβούλα μου,

Δυστυχώς δεν μας βγήκε το πρόγραμμα να βρεθούμε Λάρισα επιστρέφοντας από Χαλκιδική για Καρδίτσα.... γιατί σταματήσαμε Θεσσαλονίκη να δούμε ένα φίλο κι εκεί που υπολόγιζα ότι θα πιούμε έναν καφέ, μας κράτησε και για φαγητό και καταλήξαμε να ξεκινήσουμε για κάτω στις 4:30 το απόγευμα... έπρεπε να σταματήσουμε και Καρδίτσα για σούπερ-μάρκετ και καταλήξαμε 10 παρά 10 το βράδυ στο χωριό ! Σνιφ-σνιφ ...

Χάρηκα πάρα πολύ που σας γνωρίσαμε... και ο Μάκης το ίδιο ! Όσο για το τί καλή μάνα είμαι... άσ' το ... πονεμένη ιστορία... σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !!! Είσαι γλύκα !

..........

χθες γιόρταζε η Χρύσπα μου, να την χαίρομαι!

Αννούλα, εμείς οι δύο πρέπει να βρεθούμε ρε κορίτσι! θα σκάσω αν δεν πιούμε έναν καφέ από κοντά!

εμείς φάγαμε μακαρόνια με κιμά, η μικρή κοτόπουλο με σουσαμάκι με φρέσκια ντοματούλα κ κρεμμύδι. μέηντ μπάη μάη μάδα!

φιλιά σε όλες κ όνειρα γλυκά!

Πω πω ντροπή !!!! Γιόρταζε το παιδί κι ούτε ένα μνμ δεν έστειλα η γαϊδάρα !!!!! :shock: Συγγνώμη Σέβη, το μυαλό μου το κλούβιο δεν έκανε το connect !!!! Να την χαίρεστε ! Γερή και καλότυχη να είναι !!!!

Και Χρόνια Πολλά σε όλες όσες γιόρταζαν -αν και καθυστερημένα- !!!

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Η Μεταξία πού βρισκεται; Δε θυμάμαι να διάβασα κάποιο μήνυμά της. Είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε (αν και δεν ήταν σίγουρο) μετά τις διακοπές μας αλλά δεν επικοινώνησε μαζί μου, όπως είχαμε πεί. Λέτε να έχει ακόμα άδεια;

Αρετούλα μου...Ναι καμάρι μου... είχαμε πει να βρεθούμε Δευτέρα ή Τρίτη (22 ή 23/08) αλλά την Δευτέρα ήθελε ο πεθερούλης να πάμε εκδρομή Ελάτη-Περτούλι... οπότε πάει η μέρα και την Τρίτη που την είχα κι εγώ στο μυαλό μου να σας δούμε... ήθελε η θεία του Μάκη να μας κάνει το τραπέζι... οπότε, ντράπηκα να αρνηθώ... καταλαβαίνεις πως είναι τα σόγια τώρα...μας βλέπουν και μια φορά τον χρόνο... οπότε δεν γινόταν διαφορετικά... είναι και μακριά το χωριό θέλεις 1:30 ώρα να κατέβεις Καρδίτσα και δεν το διακινδύνευσα για να είμαι ειλικρινής... ελπίζω κάποια άλλη στιγμή που θα έχουμε πιο πολλές μέρες στην διάθεσή μας να καταφέρουμε να βρεθούμε !!!!

Είδα πάντως στον χάρτη το χωριό του αντρούλη σου βρε και σε σκεφτόμουν !!!

Μεταξία μου, καταρχήν, καλό χειμώνα! Μη στενοχωριέσαι, κάποια στιγμή θα βρεθούμε! 1,5 ώρα δρόμος;! Μεγάλη η χάρη μου! Κι εγώ ήμουν ψιλοχάλια αυτή την εβδομάδα και δε βλέπω από πουθενά κατανόηση βρε κορίτσια!

Υ.Γ: Την έχει ο χάρτης την Καρδιτσομάγουλα;! Εκπλήσσομαι!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Να την χαίρεστε ! Γερή και καλότυχη να είναι !!!!

ευχαριστώ πολύ Μεταξάκι μου κ εσύ τα μαναράκια σου!

αλήθεια δεν παίζεσαι ως μάνα! τί τρυφερή, τί γλυκειά, τί ωραία που τους μιλάς! αφού κ εγώ χαλάρωνα ακούγοντάς σε!;)

το δικό μου επειδή δεν το άφησα να κοιμηθεί το πρωί που θα συναντιόμασταν, όπως συνηθίζει, έβγαλε γκρίνια κ ήταν κάπως...μη συνεργάσιμο να το πω; τα θέλω όλα δικά μου να το πω; κοσμάρα το λέω!

την επόμενη φορά ευελπιστώ να είναι πιο συνεννοήσιμη κ να βρεθούμε σε πιο καλό κλίμα.

κ μακάρι να κάνουμε διακοπές μαζί σαν άνθρωποι κάποια στιγμή.

όποτε, μα όποτε ανεβείτε, ή περνάτε, χτύπα μου να βρεθούμε!

ευχαριστώ πολύ Μεταξάκι μου κ εσύ τα μαναράκια σου!

αλήθεια δεν παίζεσαι ως μάνα! τί τρυφερή, τί γλυκειά, τί ωραία που τους μιλάς! αφού κ εγώ χαλάρωνα ακούγοντάς σε!;)

το δικό μου επειδή δεν το άφησα να κοιμηθεί το πρωί που θα συναντιόμασταν, όπως συνηθίζει, έβγαλε γκρίνια κ ήταν κάπως...μη συνεργάσιμο να το πω; τα θέλω όλα δικά μου να το πω; κοσμάρα το λέω!

την επόμενη φορά ευελπιστώ να είναι πιο συνεννοήσιμη κ να βρεθούμε σε πιο καλό κλίμα.

κ μακάρι να κάνουμε διακοπές μαζί σαν άνθρωποι κάποια στιγμή.

όποτε, μα όποτε ανεβείτε, ή περνάτε, χτύπα μου να βρεθούμε!

Βέβαια και θα κανονίσουμε για διακοπές όλοι μαζί... ούιιιι να είναι και η Αρετή του χρόνου με τα 3 πρώτα ο Θεός !!! Να βρεθούμε κάπου εκεί στην μέση προς Πλαταμώνα μεριά ή Πήλιο ! Αρκεί να συμπέσουν οι άδειές μας... άσε που, μέχρι του χρόνου, θα έχω κερδισει το λαχείο και θα κάθομαι οπότε θα μπορώ να σας φιλοξενησω (και καλά) στο νέο μας εξοχικό... χα χα !!! Βλακείες γράφω... είμαι σε μουντ διακοπών (ακόμη) !

Αρετή,

Καλό χειμώνα και σε σένα γιαβρί μου ! Έχεις αναγούλες ε ???? Γιατί λες ότι θα είσαι μόνη όλο τον χειμώνα ??? Τί έχω χάσει ???? Και πότε με το καλό αναμένουμε τον πελαργό ????

Διαφημίσεις

Βέβαια και θα κανονίσουμε για διακοπές όλοι μαζί... ούιιιι να είναι και η Αρετή του χρόνου με τα 3 πρώτα ο Θεός !!! Να βρεθούμε κάπου εκεί στην μέση προς Πλαταμώνα μεριά

χάλια είναι ο Πλαταμώνας.

ή Πήλιο !

τέλειααααα!!!!!! η Σκόπελο!

Αρκεί να συμπέσουν οι άδειές μας...

αρκεί να είμαστε γεροί, να έχουμε δουλειές, να να να πολλά πράγματα, αλλά είναι ωραίο να λέμε τί θα θέλαμε!;)

άσε που, μέχρι του χρόνου, θα έχω κερδισει το λαχείο και θα κάθομαι οπότε θα μπορώ να σας φιλοξενησω (και καλά) στο νέο μας εξοχικό... χα χα !!! Βλακείες γράφω... είμαι σε μουντ διακοπών (ακόμη) !

είχα ξεχάσει πόσο διασκέδαζα με τα μηνύματά σου:tongue:

Κοίτα, εγώ Απρίλιο αναμένεται να γεννήσω. Τώρα στις 20/9 φεύγει ο βασ για Θεσ/νίκη. Έχω ζοριστεί πολυ με το αυτοκίνητο, φοβάμαι, δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω. Εντωμεταξύ, έχουν φύγει τα πεθερικά μου από Πέμπτη και θα γυρίσουν Κυριακή και πρέπει να μαγειρεύω και για τον παππού. Εντάξει, αυτό δνε είναι πρόβλημα, μόνο που ο παππούς έχει την εξής ιδιοτροπία: Δε θέλει φαγητό της προηγούμενης μέρας. Οπότε δεν μπορώ να φτιάξω κάτι για 2 μέρες και να είμαι χαλαρή. Κάθε μέρε θέλει φρέσκο. Πάω και κάθε απόγευμα να συμμαζέψω, να πλύνω πιάτα (την Κυριακή και ταψιά-που έχουν βάρος), να του βάλω να φάει, να ξαναπλύνω και να του κρατήσουμε παρέα για να μη νιώθει μόνος.όχι ότι έχω κανά πρόβλημα με τον παππού, αλλά χάνω τα απογεύματά μου, που θα μπορούσα να κάνω δουλείτσες χαλαρά και μετά να αράξω στον καναπέ. και όχι τπτ άλλο, αλλά όλοι μου λένε, μην κουράζεσαι, μη σκύβεις, μη σηκώνεις βάρος, αλλά κανείς δεν μου λέει και τον τρόπο. Κάνω χωρίς υπερβολή, ό,τι έκανα και προ εγκυμοσύνης. Τη συνυφάδα μου (και μην το εκλάβετε ως ζήλεια εκ μέρους μου, έτσι;-μια σύγκριση κάνω, αφού τυχαίνει αν είναι κι αυτή έγκυος) δεν την αφήνουν ούτε κατσαρόλα να σηκώσει. Όταν ήμαστε διακοπές, έπαθε μερική αποκόλληση. Ευτυχως όλα καλά!Τώρα βέβαια ακόμα περισσότερη προσοχή και ξεκούραση. Αν ο μη γένοιτο, πάθαινα έγω κάτι τέτοιο, όπως είχε συμβεί στο Χρήστο και είναι και κάιτ πολύ συνηθισμένο, τι θα γινόταν; Θα πέθαιναν της πείνας οι άντρες μας και ο παππούς; Γιατί δεν παίρνουν λίγο την κατάσταση στα χέρια τους; Δηλ. επειδή εγώ έχω μείνει μόνο να στέκομαι στα πόδια μου (που δεν καταλαβαίνουν ντιπ όταν λέω για αναγούλες, πώς είναι η αίσθηση), πρέπει να με ξεκ...σουν;Ο βασίλης γκρινιάζει για όσα ήδη κάνει, δεν προσπαθεί περισσότερο, δεν προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όταν λέω τπτ, γκρινιάζει και μου επιτίθεται. Τα ΄πα και ηρέμησα! Δηλ. καθόλου δεν ηρέμησα αλλά τέσπα...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Κοίτα, εγώ Απρίλιο αναμένεται να γεννήσω. Τώρα στις 20/9 φεύγει ο βασ για Θεσ/νίκη.

μέχρι 19/9 να τα κάνει ο Β! :mad:

τί κάνει όλο το πρωινό;

Έχω ζοριστεί πολυ με το αυτοκίνητο,

δεν το κατάλαβα αυτό.

φοβάμαι, δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω. Εντωμεταξύ, έχουν φύγει τα πεθερικά μου από Πέμπτη και θα γυρίσουν Κυριακή

όχι ρε φίλε:shock:. τώρα βρήκαν; να το ανοίξω τώρα να γίνει της πόπης;:P πού πας κύριος με έγκυες νυφαδιές; κ κυρίως πού αφήνεις παππού άνθρωπο σε μάνα με 2 μικρά παιδιά κ μάλιστα έγκυο; άντε να μη σου πω τίποτα τώρα για την καλή σου πεθερά!:mad::rolleyes:

και πρέπει να μαγειρεύω και για τον παππού.

ήρωας!

Εντάξει, αυτό δνε είναι πρόβλημα, μόνο που ο παππούς έχει την εξής ιδιοτροπία: Δε θέλει φαγητό της προηγούμενης μέρας.

:shock:έλα:rolleyes:. κ εμενα δεν μου αρέσει να δουλεύω κάθε μερα!:P

Οπότε δεν μπορώ να φτιάξω κάτι για 2 μέρες και να είμαι χαλαρή. Κάθε μέρε θέλει φρέσκο. Πάω και κάθε απόγευμα να συμμαζέψω, να πλύνω πιάτα (την Κυριακή και ταψιά-που έχουν βάρος), να του βάλω να φάει, να ξαναπλύνω και να του κρατήσουμε παρέα για να μη νιώθει μόνος.

ο Β τί κάνει τώρα που είναι σε άδεια; γιατί δεν κάνει αυτός παρέα στον παππού του, να του πλύνει αυτός τα πιατα, να του ζεστάνει το φαγητό κλπ.

όχι ότι έχω κανά πρόβλημα με τον παππού, αλλά χάνω τα απογεύματά μου, που θα μπορούσα να κάνω δουλείτσες χαλαρά και μετά να αράξω στον καναπέ. και όχι τπτ άλλο, αλλά όλοι μου λένε, μην κουράζεσαι, μη σκύβεις, μη σηκώνεις βάρος, αλλά κανείς δεν μου λέει και τον τρόπο. Κάνω χωρίς υπερβολή, ό,τι έκανα και προ εγκυμοσύνης. Τη συνυφάδα μου (και μην το εκλάβετε ως ζήλεια εκ μέρους μου, έτσι;-μια σύγκριση κάνω, αφού τυχαίνει αν είναι κι αυτή έγκυος) δεν την αφήνουν ούτε κατσαρόλα να σηκώσει. Όταν ήμαστε διακοπές, έπαθε μερική αποκόλληση. Ευτυχως όλα καλά!Τώρα βέβαια ακόμα περισσότερη προσοχή και ξεκούραση. Αν ο μη γένοιτο, πάθαινα έγω κάτι τέτοιο, όπως είχε συμβεί στο Χρήστο και είναι και κάιτ πολύ συνηθισμένο, τι θα γινόταν; Θα πέθαιναν της πείνας οι άντρες μας και ο παππούς; Γιατί δεν παίρνουν λίγο την κατάσταση στα χέρια τους; Δηλ. επειδή εγώ έχω μείνει μόνο να στέκομαι στα πόδια μου (που δεν καταλαβαίνουν ντιπ όταν λέω για αναγούλες, πώς είναι η αίσθηση), πρέπει να με ξεκ...σουν;Ο βασίλης γκρινιάζει για όσα ήδη κάνει, δεν προσπαθεί περισσότερο, δεν προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όταν λέω τπτ, γκρινιάζει και μου επιτίθεται. Τα ΄πα και ηρέμησα! Δηλ. καθόλου δεν ηρέμησα αλλά τέσπα...

να πιάσεις τον βασιλάκη με το καλό κ να του μιλήσεις όμορφα για το πώς θα σε βοηθήσει! θύμωσα!

Ααααχ Αρετη μου,ποσο δικιο εχεις...και ποσο πολυ πρεπει να προσεχεις........

Καλα κι αυτα τα πεθερικα σου,τωρα βρηκαν να φυγουν;;;

Παντως κανονικα δεν πρεπει να κουραζεσαι καθολου,τι κι αν ειναι το 3ο...αυτο δεν εχει ψυχη δλδ;;;

Αλλα ξερεις τι λενε.....:Ξενος κ--ος ξενος πονος........

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Σήμερα ήταν το πρώτο πρωινό του Βασ με τα παιδιά. Πέραν του ότι δεν έφαγαν αυτά που συνήθως τρώνε, γιατί ενέδωσε και τα τάισε κρεμούλα σοκολάτα (τέσπα, αυτό δεν είναι σημαντικό, απλώς ξεφεύγουν από το πρόγραμμα), να σας δώσω να καταλάβετε τι σημαίνει για το Βασ να προσέχει τα παιδιά: Να κάθεται ο ίδιος στο λαπτοπ και γύρω του να μαίνεται πόλεμος. Θα σηκωθεί μόνο αν πέσει κάποιο ή τσακωθούν. Δεν θα κοιτάξει να τα απασχολήσει, στάνταρ το σπίτι θα το βρω αχούρι, θα νευριάσει κιόλας να τον σηκώσουν από το λαπτοπ και απλώς θα περιμένει στωικά να γυρίσω. από κει και πέρα, αν ζητήσω κάτι, θα μου το χτυπήσει ότι τα κράτησε όοοοοολο το πρωί. οπότε, ας μην το τολμήσω καλύτερα.

όσον αφορά το αυτοκίνητο, θα πρέπει να πηγαίνω το Χρήστο στο σταθμό κάθε πρωί και αν τόν παίρνω το μεσημέρι. Φοβάμαι βρε παιδιά όμως, νιώθω ότι δεν έχω τον έλεγχο, δεν το έχω πάρει ποτέ μόνη μου και θα έχω και το παιδί μέσα;!Και μου λέει και ο βασ μάθε γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση, κόψτο λαιμό σου να μάθεις μέχρι να φύγω. Με πιάνει το παράπονο όμως! Τόσες άλλες ευθύνες θα έχω πάνω απ'το κεφάλι μου, γιατί να έχω κι αυτό; Άσε που όταν μου κάνει μάθημα με φωνάζει και με μειώνει. Την Παρασκευή τα' μπηξα και τον παράτησα, δεν άντεξα! Τώρα για τα πεθερικά μου, έχετε απόλυτο δίκιο, απορώ κι εγώ πώς εφυγαν τελικά, γιατί συνήθως δεν είναι απερίσκεπτοι άνθρωποι.

Σέβη, πιάτα αναγκάστηκε να πλύνει ο Βασ όταν είχα πάθει την αποκόλληση -και μη φανταστείς για καμιά βδομάδα- και μετά γυρνούσε στον καναπέ εξαντλημένος και με σχόλια του τύπου: πωπω η χειρότερη δουλειά είναι πλύσιμο των πιάτων! Άστο είναι της πνευματικής εργασίας...:rolleyes:

Δώρα, πολύ σωστό το σχόλιό σου!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αρετούλα μου καλή.

κ εγώ δεν έπρεπε να το ανοίξω.

εσύ είσαι σε ευαίσθητη συναισθηματική κατάσταση κ εγώ δεν γνωρίζω όλη την ιστορία.

το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεσαι ξεκούραση κ ηρεμία.

έπειτα να βάλεις τον Βασιλάκη σε πρόγραμμα μέχρι πριν να φύγει για Σαλονίκη.

το να μάθεις να οδηγείς υπό πίεση...

είμαι σε παρόμοια θέση με τη δική σου.

έχω δίπλωμα που μόλις το πήρα, έμαθα ότι ήμουν έγκυος κ ο Σ μου είπε να μην οδηγώ κ θέσω το μωρό σε κίνδυνο.

μετά που του έβγαινε το λάδι να με πηγαινοφέρνει στη δουλειά...τί να πει!

τώρα που φτάσαμε στο αμήν, θα ξεκινήσω μαθήματα για να θυμηθώ.

ο Σ δεν φωνάζει ούτε έχει νεύρα. αντίθετα είναι πολύ γλυκός στο 1 κ μοναδικό μάθημα που μου έκανε. δεν έχει χρόνο, βαριέται, είναι κουρασμένος...πάντως μαζί δεν!

έτσι θα ξεκινήσω τα Σάββατα μαθήματα με δάσκαλο, ξανά μανά!

εσύ πιστεύω ότι είσαι πιο προχώ σε σχέση με μένα κ θα τα καταφέρεις.

αν δεν προσπαθήσεις μόνη σου, δεν θα το διαπιστώσεις ποτέ. μην ανησυχείς για το παιδί. αυτό θα σε κάνει πιο προσεκτική. πιστεύω σε σένα! αλήθεια σου λέω!

όσο για τις δουλειές του σπιτιού, πλύσιμο πιάτων, βάλτου ποδιά του Βασιλάκη!

κ για το λαπ τοπ...εντάξει όλοι θέλουν το χρόνο τους, την ησυχία τους.

αλλιώς τα κρατάει τα παιδιά η μάνα, αλλιώς ο πατέρας.

Αρετή έχεις τα 1.000 δίκια να σε πιάνουν τα νεύρα σου !

Λοιπόν : μέχρι τις 20/09 είναι αρκετές οι μέρες ... εξήγησε με το μαλακό στον Β ότι επιβάλλεται να μην κουράζεσαι πάρα πολύ προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων ο μη γένοιτο με την εγκυμοσύνη σου... ιδίως εάν υπάρχει και ιστορικό, ΠΡΕΠΕΙ να προσέχεις και να μην υπερβάλεις ! Δεν θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβεις...

Τώρα, σχετικά με τον παππού και το φαγητό του, ΟΚ, είναι λίγες οι μέρες και από την στιμγή που όπως νομίζω σε γενικές γραμμές τα πεθερικά σου σας βοηθούν, δεν πειράζει, ας κουραστείς λίγο παραπάνω με το μαγείρεμα - ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ με αυτό όχι και με τα υπόλοιπα...

Αν πάλι νομίζεις πως δεν θα βρεις ανταπόκριση πχ με τις δουλειές του σπιτιού κλπ κάνε όσα είναι εντελώς απαραίτητα... τώρα βέβαια θα μου πεις ότι με 2 πιτσιρίκια ήδη σου γράφω κοτσάνες, μα δεν είναι έτσι... στην ανάγκη βάλε εσύ πχ πλυντήρια και φώναξε μια γυναίκα για το σίδερο μια φορά την εβδομάδα ή ανά 15νθήμερο να σου κάνει εκείνη τις πιο βαριές δουλειές (τζάμια, μπαλκόνια, σφουγγάρισμα).

Εσύ πέρνα απλά μια σκούπα ένα ξεσκόνισμα, τα κρεββάτια σας και να έχεις και το μαγείρεμα...

μην προσπαθείς να γίνεις 100 κομμάτια γιατί θα σπάσεις στο τέλος...

Να μαλώσεις, πάλι, δεν είναι λύση (κατ εμέ) και θα εκνευριστείς και λύση δεν θα βρεις...

Όσο για την οδήγηση, γνώμη μου: μην το προσπαθήσεις καν εάν φοβάσαι και δεν είσαι μέσα σου έτοιμη... Καλό θα ήταν να το πάρεις αρκετές φορές μόνη σου μπας και αποκτήσεις τον αέρα που λέμε και μετά να βάλεις μέσα και το παιδί... οι φωνές (κι εκεί) μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν... δύσκολα -- έχεις δίκιο !

αχ αρετη μου φυτιλιαστηκα μεσημεριατικα!!!Σαν να ακουω να παρομοιαζεις τον αντρα μου,ιδιοι ομως!!!Παντως για τις δουλειες και τα συνναφη συμφωνω με την μεταξια!!!

Αχ τι καλα που μαζευτηκαμε παλι :)

:-D

Αρετη επειδη εισαι εγκυος δεν θα γραψω τιποτα(απο ολα οσα σκεφτομαι) γιατι θα σε φυτιλιασω ασχημα...το μονο που εχω να πω ειναι μην μασας κ μην τα τραβας ολα μονη σου!!!ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ρε γαμωτο,χρειαζεσαι ξκουραση,κατανοηση κ προσοχη,ειδικα τον πρωτο καιρο..ελεος δηλ!ασε σταματαω,γιατι αμα παρω φορα.............(αχ κ ως ποντια φουντωνω κ ευκολα!!!!!!).

ρε Ρουλα τι κριμα να ειμαστε μακρια,θα σου μαγειρευα κ εγω για την κοριτσαρα σου,αχ μανα ειναι ΜΟΝΟΟΟΟΟΟΟ μιααααααααα!!!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...