Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

ευτυχως θα μου δωσει η ξαδερφη μου το δικο της να βγαλω τον χειμωνα και μετα πιστευω δεν θα το χρειαζομαι!Δωρακι το ειχα στην εισδοο της πολυκατοικιας στην οποια ειμαστε ολοι συγγενεις και κανενας δεν αφηνει πορτα ανοιχτη,τωρα πως στο κορακα μπηκε και το πηρε δεν ξερω 180Ε καροτσι και τωρα το σεπτεμβρη κλεινει χρονο ειμαι να σκασω,τεσπα...Δωρα θα τον βαλεις σε κρεβατακι??και εγω καπου εκει εβαλα την μαρια και κανει κατι τρελους υπνους...Του χρονου το καλοκαιρι θα παρω κουκετα να εχω και τα 2μαζι και να εχω και χωρο στο δωματιο

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα και απο εμενα και την ψυχουλα που κοιμαται διπλα μου.

για σημερα φακιτσες μιας και ειναι και νηστεια.

Αρετη welcome back!!!! εγω και αν σε καταλαβαινω με τις αναγουλες, θα θυμαστε τα δικα μου..:-( ευχομαι εσενα να σου περασου συντομα..

στις αλλες δυο εγκυμοσυνες ειχες τα ιδια συμπτωματα? αν οχι θα εχουμε καμια κορη τωρα μαλλον και σε παιδευει!!!!;);)

Δωρακι καλοριζικα τα καινουρια επιπλα!!

Αννια κριμα για το καροτσι, ηταν ακριβο?

Σεβακι καλα ψωνια στην Χρυσπουλα μας και καλη αρχη στο σχολειο!!!!!:tongue::tongue:

Αννουλα φαγακι απο τον βεραντομπαξε σου???

καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια, ιδίως σε όσα θα πάμε πρώτη φορά σχολείο!

τί καλό μωρό, τί ήσυχο το ψυχουλάκι σου Μαρία!

μακάρι να είναι έτσι πάντα!

Δώρα, κ εγώ έτσι είμαι για τα πράγματα της Χ, σαν παιδί!

Άννια, λυπάμαι για το καρότσι σας!

Α έχασα επεισόδια! Θα πάει τελικά η χρύσπα σχολείο; Από κάπου αλλού περιμένατε απάντηση; Αυτός ο χειμώνας προβλέπεται ενδιαφέρων! Θα έχουμε να ανταλλάζουμε εμπειρίες από τα καμάρια μας!χαχα

Μαράκι, έτσι ήμουν και στα άλλα παιδιά, απλά είχα ξεχάσει πόσο εκνευριστικό είναι. Άσε μου έχει χαλάσε εντελώς η διάθεση...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

ρε Αρετή δεν σου είχα πει σε π.μ.; θυμήσου τί σου είχα γράψει!!!!

όταν αποφασίσω κάτι, θα γίνει.-

δεν μπήκαμε μέσω εεταα, λόγω δικής μου ατυχίας-αν δήλωνα άλλους σταθμούς θα μπαίναμε-αλλά μπήκαμε εκεί που κάναμε αίτηση, σε δημοτικό σταθμό, κοντά στο σπίτι μας.

έχω ακούσει καλά λόγια! μακάρι να είναι όλα καλά!

θα πάτε Πέμπτη; κ τα δυο αγόρια ξεκινούν σχολείο ταυτόχρονα;

μίλησες με νηπιαγωγούς για το τί χρειάζονται ή θα μας τα πουν πρωτομηνιάτικα;

Ε για το Χρήστο ξέρουμε τι χρειάζεται, στον ίδιο θα πάει, ο οποίος παρεμπιπτόντως έμαθα ότι αναδείχθηκε σε καλύτερο δημ. παιδικό σταθμό στην Καρδίτσα. Μπράβο μας! Τυχεροί είμαστε. Από Πέμπτη θα πάρουμε τηλ. Για το Μιχαλάκη από Παρασκευή. Ρε παιδιά, κάπως μου φαίνεται που θα πάει σχολείο. Αυτός είναι ακόμα μωρό...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

οχι εγω εκανα απλη αιτηση στα νηπεια εδω της περιοχης και μεσω κληρωσης θα μπουν 5προνηπια αντε να δουμε!Μακαρι καντε προσευχες κοριτσια δεν την πλαυεω και με τα 2σπιτι ασε που η Μαρια αντι να παει μπροστα μπεμπεδιζει παλι!...Αρετη εγω ειμαι στην φωτο

:-D

Διαφημίσεις

Ε για το Χρήστο ξέρουμε τι χρειάζεται, στον ίδιο θα πάει, ο οποίος παρεμπιπτόντως έμαθα ότι αναδείχθηκε σε καλύτερο δημ. παιδικό σταθμό στην Καρδίτσα. Μπράβο μας! Τυχεροί είμαστε. Από Πέμπτη θα πάρουμε τηλ. Για το Μιχαλάκη από Παρασκευή. Ρε παιδιά, κάπως μου φαίνεται που θα πάει σχολείο. Αυτός είναι ακόμα μωρό...
μπράβο για το σταθμό που πάει ο Χρηστάκος!

εγώ δεν κατάλαβα το εξής. γιατί να πάρεις τηλεφωνο Πέμπτη για τον Χρήστο κ από Παρασκευή για μιχαλάκη; δηλαδή πότε θα πάνε;:confused:

να μην πάρω μαζί μου την Χ την Πέμπτη το πρωί;:confused:

οχι εγω εκανα απλη αιτηση στα νηπεια εδω της περιοχης και μεσω κληρωσης θα μπουν 5προνηπια αντε να δουμε!Μακαρι καντε προσευχες κοριτσια δεν την πλαυεω και με τα 2σπιτι ασε που η Μαρια αντι να παει μπροστα μπεμπεδιζει παλι!...Αρετη εγω ειμαι στην φωτο

μακάρι να την πάρουν την Μαρία.

κ που να την δεις με μαγιώ!;) Θεά!:)

Κοίτα, 1/9 κανονικά ανοίγει, αλλά θέλουν 1-2 μέρες για να καθαρίσουν το χώρο εσωτερικό-εξωτερικό. Θα πάρω εγώ ένα τηλ την Πέμπτη να ρωτήσω πότε να τον πάω. Λογικά από Δευτέρα θα μου πουν.

Στο Μιχαλάκη από 2/9 έως 6/9 θα σταλούν από εεταα οι εντολές τοποθέτησης των παιδιών, οπότε μέσα σε αυτό το διάστημα θα κάνουμε την εγγραφή. Και θα ρωτήσω την παρασκευή (2/9) τι χρειάζεται να του πάρω.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Κορίτσια καλημέρα κι από μένα.

Φτιάχνω ρεβίθια σήμερα λόγω της νηστείας και αργότερα θα βάλω κι ένα μοσχαράκι κοκκινιστό για την κατάψυξη.

Άννια κρίμα το καρότσι. Κι εγώ έτσι σκάω όταν χάνω ή μου κλέβουν τα πράγματά μου.

Αρετή μας αρέσει καλύτερα να σε βλέπουμε (ιντερνετικά) παρά να λείπεις.

Άννα την καλύτερη δουλειά κάνεις με τα λαχανικά της βεραντούλας.

Δώρα καλορίζικα τα έπιπλα του παιδιού. Φαντάσου ότι κι εγώ όταν αγοράζω κάτι παιδικό για τις κόρες μου (για τη μεγάλη όταν ήταν κάτω από 10) χαίρομαι περισσότερο απ' αυτές.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...