Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αερτούλα, θα περάσουν οι αναγούλες. κουράγια. να είστε καλά!

εγώ τελικά χθες δεν έκανα φανουρόπιτα. δεν βρήκα καθόλου χρόνο. βοήθειά σας όσες τα καταφέρατε! κ του χρόνου!

σήμερα τρώμε κεφτεδάκια με ρυζάκι.

σκέφτομαι το απόγευμα να ετοιμάσω κ φασόλια χάντρες κ βουρ κατάψυξη για μέσα στην εβδομάδα.

φιλιά σε όλες!:)

Γεια σου!

Ειμαι καινουριο μελος αλλα ξερω μια ωραια συνταγη και σου τη στελνω ελπιζω να σου αρεσει...

ΥΛΙΚΑ

• 6 μελιτζάνες φλάσκες (στρογγυλές)
  • 1 φλυτζ. τσ. ελαιόλαδο
  • 2 ξερά κρεμμύδια μικρά (πολύ ψιλοκομμένα)
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4 κουτ. σ. ξύδι
  • αλάτι
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τις μελιτζάνες μαζί με το κοτσάνι τους να ψηθούν στα κάρβουνα (πάνω σε σχάρα)

Όταν ψηθούν, για να ξεφλουδιστούν εύκολα, τις βάζουμε σε μια νάυλον σακούλα για 5-10 λεπτά και αμέσως μετά τις ξεφλουδίζουμε.

Βγάζουμε όσα σπόρια είναι μεγάλα. Τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις δουλεύουμε με το πηρούνι (πρώτα τις πατάμε και μετά τις ανακατεύουμε), μέχρι να γίνουν σαν αλοιφή.

Ρίχνουμε παράλληλα το αλάτι, το πιπέρι και το ξύδι.

Προσθέτουμε το λάδι, συνεχίζοντας το χτύπημα.

Στο τέλος προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε σε μια σαλατιέρα και γαρνίρουμε με ελιές και 2-3 κλωναράκια μαϊντανό.

Σημ. Αντί να τις ψήσουμε στα κάρβουνα, μπορούμε να τις ψήσουμε στο φούρνο στο γκριλ, μέχρι να μαλακώσουν....

Φιλικα!

Μαμα στο 1ο

μαμα στο 1ο, καλώς ήρθες!

σ' ευχαριστώ πολύ για την συνταγή, θα το επιχειρήσω λέω...:rolleyes:

φιλιά σε όλες σας!!

βρήκα 5 λεπτά κ έκανα κρεμούλα για μας κ κυρίως για τη μικρή μου να φάει το απόγευμα.

μελιτζανοσαλάτα δεν έχω κάνει ποτέ. είπαμε έχω απέχθεια. αλλά μια φορά έχω φάει με γιαούρτι κ ήταν κόλαση. την συνταγή την την κάνει η αδερφή μου.

Γεια σας κορίτσια.

Σήμερα έφτιαξα μουσακά, γιατί είχα αρκετές μελιτζάνες. Γενικά, ξεκίνησα από χτες το βράδυ να φτιάχνω κάποια φαγητά για την κατάψυξη. Δηλάδη, έκανα σουτζουκάκια και μπιφτέκια τα οποία χωρίζοντάς τα σε μερίδες μου βγήκαν χορταστικά, χορταστικά 4 μερίδες. Κράτησα κι από το σημερινό κιμά του μουσακά δύο μπολ για να φτιάξει η κόρη μου με μακαρόνια, όταν της χρειαστεί. Θα αφήσω κι άλλα μπολάκια με μαγειρεμένο φαγητό στην κατάψυξη. Ξέρω τι θα μου πείτε, ότι δε θα της φτάσουν λίγα μπολ με φαγητό να περάσει. Η απάντηση είναι ότι αυτά θα τα τρώει τις μέρες που δε θα προλαβαίνει, λόγω φόρτου, να μαγειρέψει μόνη της. Επίσης, θα υπάρξουν μέρες που θα βαριέται να φτιάξει κάτι. Από το να μη φάει τίποτα ή να τρώει προχειράντζες θα θυμηθεί το μπολ στην κατάψυξη και θα φάει σπιτικό φαγάκι.

Γεια σου μαμά στο 1ο, καλώς όρισες στην παρέα μας και καλά μαγειρέματα. Να σου ζήσει το μωράκι σου. Τι ηλικία έχει; Αγόρι ή κορίτσι;

Διαφημίσεις

καλημερουδια,σημερα θα κανω γεμιστα κ μαλιστα οι περισσοτερες πιπεριες ειναι απο την γλαστρα στο μπαλκονι,καθως επισης κ το αγγουρακι που θα βαλω στην σαλατα μας χιχιχιχι!!!!!

φιλακια κ καλη μας εβδομαδα!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Κορίτσια καλημέρα! Χάθηκα το ξέρω, αλλά αυτά έχει η άδεια, όταν είσαι στο σπίτι με τα μικρά. Από σήμερα ξεκίνησα δουλειά κι επιτέλους θα ξεκουραστώ! Θα τα κρατάει ο Βασ... έχει να πέσει γέλιο... Εντωμεταξύ, οι αναγούλες συνεχίζονται, με έχουν ρίξει πολύ ψυχολογικά.άντε να περάσει αυτό τρίμηνο (μη μου δίνετε σημασία, τα ίδια θα λέω και στα άλλα...). Μέχρι να γεννήσω, θα γκαστρώσω εσάς! χαχα...

Για σήμερα φακές, νηστεία γαρ. Εσείς τι άλλα νέα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Η Μεταξία πού βρισκεται; Δε θυμάμαι να διάβασα κάποιο μήνυμά της. Είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε (αν και δεν ήταν σίγουρο) μετά τις διακοπές μας αλλά δεν επικοινώνησε μαζί μου, όπως είχαμε πεί. Λέτε να έχει ακόμα άδεια;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημερα.

Αρετουλα,επιτελους να να δουμε μνμ σου!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Αντε να περασουν οι αναγουλες να ηρεμησεις.

Αννααααα,δλδ σημερα θα φατε απο....τον κηπο σας ε;;;::):):)

μια χαρα!!!!!

Αληθεια,που χαθηκε η Μεταξια;...Η Ελενη;....Η Αννια;....

τι εχει γινει,ολες διακοπες ειναι;:confused::confused::confused:

Λοιποοοοον....

Σημερα θα φτιαξω κοτοπουλο στον φουρνο με κρυθαρακι,αφου το βρασω πρωτα στην κατσαρολα να μαλακωσει.....

και θα κανω κεφτεδακια στον φουρνο,απο κατσικι....

για δουμε πως θα γινουν!!!!!!!!

Σημερα για πρωτη φορα...μετα απο πολλους μηνες,ο θησαυρος μου,ηπιε το γαλα κοιμισμένος και ακομα κοιμαται,αλλα λογικο το βρησκω...αφου ξυπνησε στις 7 παρα για νερο και μετα στριφογύριζε!!!!!!!

Οποτε παω να αρχισω με τις δουλειες......

ευκαιρια....ειναι τωρα που κοιμαται ακομα,μπας και τελειωσω γρηγορότερα....γιατι οταν ειναι ξυπνητος μπλεκεται συνεχεια στα ποδια μου και δεν με αφηνει να κανω τιποτα........:rolleyes:

φιλιαααααα

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

καλημερούδια!

βρε Αρετή, άντε κ μας έλλειψες!

με την Μεταξία είχαμε βρεθεί στην Χαλκιδική. μου είχε πει ότι στις 19 Αυγ. θα ήταν Καρδίτσα κ ότι είχε σκοπό να βρεθείτε.

δεν ξέρω πότε επιστρέφει από άδεια. κ μένα μου έλλειψε!

Ρουλάκι, είσαι πολύ καλή μαμά! άξια!

Αννούλα, έχουν άλλη γεύση τα σπιτικά!

Μαράκι, τί κάνει η καραμελίτσα σου;

σήμερα λέω να κάνω φασόλια χάντρες.

το απόγευμα θα πάμε για ψώνια, να ψωνίσουμε για την Χ τσάντα! θα πάμε σχολείο!

Δώρα, μάλλον κι εμείς κόβουμε σιγά σιγά τα αλεσμένα. Έφαγε τοστάκι ο Μιχαλάκης, μόνο το κρέας αλέθω και πάλι όχι εντελώς, σε κομμάτια, βλέπω ότι δεν έχει πρόβλημα με τις ίνες. Άντε να την περάσουμε και αυτή τη φάση, ειδικα τώρα που θα πάει σταθμό. Σήμερα μάλλον θα πάμε να αγοράσουμε φορμίτσες και τσάντα για το σχολείο. Αχ πολύ χαίρομαι!Μεγαλώνει ο Μιχαλάκος μου!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?αχ μου λειψατε αλλα δεν ειχα pc και εμπαινα μονο φατσοβιβλιο απο το κινητο!!Εμεις ειμαστε καλα μονο αν εξαιρεσουμε το χτεσινο γεγονος που μας κλεψανε το καροτσι του μικρου(που οπως το εκλεψε να μην το χαρει καθολου να σπασει αμεσως)και ειμαι σκασμενη γιατι ουτε χρονο δεν το ειχα!kατα τα αλλα ολα καλα,εσεις τι κανετε?

:-D

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?αχ μου λειψατε αλλα δεν ειχα pc και εμπαινα μονο φατσοβιβλιο απο το κινητο!!Εμεις ειμαστε καλα μονο αν εξαιρεσουμε το χτεσινο γεγονος που μας κλεψανε το καροτσι του μικρου(που οπως το εκλεψε να μην το χαρει καθολου να σπασει αμεσως)και ειμαι σκασμενη γιατι ουτε χρονο δεν το ειχα!kατα τα αλλα ολα καλα,εσεις τι κανετε?

Ελα βρε Αννια μου.....:( κριμαααααα....

Απο πυ σας το πηραν;;;

Δώρα, μάλλον κι εμείς κόβουμε σιγά σιγά τα αλεσμένα. Έφαγε τοστάκι ο Μιχαλάκης, μόνο το κρέας αλέθω και πάλι όχι εντελώς, σε κομμάτια, βλέπω ότι δεν έχει πρόβλημα με τις ίνες. Άντε να την περάσουμε και αυτή τη φάση, ειδικα τώρα που θα πάει σταθμό. Σήμερα μάλλον θα πάμε να αγοράσουμε φορμίτσες και τσάντα για το σχολείο. Αχ πολύ χαίρομαι!Μεγαλώνει ο Μιχαλάκος μου!

Αντε μια χαρουλα Αρετη.....καλυτερα να τρωνε οτι κι εμεις...βαρεθηκα πια να αλεθω........

.

Σχολειο ε;Αντε μια χαρα......με το καλο!!!!

Δώρα να μου τον γλυκοφιλήσεις τον γόη σου!

κ δεν πειράζει να μπλέκεται στα πόδια σου, να βοηθήσει θελει το παιδί!

Η αληθεια ειναι οτι δεν κανω και τιποτα αλλο,Σεβη μου....;););)

Κοριτσακια,πριν κανα τεταρτο τον ξυπνησα.........ειχε εναν υπνο ο καλος μου.......

Ευτυχως ξυπνησε με χαμογελα.

Α,κοριτσια.....χθες μαζεψαμε την κουνια του......Αυριο μας φερνουν τα επιπλα του.....

Ανυπομονώ!!!!!!

Του επλινα κ τα καινουργια σεντονια με τους ηρωες τις ντισνεη που του πηρα......

Μου φαίνεται εγω ειμαι πιο μωρο απο τον μικρο μου.......σαν χαζοχαρουμενο κανω.........

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...