Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

τα ποδαράκια που βλέπω στο άβαταρ είναι της καραμελίτσας;
ναι τα ποδαρακια μας ειναι!!!!!!!!!!

τωρα βεβαια εχουν γεμισει με διπλιτσες τα μπουταρινια μας!!!!!!!

ειναι τελεια, δεν θελω να μεγαλωσει, μου αρεσει που ειναι ακομα βρεφακι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

κάθε ηλικία έχε τις χάρες της, αλλά κ εγώ νοσταλγώ τους πρώτους μήνες, μη σου πω κ την περίοδο της εγκυμοσύνης! παρόλο που πέρασα από Συμπληγάδες!

τί γλυκούτσικα που είναι μικρά!

Γεια σας.

Τι κανετε;

Εμεις καλα ειμαστε.

Χθες πηγαμε παιδιατρο....

ο μικρος μας,εχασε μισο κιλο...:-(

αλλα πηρε 4 ποντους σε υψος...:P

Σημερα πηγαμε για τον γνωστο

επανελεγχο και ολα ευτυχως βγηκαν καλα..:P:p

Σημερα δεν μαγειρεψα,φαγαμε απο το χθεσινο.

Εφτιαξα ομως μια μπατζινα και ενα κεικ μπανανας

για να τρωει το θησαυρακι μου......εεεε..κι ο μπαμπακας μας φυσικα!!!!!!

Το βραδυ θα φτιαξω και την φανουροπιτα,για τον Αγιο μας Φανουριο...

οπως κανω καθε χρονο τετοια μερα και αν με αξιωσει Ο καλος Θεουλης,θα την κανω καθε χρονο.

Σας φιλω...παω να δω την μπατζινουλα μου,που ψηνετε και μοσχοβόλησε το σπιτι!!!!!!!!!

Αααα..... Σεβηηηη,

τα κοτοκεφτεδακια τα φτιαχνω οπως και τα μοσχαρισια....

λαδακι,κρεμμυδι,φρυγανια,αλατι,μαιδανο,σελινο,αυγα..και λιγο γαλα για να αφρατεψουν.......

εγιναν.....πεντανοστιμα!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλησπέρα κορίτσια! Μπήκα να σας πω τα νέα μου. Είμαι πολύ περήφανη...όχι μόνο έκανα φανουρόπιτα φέτος, αλλά την πήγα και στον εσπερινό του Αγίου Φανουρίου, τη διαβάσανε, έχω ήδη μοιράσει τη μισή και έλαβα διθυραμβικά σχόλια! :D Βοήθειά μας ο Άγιος. Πιο πολύ ευχαριστήθηκα που μπορεσα να καθίσω τόσες ώρες μόνη στην εκκλησία, να ηρεμήσω και να προσευχηθώ. Το είχα πολύ ανάγκη. Τα παιδιά είχανε παει βόλτα με τον άντρα μου στο κτήμα ενός φίλου.

Εγώ πάντως την κάνω και με καρύδι και με σταφίδα και με ξύσμα λεμονιού. Άλλη γεύση! Γαρύφαλλο δε βάζω, δεν μου αρέσει ο συνδυασμός, αφού υπάρχει ήδη η κανέλλα.

Διάβασα στα πεταχτά τα νέα σας, χαίρομαι που είστε όλες καλά και που το μωράκι της Αρετής ήρθε τόσο γρήγορα (αν και δεν ειχα καμία αμφιβολία)! Με το καλό να το κρατήσεις αγκαλίτσα, Αρετή μου!

Δώρα, εγώ τον μεγάλο μου που ήταν κακόφαγος, τον τάιζα αλεσμένα μέχρι τα 2,5. Ήταν που ήταν με το ζόρι στις καμπυλες, δεν ήθελα να ζορίσω την τύχη μου (ούτε και τα νεύρα μου). :rolleyes: Για να φάει 3 μπουκιές, έκανε 3 ώρες. Το κρέας επίσης τον αναγούλιαζε, μόνο κιμά έτρωγε. Φρίκη. Δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα και αν συζήτησες με τον παιδίατρό σου, μόνο ότι έχασε βάρος το μωρό και στενοχωρέθηκα. :( Μήπως, αν δεν είναι έτοιμο το παιδί, να το ανέβαλλες για λίγο? Και του μικρού του αλέθω κάποια πράγματα ακόμα, όπως τις φακές που είχαμε σήμερα, γιατί αλλιώς τον δυσκολεύουν τα φλούδια και τις φτύνει.

Ρούλα, πολύ ωραία η συνταγη και θα την εφαρμόσω οσονούπω, γιατί μου δώσανε ένα σωρό ωραία ζαρζαβατικά από μπαξέ!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημεραααααα!

Σημερα θα κανω τσιπουρες στον φουρνο με πατατουλες.

Σκεφτομαι μαζι με τις τσιπουρες,να βαλω και ενα φιλετο γλωσσας...(φρεσκο)

να δωσω στον μικρο,αν και η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι καλο να τρωει οτι κι εμεις.........

Αγγελινα,

Απο μονος του τα εκοψε τα αλεσμενα......

αρχισε να μου φτυνει αρχικα το αλεσμενο και μετα το ελατωσε κατα πολυ...

Ετσι του δωκιμασα μη αλεσμενο και ενω μεχρι τοτε πνιγωταν απο τα στερεα...

(πολυ ευκολα ομως....)

ω του θαυματως.....εφαγε μια χαρα,χωρις καν να βηξει....

Αρα,ειναι ετοιμος για τη στερεα τροφη.

το προβλημα μου ειναι....οτι τωρα δεν δέχεται τροφη με κουταλι...:confused::confused::confused::confused:

πουφφφφφ!!!!!!!!

Καλε κοριτσακια,γιατι χαθηκατε;;;

Ακομα διακοπες ειστε;;;

Αρετηηηηηηηηηηηηη που εισαι;;;;;;;;

r.gif

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμας!!!!!!!

κοριτσια χτες πηγαμε στο Αγιο Φανουριο στο χωριο μου, η φανουροπιτα μου μου εγινε παρα πολυ καλη, ειχα μαζι μου και αλλη μια, μιας φιλης μου που ειναι εγκυος σε διδυμα και δεν μπορουσε να ερθει.

Βοηθεια μας σε ολους και του χρονυ να ειμαστε καλα να ξαναπαμε πιτα στον Αγιο..

Η καραμελιτσα μου ηταν μασκοτ, ολος ο κοσμος την θαυμαζε και μας ευχοταν, ηταν πολυ καλη και ησυχη ως συνηθως:rolleyes::rolleyes:!

Σημερα παντρευεται ενας πολυ καλος μου φιλος, θα κανει στρατιωτικος γαμο με σπαθια και καψονια, ειναι αξιωματικος, θα ειναι πολυ ωραια φανταζομαι.

Την καραμελιτσα θα την παρω μαζι και μετα στο τραπεζι θα την κρατησει η μαμα μου.

Τωρα θα παω να της φτιαξω και μια κορδελα για τα μαλλια της, να ταιριαζει με το λευκο-λιλα φορεμα μας!!!!

Οποτε σημερα εχει μια μαγειρεμα κατι ελαφρυ και προχειρο γιατι εχουμε και τα μποτε μας πιο μετα!!!

Δωρακι, αρχισε να τρωει ο μικρουλης μας?? αντε μπραβο!!

Αγγελινα και του χρονου να εισαι καλα να ξανακανεις πιτα..

Σεβουλα εβλεπα τωρα μια εκπομπη μαγειρικης και ηταν στην Λαρισα, σε σκεφτομουν βρε...

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Αγγελίνα βοήθειά σας να είναι ο Άγιος Φανούριος. Ένα μεγάλο μπράβο από μένα για την επιτυχία της φανουρόπιτας.

Κορίτσια, πράγματι το φαγητό έγινε πεντανόστιμο. Το μόνο που παρέλειψα ήταν ο βασιλικός, γιατί δε μας αρέσει η γεύση του. Αν σας αρέσουν τα ψητά λαχανικά, σας το συνιστώ να τ φτιάξετε.

Ακόμη να γράψει η Αρετή; Τι γίνεται βρε παιδί μου; Μήπως έχει επικοινωνήσει κάποια από σας;

Για το σημερινό φαγητό θα βγάλω απόφαση αργότερα και θα σας πω.

καλημερα φιλες μου!!σημερα θα κανω κ γω πιτουλα κ θα την παμε το απογευμα στον Αγιο Φανουριο,βοηθεια μας κ ολα τα καλα να μας βρουν!!!

η μανουλα μου θα μας κανει ψαρακια ψητα κ πατατοσαλατα,οποτε εγω θα ασχοληθω με τα του σπιτιου αλλα κ την πιτα μου!φιλακια σε ολες!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάκια μου!

δεν πολυμπαίνω αλλά όπως πάντα σας διαβάζω και σας χαίρομαι!!

(αλήθεια, που είναι η άρνι...?)

εμείς, σήμερα φακές!

λέω να επιχειρήσω αυτές τις μέρες να φτιάξω για πρώτη φορά μελιτζανοσαλάτα (μας αρέσει πολύ οικογενειακώς)!!! έχετε κάποια δοκιμασμένη-πετυχημένη-εύκολη:roll: συνταγή?

Γεια σου!

Ειμαι καινουριο μελος αλλα ξερω μια ωραια συνταγη και σου τη στελνω ελπιζω να σου αρεσει...

ΥΛΙΚΑ

• 6 μελιτζάνες φλάσκες (στρογγυλές)
  • 1 φλυτζ. τσ. ελαιόλαδο
  • 2 ξερά κρεμμύδια μικρά (πολύ ψιλοκομμένα)
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4 κουτ. σ. ξύδι
  • αλάτι
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε τις μελιτζάνες μαζί με το κοτσάνι τους να ψηθούν στα κάρβουνα (πάνω σε σχάρα)

Όταν ψηθούν, για να ξεφλουδιστούν εύκολα, τις βάζουμε σε μια νάυλον σακούλα για 5-10 λεπτά και αμέσως μετά τις ξεφλουδίζουμε.

Βγάζουμε όσα σπόρια είναι μεγάλα. Τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις δουλεύουμε με το πηρούνι (πρώτα τις πατάμε και μετά τις ανακατεύουμε), μέχρι να γίνουν σαν αλοιφή.

Ρίχνουμε παράλληλα το αλάτι, το πιπέρι και το ξύδι.

Προσθέτουμε το λάδι, συνεχίζοντας το χτύπημα.

Στο τέλος προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε σε μια σαλατιέρα και γαρνίρουμε με ελιές και 2-3 κλωναράκια μαϊντανό.

Σημ. Αντί να τις ψήσουμε στα κάρβουνα, μπορούμε να τις ψήσουμε στο φούρνο στο γκριλ, μέχρι να μαλακώσουν....

Φιλικα!

Μαμα στο 1ο

τελικα εκανα πενες με σαλτσουλα..

Μαμα στο 1ο γεια σου και καλως ηρθες..

Αργοτερα θα παρω τηλ την Αρετη....θα σας πω...

Δωρακι βοηθεια σε ολο τον κοσμο ο Αγιος, περιμενουμε να μας πεις για την Αρετη..

Καλησπέρα σε όλες κι ευχαριστώ για τις ευχές! Και του χρόνου με υγεία!

Δώρα μου, εφόσον εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα, λίγη υπομονή πιστεύω πως χρειάζεται και θα στρώσει. Καλή επιτυχία και σύντομα!

Τι απέγινε με την Αρετή τελικα?

Υ.Γ.: Μου περίσσεψαν από τα υλικά, καρύδια και σταφίδες. Τα μεν τσακίζω εγώ με μέλι, τις δε ο μικρός! :lol:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Κοριτσακια,μιλησα με την Αρετη....

καλα ειναι...(δοξα το Θεο..;))

χρονο να μπει, δεν εχει η κοπελα...και εχει πολλες αναγουλες......

Ολα καλα λοιπον......

Αρετουλα...φιλακιαααααα.

Μακια σας ολες!!!!!!:P

r.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...