Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερουδιααααααα!!!επειδη δεν εχω καθολου χρονο τα γραφω γρηγορα,σημερα θα κανω μεσημεριανο τραπεζι στα κουνιαδακια μου κ ετοιμαζω κινεζικο μενου!!!λοιπον συνταγη στο γουοκ λαχανικα με μαριναρ κοτοπουλο(σογια σως κτλ) συνοδευμ με νουντλς,επισης θα κανω spring rolls με λαχανικα κ μια γλυκοξυνη σαλτσα κ σαλατα με κινεζικο λαχανο,καροτο κ διαφορα μπαχαρικα!αυτα τα ολιγα κ τωρα τρεχω!!!!!!!!!!!φιλακια σε ολες!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα καλές μου μαγείρισες!

Σήμερα τελικά θα φτιάξω ομελέτα με πατάτες τηγανιτές.

Εβιράκι και Σεβούλα ευχαριστώ για τις ιδέες σας, θα τις εφαρμόσω από Δευτέρα μιας και θα φύγουμε το Σαββατοκύριακο.

Δωράκι έτσι έκανε και ο δικός μου μόλις σταματήσαμε τα αλεσμένα. Βέβαια εκείνος τα έκοψε από μόνος του γιατί προτιμούσε να μασουλάει από τα δικά μας. Με το κουτάλι δεν καλοτρώει ούτε ο Χρηστάκος μου. Υπάρχουν όμως κάποια που του αρέσουν πολύ και τα τρώει μια χαρά όπως ο τραχανάς. Με το χέρι του δίνω μακαρόνια που τα έχω κόψει με το πιρούνι μαζί με κρεατάκι. Την προηγούμενη εβδομάδα έφαγε σουφλέ με ζυμαρικά.

Μην στεναχωριέσαι θα στρώσει, είναι περίοδος προσαρμογής.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Σεβούλα μου σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, αλλά είναι βαρύς ο τίτλος για μένα.

είσαι, είσαι κ φαίνεσαι!

σε ευχαριστω παντως Σεβη μου.

Η Χρυσπουλα τι τρωει;;;

σε τι ποσοτιτα να ειμαι ευχαριστημένη;

μην ξεχνας οτι εμεις αλλεθαμε μεχρι πριν λιγες μερες...τωρα ξακιναει τα στερεα......

δεν παει αλλο με το αλλεσμα.....

το πρώτο διάστημα που κόψαμε τα αλεσμένα κ η Χ έκανε τη δύσκολη. αλλά με υπομονή, με με με, συγχρονιστήκαμε.

σε νιώθω. κι εγώ είχα ανησυχήσει, αλλά τους περνάει! μη πισωγυρίσεις!

η Χ με τη ζέστη δεν είχε κ πολλή όρεξη. συν τα παιχνίδια, έχασε το ενδιαφέρον της για το φαγητό.

αργότερα όταν πεινάει τρώει.

η πίεση δεν αποδίδει ποτέ.

ποσότητα ικανοποιητική τρώει με τη μαμά μου. έχει τον τρόπο. συνήθως τρώει σε πιάτο βαθύ δικό μας, άλλοτε όλο, άλλοτε το μισό.

έχει άποψη τελευταίως! μεγαλώνουν κ αναρχοαυτονομούνται!

δεν τρώμε ακόμα τηγανητά, τσιγαριστά, ψάρι (λόγω δυσανεξίας;αλλεργίας;), αλλά όλα τα άλλα!

κυρίως ζηλεύει από εμάς ό,τι τρώμε!

ακόμα κ γύρο έχει τσιμπήσει από εμάς, μερέντα, τσηζκέηκ δικό μου, ...

τρώει ταχίνι με μέλι σε ψωμί, το αβγό δεν το πολυθέλει τώρα το καλοκαίρι για απόγευμα. έτσι της το μετέθεσα για πρωί, πριν το φρούτο.

τρώει κουλουράκι σαλονίκης σουσαμένιο το πρωί, καρπούζι με τυράκι, σταφύλια με φέτα από εμένα το βράδυ, μερικά απογεύματα της δίνω από το μεσημεριανό της φαγητό, αν έχω πολύ ή αν δεν έχει καλοφάει μεσημέρι.

το γιαούρτι με το μέλι της αρέσει πάρα πολύ απόγευμα παρά απόγευμα! το λέει μέι! κ φωνάζει, κάθε φορά που ανοίγω το ντουλάπι της τροφοθήκης!

συχνά της κάνω σπιτικές κρεμούλες.

ούτε η δικιά μου είναι του γλυκού, αλλά άμα τρώμε εμείς θέλει να δοκιμάζει!

εγω πριν λιγο ταισα την καραμελιτσα μου και αφου ξανακοιμηθηκε το ησυχο μωρο μου εκανα και μια κρεμα καραμελε να υπαρχει...

φτου φτου, σκόρδα!

καλημερουδιααααααα!!! ,σημερα θα κανω μεσημεριανο τραπεζι στα κουνιαδακια μου κ ετοιμαζω κινεζικο μενου!!!λοιπον συνταγη στο γουοκ λαχανικα με μαριναρ κοτοπουλο(σογια σως κτλ) συνοδευμ με νουντλς,επισης θα κανω spring rolls με λαχανικα κ μια γλυκοξυνη σαλτσα κ σαλατα με κινεζικο λαχανο,καροτο κ διαφορα μπαχαρικα!αυτα τα ολιγα κ τωρα τρεχω!!!!!!!!!!!φιλακια σε ολες!!!!

καλή επιτυχία κ κράτα ένα ταπεράκι κ για τις φιλενάδες σου!

Καλημέρα καλές μου μαγείρισες!

Μην στεναχωριέσαι θα στρώσει, είναι περίοδος προσαρμογής.

αυτό ακριβώς!

εμείς τρώμε μοσχάρι γιουβέτσι πάλι!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Domo arrigato Άννα.

Σήμερα θα φτιάξω κοτόπουλο με ψητά λαχανικά στο φούρνο, συνταγή της Αργυρώς. Σας την κάνω κόπι πέιστ.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

• 1 κοτόπουλο (περίπου 1½ κιλό) κομμένο σε μερίδες
  • 2 μελιτζάνες φλάσκες
  • 2 κολοκύθια
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 ντομάτες ώριμες
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο
  • 1 κούπα ζωμό κότας ή νερό
  • 2 κ.σ. δυόσμο
  • 2 κ.σ. βασιλικό

Κόβουµε όλα τα λαχανικά σε χοντρά κοµµάτια. Τα στρώνουµε σε βαθύ ταψί. Τα αλατοπιπερώνουµε και τα πασπαλίζουµε µε τα µυρωδικά.

Τοποθετούµε τις µερίδες κοτόπουλου πάνω στα λαχανικά και το αλατοπιπερώνουµε. Περιχύνουµε µε το ζωµό και το ελαιόλαδο.

Ψήνουµε σε καλά προθερµασµένο φούρνο στους 200οC στον αέρα και στις αντιστάσεις. Σκεπάζουµε το ταψί µε αλουµινόχαρτο και το πρώτο µισάωρο ψήνουµε το φαγητό σκεπασµένο. Έπειτα αφαιρούµε το αλουµινόχαρτο και συνεχίζουµε το ψήσιµο για 30΄ µέχρι να ροδίσει το κοτόπουλο.

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας.

Σημερα εκανα κεφτεδακια με κιμα απο κοτοπουλακι χωριατικο και μακαρονια με σαλτσα φρεσκιας ντοματας.

Ευτυχως εφαγε και το θησαυρακι μου...που η αληθεια ειναι οτι το ειχα αγχος για τα μακαρονια...αλλα του αρεσαν!!!!!!!!!

φιλιαααααααα.

(Η Αρετουλα μας που χαθηκε;;;;;:-()

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Δώρα τί έβαλες στον κιμά του κοτόπουλου; λέω να το κάνω κ εγώ στην χ. Ζήλεψα.

όντως η Αρετή εξαφανίστηκε. μακάρι να περνάει καλά κ ας μην μπαίνει!

η Αρετή είναι η ήπια δύναμη της παρέας, ήρεμη, Αρετή όνομα κ πράγμα!

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα δεν έχει μαγείρεμα γιατί έχει ταξίδι! Θα ανέβουμε Γιάννενα με τον άντρα μου να δούμε τα παιδάκια μας!

Σεβούλα έχεις δίκιο για την Αρετή, χάθηκε λιγάκι αλλά μάλλον οι αδιαθεσίες της εγκυμοσύνης σε συνδιασμό με τα πιτσιρίκια δεν της αφήνουν και πολλά περιθώρια να σερφάρει!!!! Ελπίζω να έχουμε σύντομα νέα της και να είναι καλά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

γειά σου Αγγελική.

δουλεύετε Πειραιά κ τα παιδιά είναι στους παππούδες Γιάννενα;

μεγάλη θυσία! κ πολλά μπράβο στους παππούδες!

να περάσετε τέλεια κ να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο.

Για την ακρίβεια Σεβούλα μένουμε Πειραιά, δουλεύουμε Αθήνα και πηγαινοερχόμαστε Σαββατοκύριακα Γιάννενα. Ευτυχώς περνάμε όλοι καλά κι έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όσο για τους παππούδες άλλο που δεν θέλουν να έχουν τα εγγόνια τους κοντά τους!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

για σημερα εχουμε φασολακια που εχουμε πολυ καιρο να φαμε

και φανουροπιτα γιατι αυριο γιορταζει ο αγιος και σημερα θα παμε στο χωριο μου που εχει εσπερινο.

Αγγελικουλα μου μπραβο βρε θηριο, τοσα χιλιομετρα καθε εβδομαδα..

τώρα το είδα στο ημερολόγιο για τον Άγιο Φανούριο. λες να κάνω καμιά φανουρόπιτα; έχω συνταγή παρλιαρου. θα δοκιμάσω, αν αντέξω από την καθαριότητα που έχω για αύριο. χάλια το έχω το σπίτι. σήμερα έχουμε παιδίατρο, χθες είχαμε επισκέψεις, προχθές πήγαμε βόλτα. γενικώς καιρός να συμμαζέψω κ να συμμαζευτώ!

Αγγελικούλα, αρκεί να είστε όλοι καλά.

δύσκολοι καιροί με τις δουλειές. πάλι καλά με τους παππούδες! κράτος πρόνοιας δεν υπάρχει στην ελλάδα. υπάρχει η οικογένεια!

σήμερα φακούλες!

ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑ

Υλικα:

4 φλυτζ. Αλευρι

1 φλυτζ. Λαδι

1 ½ φλυτζ. Ζαχαρη

1 φλυτζ. Σταφιδες

2 φλυτζ. Καρυδια κοπανισμενα

2 φλυτζ. Νερο

1 κ.γ μπεικιν

1 κ.γ γαρυφαλο

1 κ.γ. κανελλα

Εκτελεση:

Ανακατευουμε όλα τα στερεα υλικα και μετα προσθετουμε ένα –ένα τα υγρα.

Τους ξηρους καρπους στο τελος.

Ψηνουμε στους 180ο για περιπου 40ʼʼ

Καλη επιτυχια!

Σεβακι εγω κανω αυτη, ειναι νηστισιμη και μου βγαινει παντα πολυ καλη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...