Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα.

καλε.......που χαθηκατε ολες σημερα;

Σημερα μαγειρεψα κεφτεδακια φουρνου,ξεχωριστα ριζοτο και εψησα ενα ψαρακι

πριν λιγο....

Ολα αυτα τα εκανα κυριως μπας και ξεγελαστει ο μικρος μου θησαυρος και φαει......

φιλακια και καλο μεσημερι.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

γεια σου Δωρακι μου, καλε οντως χαθηκαμε σημερα

εγω σημερα εκανα χοιρινο λεμονατο κατσαρολας με τηγανητες πατατες που θα της κοψω χοντρες για φουρνο, θα της περασω λιγο στο τηγανι και θα τις ριξω μεσα στην κατσαρολα..

Πως παει ο μικρουλης σου? ακομα απεργια πεινας κανει?

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Εμείς σήμερα θα φάμε κοτόπουλο ψητό που έμεινε από χθες και θα το συνοδέψουμε μάλλον με σαλατούλα ντομάτα.

Δώστε καμία ιδέα τι να μαγειρέψω το απόγευμα για αύριο.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Σήμερα η κατσαρόλα ήταν ο δέσμιός μου. Είπα κι εγώ να φτιάξω λίγα ντολμαδάκια για μένα να τελειώνουν σιγά σιγά κάτι φύλλα που είχα στην κατάψυξη. Οι υπόλοιποι δεν τα θέλουν. Έτσι έκανα μόνο λίγα. Φτιάχνω για τους 2 της οικογένειας αγκινάρες αλα πολίτα. Όμως όταν το έσβησα το φαγητό οι αγκινάρες δεν είχαν ωραία γεύση, ήταν λίγο ξερές και ίσως επειδή τις είχα καιρό στην κατάψυξη να φταίει αυτό. Έτσι τις έβαλα σε ένα πιάτο να φάμε μόνο τις πατάτες τους και συνεχίζω με μακαρόνια. Όποιος θέλει θα βάλει κέτσαπ, αλλιώς με σκέτο τυρί.

Σήμερα η κουζίνα ήταν πεδίο μάχης με απώλειες.

καλημερα.

καλε.......που χαθηκατε ολες σημερα;

Σημερα μαγειρεψα κεφτεδακια φουρνου,ξεχωριστα ριζοτο και εψησα ενα ψαρακι

πριν λιγο....

Ολα αυτα τα εκανα κυριως μπας και ξεγελαστει ο μικρος μου θησαυρος και φαει......

φιλακια και καλο μεσημερι.

μακάρι να φάει καλά το παιδί! φιλιά στον ραφαήλ!

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Δώστε καμία ιδέα τι να μαγειρέψω το απόγευμα για αύριο.....

θα έκανα μοσχάρι γιουβέτσι!

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Σήμερα η κατσαρόλα ήταν ο δέσμιός μου. Είπα κι εγώ να φτιάξω λίγα ντολμαδάκια για μένα να τελειώνουν σιγά σιγά κάτι φύλλα που είχα στην κατάψυξη. Οι υπόλοιποι δεν τα θέλουν. Έτσι έκανα μόνο λίγα. Φτιάχνω για τους 2 της οικογένειας αγκινάρες αλα πολίτα. Όμως όταν το έσβησα το φαγητό οι αγκινάρες δεν είχαν ωραία γεύση, ήταν λίγο ξερές και ίσως επειδή τις είχα καιρό στην κατάψυξη να φταίει αυτό. Έτσι τις έβαλα σε ένα πιάτο να φάμε μόνο τις πατάτες τους και συνεχίζω με μακαρόνια. Όποιος θέλει θα βάλει κέτσαπ, αλλιώς με σκέτο τυρί.

συμβαίνει κ στις καλύτερες μαγείρισσες Ρουλίτσα μου! κ εσύ μας έχεις αποδείξει ότι είσαι η καλύτερη εδώ μέσα!

Διαφημίσεις

καλησπεραααααααα!!!!σημερα θα φαμε πατατουλε τηγανιτες(φουρνου χιχχιχι) κ αυγα ματια!!!!αχ ειναι απο τα αγαπημενα μου!!!

Δωρακι η μανουλα μου για να φαει ο αδερφος μου εκανε οτι μπορεις να φανταστεις,αυτο που επιανε ηταν να του κανει τα φαγητα σου σαν ανθρωπακια,αχ ειχε τοση πλακα...θυμαμαι να λεει ο αδερφουλης μαμα τλωω κ το κεφαλιι δες!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!!!κανε υπομονη κ θα επανελθει η ορεξη του ειναι φαγανουλης αυτος δεν το φοβαμαι :)!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

γεια σου Δωρακι μου, καλε οντως χαθηκαμε σημερα

εγω σημερα εκανα χοιρινο λεμονατο κατσαρολας με τηγανητες πατατες που θα της κοψω χοντρες για φουρνο, θα της περασω λιγο στο τηγανι και θα τις ριξω μεσα στην κατσαρολα..

Πως παει ο μικρουλης σου? ακομα απεργια πεινας κανει?

Γίνοντσι ωραίες οι πατάτες έτσι; Και μετά στην κατσαρόλα με το χοιρινό τις βάζεις και βράζουν ή μόνες τους;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Γεια σας κοριτσάκια μου.

πω! πω! Κολάση η κουζίνα, ε; Δεν πειράζει μωρέ. Και μόνο που έφτιαξες τόσα....αρκεί κιας μην πέτυχαν.

Εγώ έχω μακαρόνια φούρνου. Τώρα ψήνονται. Συνταγή Αργυρώς. Την δοκιμάζω πρώτη φορά. Αν γίνουν καλά, θα σας πω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλησπεραααααααα!!!!σημερα θα φαμε πατατουλε τηγανιτες(φουρνου χιχχιχι) κ αυγα ματια!!!!αχ ειναι απο τα αγαπημενα μου!!!

κ δικό μου αγαπημένο φαγητό!

τα πιο ωραία πράγματα είναι τα απλά!:cool:

ουφ και παλι ουφφφφφφ!!!!!!!

ο μικρος συνεχιζει την απεργεια πεινας....

γενικα δεν θελει το κουταλι.......

την μπανανα ισα που την βαζει στο στομα....και την κραταει ποση ωρα εκει.....

...Χθες το απογευμα απο τις 6 μεχρι στις 8 ετρωγε ενα τοστ και μετα τα 300 μλ γαλα.

Σημερα εφαγε 3-4 κουταλακια φρουτοκρεμα,λιγο ψαρακι και 2-3 μπουκιτσες ψωμακι.

οταν ξυπνησει θα επιχειρήσω να του δωσω λιγο γιαουρτακι με δημητριακά μεσα....

αν δεν πιασει....τοστακι παλι.

αυριο τι να του φτιαξω ομως μου λετε;;;;;

κατι που να του το δωσω με τα δαχτυλα.....γιατι ειπαμε...κουταλακι γιοκ!!!!!!!

και το κρεας πως να το δωσω.......που δεν το μασαει καλα και πνιγεται;;;;

για πεστε μου εσεις μανουλες....τι τρωνε τα παιδακια σας;...........χελπ μι πλιζζζζ!!!!!

r.gif

Διαφημίσεις

βάλτου σε πιατάκι όμορφο δικό του φαγητό κ κουτάλι δικό σας να φάει μός του, σαν παιχνίδι κ παράλληλα τον ταϊζεις. μήπως πιάσει αυτή η ανεξαρτησία!

μήπως τα φαγητά τα θέλει αλατισμένα; να έχουν περισσότερη γεύση;

δοκίμασε να τον ταίσεις με τηλεόραση ή κάποιο παιδικό-δεν είναι σωστό, αλλά από το νηστικός το προτιμώ!

να του λες κάποιο παραμύθι ή τραγουδάκι; φαντάζομαι ότι ήδη το έκανες!

τί του αρέσει να τρώει πιο πολύ; αυτό κάντου!

μήπως να του βάλεις λίγο τυράκι για γεύση; φέτα;

μέλι τρώει; σε ψωμάκι κατίκι δομοκού με μέλι. θεϊκό! άσε, πείνασα. φαίνεται;

καλή επιτυχία!

συμβαίνει κ στις καλύτερες μαγείρισσες Ρουλίτσα μου! κ εσύ μας έχεις αποδείξει ότι είσαι η καλύτερη εδώ μέσα!

Σεβούλα μου σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, αλλά είναι βαρύς ο τίτλος για μένα. Εδώ όλες φτιάχνετε πεντανόστιμα φαγητά.

πω! πω! Κολάση η κουζίνα, ε; Δεν πειράζει μωρέ. Και μόνο που έφτιαξες τόσα....αρκεί κιας μην πέτυχαν.

Και ξέρεις ποια είναι η πλάκα Μάργκι μου, του άντρα μου του άρεσαν οι αγκινάρες με τις πατάτες και έφαγε κι απ' αυτό. Δεν ήταν όλες οι αγκινάρες με ξερά σημεία. Εγώ έφαγα λίγο και έφαγα και τα ντολμαδάκια.

Δωράκι, δύσκολο να σου δώσω ιδέα για το μικρό Ραφαήλ, επειδή τα παιδιά δεν τρώνε τα πάντα όπως εμείς. Ίσως κάτι με κιμά, όπως το μπιφτέκι ή το κεφτεδάκι. Κοτοπουλάκι στήθος με πατατούλα.

βάλτου σε πιατάκι όμορφο δικό του φαγητό κ κουτάλι δικό σας να φάει μός του, σαν παιχνίδι κ παράλληλα τον ταϊζεις. μήπως πιάσει αυτή η ανεξαρτησία!

μήπως τα φαγητά τα θέλει αλατισμένα; να έχουν περισσότερη γεύση;

του δινω κανονικο φαγητα,με αλατι μεσα....

δοκίμασε να τον ταίσεις με τηλεόραση ή κάποιο παιδικόετσι τρωει....απλα τωρα κανει ακι βολτες...περα δωθε.....-δεν είναι σωστό, αλλά από το νηστικός το προτιμώ!

να του λες κάποιο παραμύθι ή τραγουδάκι; φαντάζομαι ότι ήδη το έκανες!

τα εκανα κι αυτα......

τί του αρέσει να τρώει πιο πολύ; αυτό κάντου!

μήπως να του βάλεις λίγο τυράκι για γεύση; φέτα;

την τρωει γενικα την φετα...αλλα μονη της,χωρις συνοδεία

μέλι τρώει; σε ψωμάκι κατίκι δομοκού με μέλι. θεϊκό! άσε, πείνασα. φαίνεται;

καλή επιτυχία!

θα το δοκιμασω...αλλα δεν ξερω.....δεν ειναι τοσο το γλυκου.....

σε ευχαριστω παντως Σεβη μου.

Η Χρυσπουλα τι τρωει;;;

σε τι ποσοτιτα να ειμαι ευχαριστημένη;

μην ξεχνας οτι εμεις αλλεθαμε μεχρι πριν λιγες μερες...τωρα ξακιναει τα στερεα......

δεν παει αλλο με το αλλεσμα.....

Δωράκι, δύσκολο να σου δώσω ιδέα για το μικρό Ραφαήλ, επειδή τα παιδιά δεν τρώνε τα πάντα όπως εμείς. Ίσως κάτι με κιμά, όπως το μπιφτέκι ή το κεφτεδάκι. Κοτοπουλάκι στήθος με πατατούλα.

Σε ευχαριστω Ρουλακι μου.......

r.gif

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

Τι θα έλεγες για παραλλαγές κοτόπουλου:

κοτόπουλο κοκκινιστό με μακαρόνια,

με πατάτες στο φούρνο,

λεμονάτο της κατσαρόλας με συνοδεία ρυζιού,

κρασάτο με τηγανητές πατάτες,

στη σχάρα ή γκριλ με συνοδεία ψητών λαχανικών,

πανέ με πουρέ.

Κι εγώ αύριο μάλλον κοτόπουλο θα βάλω, γι' αυτό το ανέφερα με διάφορες παραλλαγές.

Eviraki, χαμος στην κουζινα σημερα ε? προσωπικα θα προτιμουσα ντολμαδακια απο τις αγκιναρες...

Οσο για το αν εισαι η καλυτερη μαγειρισσα εδω μεσα, δεν χωραει σηζητηση...

Δωρακι κουραγιο μην απελπιζεσαι θα φαι ο μικρουλης μας...

Γίνοντσι ωραίες οι πατάτες έτσι; Και μετά στην κατσαρόλα με το χοιρινό τις βάζεις και βράζουν ή μόνες τους;

Μαρτζακι, τις περναω δεκα λεπτα στο τηγανι ή στην φριτεζα (προτιμω φριτεζα φυσικα, για να μην λερωνω) και μετα τις ριχνω στην κατσαρολα για να βρασουν αλλα δεκα λεπτα περιπου.

Γινονται πολυ ωραιες και δεν μαλακωνουν αν περασει λιγο η ωρα...

εγω πριν λιγο ταισα την καραμελιτσα μου και αφου ξανακοιμηθηκε το ησυχο μωρο μου εκανα και μια κρεμα καραμελε να υπαρχει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...