Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

πλεον ετσι τα κανω ολες τις δουλειες εκτος σκουπισα-σφουγγαρισμα τα κανω οταν κοιμουνται,με την σκουπα χειρος δεν τα μαζευιε καλα μιλαμε για τονους ψιχουλα..Φαντασου την κουζινα την σκουπιζω 2φιρες την ημερα και παλι χαλια ειναι...Εχω απελπιστει,μακαρι α παρουν την μεγαλη προνηπια φετος να ηρεμησει λιγο το κεφαλι μου:|:-(

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

πολύ σκασμένη σε διαβάζω!

άνοιξε την τηλεόραση ή βάλε μουσική κ άραξε. πάρε το χρόνο σου κ όσες ανάσες χρειάζεσαι.

να θυμάσαι ότι αν δεν ξεκινήσεις, δεν θα τελειώσεις.

έστω ένα πράγμα τη φορά.

για παράδειγμα ξεκίνα με ντουλάπια ψηλά, με τουαλέτα (εγώ κλείνω πόρτα κ δεν ανοίγω μέχρι να τελείώσω καθάρισμα λόγω χημικών).

έστω κάτι θα μαζέψεις με τη σκούπα χειρός. από το ολότελα καλή κ η Παναγιώταινα!

μου άρεσαν τα μπουταρίνια. θα το λέω κ εγώ!

επισης εχουμε και κωλαρινια....:D:D:D

καλως ηρθες Αρετουλα!!!

προσεχε το μπεμπακι μας!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια τι κανετε??Αρετη μου καλως ηρθες,ποτε πας στο γιατρο???Κοριτσια σημερα ζεσταινομαι γκρρρρρρρρ.....Εχω να κανω και ποσες δουλειες αλλα πλεον δεν προλαβαινω τιποτα 1γιατι οταν θελω να βαλω σκουπα μαζευω σιγουρα 40λεπτα τα παιχνιδια και γενικα τα πραγματα γυρω-γυρω και ετσι παλαβωνω νευριαζω και τα παραταω ασε και που να σκουπισω μετα απο λιγο θα χυνουν νερα και θα παιζουν στο πατωμα..Τα δε καλυματα του καναπε και το τραπεζι της κουζινας που ειναι ινοξ ειναι με κολλημενα μπισκοτα και δαχτυλιες...Να μην μιλησω για τους τοιχους...αχ δεν μπορω αλλο,ουφ τα ειπα και ησυχασα

Ε!!! ρε τι με περιμενει... κουραγιο φιλεναδα!!

Τελικα εκανα μπριζολες με πατατες τηγανητες, δεν ειχα πιπεριες για γεμιστα...

Ιωάννα μου, εγώ με τον μεγάλο μου μια χαρά τη βολεύω γιατί καταλαβαίνει. Του ζητάω -και καλά- να με βοηθήσει και τον ξεγελάω. Ο μικρός είναι το πρόβλημα να μην γλιστρήσει στο σφουγγάρισμα.. ε εκεί τον βάζω στο πάρκο και πλαντάζει στο κλάμα, αλλά και τι να κάνω;! Όσο για την τουαλέτα, κάνω ό,τι και η Σέβη, δεν ανοίγω, δε πα να χτυπιούνται! Εσύ με ρώτησες για το γιατρό; Στις 8/9 έχω ραντεβού. ΣΑς είπα ότι και η συνυφάδα μου είναι έγκυος και έχει αγοράκι; Έλεος πια! ένα κοριτσάκι δε θα μπεί στην οικογένεια;! Μακάρι να 'ναι το δικό μου.... τι να κάνω για τις ναυτίες βρε παιδιά; πείτε κανά κόλπο... χάλια είμαι συνέχεια, μου έχει πέσει πολύ η διάθεση εξαιτίας τους... έχω καταγχωθεί και για το πως θα τα καταφέρω εδώ μόνη μου το χειμώνα...σκατά!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου, τι κάνετε;

Πωπω τώρα έχω ένα κεφάλι καζάνι, κουδούνι, όπως και να το πεις τον ίδιο ήχο βγάζει.

Είχα κατέβει Αθήνα κέντρο με το σύζυγο για γραφειοκρατικές δουλειές και το πρωινό ξύπνημα, συν το περπάτημα, συν το καυσαέριο (η Αθήνα πάντα κουράζει), ήρθα κι έγινα.....Ξάπλωσα και λίγο, αλλά όταν έχεις τη μουσική υπόκρουση δίπλα σου, μπορείς να κοιμηθείς; Δε μπορείς. Εγώ....γιατί να μπορώ; Και μιάου και δυόου που έλεγε και ο Αρκάς, σηκώνομαι κι εγώ, έφτιαξα καφέ και ήρθα να σας τα πω.

Κατά τα άλλα, οι κόρες μου σήμερα έφαγαν ομελέτα φούρνου, κι εμείς κεμπάπ στου Θανάση (ο περίφημος στο Μοναστηράκι).

περαστικά στην κορούλα σου!

Ευχαριστώ Σεβούλα μου.

μου λείψατε Δώρα, Αρετή, Μεταξάκι, Ευάκι, Λίτσα, Ρούλα, Ελένη, Μάρτζι, Αγγελίνα, Αγγελική, Μαρία, Άννα, Άννια, ζωπυρούλα, μπέμπα κ όλα τα κορίτσια. ξεχνάω στάνταρ κάποιες, αλλά όχι σκόπιμα!

μάκια!

Κι εσύ μας έλειψες Σεβούλα, είσαι η ψυχή της παρέας.

Eviraki πως ειναι σημερα το μικρο μας?

Από χτες είναι χωρίς πυρετό, ευτυχώς έκανε μόνο 1-2 μέρες και ο λαιμός της πάει καλύτερα. Σ' ευχαριστώ Μαρία μου.

Κορίτσια, καλό χειμώνα σε όλες! Τι κάνετε; Αδύνατον να σας διαβάσω... Τι νέα; Εμείς επιστρέψαμε χθες, πτώματα, σήμερα καθάρισα το σπίτι, ξεπατώθηκα, έχει και συννεφιά, άστα να πάνε... Καλά περάσαμε, ξεκουραστήκαμε, κοιμηθήκαμε κάναμε τα μπάνια μας, φάγαμε (η αναγούλα αναγούλα, αλλά το φαί φαί). Για σήμερα θα φάει ο Βασ γιουβέτσι κι εγώ ομελέτα φούρνου.

Αρετούλα, καλό χειμώνα και σε σένα με την οικογένειά σου και το μικρό σπορούλι. Άχου το μωρέ. Κι εμένα το χειρότερό μου ήταν οι αναγούλες και οι εμετοί. Αφού και στις γαστρεντερίτιδες τρέμω μη με πιάσει εμετός. Προτιμώ να ξεφοδραριστώ στις διάρροιες παρά να κάνω έστω και έναν εμετό.

Μα ποιος βαράει τόση ώρα με τα σφυριά; Ααααα ξέχασα το κεφάλι μου είναι.

Αρετή, κάποιες γυναίκες βρίσκουν παρηγοριά στις ναυτίες όταν μασουλάνε κάτι διαρκώς. Εννοώ όχι κανονικό φαγητό, αλλά μπουκιές κάθε λίγη ώρα. Εμένα δε μου περνούσαν με τίποτα πάντως.

Δεν ξέρω ρε συ Ρούλα... έτσι ήμουν και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες, μόνο που τώρα έχω 2 πιτσιρίκια να απαιτούν την προσοχή μου. Στο μεγάλο εξηγώ ότι έχω μωράκι και πονάει η κοιλίτσα αλλά νομίζει ότι με το που τη φιλάει, περνάει... καλά ο μικρός άστο, δεν είναι σε θέση να καταλάβει. Να σου πω, εσείς πότε φεύγετε για Γερμανία;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Γεια σας φιλες μου.

Επιστρεψαμε κι εμεις σημερα......κομματια,φυσικα!!!!!!

Καλα ηταν,δεν λεω....

ΑΛΛΑ....εχω τον μικρο μου,να κανει απεργια πεινας......

Ουφ και παλι ουφ........

Σημερα ολη μερα,ειναι με 2 μπουκαλια γαλα....και μισο γιαουρτακι που εφαγε οταν φτασαμε.

Εχω φτασει στα ορια μου,δεν ξερω τι να κανω πια.......:(:(:(:(:(:(

Εκει που ετρωγε τον αγλεωρα,τωρα τιποτα!!!!!!!!

τεσπα........

εσεις τι κανετε;

πως περασατε στις διακοπουλες σας;

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Δωρακι και μιας φιλης μου το κοριτσακι στη ιδια ηλικια με τον θησαυρο μας, τα ιδια εκανε..

μια φαση περνανε, μην τον κυνηγας απο πισω, βαζε το φαγητο στο τραπεζι και μην του λες τιποτα. Μονο συνεχιστε να τρωτε και μην του λες τιποτα.

δοκιμασε το, πιανει..

Δωρακι και μιας φιλης μου το κοριτσακι στη ιδια ηλικια με τον θησαυρο μας, τα ιδια εκανε..

μια φαση περνανε, μην τον κυνηγας απο πισω, βαζε το φαγητο στο τραπεζι και μην του λες τιποτα. Μονο συνεχιστε να τρωτε και μην του λες τιποτα.

δοκιμασε το, πιανει..

Mαρακι μου,απο μας ζηλευει και ψιλο τσιμπαει....

αλλα τα δικα του φαγητα-φρουτοκρεμα-γιαουρτακι...

ουτε να τα δει.......

αγανακτισαμε.......

Σημερα απο την στεναχωρια μας δεν φαγαμε ουτε εμεις.........

Ευτυχως ηπιε 300μλ γαλα πριν λιγο.....με τρελη ταχυτητα φυσικα.....

αφου πειναει...(αλλα δεν τρωει.....:confused::confused::confused:)

Η καραμελιτσα σου τι κανει;;;

θα μεγαλωσε φανταζομαι......:P

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

H καραμελιτσα μου ειναι μια χαρουλα, πινει ολο το γαλατακι της μαμας και στρουμπουλευει!!!

Την αλλη εβδομαδα εχουμε και εμβολιο, γινομαστε δυο μηνων!!

Κατα τα αλλα γελαμε πολυ και ειναι πολυ ησυχη..!

Καλημέρα κορίτσια!

Καταρχήν σήμερα το μενού έχει κοτόπουλο στο φούρνο με πουρέ. Μαγείρεψα χθες το βράδυ το κοτόπουλο και θα φτιάξω τον πουρέ όταν γυρίσω από την δουλειά.

Αρετούλα και annia, όντως τα μικρά παιδιά δημιουργούν έναν πανικό όταν είναι μέσα στα πόδια σου την ώρα που θες να κάνεις δουλειές. Προσπαθήστε καταρχήν να μην εκνευρίζεστε, ειδικά εσύ Αρετούλα, και εκμεταλευτείτε τον χρόνο που τα ζουζούνια κοιμούνται για να κάνετε κάποιες δουλειές όπως το σφουγγάρισμα. Τις ώρες που οι άντρες σας είναι στο σπίτι ζητήστε τους να πάνε καμία βόλτα τα παιδιά για να βρείτε κι εσείς χρόνο να κάνετε πάλι κάτι.

dwraki μην αγχώνεσαι με το φαγητό. Μία φάση είναι που θα περάσει. Ρώτησε και τον παιδίατρο αλλά από την στιγμή που πίνει το γάλα του και δεν μένει εντελώς νηστικός δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα. Το πρόβλημα το έχουμε εμείς που αγχωνόμαστε με το παραμικρό και όχι τα μικρά μας ζουζούνια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημερα σε ολη την μαγειροπαρεα!!!

Για σημερα ηδη ψηνω τα γεμιστα που εφτιαξα χτες το βραδυ:rolleyes:

Με αφησε η κοπελιτσα μου καθως επαιζε με τον μπαμπα της και τα ετοιμασα το βραδυ και τωρα τσουπ στον φουρνο, αχ! τι καλα!!!!

εχει πιασει λοξυγγας το καμαρι μου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...