Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

γεια σας φιλεναδουλες μου.

τι κανετε ωρε κοριτσακια;

Εμεις ειμαστε ακομα διακοπουλες....

την δευτερα επιστρεφουμε.

βρηκα νετ απο τον ξαδερφο μου και μπηκα να πω ενα γεια :P:p:p

πως ειστε εσεις;

δεν σας διαβασα ακομα...απο το σπιτι καλυτερα, με την ησυχια μου.

σας φιλω γλυκα.

:P:p:p:p:p:p:p

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Γεια σας κορίτσια.

Νωρίς, νωρίς γράφω τι φάγαμε σήμερα, αλλά τώρα μπόρεσα. Είχαμε μακαρόνια με κιμά όπως η Μαρία. Αύριο θα έχουμε κεφτεδάκια με τηγανητές πατάτες και σάλτσα. Τι να κάνω; Μου δίνουν παραγγελιές και εκτελώ. Μου χαλάνε το πρόγραμμα, αλλά δεν τους χαλάω χατίρι κι ας τρώμε δύο συνεχόμενες μέρες κιμά σε παραλλαγή.

Καλημερα σε ολη την παρεα!!!!!!!!!!!!

ακομα δεν ξυπνησε καμια σας?

Εμενα φροντισε η κορη μου να με ξυπνησει απο τις 8 και να ψαχνει για φαι η ψυχουλιτσα μου.. Εχτες το βραδυ ειχαμε βγει με τους γονεις μου και τους νονους μου και το πουλακι μου κοιμοταν απο τις 9 μεχρι τις 2 που γυρισαμε, με ενα διαλειμμα για μαμ στις 11!!:cool::cool:

για σημερα μοσχαρακι κοκκινιστο με κριθαρακι.

καλημερουδιααααααα!!!Μαρακι μου εμενα ακομα κ η σκυλοκορη μου μετα τις 9:00 μας ενοχλει χιχιχιχι!

σημερα δεν εχει μαγειρεμα,εχουμε βαπτιση κ μετα θα εχει κ τραπεζι οποτε την γλυτωσα!

Δωρακιιιιιιιιιιι αντε καλε γυρνααααααααααααααααααααα!!!!!!

Ρουλα ποσο μου θυμιζεις την μανουλα μου,ετσι κ εκεινη παντα μαγειρευει οτι της πουμε!!!!!!!!!!!!!

φιλακια ομορφουλες!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις καλα...μαρακι μου μια χαρα τοσο μικρη να ξυπναει τοσο λιγ την νυχτα,εμενα χτες ξυπνησε 3-5,30 ο μικρος:-(:mad:..Σημερα θα ψησει ο αντρας μου κοτοπουλο και εγω θα τηγανισω πατατες

:-D

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.

Σήμερα είμαι πιασμένη από τη χτεσινή κούραση και το ξενύχτι. Είχα κι εγώ τη μικρή μου με πυρετό τις 2 προηγούμενες μέρες. Χτες ήταν με καθοδική πορεία και σήμερα ακόμη δεν έχει κάνει. Αλλά εξακολουθεί να την πονάει ο λαιμός. Εντάξει δεν είναι τίποτα, γιατί μην ξεχνάμε το καλοκαίρι αυτές οι ιώσεις και τα κρυολογηματάκια περνάνε γρηγορότερα απ' ότι το χειμώνα.

Όπως σας έλεγα και χτες, σήμερα έφτιαξα μπιφτέκια, μία σάλτσα με φρέσκιες ντοματούλες και σε λίγο θα τηγανίσω πατάτες. Ζύμωσα ψωμί όπως κάνω περίπου 2 φορές τη βδομάδα και για τη μικρή μου έχω ζουμερό κριθαράκι για το λαιμό της.

Καλησπέρα κορίτσια. :) Ελπίζω να με θυμάστε ακόμη!

Συγγνώμη για την παρατεταμένη απουσία, είχαμε πάει στην παραλία, όπου δεν έχουμε ίντερνετ, αλλα επιστρέψαμε εσπευσμένα την προηγούμενη εβδομάδα λόγω οξείας αμυγδαλίτιδας του μεγάλου μου γιου. Μεγάλη πίκρα. Ευτυχώς είναι καλά τώρα, αλλά ζοριστήκαμε πάρα πολύ. Με έχει πάρει από κάτω, γιατί, αν μετράω καλά, ειναι η 7η φορά που παίρνει αντιβίωση φέτος. :(

περαστικά του κ γρήγορα. δεν ξεχνιέσαι μαρή!:tongue:

Αυτά προς το παρόν. Θα τα ξαναπούμε σύντομα, πολλά φιλιά σε όλες.

αν έχεις χρόνο κ διάθεση ελάτε μια βόλτα με τον μεγάλο σου στην Λάρισα στον Κράχτη Πέτρο, ομοιοπαθητικό. η ανεψιά μου γλίτωσε από τις αντιβιώσεις καθε μήνα. την χτυπούσε στα λαιμά κ δώστου 40άρια πυρετό κ αντιβίωση. έχει μήνες τώραα που δεν πήρε αντιβίωση, ούτε έκανε πυρετό. είναι περδίκι. σου τον συνιστώ. θα τον βρεις κ στη λίστα με τους ομοιοπαθητικούς.

καλημερουδιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Σεβη συγχαρ για τον παιδικο της μικρης,παντα τετοια χαζομαμα χιχιχιχι!!!!

φιλακια σε ολες!!!

είμαι, είμαι!;)

καλημερα σε ολη την παρεα!!!!!!!!!!!

Σεβουλα πολυ ευκολος ο καγιανας, τριβεις ντοματες, αρκετες γιατι χανουν ολο το νερο, τις βραζεις με λαδι (λιγο), αλατακι, πιπερακι, ριγανη να πιουν ολα τα νερα, προσθετεις τα λουκανικα να παρουν και αυτα μια βραση και στο τελος ριχνεις τα αυγα χτυπημενα ελαφρα. Κλεινεις το ματι και συνοδεια φρεσκου ψωμιου και φετουλας το καταβροχθιζεις!!!!

.

έτσι τον έχω ακουστά κ έχω διαβάσει μάλιστα ότι παλιά αντί για λουκάνικα έβαζαν λίπος από γουρούνι κ κομμάτια από λιπαρό κομμάτι γουρουνιού. γινόταν αμαρτωλά νόστιμο:P

Καλημέρα!

Εγώ τώρα το θυμήθηκα πως έχω επέτειο....αρραβώνων! Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια αρραβωνιαστήκαμε! Και σε λίγες μέρες έχω επέτειο γάμου, που μάλλον θα μας βρει στην ωραία Λευκάδα....

να ζήσετε

Ο άντρας μου σήμερα μού έλεγε ότι από το χθεσινό του άρεσε πολύ το φαγητό μας!! Εγώ πάλι θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια που πηγαίναμε στην ίδια παραλία και οι γονείς μου με τους φίλους τους έστρωναν κουβέρτες και σεντόνια κάτω από τη σκιά και μόλις μεσημέριαζε μας μάζευαν και τρώγαμε όλα τα καλά του κόσμου.....Τι όμορφα χρόνια....Επιστροφή λοιπόν στα παλιά με την οικονομική κρίση.....

μου θύμισες τα δικά μου παιδικά χρόνια! τί ωραία!

Καλημερα σε ολη την παρεα!!!!!!!!!!!!

ακομα δεν ξυπνησε καμια σας?

Εμενα φροντισε η κορη μου να με ξυπνησει απο τις 8 και να ψαχνει για φαι η ψυχουλιτσα μου.. Εχτες το βραδυ ειχαμε βγει με τους γονεις μου και τους νονους μου και το πουλακι μου κοιμοταν απο τις 9 μεχρι τις 2 που γυρισαμε, με ενα διαλειμμα για μαμ στις 11!!:cool::cool:

μαρί τί παιδί!:shock::D

Γεια σας κορίτσια.

Σήμερα είμαι πιασμένη από τη χτεσινή κούραση και το ξενύχτι. Είχα κι εγώ τη μικρή μου με πυρετό τις 2 προηγούμενες μέρες. Χτες ήταν με καθοδική πορεία και σήμερα ακόμη δεν έχει κάνει. Αλλά εξακολουθεί να την πονάει ο λαιμός. Εντάξει δεν είναι τίποτα, γιατί μην ξεχνάμε το καλοκαίρι αυτές οι ιώσεις και τα κρυολογηματάκια περνάνε γρηγορότερα απ' ότι το χειμώνα.

περαστικά στην κορούλα σου!

τι προηγούμενες μέρες έκανα γλώσσες πανέ με σουσάμι. δεν μου άρεσαν.

έκανα μια ακόμα συνταγή της Μυρσίνης Λαμπράκη γύρος ταψιού-κάτι σαν κεμπάπ παραλλαγή. καλό.

έκανα κ ψευτοπαστίτσιο με χυλοπίτες σπιτικές, κιμά κ μπεσαμέλ γιαουρτιού-τέλειο.

ασχολήθηκα με καθαριότητα, σιδέρωμα κυρίως.

από τις 8.30 το πρωί πάλι στα ίδια...εργασί κ χαρά!

πήγαμε για μπάνιο σήμερα κ γυρίσαμε άρον άρον, γιατί είχε αέρα κ απίστευτο κύμα.

η μικρή μου έχει χάσει την όρεξή της, αλλά ευτυχώς έχει απόθεμα, οπότε ακόμα δεν φρικάρω!

μου λείψατε Δώρα, Αρετή, Μεταξάκι, Ευάκι, Λίτσα, Ρούλα, Ελένη, Μάρτζι, Αγγελίνα, Αγγελική, Μαρία, Άννα, Άννια, ζωπυρούλα, μπέμπα κ όλα τα κορίτσια. ξεχνάω στάνταρ κάποιες, αλλά όχι σκόπιμα!

μάκια!

καλημερα!!

εχω νευρα, εχει εναν κ@λοαερα που δεν μας εχει εφησει σε ησυχια:mad::mad:

ολη νυχτα χτες και σημερα επισης, θελω να κανω πεντε δουλειες στο σπιτι και δεν μπορω.. τα νευρα μου..

θα παω να δωσω τωρα μερικα φιλακια στα μπουταρινια της κορης μου να μου περασουν τα νευρα..

Eviraki πως ειναι σημερα το μικρο μας?

Σεβακι, κολαση το λιπαρο γουρουνακι, ασε δεν ειμαστε για τετοια, και η σκεψη μονο παχαινει....

Για σημερα λεω να κανω κανα γεμιστο..

έκανα κ ψευτοπαστίτσιο με χυλοπίτες σπιτικές, κιμά κ μπεσαμέλ γιαουρτιού-τέλειο.

καλο ακουγεται.. και εχω και πολλες χυλοπιτες απο την μαμα μου..

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλό χειμώνα σε όλες! Τι κάνετε; Αδύνατον να σας διαβάσω... Τι νέα; Εμείς επιστρέψαμε χθες, πτώματα, σήμερα καθάρισα το σπίτι, ξεπατώθηκα, έχει και συννεφιά, άστα να πάνε... Καλά περάσαμε, ξεκουραστήκαμε, κοιμηθήκαμε κάναμε τα μπάνια μας, φάγαμε (η αναγούλα αναγούλα, αλλά το φαί φαί). Για σήμερα θα φάει ο Βασ γιουβέτσι κι εγώ ομελέτα φούρνου.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα και από μένα κορίτσια!

Καταρχήν σήμερα δεν έχω μαγειρέψει γιατί γυρίσαμε χθες από Γιάννενα στις 1,30 την νύχτα κι έτσι σήμερα μόλις σχολάσω από την δουλειά έχει delivery!!!! Για αύριο βλέπουμε....

Αρετούλα καλώς ήρθατε και κοίτα να μην κουράζεσαι πολύ τώρα που περιμένεις το μπεμπάκι. Οι δουλειές είναι πάντα εκέι και μας περιμένουν!

Σου έστειλα και νοερά χαιρετίσματα χθες μιας και περάσαμε από τα μέρη σας χθες επιστρέφοντας από Γιάννενα.

sevoula ευχαριστώ για τα φιλάκια, επίσης!

Αγγελίνα2 κι εμένα η κόρη μου είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τις αμυγδαλές της μέχρι που περιμέναμε να πάει 4 ετών και τις αφαιρέσαμε. Από τότε έχουν περάσει 6 χρόνια και το θέμα αμυγδαλές και υψηλός πυρετός το έχουμε ξεχάσει εντελώς!

Αυτά για τώρα, φιλιά!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα κοριτσια τι κανετε??Αρετη μου καλως ηρθες,ποτε πας στο γιατρο???Κοριτσια σημερα ζεσταινομαι γκρρρρρρρρ.....Εχω να κανω και ποσες δουλειες αλλα πλεον δεν προλαβαινω τιποτα 1γιατι οταν θελω να βαλω σκουπα μαζευω σιγουρα 40λεπτα τα παιχνιδια και γενικα τα πραγματα γυρω-γυρω και ετσι παλαβωνω νευριαζω και τα παραταω ασε και που να σκουπισω μετα απο λιγο θα χυνουν νερα και θα παιζουν στο πατωμα..Τα δε καλυματα του καναπε και το τραπεζι της κουζινας που ειναι ινοξ ειναι με κολλημενα μπισκοτα και δαχτυλιες...Να μην μιλησω για τους τοιχους...αχ δεν μπορω αλλο,ουφ τα ειπα και ησυχασα

:-D

Αρετή καλώς μας ήρθες.

προτεραιότητα έχει το μπεμπάκι. μετά όλα τα άλλα!

Αγγελική ωραίο το ντελίβερυ!

Άννια, ξεκίνα από το τραπέζι! κ ό,τί άλλο μπορείς που δεν φτάνουν-ανακατεύονται.

το απόγευμα ή το βράδυ που κοιμούνται σκούπισε με σκούπα χειρός, για να μην κάνεις θόρυβο κ σφουγγαρίζεις στο καπάκι. έτσι δεν θα σε παλαβώσουν την ώρα που καθαρίζεις-συμμαζεύεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...