Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

να περάσετε τέλεια. πότε με το καλό επιστρέφεις;

έχω πάει Αλεξανδρούπολη κ είναι πολύ όμορφη πόλη! έχει ωραίες παραλίες!

Μωρέ ωραίες παραλίες έχει... καλές πεθερές δεν έχει!!!:lol::lol::lol:

Κυριακή επιστρέφουμε και μάλλον μετά Χαλκιδική!

Καλέ ξέχασα να σας πω το σημέρινό μας φαγητό!

Σπανακόριζο που τρελαίνεται και το κοριτσάκι μου!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Γεια σας κορίτσια.

Σήμερα φάγαμε όσπρια μπαρμπούνια (τα φασόλια που μοιάζουν με τις χάντρες).

Ιωάννα απ' ότι κατάλαβα, σήμερα έχεις επέτειο με τον καλό σου. Να ζήσετε, να γεράσετε μαζί και να είστε πάντα ευτυχισμένοι.

Μωρέ ωραίες παραλίες έχει... καλές πεθερές δεν έχει!!!:lol::lol::lol:

Κυριακή επιστρέφουμε και μάλλον μετά Χαλκιδική!

Καλέ ξέχασα να σας πω το σημέρινό μας φαγητό!

Σπανακόριζο που τρελαίνεται και το κοριτσάκι μου!

κάνε το καλό κ ρίξτο στο γυαλό!:tongue:;)

κ το νού σου το μυστικό είναι να αγαπάς τον άντρα σου κ να το δείχνεις!

μάκια σου συναδέλφισσα!;)

Καλησπέρα κορίτσια. :) Ελπίζω να με θυμάστε ακόμη!

Συγγνώμη για την παρατεταμένη απουσία, είχαμε πάει στην παραλία, όπου δεν έχουμε ίντερνετ, αλλα επιστρέψαμε εσπευσμένα την προηγούμενη εβδομάδα λόγω οξείας αμυγδαλίτιδας του μεγάλου μου γιου. Μεγάλη πίκρα. Ευτυχώς είναι καλά τώρα, αλλά ζοριστήκαμε πάρα πολύ. Με έχει πάρει από κάτω, γιατί, αν μετράω καλά, ειναι η 7η φορά που παίρνει αντιβίωση φέτος. :(

Ελπίζω τουλάχιστον οι υπόλοιπες να απολαυσατε ή, καλύτερα, να εξακολουθείτε να απολαμβάνετε τις διακοπές σας.

Για να μην είμαι και τελείως off topic, σήμερα τα παιδιά φάγανε μοσχαράκι με κοφτό μακαρόνι κι εμείς τηγανητες μελιτζάνες με πιπεριές, που τρελαίνομαι. Προβλέπω να το ξανατρώω πολύ σύντομα!

Αυτά προς το παρόν. Θα τα ξαναπούμε σύντομα, πολλά φιλιά σε όλες.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αγγελίνα μου κακώς ζητάς συγνώμη για την απουσία σου, δε χρειάζεται.

Περαστικά για το παιδί και ναι μεν έχεις δίκιο που στενοχωριέσαι με τη συχνότητα της λήψης της αντιβίωσης, αλλά αν είναι αναγκαίο δε λες πάλι καλά που υπάρχουν και τέτοια φάρμακα, αλλιώς θα ταλαιπωρούνταν διπλάσια το αγοράκι. Τέλος καλό, όλα καλά. Προχώρα μπροστά. Οι εποχές που ζούμε δυσκολεύουν μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Εγώ θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια, ότι αρρωσταίναμε μόνο το χειμώνα. Τώρα οι διάφορες ασθένειες - όχι μόνο οι ιώσεις - μας επισκέπτονται και το κατακαλόκαιρο. Τι να πεις;

Διαφημίσεις

Πράγματι, τι να πεις? Με χάλασε πολύ, όχι τόσο η μία έξτρα αντιβίωση, αλλά ο λόγος για την οποία την πήρε, η αμυγδαλίτιδα δλδ. Έχω ταλαιπωρηθεί ως παιδί πάρα πολύ με χρόνια αμυγδαλίτιδα (ώσπου τις έβγαλα και ησύχασα), και να βλέπω το γιο μου να υποφέρει για τον ίδιο λόγο μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Άσε που τριγυρίζει συνέχεια στο μυαλό μου ο φόβος μην τυχόν του μείνει ευαισθησία και έχουμε κι άλλα. Θεός φυλάξοι.

Τέλοσπάντων, ας μην βαραίνω το εδώ thread με άσχετα πράγματα. Καληνύχτα και τα ξαναλέμε!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

καλημερουδιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!Ελενιτσα καλο ταξιδακι στην Αλεξανδρουπολη κ κανε υπομονη ή μαλλον κανε την κινεζα κ περνα τελεια.αλλωστε μια κ ειστε μακρια ακουλουθα τα γνωστο ρητο ''μακρια κ αγαπημενοι'' κ μην μασας καθολου!

Σεβη συγχαρ για τον παιδικο της μικρης,παντα τετοια χαζομαμα χιχιχιχι!!!!

σημερα ηταν να κανω παστιτσιο αλλα ξεχασα να βγαλω τον κυμα οποτε θα φαμε μακαροναδα με κοκκινη σαλτσα με μανιταρια!τελικα καλυτερα γιατι ειπα να πιασω να καθαρισω λιγακι οποτε το ευκολο φαγητο βολευει καλυτερα!φιλακια σε ολες!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημερα σε ολη την παρεα!!!!!!!!!!!

τι κανετε? εμεις ειμαστε μια χαρουλα, κομηθηκαμε και η μαμα βρηκε λιγο χρονο να μπορεσει να γραψει..

καταρχην για σημερα θα εκανα ψαρακι αλλα βαρεθηκαμε να παμε στην αγορα να παρουμε οποτε θα φαμε μακαρονια με κιμα!

Ιωαννακι μου χρονια πολλα για την επετειο σας, να περασετε ολα τα χρονια της ζωης σας ευτυχισμενοι, γεροι και να καμαρωνετε τα παιδακια σας!!!!

Αγγελινα περαστικα γαι τον μικρουλη σου, εχεις δικιο για τις αντιβιωσεις, μακαρι να της αποφευγατε..

Μαρτζακι τελειο πικ-νικ με τον καλο σου!! καλυτερα απο ολες τις ταβερνες...

τα καλα της κρισης ειναι αυτα... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΒΡΕ!!!!

Σεβουλα πολυ ευκολος ο καγιανας, τριβεις ντοματες, αρκετες γιατι χανουν ολο το νερο, τις βραζεις με λαδι (λιγο), αλατακι, πιπερακι, ριγανη να πιουν ολα τα νερα, προσθετεις τα λουκανικα να παρουν και αυτα μια βραση και στο τελος ριχνεις τα αυγα χτυπημενα ελαφρα. Κλεινεις το ματι και συνοδεια φρεσκου ψωμιου και φετουλας το καταβροχθιζεις!!!!

Ελενακι μου αρεσε το σχολιακι για τις πεθερες:rolleyes::rolleyes:, καλα να περασετε τελος παντων...

Με πεισατε για το σπανακορυζο, θα το κανω απο βδομαδα..

Καλημέρα!

Annia, από ότι κατάλαβα έχετε επέτειο με τον άντρα σου...Να ζήσετε, να τα χιλιάσετε, να είστε πάντα ευτυχισμένοι! Εγώ τώρα το θυμήθηκα πως έχω επέτειο....αρραβώνων! Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια αρραβωνιαστήκαμε! Και σε λίγες μέρες έχω επέτειο γάμου, που μάλλον θα μας βρει στην ωραία Λευκάδα....

Σήμερα, εβαλα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο. Εκανα μία ωραία μαρινάτα για το κοτόπουλο ( λαδι, μουστάρδα, βιτάμ, λεμόνι, μπαχάρια) το άφησα κανά 3ωρο στο ψυγείο και τώρα το ψήνω με τις πατατούλες που τις περιέχυσα με το υπόλοιπο της μαρινάτας. Ελπίζω να γίνει καλό...

Αγγελίνα, περαστικά στον μικρό.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαρία- ελπίδα, τέλεια τα περάσαμε. Κατσαμε κάτω από τα δέντρα και απολαύσαμε το κολατσιό μας. Φοβερή και υπέροχη εμπειρία....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Μαρτζακι ειμαι σιγουρη πως θα περασατε τελεια.

Εμενα του δικου του αντρουλη δεν του πολυαρεσουν αυτα... εγω παλι την καταβρισκω!!!!!

Να Ζησετε παντα γεροι και ευτυχισμενοι!!!!!!!!

Ο άντρας μου σήμερα μού έλεγε ότι από το χθεσινό του άρεσε πολύ το φαγητό μας!! Εγώ πάλι θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια που πηγαίναμε στην ίδια παραλία και οι γονείς μου με τους φίλους τους έστρωναν κουβέρτες και σεντόνια κάτω από τη σκιά και μόλις μεσημέριαζε μας μάζευαν και τρώγαμε όλα τα καλά του κόσμου.....Τι όμορφα χρόνια....Επιστροφή λοιπόν στα παλιά με την οικονομική κρίση.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ο άντρας μου σήμερα μού έλεγε ότι από το χθεσινό του άρεσε πολύ το φαγητό μας!! Εγώ πάλι θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια που πηγαίναμε στην ίδια παραλία και οι γονείς μου με τους φίλους τους έστρωναν κουβέρτες και σεντόνια κάτω από τη σκιά και μόλις μεσημέριαζε μας μάζευαν και τρώγαμε όλα τα καλά του κόσμου.....Τι όμορφα χρόνια....Επιστροφή λοιπόν στα παλιά με την οικονομική κρίση.....

αυτο ξαναπεστο!!!τελικα οι κριση θα μας φερει κ καλα πραγματα πισω,κ κυριως θα μας φερεις πιο κοντα!!!ας τα δουμε ολα θετικοτερα κ οτι κερδισουμε καλο θα ειναι!!!!

Μαρακι τι κανει η μπουμπου σας,ρε συ καμμια φωτο θα μας βαλεις,κατι να δουμε κ εμεις!!!!!!!!!!!χιχιχιχιχι!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Μαρτζακι ειμαι σιγουρη πως θα περασατε τελεια.

Εμενα του δικου του αντρουλη δεν του πολυαρεσουν αυτα... εγω παλι την καταβρισκω!!!!!

Να Ζησετε παντα γεροι και ευτυχισμενοι!!!!!!!!

Ουτε κι εγώ ενθουσιαζόμουν με την σκέψη αυτή παλιότερα. Το έβρισκα τραγικό να ξεκινάς να πας στην παραλία με ταπεράκι!!! Μια φορά είχαμε πάρει μαζί μας τους γονείς μου και μόλις είδα τη μάνα μου να βγάζει τάπερ με φαγητό, έγινα έξω φρενών:mad:. Είχα την αίσθηση ότι όλοι θα μας κοίταζαν....Είχα βέβαια τότε στο μυαλό μου πως θάλασσα- ταβέρνα- καφετέρια πάνε μαζί.....( όντως πάνε μαζί και πάνε τέλεια, αρκεί να έχεις χρήμα - τότε είχα, δουλεύαμε και οι δυο). Τώρα που "μαζευτήκαμε" οικονομικά μού χάλασε το τρίπτυχο θαλασσα-ταβέρνα-καφές....Εμεινε το θάλασσα-καφές....Αν υποψιαστώ ότι θα αφαιρέσω και τον καφέ, θα πεθάνω.....:-(:-(

Ευχαριστώ για τις ευχες.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...