Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα!!!

Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που δεν το έχω καταλάβει, σε ποια εβδομαδα είμαι, δηλ κάθε Κυριακή αλλάζω εβδομαδα, αυτη τη Κυριακή ήμουν 19η, άρα από Δευτέρα θεωρώ είμαι 19η ή 20ή που τη περπατάω;

Επίσης αγχώνομαι κάπως γιατί δεν καταλαβαίνω αν γίνεται κάποια κίνηση από τα μωρά και δεν κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα, περισσότερο κάθομαι.

οταν εισαι 19 κ 1-2-3 περπατας την 20η. και την κλεινεις μετα τις 19.6 κ περπατας την 21 κοκ. ειναι νωρις βρε 19η βδομ να τα νιωθεις συνεχεια. μην αγχωνεσαι.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γεια σας όμορφες !!!!!

Τι κάνετε; Μου λείψατε!

Γύρισα στη δουλειά για μια βδομάδα και έφαγα μεγάλη πίκρα....Τα χαρτιά μια στίβα...ΝΑ μετα συγχωρήσεως!!!:tongue:

Την πρώτη μέρα των διακοπών μας κάναμε το πάρτυ της Λουκίτσας, το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία και περάσαμε τέλεια κι εμείς και τα μικρά!

Αχ! Ωραίο πράγμα οι διακοπές ρε κορίτσια...

Πήγαμε Σύρο και περάσαμε τέλεια!!!! Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Αν δεν είχε κι αυτόν τον αέρα που λυσσομανούσε θα ήταν όνειρο!

Μετά γυρίσαμε Χαλκιδική, η δε Λουκία κόλλησε επάνω μου και δεν με άφηνε ούτε για κατούρημα να πάω!:D:D

Παρασκευή πάμε Αλεξ/πολη και την αλλη βδομάδα θα πάμε λίγες μέρες ακόμη στη Χαλκιδικη!

Απ'ότι βλέπω είστε όλες καλά και χαίρομαι!

Αρετούλα μου τι ευχάριστα διαβάζω!!!!! Σου εύχομαι μια ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και εναν υπέροχο κορίτσαρο!!!!!

Αννούλα πάνε κοντά να κολλήσει και η δικιά σου η κοιλίτσα!!:D;)

Μπεμπα να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Καλό σαραντισμό να έχεις!

Μαρία χρονια σου πολλά! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Σεβη να χαίρεσαι την Χρυσπούλα και να την δεις κοπελάρα!!!

Εύχομαι σε όσες είστε διακοπές να περνάτε τέλεια και να γεμίσετε μπαταρίες!!

Ρούλα, Δώρα, Ιωάννα, Αγγελική, margi βλέπω επιστρέψατε στα πάτρια εδάφη!

Φιλάκια κοριτσάρες!

Σορυ αν ξέχασα καμία!

Και για να μην ξεχνιόμαστε για σήμερα έκανα κοκκινιστό με μακαρόνια!!!!

καλως ηρθες κοριτσακι!σε ευχαριστω για την ευχη,που θα παει θα ρθει,μπορει να αργει αλλα δεν λυσμονει χιχιχιχιχι!:tongue::tongue::tongue:

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Γεωργια τωρα που το ειδα δεν ξερω αν σε προλαβαινω αλλα ειναι ευκολο.τα βαζεις σε μια κατσαρολα,χωρις νερο,κ αυτα σε κανενα 10λεπτο ειναι ετοιμα.για ακομα περισσοτερ νοστιμια ψιλοκ σκορδακι κ ριξτε απο πανω οσο τα αχνιζεις.κ αφου γινουν βαλτα σε μια πιατελα(με το ζουμακι),βαλε μπολικο λεμονακι,λιγο λαδι κ ειναι ετοιμα κ μουρλια!καλη επιτυχιαααααα!!!!

υσ.α πρωτα βεβαια να τα καθαρισεις,ξερεις να βγαζεις την κλωστουλα ετσι?κ πολλες φορες τα ξυνω με συρματακι απ εξω για τυχον βρωμουλες αλλα κ για καλυτερη εμφανιση(να φυγουν κοχυλακια κτλ).

Τα έκανα έτσι μια φορά κι έγιναν χάλια!!! Τα πέταξα. Σίγουρα δεν θέλουν νερό;

margi το βρήκα το γαλακτομπούρεκο. Ελπίζω να είναι ακριβώς αυτή η συνταγή που ψάχνεις.

ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ (ΑΡΓΥΡΩ)

Υλικά: 200γρ στακοβούτυρο, 200γρ ζάχαρη, 5 αυγά, 100γρ σιμιγδάλι, 2 βανίλιες, φλούδα λεμονιού, 1λ. γάλα φρέσκο, 1 πακέτο φύλλο Βηρυττού,σιρόπι: 1 1/2ποτ νερό, 800γρ ζάχαρη.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά, τις βανίλιες, το σιμιγδάλι και τη ζάχαρη και τη φλούδα ή αν θέλουμε ρίχνουμε τη φλούδα στο γάλα που θα ζεστάνουμε. Μόλις ζεσταθεί θα ρίξουμε 2-3 κουταλιές στο μίγμα του μίξερ σιγά, σιγά μην κόψει και μετά όλο μαζί. Στρώνουμε τα φύλλα βουτυρώνοντάς τα σε βουτυρωμένο ταψί. Ρίχνουμε την κρέμα στρώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα και τα βουτυρώνουμε από πάνω. Ψήνουμε για 50΄και ρίχνουμε το σιρόπι καυτό.

Διαφημίσεις

Eviri, κάτι μου λέει πως είναι αυτό!!!Ευχαριστώ πολύ, πολύ....Μόνο που....θυμάμαι που δεν είχα χρησιμοποιήσει μίξερ. Με το σύρμα είχα κάνει την κρέμα. Θα το δοκιμάσω....Κορίτσια, αύριο θα πάμε εκδρομούλα με τον άντρα μου. Τίποτα το ιδιαίτερο....θα πάμε κάπου στην Ηγουμενίτσα, πρώτα για ψάρεμα ( έχει τρελό κολλημα ο δικός μου....) και μετά για μπάνιο....Θα πάρουμε το ψυγειάκι μαζί κι ετοίμασα λουκάνικα, πατάτες τηγανητές, πιπεριες, τυράκι, ψωμάκι, ντοματούλες.....φτωχικά πράγματα, γιατί η τσέπη μας είναι άδεια από λεφτά και δεν έχουμε την πολυτέλεια πλέον για ταβερνούλα....Το Σαββατο θα φτιάξω την πίτα της μανουλίνας και το γαλακτομπούρεκο της Εβιρι....Πολλά φιλια.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τα έκανα έτσι μια φορά κι έγιναν χάλια!!! Τα πέταξα. Σίγουρα δεν θέλουν νερό;

100% δεν θελουν,αν εγιναν χαλια μαλλον τα αφησες αρκετη ωρα οποτε κ εγιναν σαν μαστιχα....τα αχνιστα ειναι ετσι οπως σου εγραψα,τα βαζεις χωρις νερο κ μολις ανοιξουν ειναι ετοιμα,δηλ σε κανενα 10!ευχομαι αυτην την φορα να τα πετυχεις!!!

9892a30fbd.png

γεια σου σεβουλα και χρονια πολλα για την χρυσπα για χτες,τις καλυτερες ευχες μου...Εμεις σημερα πολυ τρεξιμο τα καλα μου οσο μεγαλωνουν τοσο περισσοτερη προσοχη θελουν,shmera φαγαμε φακες το μεσημερι και για βραδυ εφτιαξε ο καλος μου κλαμπ σαντουιτς και εφαγα παρα πολυ και τωρα εχω σκασει!!!!

μερσί μποκού!

ωραίος ο συζυγάτοςς σου!

καλημερουδιααααααααα!!!!! κατσε να μπει ο Σεπτεμβριος να δεις που ολο εδω θα ειμαστε!εκτως βεβαια απο εμενα που 12-16 θα ειμαι Ρωμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ταξιδακι-δωρακι επετειου απο τον καλο μου!!!!!φιλια σε ολες!!!

να περάσετε σούπερ, να τα εκατοστήσετε κ ό,τι επιθυμείτε να το ζήσετε με υγεία κ αγάπη!

από Δευτέρα επιστρέφω στον γραφείο κ ήδη στραβωμουτσουνιάζω. βάρεσα κάτι τηλέφωνα. τζίφος. θέλουν τον Γερμανό τους...κοινώς γάβγισμα!

Καλημέρα κορίτσια.

Margi θα ψάξω όταν μπορέσω στις δικές μου συνταγές που πιστεύω ότι έχω κρατήσει το γαλακτομπούρεκο της Αργυρώς. Θα το αντιγράψω και θα στο δώσω με μήνυμα -ποστ. Ήμουν κι εγώ φανατική της Αργυρώς και είχα γράψει αρκετές συνταγές. Ό,τι έφτιαχνα από αυτήν μου έβγαινε απόλυτα επιτυχημένο, όπως και οι συνταγές της Βέφας πάντα ήταν επιτυχημένες.

της Βέφας όλα δεν πετυχαίνουν.

τα μπιφτέκια της είναι όμως τα καλυτερότερα μακράν!

ούτε της Αργυρούλας πετύχαιναν όλα.

αλλά η γαλοπούλα της η γεμιστή ήταν όλα τα λεφτά! όπως κα άλλα.

πάντως για γαλακτομπούρεκο εύκολο κ πετυχημένο-εγγύηση-προτείνω παρλιάρο. θεός.

το μόνο που άλλαξα στη συνταγή του είναι που κόβω τα κομμάτια μετά το σιρόπιασμα. δεν το έχω δοκιμάσει όπως το γράφει, νωρίτερα δηλαδή.

πάντως είναι κορυφή κ έχω αποσπάσει τα συγχαρητήρια!

καλημερα και απο εμας!

δεν πηκα χτες αλλα μην νομιζετε οτι δεν μαγειρεψα, καγιανα εκανα με λουκανικο Μανης και αγγουρακι σαλατα που του παει..

έχω ακούσει για τον καγιανά. για πες συνταγή.

Χρονια Πολλα και καλα στο Χρυσπακι μας!!!!!!!!!!!

Σεβουλα μου να τη καμαρωνετε παντα γερη και δυνατη!!!!!!!!!

μερσί μποκού! κ εσύ την καραμελίτσα σου!:D

Εχω πιαστεί και πονάω στον έναν ώμο υπερβολικά....

περαστικά.

Γεια σας όμορφες !!!!!

Τι κάνετε; Μου λείψατε!

κι εμένα!

Γύρισα στη δουλειά για μια βδομάδα και έφαγα μεγάλη πίκρα....Τα χαρτιά μια στίβα...ΝΑ μετα συγχωρήσεως!!!:tongue:

αχ πόσο το φοβάμαι ότι θα το δω κι εγώ αυτό το έργο την Δευτέρα!:(:mad::shock:

Μετά γυρίσαμε Χαλκιδική, η δε Λουκία κόλλησε επάνω μου και δεν με άφηνε ούτε για κατούρημα να πάω!:D:D

τα ίδια κ η Χ!;)

Σεβη να χαίρεσαι την Χρυσπούλα και να την δεις κοπελάρα!!!

μερσί μποκού. κι εσύ την Λουκίτσα!

Φιλάκια κοριτσάρες!

.Κορίτσια, αύριο θα πάμε εκδρομούλα με τον άντρα μου. Πολλά φιλια.

πολλά φιλιά κ να περάσετε ονειρεμένα!:)

καλημέρα. εγώ έβγαλα κιμά. μάλλον θα κάνω σουτζουκάκια για αύριο ή μια συνταγή που βρήκα της Λαμπράκη.

κατά τις 12 θα βάλω γλώσσες στο ταψί.

ο συζυγατούλης μου μου ζήτησε ομελέτα με μπέηκον...

άντε να δούμε. ευτυχώς η Χ έχει μοσχάρι με μελιτζάνες από τη μάνα μου από χθες.

μέσα στο ΣΚ θέλω να μαγειρέψω κ φασολάκια να τα βάλω κατάψυξη για την επόμενη εβδομάδα που θα δουλεύω. καιρό έχω να κάνω. βέβαια μόνο εγώ κ η Χ θα φάμε.

αυτά!

Διαφημίσεις

καλημερα σημερα θα φαμε ψητα ψαρια στην πεθερουλα κ διαφορα θαλασσινα,κ μετα για καφεδακι στην Αρετσου!!!!φιλακια σε ολες!

Αννια να ζησετε,να ειστε παντα μαζι κ παντα ευτυχισμενοι!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα!

καλως ηρθες κοριτσακι!σε ευχαριστω για την ευχη,που θα παει θα ρθει,μπορει να αργει αλλα δεν λυσμονει χιχιχιχιχι!:tongue::tongue::tongue:

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Ιδίως τα καλά παιδιά σαν κι εσένα!;)

Ελένη, τι κάνεις; Να τα εκατοστήσει και η μικρή Λουκία, να τη βλέπεις πάντα ευτυχισμένη και υγιή.

Σ'ευχαριστώ Ρουλάκι! Κι εσύ να έχεις οοοοοοοοοοοοοότι επιθυμείς!!!

καλημέρα. εγώ έβγαλα κιμά. μάλλον θα κάνω σουτζουκάκια για αύριο ή μια συνταγή που βρήκα της Λαμπράκη.

κατά τις 12 θα βάλω γλώσσες στο ταψί.

ο συζυγατούλης μου μου ζήτησε ομελέτα με μπέηκον...

άντε να δούμε. ευτυχώς η Χ έχει μοσχάρι με μελιτζάνες από τη μάνα μου από χθες.

μέσα στο ΣΚ θέλω να μαγειρέψω κ φασολάκια να τα βάλω κατάψυξη για την επόμενη εβδομάδα που θα δουλεύω. καιρό έχω να κάνω. βέβαια μόνο εγώ κ η Χ θα φάμε.

αυτά!

Σε βλέπω καλύτερη σεφ πανελληνίως σε λίγο με το ρυθμό που πας!!!:D:D

καλημερα σημερα θα φαμε ψητα ψαρια στην πεθερουλα κ διαφορα θαλασσινα,κ μετα για καφεδακι στην Αρετσου!!!!φιλακια σε ολες!

Αννια να ζησετε,να ειστε παντα μαζι κ παντα ευτυχισμενοι!!!

Μια τέτοια πεθερά κι εγώ την θέλω!:D:D;)

Ιωάννα να είστε πάντοτε ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι!!!!

Εγώ ετοιμάστηκα για Αλεξ/πολη και από βδομάδα κατα πάσα πιθανότητα θα έχω άδεια οπότε θα κάνω μέρες να σας διαβάσω!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Μου εδωσες ιδεα με τα φασολακια σεβουλα και μιας και δεν εχω θα κανω αρακα:tongue:

:lol:

να ζήσετε κουκλίτσα γεροί κ ερωτευμένοι! να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

Καλημέρα!

Σε βλέπω καλύτερη σεφ πανελληνίως σε λίγο με το ρυθμό που πας!!!:D:D

είναι που έχω άδεια. από εβδομάδα πάλι τάπερ από μανούλες κ φαγητά δικά μου στην κατάψυξη..;):rolleyes:

Εγώ ετοιμάστηκα για Αλεξ/πολη και από βδομάδα κατα πάσα πιθανότητα θα έχω άδεια οπότε θα κάνω μέρες να σας διαβάσω!

να περάσετε τέλεια. πότε με το καλό επιστρέφεις;

έχω πάει Αλεξανδρούπολη κ είναι πολύ όμορφη πόλη! έχει ωραίες παραλίες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...