Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι κορίτσια και από μένα!

Καλώς ήρθατε όσες επιστρέψατε από τις διακοπούλες σας!

Εμείς σήμερα θα φάμε κοτόπουλο ψητό με πατάτες φούρνου και μία ωραιότατη ντοματοσαλάτα!

Φιλιά για την ώρα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Μανουλίνα, θέλω την συνταγή της Αργυρώς. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ ότι έχω μαγειρέψει από αυτή μού βγήκε απλά "τέλειο". Μου άρεσε πολυ να την βλέπω το Καλοκαίρι στις επαναλήψεις, όταν ήταν στην Μενεγάκη....Απλά, δεν έχω πολλές συνταγές της ( δυστυχώς). Το ωραιότερο που έκανα ήταν το γαλακτομπούρεκο. Εχασα όμως τη συνταγή, ρε γμτ!

Εμείς σήμερα ψήνουμε στο φούρνο κυπρινάκια λιμνίσια. Τα ψάρεψε ο άντρας μου και τα μαγείρεψε κιόλας. Σε λίγο θα τα δοκιμάσω....Για να δούμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

γεια σου σεβουλα και χρονια πολλα για την χρυσπα για χτες,τις καλυτερες ευχες μου...Εμεις σημερα πολυ τρεξιμο τα καλα μου οσο μεγαλωνουν τοσο περισσοτερη προσοχη θελουν,shmera φαγαμε φακες το μεσημερι και για βραδυ εφτιαξε ο καλος μου κλαμπ σαντουιτς και εφαγα παρα πολυ και τωρα εχω σκασει!!!!

:-D

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααα!!!!!σημερα θα κανω ρολα κοτοπουλο στον φουρνο κ πατατουλες με σκορδο κ μανιταρια!απλα θεικο,αχ μονο που το γραφω μου τρεχουν τα σαλιααααααα!!!!

Σεβουλα καλοκαιρι ειναι,αλλες σε διακοπες αλλες για καφεδες που καιρο για το τοπικ!κατσε να μπει ο Σεπτεμβριος να δεις που ολο εδω θα ειμαστε!εκτως βεβαια απο εμενα που 12-16 θα ειμαι Ρωμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ταξιδακι-δωρακι επετειου απο τον καλο μου!!!!!φιλια σε ολες!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα κορίτσια.

Επιστρέψαμε χτες στα οικεία εδάφη. Σήμερα θα φτιάξω κοτόπουλο με μπάμιες.

χρονια πολλα σε ολα τα ομορφα κοριτσακια μας!!!!!!!!!!!!!εμεις επιστρεψαμε σαν καλα παιδακια στο σπιτακι μας!να σας πω την αληθεια ωραιες οι διακοπες αλλα μου ελειψε το σπιτι μας,το ξερω ειμαι χαζη αλλα τι να κανω το αγαπω χιχιχιχιχιχι!!!!

απο αυριο θα αρχισω να γραφω κανονικα για τα φγητακια μας,σημερα ακομα ειμαι σε φαση διακοπων χαχαχαχαχαχαχα!!!!

φιλακια σε ολες κ αν δεν τον καταλαβατε ΓΥΡΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Άννα δεν είσαι η μόνη κι εγώ το ίδιο αισθάνομαι για το σπίτι μου. Μετά από ένα διάστημα αρχίζω να βαριέμαι και θέλω να επιστρέψω. Εκτός αν περνάω τέλεια.

χθες γιόρταζε η Χρύσπα μου, να την χαίρομαι!

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα για το Χρυσπάκι και να τη δείτε να προοδεύει στη ζωή της τόσο που να σας ξεπεράσει. Σέβη μου εύχομαι σύντομα να δεις στη Χρύσπα αυτό που επιθυμείς ;).

Μανουλίνα, θέλω την συνταγή της Αργυρώς. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ ότι έχω μαγειρέψει από αυτή μού βγήκε απλά "τέλειο". Μου άρεσε πολυ να την βλέπω το Καλοκαίρι στις επαναλήψεις, όταν ήταν στην Μενεγάκη....Απλά, δεν έχω πολλές συνταγές της ( δυστυχώς). Το ωραιότερο που έκανα ήταν το γαλακτομπούρεκο. Εχασα όμως τη συνταγή, ρε γμτ!

Margi θα ψάξω όταν μπορέσω στις δικές μου συνταγές που πιστεύω ότι έχω κρατήσει το γαλακτομπούρεκο της Αργυρώς. Θα το αντιγράψω και θα στο δώσω με μήνυμα -ποστ. Ήμουν κι εγώ φανατική της Αργυρώς και είχα γράψει αρκετές συνταγές. Ό,τι έφτιαχνα από αυτήν μου έβγαινε απόλυτα επιτυχημένο, όπως και οι συνταγές της Βέφας πάντα ήταν επιτυχημένες.

καλημερα και απο εμας!

δεν πηκα χτες αλλα μην νομιζετε οτι δεν μαγειρεψα, καγιανα εκανα με λουκανικο Μανης και αγγουρακι σαλατα που του παει..

Χρονια Πολλα και καλα στο Χρυσπακι μας!!!!!!!!!!!

Σεβουλα μου να τη καμαρωνετε παντα γερη και δυνατη!!!!!!!!!

Εviraki καλο χειμωνα και καλες ετοιμασιες για την επικειμενη μετακομιση..

Αννουλα Ρωμη ε??? καλα να περασετε!!

Αννια ωραιο το κλαμπ, το κανω και εγω συχνα-πυκνα..

για σημερα κοτοπουλακι κοκκινιστο με χυλοπιτες.

margi μπες εδω,εχει πολλες συνταγες της κ μαλιστα σε καποιες εχει βιντεακια με την εκτελεση!http://argiro.gr
Aννα, την είδα χθες την διεύθυνση και βρήκα μία συνταγή με γαλακτομπουρεκο. Πρέπει να είναι αυτή που έιχα με κάποιες μικροπαραλλαγες. Προσπάθησα να δω το video, αλλά τσαντίστηκα με τους Καμεροχαριτάτους που ανακατεύονταν στα πόδια της γυναίκας, μιλούσαν συνέχεια και την αποπροσανατόλιζαν την γυναίκα. Δεν άντεξα να τους δω.....Με την Μενεγάκη ( αν και δεν την συμπαθώ πια ) μού άρεσε περισσότερο η Αργυρώ.....Καλά έκανε κι έφυγε από αυτούς. Αν της έκαναν τα ίδια σε κάθε εκπομπή....Τεσπα.

Εμείς θα φάμε ψάρι από χθες.....Καλούτσικο έγινε....Δεν έχω κι όρεξη να μαγειρέψω σήμερα. Εχω πιαστεί και πονάω στον έναν ώμο υπερβολικά....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

margi θα συμφωνησω μαζι σου για Καμεροχαριτάτους,τραγικοι!!!εγω παλι βλεπω μονο Μενεγακη γιατι γελαω,κ το πρωι θελω χαμογελο κ οχι γκρινιες!!!ασε που ειμαι κ εγω χαζοχαρουμενο οποτε Μενεγακη φορ εβερ χαχαχαχαχαχα!!!!

Ρουλα εγω κ τελεια να περναω μετα τις 10μερες θελω το σπιτι μου,δεν μπορω αλλο!!!παντως για τις συνταγες τις Βεφας δεν μου βγαινουν ολες,ασε που δεν την παω κ καθολου οποτε δεν το κανω με χαρα χιχιχιχιχιχι,το γρουσουζευω μαλλον ;)!!!

9892a30fbd.png

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Εγώ σήμερα θα φτιάξω μια ωραιότατη μακαρονάδα μόλις γυρίσω από την δουλειά. Θα την συνοδέψει μία ντοματοσαλάτα και όλα ΟΚ! Τώρα που λείπουν τα παιδιά μαγειρεύω απλά φαγητά για τον αντρούλη μου κι εμένα.

Από Σεπτέμβρη βλέπουμε.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Γεια σας όμορφες !!!!!

Τι κάνετε; Μου λείψατε!

Γύρισα στη δουλειά για μια βδομάδα και έφαγα μεγάλη πίκρα....Τα χαρτιά μια στίβα...ΝΑ μετα συγχωρήσεως!!!:tongue:

Την πρώτη μέρα των διακοπών μας κάναμε το πάρτυ της Λουκίτσας, το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία και περάσαμε τέλεια κι εμείς και τα μικρά!

Αχ! Ωραίο πράγμα οι διακοπές ρε κορίτσια...

Πήγαμε Σύρο και περάσαμε τέλεια!!!! Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Αν δεν είχε κι αυτόν τον αέρα που λυσσομανούσε θα ήταν όνειρο!

Μετά γυρίσαμε Χαλκιδική, η δε Λουκία κόλλησε επάνω μου και δεν με άφηνε ούτε για κατούρημα να πάω!:D:D

Παρασκευή πάμε Αλεξ/πολη και την αλλη βδομάδα θα πάμε λίγες μέρες ακόμη στη Χαλκιδικη!

Απ'ότι βλέπω είστε όλες καλά και χαίρομαι!

Αρετούλα μου τι ευχάριστα διαβάζω!!!!! Σου εύχομαι μια ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και εναν υπέροχο κορίτσαρο!!!!!

Αννούλα πάνε κοντά να κολλήσει και η δικιά σου η κοιλίτσα!!:D;)

Μπεμπα να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Καλό σαραντισμό να έχεις!

Μαρία χρονια σου πολλά! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Σεβη να χαίρεσαι την Χρυσπούλα και να την δεις κοπελάρα!!!

Εύχομαι σε όσες είστε διακοπές να περνάτε τέλεια και να γεμίσετε μπαταρίες!!

Ρούλα, Δώρα, Ιωάννα, Αγγελική, margi βλέπω επιστρέψατε στα πάτρια εδάφη!

Φιλάκια κοριτσάρες!

Σορυ αν ξέχασα καμία!

Και για να μην ξεχνιόμαστε για σήμερα έκανα κοκκινιστό με μακαρόνια!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Κορίτσια καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Τα μύδια με το κέλυφος όταν λέμε "τα αχνίζουμε", τι εννοούμε; Δεν έχω ξανακάνει μύδια με το κέλυφος, μόνο μυδοπίλαφο και σαγανάκι ξέρω να φτιάχνω. :oops:

Κορίτσια καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Τα μύδια με το κέλυφος όταν λέμε "τα αχνίζουμε", τι εννοούμε; Δεν έχω ξανακάνει μύδια με το κέλυφος, μόνο μυδοπίλαφο και σαγανάκι ξέρω να φτιάχνω. :oops:

Γεωργια τωρα που το ειδα δεν ξερω αν σε προλαβαινω αλλα ειναι ευκολο.τα βαζεις σε μια κατσαρολα,χωρις νερο,κ αυτα σε κανενα 10λεπτο ειναι ετοιμα.για ακομα περισσοτερ νοστιμια ψιλοκ σκορδακι κ ριξτε απο πανω οσο τα αχνιζεις.κ αφου γινουν βαλτα σε μια πιατελα(με το ζουμακι),βαλε μπολικο λεμονακι,λιγο λαδι κ ειναι ετοιμα κ μουρλια!καλη επιτυχιαααααα!!!!

υσ.α πρωτα βεβαια να τα καθαρισεις,ξερεις να βγαζεις την κλωστουλα ετσι?κ πολλες φορες τα ξυνω με συρματακι απ εξω για τυχον βρωμουλες αλλα κ για καλυτερη εμφανιση(να φυγουν κοχυλακια κτλ).

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...