Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου και χρονια πολλα στις εορταζουσες ολες κανετε βουτιτσες στη θαλασσα ε?Εμεις εδω στην ερημη αλλα τελεια αθηνα!!!!Σημερα δεν μαγειρευω τιποτα εχω παστιτσιο θα κατσω να απολαυσω τα παιδακια μου και τον αντρουλη μου.σημερα γιορταζει και η κορουλα μου η μανουλα μου το πεθεριδιο και η κορη της αδερφης μου και πολλοι αλλοι ακομα θειες ξαδερφια κλπ

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια. Μεγάλη και χαρούμενη μέρα σήμερα.

Μαρίαααααα, χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και σου εύχομαι να τη μεγαλώσεις αποκτώντας κι ένα αγοράκι, όταν θα έρθει η ώρα.

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια της παρέας χρόνια πολλά για τη σημερινή ημέρα. Να χαίρεστε τους κοντινούς σας εορτάζοντες.

Eviri, είμαι 36 χρονών και όταν λένε για μένα " η κοπέλα" το χαίρομαι τόσο μα τόσο πολύ!!!

Μην με πεις "γυναίκα", πάει, με έκανες αμέσως να μελαγχολήσω....Αισθάνομαι τόσο μεγάλη στα μάτια του άλλου!!! Πιστεύω πως δεν έχει χρονικό όριο, αν φαίνεσαι κοπέλα, και 50 να είσαι, ¨κοπέλα μου" θα σε προσφωνήσουν. Εχει να κάνει με την εμφάνιση, με την διάθεση, το χαρακτήρα.

Margi μου εσύ όμως, έχεις αρκετό περιθώριο ακόμη σε σύγκριση με μένα για να ακούσεις πολλές φορές την προσφώνηση "κοπέλα", εγώ είμαι η γηραιά κυρία της ενότητας, γιατί κουβαλάω στην πλάτη μου 42 Νοεμβρίους.

Καλημερα κοριτσια μου και χρονια πολλα στις εορταζουσες ολες κανετε βουτιτσες στη θαλασσα ε?Εμεις εδω στην ερημη αλλα τελεια αθηνα!!!!Σημερα δεν μαγειρευω τιποτα εχω παστιτσιο θα κατσω να απολαυσω τα παιδακια μου και τον αντρουλη μου.σημερα γιορταζει και η κορουλα μου η μανουλα μου το πεθεριδιο και η κορη της αδερφης μου και πολλοι αλλοι ακομα θειες ξαδερφια κλπ

Πρώτα, πρώτα θα σου ευχηθώ για το κοριτσάκι σου χρόνια πολλά, να το δεις να μεγαλώνει και να είναι πάντα γερή κι ευτυχισμένη, κατόπιν θα σου πω να χαίρεσαι όλες και όλους όσους γιορτάζουν στην οικογένειά σου σήμερα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Εμείς σήμερα φτιάχνουμε αρνάκι στη λαδόκολλα με πατάτες φούρνου.

Γεια σας κοριτσακια....

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν

και κυριως στο μαρακι και την κορουλα τις αννιας μας!!!!!!!!!!

Εγω βρηκα νετ και μπηκα να μαθω νεα σας......

Περναμε υπεροχα.....

το ξενυχτι καλα κρατει....

και η αυπνια συνεχιζεται......!!!!!!!!

αντι να ξεκουραστουμε,πιο πολυ κουραζομαστε......

αλλα μας αρεσει.......

καιρο εχουμε να βγουμε βραδυ και να γυρισουμε πρωι στο σπιτι.

Ο θησαυρουλης μας περναει σουπερ,

ειναι ολα τα λεφτα.....

σας φιλω γλυκα...αν μπορεσω θα σας ξανα επισκεφτω.

γειααααααααααα.:P:p:p:p

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλημερα κοριτσακια μου!!!

σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις ευχες σας!!!!!!!!

και εσεις να χαιρεστε οσους γιορταζουν!!

για μαγειρεμα ειναι νωρις ακομα, τωρα μπηκα να πω ευχαριστω!

Καλημέρα κορίτσια και από μένα!

Καταρχήν Χρόνια Πολλά σε όσες γιόρταζαν και στα αγαπημένα σας πρόσωπα επίσης!! Και του χρόνου με υγεία!

Εμείς σήμερα θα φάμε κάτι από έξω μιας και δεν έχω μαγειρέψει. Βλέπετε χθες γυρίσαμε από Γιάννενα που είχαμε πάει να δούμε τα παιδιά οπότε ας είναι καλά τα delivery!!!

Φιλιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια.

manoulina τώρα το πρόσεξα από το τίκερ σου. ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ να είσαι κι εσύ γερή και δυνατή πάντα.

Σήμερα είχαμε καταπληκτικά μπιφτέκια με βλήτα και τηγανητές πατάτες. Εγώ τα βρήκα έτοιμα από την πεθερά μου, την ώρα που απολάμβανα τη θάλασσα.

γεια σας κα παλι, τωρα πινουμε το απογευματινο μας γαλατακι ησυχα-ησυχα και μπηκα να σας πω οτιδεν μαγειρεψα τιποτα, κοιμηθηκαμε οικογενειακως το μεσημερι και τωρα που ξυπνησαε μαγειρεψα καταπληκτικα σαντουιτς με τυρακι-ντοματα-μαρουλι..

Εviraki, καπου ρωτουσες μεχρι ποτε ειναι μια γυναικα "κοπελα", να σου απαντησω οτι ειναι μεχρι οποτε νιωθει κοπελα η καθεμια.... φιλακια!!!

Γεια σας κορίτσια.

Σεβούλα και Λίτσα σας εύχομαι καλές διακοπές, να ξεκουραστείτε και να γυρίσετε ανανεωμένες.

ξεκούραση δεν είχε το πρόγραμμα, αλλά καλά ήταν!:D

γεια σας κοριτσακια!!

Σεβουλα, θα σε χασουμε τωρα με τις διακοπες σου? καλα μα περασεις!!!

και εσυ Λιτσακι!!!!!

μερσί! χρόνια πολλά κ γλυκά με υγεία κ αγάπη!

Γεια σας κορίτσια!

γειά σου κορίτσι! ό,τι επιθυμείς να το ζήσεις! μάκια!

Αγγελική,

Και το μόνο εύκολο-νόστιμο-γρήγορο φαγητό που μπόρεσα να σκεφτώ μπας και περάσουμε μέχρι αύριο... ήταν το σπανακόρυζο !!!

κ εγω΄το φτιάχνω το σπανακόρυζο κ το καλοκαίρι, αλλά με φρε΄σκια ντοματούλα κ κρύο από το ψυγείο είναι μούρλια. πάντα πασπαλισμένο με παρμεζάνα.

μαρή τί γλυκειά που είσαι! τί ομορφόπαιδα έχεις! κ κυρίως τί καλό παιδί που είναι ο Νικόλας. όμορφος, έξυπνοςκ με τρόπους!

κ τα δυο παιδιά!

η Σεμίνα σπίρτο! πήρε από τον μπαμπά!

πολύ καλός ο Μ! τον κατασυμπάθησε ο Σ! πρέπει μου λέει να κανονίσεις να ξαναβρεθούμε με τα παιδιά! έστω για λίγο ήταν τέλεια που βρεθήκαμε!

κ έχω να πω τα σέβη μου σε ό,τι αφορά την Μεταξία μάνα! ΜΑΝΑ ΜΟΥ!

έχω κ άλλα να σου πω, αλλά δεν έχω χρόνο τώρα. το βράδυ...

να χαίρεσαι την κορούλα σου γερή κ καλότυχη! να την καμαρώνεις ευτυχισμένη! μάκια!

μάρτζι, μάκια!

Αρετούλα, Δώρα να περνάτε όμορφα!

Λιτσάκι ελπίζω να ξεκουράζεσαι!

Ρουλάκι, μάκια μούκια!

αν ξεχνάω κάποιο κορίτσι, να με σφαλιαρίσετε ελεύθερα!

Μανουλίνα χρόνια πολλά κ γλυκά κοριτσάρα μου! ό,τι μα ό,τι επιθυμείς!

Διαφημίσεις

χρονια πολλα σε ολα τα ομορφα κοριτσακια μας!!!!!!!!!!!!!εμεις επιστρεψαμε σαν καλα παιδακια στο σπιτακι μας!να σας πω την αληθεια ωραιες οι διακοπες αλλα μου ελειψε το σπιτι μας,το ξερω ειμαι χαζη αλλα τι να κανω το αγαπω χιχιχιχιχιχι!!!!

απο αυριο θα αρχισω να γραφω κανονικα για τα φγητακια μας,σημερα ακομα ειμαι σε φαση διακοπων χαχαχαχαχαχαχα!!!!

φιλακια σε ολες κ αν δεν τον καταλαβατε ΓΥΡΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Γεια σας και χρόνια πολλά σε όλες σας και ειδικά σε εκείνες που γιορταζαν χθες!

Αννα, εγώ όταν φεύγω για διακοπές, λέω να μην περάσουν οι μέρες κι όταν γυρίζω σπίτι μού φαίνεται σαν κλουβί......Φαντάσου πώς είμαι λοιπόν που δεν πήγα καθόλου διακοπές αυτό το Καλοκαίρι.....Ουτε να μαγειρέψω δεν έχω όρεξη....

Αννια, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου. Χρόνια της πολλά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

χθες γιόρταζε η Χρύσπα μου, να την χαίρομαι!

Αννούλα, εμείς οι δύο πρέπει να βρεθούμε ρε κορίτσι! θα σκάσω αν δεν πιούμε έναν καφέ από κοντά!

εμείς φάγαμε μακαρόνια με κιμά, η μικρή κοτόπουλο με σουσαμάκι με φρέσκια ντοματούλα κ κρεμμύδι. μέηντ μπάη μάη μάδα!

φιλιά σε όλες κ όνειρα γλυκά!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές κορίτσια.

Εμείς είχαμε επισκέψεις σήμερα και έφτιαξα μια πίτσα και μια πίτα λαχανικών της Αργυρώς (πρώτη φορά την έκανα και ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!)

bV53p3.png

Σεβουλα να την χαιρομαστε την μικρουλα μας!!!!πρεπει να βρεθουμε αλλα που χιχιχιχι!!!!!!λες να κανονισω το χειμωνα καμμια αποδραση προς τα μερη σας,θα δουμε!υγεια να εχουμε κ ολα θα τα καταφερουμε!!!!

margi κ εγω πριν παω διακοπες ειμαι στην τσιτα,αλλα μετα απο τις 10μερες θελω να γυρισω σπιτι μου...χιχιχιχι!βεβαια τωρα θελω παλι να κανω βουτιες,ευτυχως το σαββατοκυριακο ειναι κοντα,κ λεω να παω παλι στο χωριο μεχρι την τριτη για μια τελευταια αποδραση!

λοιπον σημερα εκανα ρεβυθια στην γαστρα!

υσ.μανουλινα(τι ομορφο ονομα που εχεις βαλει!!!!) κ εγω οτι συνταγες εχω κανει απο την Αργυρω μου βγηκαν τελειες!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...