Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου τι κανετΕ?δεν σας εχω διαβασει μιας και χτες σιδερωνα ολο το απογευμα και μετα αρχισα τν αποσυνθεση στο καναπε!Ειμαι αυπνη εδω και 2βραδυα ο μικρος το εχει ξεχεσει τελειως το θεμα να δω ποτε επιτελους θα κοιμηθει ενα βραδυ σερι αυτο το παιδι..χτες κοιμηθηκε 5η ωρα το πρωι,ειμαι σαν ζομπι :-(...Θα κανω μια προσπαθεια να σας διαβασω το μεσημερακι φιλια σε ολες

υγ σημερα θα κανω παστιτσιο

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα κοριτσια μου τι κανετΕ?δεν σας εχω διαβασει μιας και χτες σιδερωνα ολο το απογευμα και μετα αρχισα τν αποσυνθεση στο καναπε!Ειμαι αυπνη εδω και 2βραδυα ο μικρος το εχει ξεχεσει τελειως το θεμα να δω ποτε επιτελους θα κοιμηθει ενα βραδυ σερι αυτο το παιδι..χτες κοιμηθηκε 5η ωρα το πρωι,ειμαι σαν ζομπι :-(...Θα κανω μια προσπαθεια να σας διαβασω το μεσημερακι φιλια σε ολες

υγ σημερα θα κανω παστιτσιο

ζόμπι και παστίτσιο βρε Άννια μου δεν πάει :shock: !!! κάνε κάτι πιο απλό μιας και κουτουλάς !!! :rolleyes:

καλημερουδιαααααααααααα!!!!εμαθα τα ευχαριστα της Αρετουλας κ ειπα να της ευχθω!!!!!!μπραβο μανουλα,να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη με ενα γερο μωρακι!!!φιλακια πολλα!!!!καλε εχω να μπω αρκετο καιρο κ δεν ξερω τα νεα σας,για πειτε τι αλλο εγινε????

πολλα φιλακια σε ολες,εγω συνεχιζω τις βουτιες μου χιχιχιχιχι!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Γίνεται να μην το αγκαλιάζεις;! Απλά, με το μαλακό...

Εμένα πάντως χθες ο Χρήστος έψαχνε στην κοιλιά μου να βρεί το μωρό!χαχαχαχα

Αααααχ....

Τι να πω το ερμο....

Ο γιατρος μου ειπε στην 2η εγκ ακινησία καποιους μηνες και οχι βαρη!!!.

οποτε αγκαλιες γιοκ.

Μα γινεται να μην τον παιρνω στα χερια;;;;

Ουφφφφφφ, αγχώθηκα.......

Ας ερθει με το καλο...........

Κι εσυ Αρετουλα μου,να προσεχεις...οχι ολα μαζι.

Σιγα σιγα τις δουλειες και οχι βαρος!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Γεια σας κορίτσια.

Χτες φάγαμε γίγαντες στο φούρνο. Δεν είχα και σήμα ίντερνετ για να μπω και να γράψω. Σήμερα φτιάχνει η πεθερά μου χοιρινό κοκκινιστό με ζυμαρικά κι εγώ με τα κορίτσια μου θα φάμε σκέτα μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας ξεχωριστή.

Σεβούλα και Λίτσα σας εύχομαι καλές διακοπές, να ξεκουραστείτε και να γυρίσετε ανανεωμένες.

εγω συνεχιζω τις βουτιες μου χιχιχιχιχι!!!!

Καλέεεε μου έβρεξες την οθόνη. Μη βουτάς με τόση φόρα.

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!!

τι κανετε? δεν μπηκα καθολου σημερα, καναμε δουλιτσες με την πεθερα μου και μετα βγηκα εξω για κατι δουλιτσες!

εχουμε κοτοπουλο σημερα ψητο στην γαστρα με τυρι και πιπεριες...μιαμ...μιαμ!

Σεβουλα, θα σε χασουμε τωρα με τις διακοπες σου? καλα μα περασεις!!!

και εσυ Λιτσακι!!!!!

Καλέεεε μου έβρεξες την οθόνη. Μη βουτάς με τόση φόρα.

καλο!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Γεια σας κορίτσια!

Μπαίνω καιρό τώρα στο θεματάκι αυτό για να παίρνω ιδέες για το τι να μαγειρέψω και διάβασα τα καλά νέα της Αρετούλας. Κοριτσάκι μου να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου και να γεννήσεις ένα γερό και χαρούμενο μωράκι! Δεν σε ξέρω πολύ αλλά σε έχω συμπαθήσει ιδιαίτερα!

Και για να εναρμονιστώ με το θέμα σήμερα έχω φτιάξει γεμιστές ντομάτες.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Αγγελική,

Καλώς ήρθες κι από εδώ !!!!

Με έχει πιάσει μια βαρεμάρα είναι ? κούραση ? υπερκόπωση ? "διακοπίαση" είναι ???? ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ... θέλω να φύγω χθες !!!

Και το μόνο εύκολο-νόστιμο-γρήγορο φαγητό που μπόρεσα να σκεφτώ μπας και περάσουμε μέχρι αύριο... ήταν το σπανακόρυζο !!!

ήταν το σπανακόρυζο !!!

σπανακορυζο καλοκαιριατικα? δεν το εχω κανει ποτε και ειναι και το αγαπημενο μου φαι!!!

γεια σου και απο μενα Αγγελικη, εγω αυριο θα κανω γεμιστα.

Διαφημίσεις

Καλως την Αγγελικη.

καλα μαγειρεματα...;)

Mεταξακι,εσεις ποτε θα φυγετε;

Τελικα σημερα εκανα μπατζινα...(χωρις κολοκυθι...)

μπας και φαει λιγακι ο μικρουλης μου....

και πατατες με αυγα για την ανεψουλα.

Εγω εφαγα τονοσαλατα λαιτ...

ο καλος μου,αυγα βραστα και μαρουλοσαλατα.

απο ολα εχεο πο μπαξες...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κατα τα αλλα,ψωφισα στην κουραση......

αυτες οι δουλειες του σπιτιου....γιατι ποτε δεν τελειωνουν....οεο......

καλο ξημέρωμα κοριτσαρες.

Σας φιλω!!!!!!

r.gif

Καλημέρα! Αγγελική καλωσήρθες, αμοιβαία τα αισθήματα! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Αχ ρε παιδιά, να φταίει η εγκυμοσύνη ή ο εξω από δώ που με κολάζει και λιγουρεύομαι όλο κρέατα σε περίοδο νηστείας και ξερογλείφομαι όποτε περνάω έξω από ψησταριά;:-(:mad:

Μεταξία μου, μα σπανακόρυζο; Δε σε ζηλεύω σήμερα! και το πιο εξωφρενικό: Μαράκι...; Αγαπημένο φαγητό;!:eek:

Δωράκι τέλος η νηστεία; Ανυπομονώ για αύριο! Πώς την έκανες την μπατζίνα χωρίς κολοκύθι; κάτι σαν αλευρόπιτα;

Για σήμερα κι εμείς μπατζίνα από την πεθερά μου με φυτικό τυρί όμως.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κοριτσακια!!

σημερα εχουμε γεμιστα και το απογευμα θα πιω καφε με την Ρουλα μας!!!:tongue::tongue:

να φταίει η εγκυμοσύνη ή ο εξω από δώ που με κολάζει και λιγουρεύομαι όλο κρέατα σε περίοδο νηστείας και ξερογλείφομαι όποτε περνάω έξω από ψησταριά;:-(:mad:

και το πιο εξωφρενικό: Μαράκι...; Αγαπημένο φαγητό;!:eek:

Αρετουλα, οι ορμονες ειναι αλλα κανε υπομονη τρεις μερες εμειναν αλλα και παλι αν δεν αντεχεις να φας κοριτσι μου, ασθενης και δυπορος(αυτο σημαινει εγκυος..) αμαρτια δεν εχει..

και ναι το σπανακορυζο το λατρευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε κοριτσια δεν εχω φαει ποτε μπατζινα..

Καλημέρα! Αγγελική καλωσήρθες, αμοιβαία τα αισθήματα! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Αχ ρε παιδιά, να φταίει η εγκυμοσύνη ή ο εξω από δώ που με κολάζει και λιγουρεύομαι όλο κρέατα σε περίοδο νηστείας και ξερογλείφομαι όποτε περνάω έξω από ψησταριά;:-(:mad:

Μεταξία μου, μα σπανακόρυζο; Δε σε ζηλεύω σήμερα! και το πιο εξωφρενικό: Μαράκι...; Αγαπημένο φαγητό;!:eek:

Δωράκι τέλος η νηστεία; Ανυπομονώ για αύριο! Πώς την έκανες την μπατζίνα χωρίς κολοκύθι; κάτι σαν αλευρόπιτα;

Για σήμερα κι εμείς μπατζίνα από την πεθερά μου με φυτικό τυρί όμως.

[bΚαι εγω ανυπομονω........

]Oxi Aρετουλα μου,δεν σταματησε η νηστεια.....

εγω... ξεχάστηκα κι εφαγα τονο....:rolleyes:

και την μπατζινα την εκανα πιο πολυ για να την παρω στο χωριο,

και για να φαει το θησαυρακι μου.

Ναι,κατι σαν αλευροπιτα ειναι,απλα εχει αυγα και τυρι-γαλα και γαλα.

Γινετε πεντανοστιμη.Βαζω και μαγια απο τον φουρνο και φουσκωνει λιγακι......εχθες ομως δεν φουσκωσε πολυ......ισως εφταιγε η μαγια....:confused:[/b]

Εσυ παντως καλα θα ηταν να φας αν το λυγουρευεσε....

ΕΓΚΥΟΣ...εισαι κοριτσι μου....

καλημερα κοριτσακια!!

σημερα εχουμε γεμιστα και το απογευμα θα πιω καφε με την Ρουλα μας!!!:tongue::tongue:

Ωραιαααααααα,να μας την φιλησεις.

καλα να περασετε!!!!

Βρε κοριτσια δεν εχω φαει ποτε μπατζινα..

Γινεται πολυ νοστιμη,χανεις!!!!

Ιδικά αν σου αρεσει το τυρακι.........

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ειπα;;;

φιλια.

r.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...