Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Σημερα θα φαμε μπακαλιαρο πλακι με ντοματουλα..

Χρονια πολλα σε οσες εχουν καποιον να γιορταζει!!!

Επίσης σήμερα κλείνω με τον αντρούλη μου 16 χρόνια μαζί!!!Πω πω πώς περνάνε τα χρόνια!!!!

Λιτσακι χρονια σας πολλα, καλα και ευτυχισμενα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλησπερα!!!!!σημερα φαγαμε ψαρακια,το θελει κ η μερα αλλωστε!!!χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!del να ζησετε,να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!φιλακια σε ολες!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλε που ειστε ολες???

φανταζομαι ολες απλωνετε τις υπεροχες κορμαρες σας στις παραλιες!!!!!!!!!!!!

εγω σπιτακι με την κορη, ο μπαμπας μας εχει υπηρεσια σημερα.

Για σημερα γαριδομακαροναδα!

φιλια σε ολες!!

Γεια σας κοριτσακια μου γυρισαμεεεεεεεε...Περασαμε πολυ ωραια αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι εγω αρρωστησα την παρασκευη πριν φυγουμε και το σκ ημουν με 38πυρετο και την δευτερα τριτη ημουν χαλια με πονολαιμο και βηχα,και ω ναι με επιασε το αλλεργικο μου που ειχε να με πιασει πανω απο 7χρονια!Κατα τα αλλα ολα καλα,η Μαρια κλασσικη κλασομπανιερα δεν εμπαινε στην θαλασσα με τιποτα και μας ξεβρακωνε στην προσπαθεια να κρατηθει απο τα μαγιω:shock::tongue:μας για να μην πνιγει(και ας της εφτανε το νερο μεχρι το γονατο)ο Αντωνης κυριος μεχρι και βουτια εκανε...Εγω μαυρισα και εκανα σοκολατοχρωμα,ο αντρας μου παλι εγινε σαν γυφτος:eek::lol:καταμαυρος..Αυτα τα νεα μας τρεω να μαζεψω τα 35434364563465πραγματα που φεραμε και να βαλω υπερωρια στο πληντυριο....Φιλια σε ολες

:-D

γειά σας τσούπρες!

Λιτσάκι, να γεράσετε μαζί, υγεία κ αγάπη! χρόνια πολλά κ ερωτευμένα!

τί σας είχα πει για καφεδάκι μόνη μου Παρασκευή απόγευμα;

έριξε μια βρόχα, μα μια βρόχα...πού να πάω! έμεινα σπίτι.

ποιά με μάτιασε;

σε καλό μου βγήκε πάντως. έστρωσα σεντονάκι στη βεράντα κ με την Χρυσπούλα μου μαζί ζωγραφίσαμε...όχι στο χαρτί, αλλά στο σεντόνι, στο μάρμαρο της βεράντας, στο φανελάκι της Χρύσπας.

πλάκα είχε.

το Σάββατο φάγαμε ό,τι είχε απομείνει από τις προηγούμενες μέρες.

αυτό που ευχαριστήθηκα κυρίως ήταν το πρόβειο γιαούρτι της μανούλας μου. έφαγε κ η Χ.

χθες επιδόθηκα σε πλύσιμο ρούχων, άλπωμα, σιδέρωμα.

κατα τα άλλα σάπινγκ! ωραίο πράγμα!

σήμερα μπάνιο θάλασσα, πλίτσι πλίτσι.

επιστροφή σπίτι. μαγείρεψα χυλοπιτούλες με φρέσκια σάλτσα ντομάτας.

το απόγευμα έκανα κρεμούλα για όλους. το απόλαυσαν Χ κ Σ.

ζύμωσα κ μια κασερόπιτα. έγινε θεϊκή.

για αύριο έχω γεμιστά της πεθερούλας μου, να 'ναι καλά, κι έτσι θα βγω βολταρία με τη μικρή κυρία για σόπιγκ θέραπυ κ μετά σούπερ μάρκετ. αύριο απόγευμα θα πάμε βόλτα στη νονά, στην αδερφή μου. μου έλλειψαν!

Άννια, περαστικά.

σε όλα τα κορίτσια πολλά φιλιά!

Διαφημίσεις

Σάββατο πρωί παίξαμε με την Χ στην "πισίνα", μια διαφημιστική μικρή που την γέμισα με νερό. τόσο μεγάλη χαρά...που μακάρι να το είχα ανακαλύψει νωρίτερα.

πάθος για παιχνίδι με το νερό! παπάκι!

καλημερα και απο εμας!

Καλη εβδομαδα!

για σημερα θα κανω μπιφτεκια στπν φουρνο, ερχονται και τα πεθερικα μου για καμια εβδομαδα.

Αννια μου, περαστικα και καλο χειμωνα αφου γυρισατε απο τις διακοπουλες σας!

Εviraki βλητα ε? ποσο σε ζηλευω..

Σεβουλα μου αρεσει πολυ η ζωγραφικη με παιδακια, τελεια θα περασατε..

βρε κοριτσια χαθηκε και το Ευακι, εχει καμια σας νεα απο το fb?

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα να 'χουμε!

Δώρα μου, καλύτερα αυτό που πήρες και κάνει για μεγαλύτερα παιδάκια.... Εμένα αυτό το αυτοκίνητο-κρεβάτι δεν μου πολυαρέσει...

Λιτσάκι, να ζήσετε να είστε πάντα ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι.... Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα είμαι εγώ με το Βασ μετά από 16 χρόνια, ειλικρινά... Μακάρι να είμαστε μαζί...

Ρούλα, εντάξει, καταλάβαμε για ποιον χτυπάει η καμπάνα.... χαχα... Καλά να περνάτε!

Ιωάννα μου, καλό χειμώνα!!! χαχαχα.... Μα ποιος σας μάτιασε βρε παιδί μου;! Αυτά σκέφτομαι κι εγώ: τα πλυντήρια που θα έχω με το που θα γυρίσουμε από Αμαλιάδα...

Ρε παιδιά, εγώ ξέχασα ότι τρώνε ψάρι του Σωτήρος και έφτιαξα γιουβέτσι με γαρίδες, που μπορούσα να το φτιάξω οποιαδήποτε άλλη μέρα... Τέσπα.... Πήγαμε στη Μεταμόρφωση το Σάββατο πρωί και κοινώνησαν τα μικρά μου, κόσμοσυρροή, χαμός, κολάστηκα από τη συμπεριφορά του κόσμου και το πανηγύρι που είχε στηθεί απ'έξω.... Κια πάνω στο συνωστισμό και τη φασαρία λίγο πριν τη Θεία Κοινωνία, φωνάζει ο Χρήστος: "Ήσυχα!" χαχαχα... δεν το πιστεύαμε με το Βασίλη! Το Σάββατο βράδυ βγήακμε με ένα φιλικό μας ζευγάρι για πίτσα νηστίσιμη (ωραιότατη) κι εγώ φυσικά ήμουν μπουκιά-κυνήγι το Μιχάλη, μπουκιά-κυνήγι το Μιχάλη κ.κοκ... κάποια στιγμή κοιμήθηκε και μπόρεσα να κάτσω σαν άνθρωπος να συζητήσω... Χθες το βραδάκι, στον παιδότοπο, αλλά φύγαμε νωρίς γιατί είχε γκρίνια ο Μιχ. Αυτά τα νέα μου....

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Κλαημερα σημερα δεν ξερω τι να μαγειρεψω...Ουφ...Οσο για το ματιασμα αφηστε η κουμπαροι μας,που βαφτισανε την μαρια ειναι πολυ γκαντεμηδες παντα αυτοι μας ματιαζουν στην αρχη δεν το πιστευα αλλα με τοσα που εχουν γινει το πιστευω πλεον!!Τρεχω με τις κ@λ@δουλειες παλι απαππαπαπα

:-D

Διαφημίσεις

Μαράκι, ωραία! Θα έχεις και βοήθεια! Θα τους φιλοξενήσετε;

Ιωάννα μου, κανά όσπριο, λαδερό σήμερα Δευτέρα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα !!!!

Σέβη, να 'σαι καλά ! Πολύ γέλασα με το σάπινγκ !!!!

Λίτσα,

Χρόνια σας Πολλά για την επέτειο -έστω και καθυστερημένα- !

Άννια,

Να σας πω καλό χειμώνα ???? Μπαααα

Δωράκι,

Με γεια το κρεββάτι του θησαυρούλη !

Κατά τα άλλα, καλά ! Το Σεμινάκι από την Παρασκευή το βράδυ είναι, ευτυχώς, τελείως απύρετο... Κοπιάρω μνμ από δίπλα

Περάσαμε ένα όμορφο Σ/Κ. Το Σάββατο πήγαμε στην ΙΚΕΑ και πήραμε κρεββάτι του Νικόλα... έκανε μεγάλη χαρά το παιδί μου ! Πόσο γρήγορα μεγαλώνουν όμως !

Κι εχθές την βγάλαμε σχεδόν όλη μέρα έξω... Πήγαμε σχεδόν και κατοικοεδρεύσαμε στο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα... ήταν κλειστά τα μαγαζιά βέβαια (έχουν γνώση οι φύλακες !!!) αλλά αφήσαμε τα παιδιά κι έπαιζαν με τις ώρες στον ανοιχτό παιδότοπο... κατά τις 12 που άνοιξαν 1-2 καφετέριες καθίσαμε και ήπιαμε ένα ωραιότατο καφεδάκι και τα πιτσιρίκια ξελύσσαξαν να τρέχουν πάνω κάτω αλλά χωρίς φόβο αφού ήταν σχεδόν άδειο... ο χώρος μου άρεσε πολύ. Είναι σα να βρίσκεσαι όντως σε χωριό, από τιμές (λίγο που κοίταξα μια δυο βιτρίνες δλδ) δεν μου φάνηκε να παίζει και κάτι τρελό... μάλλον είναι πιο ωραία για βόλτα !

Μετά πήγαμε και φάγαμε και καταλήξαμε σπίτι στις 6 η ώρα το απόγευμα... όπου, φυσικά, ήθελαν κι άλλη βόλτα !!!!

Ξέχασα να πω είμασταν μαζί με τους κουμπάρους μας που έχουν ένα αγοράκι στην ηλικία του Ν ακριβώς -γεννήσαμε με κάτι ώρες διαφορά- και τα δίδυμα που είναι 9 μηνών !!! Πολύ παιδοβούρβουρο !

...Και, στο θέμα μας, για σήμερα έλεγα να πάρω συκώτι αν βρω στον χασάπη να το ψήσω με μπόλικο λεμονάκι/ριγανίτσα κι ένα ρυζάκι... έχουμε καιρό να φάμε !!!

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!

τι κανετε κορτσουδια;

Εγω μαγειρευω για τον μικρο μοσχαρι με χυλοπιτες και για μας φασολακια.

Αρετη,πραγαματικα...κι εγω αυτο λεω...καλυτερα που πηραμε αυτο τελικα.

Οσο για την βολτα με τα μικρα....εχει τρεξιμο!!!!

Κι εμεις βγηκαμε χθες μια βολτα...και δεν καθησαμε καθολου...ο μικρος μας θησαυρος....δεν ηθελε... προτιμούσε το περπάτημα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σεβη,τι ωραια.....κι εμενα μου αρεσει πολυ το παιχνιδι με τον μικρο μου,

ειδικα αν εχει και νερο......................

Αννια,περαστικα.

Αμαν και αυτες οι δουλειες....τον ατελειωτο εχουν....

Μαρακι,τι κανει το καραμελακι σου;;

να μου την φιλησεις.

Εμεις χθες βγαλαμε την διφυλλη ντουλαπα που ειχα τα πραγματα του μικρου,απο το δωματιο του,στο μπαλκονι ως αποθηκευτικο χωρο.

βαλαμε ξανα τα ρουχα του καλου μου στην δικια μου ντουλαπα...(της κρεβατοκαμαρα...):rolleyes:

(Εκανα κι ενα ωραιοτατο σημαδι στο μέτωπο,απο χτυπημα στην γωνια της συρταριερας...αλλα δεν καταλαβα οτι ηταν κατι σοβαρο,μεχρι που ετρεξε το αιμα....:shock::shock::shock: Ευτυχώς δεν χρειαστικε να το ραψω!)

(ευτυχως ειναι μεγαλη......) και ετσι εβαλα οοοολα τα πραγματα του θησαυρου στην μεγαλη ντουλαπα που εχει στο δωματιο του.βγαλαμε και την συρταριερα...και τωρα μας μενει να ερθουν τα επιπλα σε καμια 20αρια μερες περιπου!!!!!

Την πεμπτη περιμενω την ανεψια μου απο το χωριο,να κρατησει τον μικρο για να καθαρίσουμε την αποθηκη,απο την σαβουρα,για να εξοικονομήσουμε περισσοτερο χωρο ετσι ωστε να βαλουμε το μονο κρεβατι και το κρεβατακι,απο το δωματιο του μικρου,οταν τα μαζεψουμε!!!!

φιλιαααααα

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Αχ βρε Δώρα,

έχεις ανοίξει κι εσύ "δουλειές με φούντες" που λένε... δεν πειράζει -- η εκκαθάριση είναι σημαντικό πράγμα, φεύγει και η σαβούρα !

Ευτυχώς, έχεις τον άντρα σου και σε βοηθάει ! Μπράβο !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...