Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

γεια σας, κοριτσια,

γαυρακι στο φουρνο με λεμονι εκανα για μενα και για τον αντρουλη μπιφτεκακια που εχω παντα στην καταψυξη και βγαζω ευκολα και ψηνω;)

Ρενακι, τελειες οι φακες αλλα εμενα ο αντρουλης δεν τις θελει το καλοκαιρι:shock:

Πατρινες παραξενιες..

Για μπανακι Καλογρια ε? τελεια!! εμενα μου αρεσει πιο πολυ στο Γιαννισκαρι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Και που το ξέρεις εσύ το Γιαννισκάρι??????

Είναι πανέμορφο, αλλά ο δρόμος.... το χάλι το μαύρο. Και επειδή το έφαγα με το κουτάλι, πλέον δεν πηγαίνω. Ούτε Καλόγρια πηγαίνω. Μόνο όταν κατεβαίνουν τα αδέρφια μου (όπως χθες).

Αλλιώς εγώ είμαι της άλλης πλευράς. Ψαθόπυργος, Ροδινή κλπ.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Και που το ξέρεις εσύ το Γιαννισκάρι??????

Είναι πανέμορφο, αλλά ο δρόμος.... το χάλι το μαύρο. Και επειδή το έφαγα με το κουτάλι, πλέον δεν πηγαίνω. Ούτε Καλόγρια πηγαίνω. Μόνο όταν κατεβαίνουν τα αδέρφια μου (όπως χθες).

Αλλιώς εγώ είμαι της άλλης πλευράς. Ψαθόπυργος, Ροδινή κλπ.

εχω την τυχη να εχω Πατρινο αντρα!!

Καλα ο δρομος ειναι χαλια οντως.. εμεις οποτε εχουμε παει εχουμε κατσει ολη μερα για να κανουμε αποσβεση για τον δρομο!!:D

και Ροδινη τελεια ειναι και ο Ψαθοπυργος!

βεβαια οχι σαν τις δικες μας παραλιες αλλα ενταξει ειναι και σε εσας εκει πανω!! χιχιχι!!

σημερα δεν πηγατε για μπανακι?

Κατάλαβα.

Φυσικά και πήγαμε για μπάνιο. Στον Ψαθόπυργο που αλλού?:D

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Γεια σας βρε κοριτσάκια.

Σήμερα έφτιαξα με το ζόρι σουτζουκάκια με πουρέ. Μου τα ζήτησε η οικογένεια, διαφορετικά είχα σκοπό να κάνω κάτι με μοσχαράκι. Λέω με το ζόρι γιατί με πέθανε το στομάχι και τα έντερά μου από τον πόνο. Μου ερχόταν μέχρι και λιποθυμία από την αδυναμία που ένιωθα. Ευτυχώς μου έδωσε η κόρη μου ένα χάπι για τις καούρες που λειτούργησε κάπως και μπόρεσα να συνεχίσω το μαγείρεμα και κάποιες δουλειές. Ξάπλωσα και το μεσημέρι να συνέλθω και έκανα κι άλλες δουλειές μέχρι τώρα. Μάλλον πρέπει να με πειράζει το γάλα με τα μπινελίκια που βάζω μέσα το πρωί κι επειδή το έφτιαχνα 3-4 μέρες στη σειρά δεν το άντεξα.

Γι' αυτό σταμάτησα να πίνω γάλα από την Δ΄Δημοτικού. Αλλιώς θα ήμουν 2 μέτρα ακόμη ψηλότερη. Εεεεεμ... 1,5μ. ψηλότερη. Εντάξει, θα ήμουν 20εκ. ακόμη ψηλότερη. Να κόψω κι άλλο;

Διαφημίσεις

κ αφού έφαγα σαν βόδι γαριδομακαρονάδα...το απόγευμα έριξα σιδέρωμα, έκανα τα σνιτσελάκια μου τύπου κοτομπουκιές.

αυτή τη φορά όμως αντί για φρυγανιά έβαλα βρώμη κ κεφαλοτύρι, αφού βουτούσα σε αυγό.

έγιναν θεϊκά κ σας το συνιστώ.θα τα λατρέψετε!

αύριο κ μεθαύριο δεν θα μαγειρέψω καθόλου.

αύριο θα πάω αγορά για ψώνια με το μικρό μου, να της παρω δώρο από τη μαμά μου, φόρεμα.

Δώρα, άργησα να δω το μήνυμά σου.

όντως κρίμα που δεν τα κατάφερα, αλλά θέλω να με καταλάβετε.

έχουμε άλλους ρυθμούς η καθεμιά.

5 μέρες για άδεια...

αχ βαχ!

Καλημέρα!!!! Παιδιά μας πήραν στον παιδικό σταθμό!!! Γιούπιιι... δεν το πιστεώ! Τώρα πήρα τον Βασ τηλέφωνο και του το ανακοίνωσα και εξεπλάγη κι αυτός! Το δυσάρεστο είναι ότι ο Μιχαλάκος μου είναι άρρωστος από χθες, έχει πυρετό το μαναράκι μου, το γλωσσοφάγανε οι καρακάξες στο γάμο... τι ζωηρός και τι ζωηρός...

Άλλα νέα: Κατενθουσιάστηκα με τη Δώρα, όσες την έχετε γνωρίσει, καταλαβαίνετε το λόγο...σαν να την ήξερα χρόνια βρε παιδιά, τόσο άνετα αισθάνθηκα, τι όμορφη οικογένεια, το γλυκό και ναζιάρικο παιδάκι ο Ραφαήλ, με σκλάβωσε, ακόμα και ο Βασίλης χάρηκε που γνώρισε και τον άντρα της Δώρας και σε ό, τι έχει σχέση με το πάρεντς είναι δύσπιστος, επιφυλακτικός.... πόσες φορές μου'χει πει "κόψτο τυο πολύ πάρεντς, σε χαλάει!"χαχαχαχα.

Κατά τ'άλλα, κούραση και αυτό το σ/κ με δουλειές και γάμο. Πάει κι αυτό, ξαναγυρνάμε στην ωραία τη ρουτίνα μας. Χθες όλο στη γύρα ήμασταν... πλατεία το πρωί, χωριό το μεσημέρι και παιδότοπο το βράδυ...

Για σήμερα, έχω μαγειρέψει φακές!

Τώρα πάω να σας διαβάσω.... καλή εβδομάδα και καλό μήνα να 'χουμε!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα!!!! Παιδιά μας πήραν στον παιδικό σταθμό!!! Γιούπιιι... δεν το πιστεώ! Τώρα πήρα τον Βασ τηλέφωνο και του το ανακοίνωσα και εξεπλάγη κι αυτός!

συγχαρητήρια!:)

Το δυσάρεστο είναι ότι ο Μιχαλάκος μου είναι άρρωστος από χθες, έχει πυρετό το μαναράκι μου, το γλωσσοφάγανε οι καρακάξες στο γάμο... τι ζωηρός και τι ζωηρός...

περαστικά του!

Άλλα νέα: Κατενθουσιάστηκα με τη Δώρα, όσες την έχετε γνωρίσει, καταλαβαίνετε το λόγο...σαν να την ήξερα χρόνια βρε παιδιά, τόσο άνετα αισθάνθηκα, τι όμορφη οικογένεια, το γλυκό και ναζιάρικο παιδάκι ο Ραφαήλ, με σκλάβωσε, ακόμα και ο Βασίλης χάρηκε που γνώρισε και τον άντρα της Δώρας

ήμουν σίγουρη!:)

και σε ό, τι έχει σχέση με το πάρεντς είναι δύσπιστος, επιφυλακτικός.... πόσες φορές μου'χει πει "κόψτο τυο πολύ πάρεντς, σε χαλάει!"χαχαχαχα.

τα ίδια λέει κ ο Σ!

μπράβο Αρετή, πολύ χάρηκα!:D

μπράβο για τον Νικόλα!

δεν πειράζει για το Σεμινάκι. πάλι καλά να λες!

εγώ σιδέρωσα χθες τα πάντα όλα, αλλά πρωί πρωί έβαλα ακόμα ένα πλυντήριο, το οποίο με βλέπω να σιδερώνω το απόγευμα.

σήμερα θα πάμε για ψαράκι Πλαταμώνα.

ρε Μεταξάκι, μπορείς να μου εξηγήσεις αν ξέρεις κάτι που δεν κατάλαβα;

στο εεταα είχα 44 κ κάτι ψιλά μόρια. είμαι επιλαχούσα.

βάσει μορίων δεν μπήκα στην 1η ούτε στην 2η επιλογή μου.

πώς γίνεται στην 3η επιλογή μου-σταθμός να μπαίνουν άλλες με λιγότερα μόρια (36 μόρια)κ εγώ από έξω;

η 4η επιλογή πάλι είχε περισσότερα μόρια.

;;;;:confused:

παίζει ρόλο που το είχα ως τρίτη επιλογή; ή είναι κάτι άλλο που δεν κατάλαβα;

θα παρω την Δευτέρα τηλέφωνο να μου το εξηγήσουν να το ξερω για του χρόνου.

κ πάλι καλή σχολική χρονιά για τον Νικόλα!:D

Σέβη μου,

Δεν έχω ιδέα πώς βγαίνουν τα αποτελέσματα... λογικά βάσει μορίων... μήπως αυτές οι κοπέλες που λες ότι μπήκαν ενώ είχαν λιγότερα μόρια έπαιζαν τελικά σε άλλη κατηγορία από την δική σας ?

Γιατί νομίζω πως στους τελικούς πίνακες τα έχουν βάλει όλα μαζί τα παιδάκια χωρίς διαχωρισμό ηλικιών....

Να σου ευχηθώ μέσα από την ψυχή μου καλά αποτελέσματα με τον δημοτικό σταθμό - έχεις κάνει αίτηση ή δεν θυμάμαι σωστά ????

...............

Γι' αυτό σταμάτησα να πίνω γάλα από την Δ΄Δημοτικού. Αλλιώς θα ήμουν 2 μέτρα ακόμη ψηλότερη. Εεεεεμ... 1,5μ. ψηλότερη. Εντάξει, θα ήμουν 20εκ. ακόμη ψηλότερη. Να κόψω κι άλλο;

Χα χα... εγώ έκοψα το γάλα από τα 2 μου... από τότε που μου έκοψε και η έξυπνη η μάνα μου δλδ το μπιμπερό....

γι' αυτό έμεινα τάπα φαίνεται !!!! Αλλιώς "γίγαντας" θα ήμουν !

Καλημέρα!!!! Παιδιά μας πήραν στον παιδικό σταθμό!!! Γιούπιιι... δεν το πιστεώ! Τώρα πήρα τον Βασ τηλέφωνο και του το ανακοίνωσα και εξεπλάγη κι αυτός! Το δυσάρεστο είναι ότι ο Μιχαλάκος μου είναι άρρωστος από χθες, έχει πυρετό το μαναράκι μου, το γλωσσοφάγανε οι καρακάξες στο γάμο... τι ζωηρός και τι ζωηρός...

Άλλα νέα: Κατενθουσιάστηκα με τη Δώρα, όσες την έχετε γνωρίσει, καταλαβαίνετε το λόγο...σαν να την ήξερα χρόνια βρε παιδιά, τόσο άνετα αισθάνθηκα, τι όμορφη οικογένεια, το γλυκό και ναζιάρικο παιδάκι ο Ραφαήλ, με σκλάβωσε, ακόμα και ο Βασίλης χάρηκε που γνώρισε και τον άντρα της Δώρας και σε ό, τι έχει σχέση με το πάρεντς είναι δύσπιστος, επιφυλακτικός.... πόσες φορές μου'χει πει "κόψτο τυο πολύ πάρεντς, σε χαλάει!"χαχαχαχα.

Κατά τ'άλλα, κούραση και αυτό το σ/κ με δουλειές και γάμο. Πάει κι αυτό, ξαναγυρνάμε στην ωραία τη ρουτίνα μας. Χθες όλο στη γύρα ήμασταν... πλατεία το πρωί, χωριό το μεσημέρι και παιδότοπο το βράδυ...

Για σήμερα, έχω μαγειρέψει φακές!

Γεια σου βρε Αρετή με τα ωραία σου !

Συγχαρητήρια ! Είχες κάνει αίτηση και για τα 2 παιδάκια ή μόνο για το ένα ? Μεγάλη ανακούφιση - δεν το συζητώ !

Περαστικά στο παιδί !

Κατά τα άλλα, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !

Καλές διακοπές σε όσες τις ξεκίνησαν !

Εγώ εδώ μόνη στο γραφείο από σήμερα και μέχρι τις 12/08 που βγαίνω σε άδεια... θα σχολάω πλέον στις 18:00... μην κοιτάτε που δεν πήρα αύξηση... τους είμαι απαραίτητη κατά τα άλλα...

...τα παιδάκια μου μόνα με τον παππού και ο Θεός Βοηθός !!! Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς θα τα βγάλει πέρα μαζί τους όμως !

Κατά τα άλλα, χθες το βράδυ έφτασε 11 η ώρα για να κοιμηθούν τα καμάρια μου... εγώ μετά ήμουν ένα ράκος και δεν σιδέρωσα... πήγα όμως το πρωί κι έκανα ανταύγειες, είναι μια χαρά, φώτισε το τοπίο !

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια. Για τον ένα είχα κάνει, το μικρό. Ο σταθμός που στέλνουμε το Χρήστο δεν ήταν στη λίστα, αν ήταν, σίγουρα θα είχαμ εκάνει αίτησα και γι'αυτόν, γιατί είναι πάρα πολύ καλός. Αποφασίσαμε να τον στείλουμε πάλι στον ίδιο, γιατί ξέρει το χώρο, τις δασκάλες, τα παιδάκια. Μεταξία με σας τι έγινε;

Μπράβο για τις ανταύγειες, είδες που στα 'λέγα;Θα φωτίστηκε το κεφάλι σου...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Σέβη μου,

Δεν έχω ιδέα πώς βγαίνουν τα αποτελέσματα... λογικά βάσει μορίων... μήπως αυτές οι κοπέλες που λες ότι μπήκαν ενώ είχαν λιγότερα μόρια έπαιζαν τελικά σε άλλη κατηγορία από την δική σας ?

Γιατί νομίζω πως στους τελικούς πίνακες τα έχουν βάλει όλα μαζί τα παιδάκια χωρίς διαχωρισμό ηλικιών....

Να σου ευχηθώ μέσα από την ψυχή μου καλά αποτελέσματα με τον δημοτικό σταθμό - έχεις κάνει αίτηση ή δεν θυμάμαι σωστά ????

γειά σου Μεταξάκι μου με τα ωραία σου!

πήρα τηλέφωνο κ θα το δουν ως το μεσημέρι.

σε σχέση με την 3η επιλογή μου μπήκαν 12 μανούλες με λιγότερα μόρια από εμένα. κ ο κωδικός ήταν Α1.2. πώς αλλιώς θα έπρεπε να το καταλάβω ότι πρόκειται για άλλη κατηγορία;:confused:

θα μάθω σε λίγες ώρες. έτσι για να καταλάβω τί χρειάζεται για την επόμενη φορά κ αν αξίζει τον κόπο.

Χα χα... εγώ έκοψα το γάλα από τα 2 μου... από τότε που μου έκοψε και η έξυπνη η μάνα μου δλδ το μπιμπερό....

γι' αυτό έμεινα τάπα φαίνεται !!!! Αλλιώς "γίγαντας" θα ήμουν !

μύθος. εγώ έπινα κιλά γάλα κ ακόμα πίνω, αλλά 1.60 με το ζόρι!

Κατά τα άλλα, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !

Καλές διακοπές σε όσες τις ξεκίνησαν !

Εγώ εδώ μόνη στο γραφείο από σήμερα και μέχρι τις 12/08 που βγαίνω σε άδεια... θα σχολάω πλέον στις 18:00... μην κοιτάτε που δεν πήρα αύξηση... τους είμαι απαραίτητη κατά τα άλλα...

...τα παιδάκια μου μόνα με τον παππού και ο Θεός Βοηθός !!! Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς θα τα βγάλει πέρα μαζί τους όμως !

Κατά τα άλλα, χθες το βράδυ έφτασε 11 η ώρα για να κοιμηθούν τα καμάρια μου... εγώ μετά ήμουν ένα ράκος και δεν σιδέρωσα... πήγα όμως το πρωί κι έκανα ανταύγειες, είναι μια χαρά, φώτισε το τοπίο !

η δικιά μου κοιμήθηκε από τις 9.30. είχε τεζάρει! με το ζόρι την έκανα μπάνιο.:)

πότε πρόλαβες να κάνεις ανταύγειες ρε θηρίο πρωινιάτικο; εγώ ούτε μακιγιάζ δεν πρόλαβα. μόνο αντιηλιακή.:eek:;)

Ευχαριστώ κορίτσια. Για τον ένα είχα κάνει, το μικρό. Ο σταθμός που στέλνουμε το Χρήστο δεν ήταν στη λίστα, αν ήταν, σίγουρα θα είχαμ εκάνει αίτησα και γι'αυτόν, γιατί είναι πάρα πολύ καλός. Αποφασίσαμε να τον στείλουμε πάλι στον ίδιο, γιατί ξέρει το χώρο, τις δασκάλες, τα παιδάκια. Μεταξία με σας τι έγινε;

Μπράβο για τις ανταύγειες, είδες που στα 'λέγα;Θα φωτίστηκε το κεφάλι σου...

Πέρασε ο Νικόλας Αρετή μου ! Το Σεμινάκι όχι, αλλά δεν πείραζει... έστω και το ένα παιδί είναι πολύ μεγάλη βοήθεια... εγώ βλέπεις είχα δηλώσει μόνο έναν σταθμό -αυτόν που πηγαίνουν επειδή δεν ήθελα να αλλάξουν περιβάλλον - είμαι ευχαριστημένη- !

Αν υπολογίσεις ότι θα δίνουμε 150 ευρώ επιπλέον επειδή θα μένουν έως τις 18:00 από Σεπτέμβριο, είναι πολύ πολύ μεγάλη βοήθεια !

η δικιά μου κοιμήθηκε από τις 9.30. είχε τεζάρει! με το ζόρι την έκανα μπάνιο.:)

πότε πρόλαβες να κάνεις ανταύγειες ρε θηρίο πρωινιάτικο; εγώ ούτε μακιγιάζ δεν πρόλαβα. μόνο αντιηλιακή.:eek:;)

Είχα κλείσει ραντεβού χθες στις 12:00... έχω μια εξαιρετική κοπέλα που δουλεύει στο σπίτι της... μόνη μου εγώ ανταύγειες ή βαφή ???? Δεν παίζει... :cool: θα με δείξουν στις ειδήσεις !!!

Ε μα ναι, την ανταύγεια την έκανα... το απόγευμα ξεσαλώσαμε στην παιδική χαρά - τα πήρε ο ύπνος στις 11 το βράδυ... πού κουράγιο για σιδέρωμα... σήμερα το βράδυ και βλέπουμε !

χθες μαρή την έκανες την αντάυγεια! τώρα ξηγηθήκαμε! αχαχαχα!

για να καταλάβω κ κάτι άλλο, -γιατί σας το δηλώνω καφέ δεν πίνω, με βαράει στα νεύρα,ευαίσθητα γαρ..., τα παιδιά θα είναι έως τις 6.30 στο σταθμό; κ η Σεμίνα;

μου αρέσει που σκεφτεται ο Σ αν μας την πάρουν στον δημοτικό βρεφονηπιακό να την παραλαμβάνει ο ίδιος στις 2, για να μην κουράζεται το γιαβράκι μου.

κ εγώ του έλεγα ότι στις 3.30 μια χαρά θα είναι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...